HemHemReglerOm NumooriVanliga frågorKartaFlockarLogga inBli medlem
Pågående Event
Senaste ämnen
» När dimman lättar
Idag på 18:30 av Figaro

» Lasse söker...
Idag på 18:26 av Figaro

» För ditt eget bästa [p]
Idag på 16:39 av Caedes

» Krälande rötter [Arkal]
Idag på 14:19 av Kolzak

» Färger i natten [P]
Idag på 14:13 av Kolzak

» Ända in till benet [Shiva]
Idag på 14:04 av Shiva

» Dimman tätnar (p)
Igår på 22:39 av Yuki

» Killing time [Blair]
Igår på 19:38 av Blair

» Minne från förr [Alfdis, Iriea]
mån 14 jan 2019, 17:41 av Blair

Vem är online
Totalt 8 användare online :: 4 registrerade, 0 dolda och 4 gäster.

Azazel, Loke, Niyaha, Vidar

Flest användare online samtidigt: 70, den tor 09 feb 2017, 21:30
Chatt
EVENT - Känn jordens andetag (Västkusten)
tis 08 jan 2019, 21:00 av Admin
En prompt har triggrat ett mindre event som drabbar hela Numooris västkust. En kraftig jordbävning skakar sent på kvällen hela västkusten, och skalvet går att känna långt in på fastlandet även på andra sidan bergskedjan. Skalvet varar i flera minuter, och är starkt nog att orsaka stora svallvågor, jordskred, öppna djupa fåror i bergen, och välta träd i de närliggande skogsområdena.

Läs rollspelet som startade …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
Gott Nytt 2019 Numoori!
mån 07 jan 2019, 22:12 av Yargol
Gott nytt år allesammans!

En vecka in i 2019 och Numoori startar starkt! 2018 var ett lite långsamt Numoori-år för många av oss, men trots det så kämpar vi på. Mellan nya officiella platser, gamla tempel, en helt ny infosida, zombiejägare och flera nya medlemmar från olika håll i världen, så har det sakta börjat sjuda i flockarna och spänningen stiger runtom i landet när rollspelspromptarna tar fart.


En större nyhet …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
Affiliates
Dela | 
 

 Som lyktor i mörkret [Artemis]

Gå ner 
FörfattareMeddelande
Figaro

avatar

Spelas av : Zee

InläggRubrik: Som lyktor i mörkret [Artemis]   tis 03 jan 2017, 12:19

Länge hade han vandrat i månskogen, länge hade dess grepp om honom hållit fast. Dagar och nätter som flutit ihop i ett enda dimmigt töcken, gränser som suddats ut och blivit oväsentliga till slut, allteftersom tiden led. Men han var inte rådvill i tiden, han visste var han befann sig i den, det spelade bara ingen roll. Det var bara ett datum som spelade roll, och det närmade sig. Han måste vara beredd, och det var han.
   Han hade träffat den store grå för några nätter sedan, när han liksom nu smög omkring mellan träden med de gröna ögonen som lyktor i mörkret. Vârcolac, tankeläsaren, som tog sig innanför det som hittills varit hans enda privata zon och läste vadhelst som behagade honom. Han fann ett ohyggligt obehag i det, men han var inte dum; han visste vad den andres kraft kunde ge Klanen, och det tänkte han inte gå miste om. Det var en användbar kraft, sannerligen, och oavsett om det skänkte honom obehag skulle den föras till uppdragsgivaren och presenteras. Han var inte riktigt säker på vad Varco hade sett - Figaro var ju ingen tankeläsare - men det kvittade så länge den gråe bestämde sig för att följa med, vilket han också hade gjort. Nu befann sig den gråe inom gångavstånd, men tillräckligt långt bort för att inte kunna nå hans tankar. Han behövde få vara för sig själv inatt, och att ständigt närvara i den gråes sällskap var inte bara irriterande utan också ansträngande, då han fick kämpa för att inte tänka på sådant som inte var avsett för den andres ögon.
   Natten var ännu ung, och en behaglig kyla låg i luften. Det var inte så kallt att man frös, om man inte var oerhört liten eller oerhört tunnpälsad, men det var heller ingen sommarvärme. Månblommorna blommade, vita, skira som änglaskrudar i miniatyr, och han undrade i sitt stilla sinne vad blommorna hade gjort för att förtjäna att klä sig i så vackra utstyrslar.
   Natten var ännu ung, och Figaros ögon glödde som lyktor i mörkret.

[Pax till Artemis!]
Till överst på sidan Gå ner
 
Som lyktor i mörkret [Artemis]
Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: N U M O O R I ::: :: Ötamon :: Ötamon-
Hoppa till: