HemHemReglerOm NumooriVanliga frågorKartaLogga inBli medlem
Pågående Event
Senaste ämnen
» Långtråkig väntan [Even]
tis 16 okt 2018, 23:52 av Even

» Död karris
tis 16 okt 2018, 18:10 av Tapeesa

» Tidig morgon [Ronia]
mån 15 okt 2018, 19:40 av Blair

» Allt som krävs
mån 15 okt 2018, 17:48 av Arno

» Lyckliga steg [Arkal]
fre 12 okt 2018, 22:46 av Arkal

» Muttra lagom (Even)
fre 12 okt 2018, 22:40 av Arkal

» Krälande rötter [Arkal]
fre 12 okt 2018, 22:28 av Arkal

» Down the wolf hole [OPEN]
fre 12 okt 2018, 18:15 av Harlequin

» Ingen plats för trosvaga [P]
tor 11 okt 2018, 15:27 av Haqim

Vem är online
Totalt 3 användare online :: 0 registrerade, 0 dolda och 3 gäster. :: 1 Bot

Inga

Flest användare online samtidigt: 70, den tor 09 feb 2017, 21:30
Chatt
Nya platser, zombiejägare, och rollspelsprompts!
tor 30 aug 2018, 01:15 av Yargol
Hej allesammans!
Efter en härligt aktiv och levande sommar på Numoori så är det dags för lite nyheter. Mycket har hänt, och än mer är på gång!

Nya officiella platser!
Som ni kanske har märkt så har det tillkommit två nya platser på kartan och i forumet. Om ni har missat det så kan ni kika in på kartan för att se var de finns. De nya platserna är Arkona och Yanamorë!

Arkona är ett uråldrigt tempel åt Gudarna, som …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 1
Ny sida: Guide för Karaktärsskapande och Rollspel
tis 10 apr 2018, 18:04 av Mivria
Hej kära Nissar!


Vi har under en tid arbetat på en helt ny sida som vi hoppas ska kunna vara till hjälp för er när man skapar karaktärer eller rollspel. Den är baserad på frågor vi diskuterat och svarat på genom åren, och som inte riktigt ryms under FAQ. Vi hoppas att sidan ska kunna vara givande för både nya som gamla medlemmar.

Syftet med denna sida är att kunna bidra med inspiration och hjälp om man känner att …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 5
Affiliates
Dela | 
 

 Lite guld i skogen [MIKA OCH ARTEMIS]

Gå ner 
FörfattareMeddelande
Mika

avatar

Spelas av : Bellzpellz

InläggRubrik: Lite guld i skogen [MIKA OCH ARTEMIS]   sön 30 okt 2016, 11:01

[Eninläggsroll mellan Mika och Artemis]

De hade suttit och stirrar på varandra en längre stund. Valpen och den stora gyllene varginnan. De hade stött på varandra men ingen hade valt att närma sig. Istället hade de bara satt sig ner båda två och nu är deras blickar kopplade medan allt runt omkring verkar upphöra att existera.

Valpen hade valt att ta sig en tur i skogen denna dag. Då mor verkade vara på en smula gott humör och syskonen irriterade varandra. Då såg valpen sin chans att få försvinna en stund. Det är så skönt att slippa alla röster som oupphörligen surrar omkring henne annars. Att ha syskon har sina för och nackdelar. Men hon skulle kanske ändå känna sig väldigt ensam utan dem.

Den gyllene varginnan hade rört sig ensam i skogen. På dagen var den en syn värd att se men det var om natten då den var som mest intressant. Jorden hade dock viskat om valpen som rörde sig i närheten. En valp hade den vuxna varginnan knappast sett som ett hot och kände inte för att byta riktning. Så hon hade fortsatt och snart stod valpen framför henne. En irriterande liten fluffig sak med mörka blå ögon som stirrat på henne. Först hade det varit ytterst irriterande. Men valpen hade inte varit som de valpar hon mött på tidigare. Inte lekfull, inte nyfiken och inte irriterande frågvis. Valpen hade bara stått där och sett på henne. Så den gyllene varginnan hade själv stannat och håller blicken fäst i valpens mörka blå. Sedan som med en gemensam tanke hade de satt sig ner exakt samtidigt. Om än varginnans rörelser är mycket mer eleganta och förfinade. Valpen hade mest bara låtit baken dras ner av gravitationen.

Hur länge de satt där och stirrade på varandra är en fråga utan svar. Men med samma gemensamma tanke som de hade satt sig ner så reser de sig upp exakt samtidigt och fortsätter åt sina diverse håll. Den gyllene varginnan lyssnar till naturen och följer valpens väg tillbaka dit hon kommer ifrån. Bestämmer sig sedan för att inte gå däråt. En varg med valpar kan vara stingsliga och vem orkar med sådant?

Det hade hunnit skymma när valpen tar sig tillbaka till mor och syskon. Kliver fram likt en liten skugga och sätter sig ner när ingen lägger märke till henne och stirrar sedan på något som agerar som att hon varit där hela tiden.

[AVSLUTAT]
Till överst på sidan Gå ner
 
Lite guld i skogen [MIKA OCH ARTEMIS]
Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: N U M O O R I ::: :: Ötamon :: Ötamon-
Hoppa till: