HemHemReglerOm NumooriVanliga frågorKartaLogga inBli medlem
Pågående Event
Senaste ämnen
» Ta en svamp, ge en svamp.
Igår på 23:11 av Jodano

» - M I R A I -
Igår på 22:57 av Mirai

» Akuma x Shiva valpar
Igår på 18:09 av Amanita

» Blod & Jord
Igår på 17:59 av Tramptass

» Dansande flammor
Igår på 14:27 av Abraxas

» Se vart du går [TARANIS]
Igår på 12:52 av Taranis

» Morgonens solstrålar
Igår på 11:49 av Kaiito

» Andra namn på ej uppstartat karaktär
Igår på 11:30 av Chi

» Mejländring
tis 17 okt 2017, 23:22 av Xejja

Vem är online
Totalt 2 användare online :: 0 registrerade, 0 dolda och 2 gäster. :: 1 Bot

Inga

Flest användare online samtidigt: 70, den tor 09 feb 2017, 21:30
Chatt
Platsuppdateringar! Uppdaterad karta
tor 14 sep 2017, 02:15 av Mivria
Hej go nissar!  :rawr:

Kartan har fått en uppdatering. Om ni går in på kartsidan kommer ni märka att det nu finns två kartor för att underlätta, då en enda karta med allt började bli för plottrigt. Den ena visar de vanliga geografiska områden, och den andra visar mer specifika platser och knytpunkter, samt vandringsleder som binder samman dessa. 

Ni kan se de uppdaterade kartorna HÄR!

Detta är bara ett påbörjat …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
Ändringar på medlemslistan, vänligen läs!
sön 19 feb 2017, 14:32 av Sleazoid
Jag och MP har tagit på oss ett projekt nu som kommer underlätta för oss alla att se vilka spelare som spelar vilka karaktärer. När vi är klara kommer spelarnamnen att visas på medlemslistan så att man slipper klicka sig in på varje karaktär och scrolla ner för att se vem som spelar denne. Vi har detta system på Endea och gillar det men har hittills undvikit att införa det på Numoori för att vi manuellt måste sitta och …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 6
AffiliatesSök
 
 

Visa resultat som:
 
Rechercher Avancerad sökning

Dela | 
 

 Lost (öppet)

Föregående ämne Nästa ämne Gå ner 
FörfattareMeddelande
Namazu

avatar

Spelas av : Loco (tills vidare)

InläggRubrik: Lost (öppet)   tis 12 sep 2017, 15:37

Tiden gick som vanligt. Sommaren övergick sakta till hösten. var som vanligt i landet men för en ung hane var inget som vanligt, inget hade varit som de skulle. Minnena i fragment. Ingen aning om vem han var, vart han hörde hemma eller vilka som varit viktiga för honom. 

Den unga grå hanen gick en bit ifrån kanten till klyftan. På väg någon stans men utan att veta vart. Vid hans sida gick den mindre röda tiken och höll koll på omgivningen då den grå gick djupt försjunken i i sina egna tankar. Då tiken såg rådjuret som betade en bit bort stannade hon upp och rörde lätt med nosen vid hanens bog. Han stannade genast och vände sin rödlila blick mot tiken som med en nick framåt riktade hans uppmärksamhet mot rådjuret. Utan ord gjorde dom sig redo för en jakt. Den grå smet tyst iväg en bit åt höger medan den lilla tiken smög mot rådjuret efter en stund. Smög sakta men inte med ett hotfullt intryck så då rådjuret vände sin uppmärksamhet mot henne stannade hon upp och de två betraktade varandra innan rådjuret kände faran och vände om för att fly men då var den grå där och med ett kraftigt hopp kastade han sig över strupen på rådjuret. 

Snart stod de båda och åt av rådjuret. Ingen hade yttrat ett ord men ändå var de så samspelta. Den stora grå och den mindre röda tiken. Ett udda syn då den stora grå ser bister och otäck ut medan den mindre tiken såg ut att ha ett öppet och vänligt utryck.

(Öppet för den som vill joina)
Till överst på sidan Gå ner
Harlequin

avatar

Spelas av : Zee

InläggRubrik: Sv: Lost (öppet)   tis 12 sep 2017, 16:47

Klockorna klämtade friskt i spetsarna på de triangelformiga öronen, ett lättsamt, nästan porlande ljud som ackompanjerade den vita och röda tikens steg när hon gick. Mardouf. Det var en tid sedan hon var här senast, men det var inte mycket hon inte lade på minnet och den här platsen var mycket minnesvärd. Den var omgiven av glädje i hennes sinne, så det var ett bra minne - hon hade byggt en bro tillsammans med den röda hanen. Vad var hans namn? Något med växter, det var hon säker på. Hon funderade ett ögonblick, och när namnet dök upp som om det legat under vattenytan och plötsligt flutit upp ryckte det lite i ynglingens öron. Törne. Så hette han. Men det var som sagt länge sedan nu, kanske mindes han inte hennes namn alls. Quin var inte mycket sentimental av sig och Törne var inget mer än en flyktig bekantskap, så det gjorde henne inget.

Men Mardouf sedan. Quin kände en plötslig lust att gå fram till kanten och stirra ner i djupet. Hon undertryckte den. Många var de säkert som hade fallit ner i Mardouf-klyftan, av ett ödesdigert misstag eller till följd av tankar som malt likt syrsor om natten i sinnena hos de som nu befann sig nere på botten. Bjällrorna klingade ännu, hennes eviga signaturmelodi. Quins tvåfärgade blick svepte som hastigast ner i djupet, men hon fortsatte sedan. Gick inte närmare. Tittade inte ner.

Fastän en av hennes talanger var att se så ointresserad och uttråkad ut som det bara var möjligt, dolde de klippande öronen, den slöa blicken och svansen som hon lät hänga rakt ner, ett oerhört uppmärksamt psyke. Det var inte mycket hon missade och inte heller nu hade hon undgått att känna lukten av metalliskt rött och dött kött och vargfällar. Två var de, om hon inte misstog sig - lukterna, som trasslade in sig i varandra i sin iver att komma först in i nosen på henne, var två. Quin dröjde med ögonen på Mardouf-klyftan ett ögonblick innan hon ryckte lätt på axlarna och började röra sig i riktning mot doftkällorna. Om inte annat kunde det bli en stunds tidsfördriv.

[Hoppar in här om det går bra! Passar också på att säga att det var ett litet tag sedan jag sist rollade Quin, så ber om ursäkt för eventuella lustigheter :3]
Till överst på sidan Gå ner
Namazu

avatar

Spelas av : Loco (tills vidare)

InläggRubrik: Sv: Lost (öppet)   ons 13 sep 2017, 17:37

Snart nådde ett främmande ljud de båda vargarna och den grå såg upp med sina annorlunda ögon. Den röda åt lugnt vidare utan att visa någon reaktion på de plingade ljudet. Den grås ögon föll snart på en vit röd individ som närmade sig de två. Hela den grås kroppshållning stelnade och ett dovt mullrande morr steg upp i dennes strupe. Först då nöjde den röda sitt smäckra huvud och hennes udda blick föll på den annalkande främlingen. Med en lätt beröring med nosen på den grås bog så slutade den dova morrningen men stelheten i hans kroppshållning fanns ändå kvar. 

Då den vita var nära nog tog den lilla röda tiken till orden. "Var hälsad främling" Sade hon med en vänlig stämma. Mitt namn är Javeij och denna stora luns kallar sig bara för Grå" Hon såg på sin vän med milda ögon medan den grås ögon inte lämnade den främmande vargen. En lätt buff med nosen från den grå fick honom att harkla sig. "Var hälsad" Sade han med en dämpad stämma. 

(Det är lugnt, har själv inte rollat så mycket på slutet och är mycket ringrostig plus att rolla två karaktärer på en gång blir kanske lite rörigt. Hoppas det går bra ändå :-) )
Till överst på sidan Gå ner
Harlequin

avatar

Spelas av : Zee

InläggRubrik: Sv: Lost (öppet)   tor 14 sep 2017, 17:02

Dofterna växte sig allt starkare, ett säkert tecken på att hon närmade sig. Quin gjorde sig ingen brådska, hon hade knappast någon anledning att stressa. Inom en inte alltför lång stund hade hon de båda främlingarna inom synhåll, men stannade inte förrän hon befann sig ett par dryga meter ifrån dem. En av dem var en ganska storväxt grå typ och den andra var mindre och med rödfärgad päls. De verkade ha fällt någon typ av rådjur och åtminstone en av dem betraktade henne med vaksam stelhet. Hon svängde lättjefullt med svansen och studerade dem med ett uttryck av mild nyfikenhet i ansiktet. Hennes kroppsspråk talade om hennes avsikter tydligt - hon önskade inte att ta av deras byte. Själv hade hon fyllt magen för inte så länge sedan och även om hon ogärna ville påstå sig själv vara en ängel så låg faktiskt att sno andras mat långt under hennes värdighet. Det faktum att hon var mindre än de, eller åtminstone mindre än den grå och förmodligen yngre också, verkade inte skrämma henne. Kort sagt såg hon helt lugnt på dem, och hennes hållning sade att hon inte hotade dem men heller inte underkastade sig dem.

Den röda - en tik - talade. Hon hade en mjukare utstrålning även om ingen av dem var direkt fientlig. Hon hälsade Quin och presenterade sig som Javeij, och hennes kompanjon kallade sig för Grå. Ett märkligt namn, tyckte Quin, men hon valde att inte anmärka på det. Quins ögon, det ena grönt och det andra blått, som hade vilat på Javeij medan hon talade gled nu med lätthet över till Grå som harklade sig och stötte fram en hälsning även han. “Var hälsade”, sade Quin till svar. “Kalla mig Quin. Tillåt mig att fråga vad ni har för ärende till Mardouf? Det brukar inte vara precis proppfullt med folk här. Klyftan är rätt djup, det kanske är därför.”

Quin ägde en relativt ljus, obekymrad och klingande röst, som ibland kunde liknas vid det lätta pinglandet från hennes bjällror. Tonen var oftast lättsam även om allvarliga saker, liksom nu. Efter en kort stunds väntan på svar satte hon sig ner på marken där hon befann sig i en flytande rörelse - karg som hon var gjorde sig kattblodet påmint bland annat i hennes sätt att röra sig. De röda öronen vred hon fram och tillbaka för att kunna uppfatta ljuden från omgivningen, och ansiktsuttrycket var intresserat men inte påträngande, nyfiket men inte snokande. Hon var en märklig individ på det sättet, de signaler hon gav var på flera vis tvetydiga. För det mesta var det svårt att läsa några andra känslor i hennes ansikte än de hon ville skulle synas.
Till överst på sidan Gå ner
Namazu

avatar

Spelas av : Loco (tills vidare)

InläggRubrik: Sv: Lost (öppet)   mån 25 sep 2017, 12:13

Den röda tiken såg på den vita och lade huvudet lite på sned innan den udda blicken föll på den grå hanen. Hon betraktade honom tyst en stund medan hon lyssnade på den vitas ord. "Vi vandrar" Sade hon med blicken på den grå. Nästan som om hon väntade på ett svar från honom men han höll bara blicken fäst på den vita. 

Den grå höll ögonen på den vita med en avvaktande blick. Hans kroppshållning var rätt spänd. Efter en stunds tystnad så talade han med en låg röst. "Klippan må vara djup men den leder oss vidare" Svarade han kryptiskt. Huvudet tippades lite på sned då han betraktade tiken. Försökte minnas men inget hos henne var bekant. Den röda tiken såg på honom. "Grå" Sade hon med en dämpad stämma. Hon visste vad hans min betydde. Hennes blick vändes mot tiken igen. "Så Quin vad har fört dig till denna plats?" Hon frågade för kanske skulle Grå minnas något.

(Ursäkta virrigt svart :-P )
Till överst på sidan Gå ner
Sponsored content
InläggRubrik: Sv: Lost (öppet)   

Till överst på sidan Gå ner
 
Lost (öppet)
Föregående ämne Nästa ämne Till överst på sidan 
Sida 1 av 1
 Liknande ämnen
-
» Isolation [Öppet]
» Eldens färger [ÖPPET]
» Eldars vrede [Öppet]
» Vid gränsen [Öppet]

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: N U M O O R I ::: :: Mardouf-
Hoppa till: