HemHemReglerOm NumooriVanliga frågorKartaLogga inBli medlem
Pågående Event
Senaste ämnen
» Forest of gold [Weles]
fre 15 jun 2018, 17:51 av Umbra

» Nytt blod [Öppet]
mån 11 jun 2018, 16:20 av Harlequin

» Kamp [Haru]
tor 07 jun 2018, 23:56 av Frenja

» Flackande ljus [Figaro]
tor 07 jun 2018, 16:03 av Figaro

» Genom salta vindar [Zaynah, Jägarna]
tor 07 jun 2018, 13:47 av Zaynah

» Kallt vatten [Kasai]
tis 05 jun 2018, 22:26 av Kasai

» Så ska det låta för fjärde gången - Tävling
mån 04 jun 2018, 22:31 av Azazel

» Stör ej [Nilo]
tor 31 maj 2018, 15:45 av Frenja

» Ledd av månens sken [Enilorac]
ons 30 maj 2018, 23:34 av Even

Vem är online
Totalt 6 användare online :: 0 registrerade, 0 dolda och 6 gäster.

Inga

Flest användare online samtidigt: 70, den tor 09 feb 2017, 21:30
Chatt
Ny sida: Guide för Karaktärsskapande och Rollspel
tis 10 apr 2018, 18:04 av Mivria
Hej kära Nissar!


Vi har under en tid arbetat på en helt ny sida som vi hoppas ska kunna vara till hjälp för er när man skapar karaktärer eller rollspel. Den är baserad på frågor vi diskuterat och svarat på genom åren, och som inte riktigt ryms under FAQ. Vi hoppas att sidan ska kunna vara givande för både nya som gamla medlemmar.

Syftet med denna sida är att kunna bidra med inspiration och hjälp om man känner att …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 4
Nytt år, nya uppdateringar på gång! Kontorensning!
mån 08 jan 2018, 20:24 av Yargol
Gott nytt år, go nissar!
Med 2017 bakom oss och ett helt nytt 2018 framför dörren så har vi lite nya uppdateringar på gång till Numoori!

Dags att städa medlemslistan!
Som titeln på nyheten och den här rubriken säger, så är det dags för en kontorensning! Det innebär att vi i Crew kommer att gå igenom medlemslistan och börja rensa bort aldrig inloggade och helt tomma, oanvända konton. Vi har i nuläget nästan två hela …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 1
Affiliates
Dela | 
 

 Förlust. [P]

Gå ner 
FörfattareMeddelande
Mistico

avatar

Spelas av : Tatchit

InläggRubrik: Förlust. [P]   ons 21 sep 2011, 22:39

Ensam och med en känsla av svaghet vandrade den gråa hanen intill de bruna stammarna som sträckte sig högt ovan honom och lät sig fortsätta växa i en evighet, trots att de efter några meter istället bredde ut sig i kronor med grenar åt alla håll. Han lät blicken vara riktad rakt fram, han hade trots allt inget annat att betrakta än stigen och träden framför honom. Lite smått regn hade för någon timme sedan fallit över skogen och marken var blöt, likaså de löv som redan hade fallit ifrån trädens kronor, det blöta fick dem att nästan klistra fast sig lite smått på undersidan av hans tassar men lossna efter ett tag. Men han märkte inte det, han var alldeles för förlorad i sina tankar för att orka bry sig.

Solen silades ned emellan de löv som var kvar i kronorna, att träden var allt kalare gjorde ändå att allt mer sol släpptes in i skogen, även om det började bli allt kyligare och mörkare tider nu. Han hörde en fågel en bit bort, och vippade bara till lite lojt med sitt högra öra och lyssnade till fågelns sång en kort stund. Men släppte sedan fokuset ifrån den och försvann in i en dimma utav sina egna tankar.

Förmodligen var de alla förlorade, hela hans familj och han var ensam kvar, det fanns liksom inget att göra åt det, att leta skulle inte hjälpa honom, förr eller senare skulle de visa sig vara döda eller långt borta i alla fall, så varför skulle han ens bry sig? En suck lämnade honom men han lät sig dra in alla friska dofter omkring sig för att försöka återskapa liv och ork inom honom trots det nyliga beskedet till sig själv att ge upp på att leta.

Pax Thana C': <3
Till överst på sidan Gå ner
Thanatos

avatar

Spelas av : Eve

InläggRubrik: Sv: Förlust. [P]   ons 21 sep 2011, 23:16

Den lysande klarblå blicken sökte sig gång på gång upp mot himlen.
Mörkare och mörkare vart det, var dag blev allt kortare.
Hon blinkade och fäste istället blicken framåt, på en av de våta trädstammarna.

Det regnade nästan var dag nuförtiden.
Det, och det faktum att all växtlighet antog mer och mer flammande vackra färger, gjorde hösten till Thanas favoritårstid.
Tassarna sattes varsamt ner, i joggande men tyst tempo.


Dagen hade gått så fort att hon knappt hunnit med.
Nu var det sen eftermiddag och den bleka höstsolen stod ganska lågt på himlen, som var
mulen.

Hon visste inte riktigt vad hon gjorde eller skulle göra på denna plats.
Hon bara promenerade in i skogen utan att tänka sig för.
Ett mål, en riktning skulle vara bra.
Det ska finnas ett träsk här någonstans, tänkte hon.
Aningen mer upphetsad över att ha en drivkraft, ett mål, en mening, drev henne att snabba på stegen en aning, vädra i luften.

Hon var en nyfiken hona, om inte en blyg och ensam sådan.
Men därinne fanns något glatt och sprudlande.
Allt var tyst, iallafall för Thanatos.
Hon hörde varken trädens sus, fåglarnas kvitter eller stampet av hararna.


(Eheh... stressinlägg, du får ursäkta. Godnatt~ ^^)


Till överst på sidan Gå ner
Mistico

avatar

Spelas av : Tatchit

InläggRubrik: Sv: Förlust. [P]   tor 22 sep 2011, 15:37

Den gråa skepnaden försvann in emot en skugga och han tunnades ut, och blev knappast synlig för andra. Men de klart blåa, och näst intill lysande, ögonen syntes fortfarande tydligt, även om hans kropp passade väl in i trädens skugga.
Han var visserligen borta i sina tankar, men kunde inte låta bli att reagera en aning då doften utav varg slank in i hans nos, lockande. Vad som helst för att komma på andra tankar egentligen, han hade inte ork att sörja eller tänka på familjen, han ville glömma, låta dem försvinna och inte finnas mer för honom, enkelt.

Han stannade upp i slutet på skuggan och kastade en blick omkring sig i hopp om att finna den som nu också befan sig här omkring, efter att ha fört sin blick emot höger såg han en rörelse, han snurrade nyfiket runt ögonen ett kvarts varv för att rikta dem rakt emot rörelsen, sedan uppfattade han åter en, men fortfarande var det avstånd nog för att det som rörde sig skulle skymmas ganska bra utav trädstammarna som växte omkring dem båda.
Han drog åter igen doften grundligt, granskade doften inom sig och uppfattade snart att det alltså var en varginna, inte för att det gjorde honom någon skillnad precis.
Efter att under tystnad och stillsamhet stått och inväntat henne möttes hans blick utav en ganska tydlig varg som tycktes ha en svart grund med blåa markeringar, tecken, eller tvärtom.
Han förde svansen från den ena sidan till den andra en gång, med en mjuk svepande rörelse. Sedan lät han sig börja röra sig emot den främmande men stannade då han var en cirka tjugo meter ifrån henne. Han vippade till med öronen och la, som han alltid gjorde, huvudet på sned innan han lät ord lämna läpparna.
Hejsan främmande...
sade han med en vänlig röst, han hade inte riktigt förstått all överdrivenhet med 'goddag du främling' och bla bla bla. Även om han talade likadant till någon som hälsade honom på det sättet. Men hälsade han först, räckte det med ett hej och eventuellt ett namn eller något att kalla den andra, så som främling.
Han inväntade hennes svar utan att säga något mer eller röra sig, annat än han lät svansen röra sig någon gång åter igen.
Till överst på sidan Gå ner
Thanatos

avatar

Spelas av : Eve

InläggRubrik: Sv: Förlust. [P]   tor 22 sep 2011, 18:13

Hon gick i sina egna tankar, och hoppade till när hon fick syn på hanen.
Hon hade inte upptäckt hans doft, men nu när hon koncentrerade sig kunde hon faktiskt känna den i den kyliga, fräscha höstluften.
Han lade huvudet på sned, och hans mun rörde sig kort.
Hon rynkade pannan, svagt.
Sänkte huvudet, öronen klippte till.
De rörde sig inte mot honom, hörde inte.
Den långa svansen svepte svagt, men var lite för tung för att helt kunna lyftas.

Vad hade han sagt?
Det kunde vara vad som helt.
Hon fuktade osäkert den blå nosen med tungan och såg sig omkring.
Sedan vände hon blicken mot den grå.

Vad skulle hon göra nu då?
Hon harklade sig prövande, det kändes i halsen.
Tog några försiktiga steg närmare.


(vad svårt det är att vara döv D: )Till överst på sidan Gå ner
Mistico

avatar

Spelas av : Tatchit

InläggRubrik: Sv: Förlust. [P]   tor 22 sep 2011, 18:28

Fortfarande invändande på hennes svar stod han alldeles stilla, fortfarande bortsett ifrån svansen som svepte till lite försiktigt om igen. Han vippade till med öronen, undrade om han helt enkelt inte hört något, att hon hade pratat för lågt eller något. Men han hade inte sett munnen röra sig heller, trots att hans blick låg klistrad vid henne, hela tiden.
Han kände då oäskerhet, varför svarade inte denna svarta honom, ignorerade hon honom totalt eller hade hon inte hört honom? Han reagerade sedan på att hon fuktade sin nos, med en underligt blå tunga, alltså tycktes hon också verka en aning osäker, kanske hade hon helt enkelt inte hört...
Hejsan främmande...
sade han åter igen, nu lite högre och osäkrare än tidigare och såg på henne i hopp om att hon skulle svara honom.
Men inte ett svar så osäkerheten steg igen och han sänkte huvudet samtidigt som det vreds åter lite till på sned, han tog också ett steg närmare.
Hallå...?
sade han sedan, högt och tydligt, men fortfarande inte ett svar. Han drog tillbaka huvudet, som sänkts och skjutits fram medan han uttalat sitt Hallå. Han spände sina käkar och lät snabbt tungan föras över sin svarta nos. Han visste inte riktigt hur han skulle agera, så han lät sinnena kopplas samman, utan att kunna märkas lät han sig kontakta henne, han gav henne inte en vink, för nog hade han tränat tillräckligt för att kontakta andras tankar utan att det märktes.
Sedan fokuserade han, djupt och under en lång tid, sedan lät han tanken röra sig ut i hennes huvud, ord, med hans egna röst, men i tankar, inte talande.
Hejsan främmande...
åter upprepade de första orden han sagt, men nu under en tystnad för utomstående, endast en skör tanke, delad emellan endast de två.
Till överst på sidan Gå ner
Thanatos

avatar

Spelas av : Eve

InläggRubrik: Sv: Förlust. [P]   tor 22 sep 2011, 18:55

Hon bet sig i läppen, flackade lite med blicken.
Hanens mun fortsatte sedan att röra sig.
Jag tror han försöker hälsa på mig, tänkte hon.
Hon suckade och höjde på huvudet, lutade snabbt huvudet åt sidan, så att manen inte skymde sikten, och rätade sedan på huvudet igen.

Hon tog ännu ett par steg närmare.
'Hejsan främmande...' Orden ekade i hennes huvud, och hon ryckte till och stannade mitt i en rörelse.
Ena framtassen frystes i luften.
Kunde han tala i tankarna?
För det var definitivt han, hon såg det i hans ögon, han försökte få kontakt på alla sätt.
Men genom tankarna?

Hon ruskade lite på sig och fäste sedan de dramatiska ögonen på honom.
Kan han läsa tankar, kanske?
I så fall...
*H-hej..* tänkte hon, utifall att.
Hon kände sig genast fånig.
Stod där och tänkte rätt ut i luften.
Hej. Patetiskt.
Hon strök öronen bakåt och såg upp på honom med skamsen blick.
Tjejen kan inte höra! Hahaha!
Hon hade varit med om sånt tidigare.
Till överst på sidan Gå ner
Mistico

avatar

Spelas av : Tatchit

InläggRubrik: Sv: Förlust. [P]   tor 22 sep 2011, 19:07

Han såg direkt hennes drastiska reaktion och drog lite oroligt i sina mungipor, hade hon blivit i stött eller kanske hade någonting blivit fel då han försökte tala, hade orden formats fel? Han vippade med öronen lite smått, vilket var ett tydligt tecken på hans osäkerhet.
Men med ett svagt hopp höll han kvar sin kontakt till hennes tankar och hörde sedan en röst, hon tänkte. Med ens fick han en aning dåligt samvete, varför dröjde han kvar i hennes tankar? Varför lät han dem inte vara ifred? Men kanske kunde detta ge honom svar på varför hon inte talade till honom.
Men då han hörde hennes tänkta hej blev han förvånad. Han ryckte liksom till lite granna, så hon hade på sätt och vis förstått? Hon förstod att han kunde läsa hennes tankar och vågade tala med honom på det sättet? Underligt, men det funkade för honom.
På grund utav hans brist på träning blev hejet lite ryckligt för honom, men han hörde tydligt vad hon tänkte. Men varför talade hon inte?
Jag är Mistico, vad är ditt namn...?
frågade han henne stillsamt i tankarna, han kunde inte låta bli att tänka på vilket bra sätt detta måste vara för honom att träna sin kraft, förmodligen borde han göra detta oftare. Men tankarna på det släpptes få han nyfiket inväntade hennes svar.

OFF
lite kort ehehh
Till överst på sidan Gå ner
Thanatos

avatar

Spelas av : Eve

InläggRubrik: Sv: Förlust. [P]   tor 22 sep 2011, 19:17

Frågan flöt genom hennes medvetande.
Hennes namn?
Medan hon långsamt började gå mot honom, svansen ganska mycket böjd mellan benen, tänkte hon.
*Jag heter Thanatos. Jag kan inte höra. Jag är döv*
Det sista orden färgades lite av sorgen och skammen hon kände över detta.

Hon stannade upp när hon var ungefär endast tre meter ifrån honom.
Hon såg honom i ögonen, och skuggan av ett leende fanns på hennes läppar.
Det är skönt att slippa vara ensam för en gångs skull, tänkte hon.
Hon satte sig ner, den stora svansen lade sig värmande om hennes tassar.
Det kändes skönt.
Hon såg upp mot himlen.
Den hade mörknat ytterligare.
När hon vände blicken mot honom igen lade hon huvudet aningen på sned.
(samma här D: Men vi ger oss inte! xD)


Till överst på sidan Gå ner
Ayame

avatar

Spelas av : Tatchit

InläggRubrik: Sv: Förlust. [P]   tor 22 sep 2011, 19:30

Thanatos. Han upprepade namnet för sig själv och la det på minnet, för han fick bara för sig att han inte skulle glömma denna varginna, nej, han skulle förmodligen minnas henne ja. Så han la helt enkelt namnet på minnet och nickade åt hennes ord. Men när han hörde hennes nästa mening såg han förvånad ut, döv? Han hade aldrig tidigare mött en döv, han kände tydligt av henne sinnesstämning då hon sa det, hon skämdes, men varför skämmas ? Dövhet var inget att skämmas över, varför?
Varför skäms du Thanos?
sade han mjukt till henne tankar och fick ett litet sorgset utseende över sig, och även den känslan gled över till henne, rent automatiskt eftersom de för tillfället var sammanlänkade.
Du skäms inte över din dövhet hoppas jag.
sade han i hennes tankar, det var olikt honom att verka förnuftig och varnande, omtänksam på det sättet. Han var snarare tvärtom. Någonting som faktiskt fick honom själv att undra, varför tänkte han så? Men han lät det bestå, det fanns ingenting att göra åt det nu, han handlade impulsivt, så var och så skulle det förbli, simple.

OFF
DAH IDETORKA LIKSOOM & FEL KARRIS LIKSOOOM
Till överst på sidan Gå ner
Thanatos

avatar

Spelas av : Eve

InläggRubrik: Sv: Förlust. [P]   ons 02 nov 2011, 14:30

Hon teg.
Hur skulle hon förklara det här då?
Hon kunde inte precis säga så här till första bästa främling;
'Hej, jag heter Thanatos. jag är döv. När jag var sju dog min familj i en eldsvåda men jag klarade mig med några skador och spräckta öron haha visst är det kul va.'
Knappast.
Men någonting måste hon ju säga, annars är hon ju knäpp.

Thana harklade sig.
*Jag skäms lite, eftersom det är ett handikapp. Det är lätt att lura den som inte kan höra. Men mest sorgsen är jag... jag har inte alltid varit döv.*
Hon rynkade pannan.
Skulle hon berätta mer än så?
Om han frågade, intalade hon sig.
Om han frågar ska jag svara ärligt, annars får det vara.

*Hur kan du veta att jag skäms, du grå?*
frågade hon och ledde diskret över ämnet på honom.
Till överst på sidan Gå ner
Mistico

avatar

Spelas av : Tatchit

InläggRubrik: Sv: Förlust. [P]   mån 28 nov 2011, 12:24

Han la huvudet på sned, rynkade på pannan och lyssnade till hennes röst i hans tankar, hörde henne så tydligt men visste inte riktigt om han kunde förstå ändå. Så han stod tyst ett tag utan att riktigt säga något men ruskade sedan på huvudet och svarade henne genom deras sammanlänkning, svarade genom att tala rätt till hennes hjärna.
Du är stark som klarar av att leva döv, var stolt över det istället.
lät han orden bildas, med en bestämd klang till henne. Det var inte direkt likt honom att säga sådana ord till någon, men ibland kände han att han själv kunde behöva stärkande ord, och i sammankoppling till det fick han plötsligt lätt för sig att låta smart, förstående och liknande. När hon tänkte en fråga till honom dansade ett leende över hans läppar, ty han visste knappt ens själv hur det var möjligt. Men han skulle svara så gott han kunde.
Jag är född med denna gåva, eller en grund till den, med träning kan jag tala till andra genom hjärnan, söka i tankar och mycket mer... Men hur eller varför vet jag inte...
sade han och vred undan sin blick och lät den vandra över skogen de befann sig i medan han inväntade att hon skulle fälla en kommentar om det han sagt.

OFF: hade glömt mistico & därmed detta roll. ehe, vill du att det ska avslutas e det bara att avsluta ^^
Till överst på sidan Gå ner
Sponsored content
InläggRubrik: Sv: Förlust. [P]   

Till överst på sidan Gå ner
 
Förlust. [P]
Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: N U M O O R I ::: :: Lövskogen-
Hoppa till: