HemHemReglerOm NumooriVanliga frågorLogga inBli medlem
Pågående Event
Senaste ämnen
» Search [Unnown]
Igår på 19:26 av Unnown

» A wandering warrior [Capheus]
Igår på 18:48 av Capheus

» Fuzzy logic [P]
Igår på 18:10 av Sleazoid

» Meaning [Xerxes]
mån 24 jul 2017, 17:46 av Xerxes

» Airi © MoonPhanter
sön 23 jul 2017, 19:46 av Airi

» Den hemligaste tråden..
sön 23 jul 2017, 13:07 av Selva

» Tillståndsfråga om ängel
lör 22 jul 2017, 12:29 av Orkidé

» Chatt AU I guess
tor 20 jul 2017, 12:46 av Arno

» Sorgens budbärare (Erakan)
ons 19 jul 2017, 19:50 av Tezuka

Vem är online
Totalt 4 användare online :: 0 registrerade, 0 dolda och 4 gäster.

Inga

Flest användare online samtidigt: 70, den tor 09 feb 2017, 21:30
Chatt
Ändringar på medlemslistan, vänligen läs!
sön 19 feb 2017, 14:32 av Sleazoid
Jag och MP har tagit på oss ett projekt nu som kommer underlätta för oss alla att se vilka spelare som spelar vilka karaktärer. När vi är klara kommer spelarnamnen att visas på medlemslistan så att man slipper klicka sig in på varje karaktär och scrolla ner för att se vem som spelar denne. Vi har detta system på Endea och gillar det men har hittills undvikit att införa det på Numoori för att vi manuellt måste sitta och …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 6
Zombie Eventet avslutas!
tis 31 jan 2017, 23:23 av Yargol
Hallå allesammans!

Som ni alla känner till så har det i lite över ett år nu pågått ett stort Zombie Event här på sidan. Ni kan läsa informationen om Zombie Eventet på dess eventsida Här (länk)

Nu har eventet nått sitt slut, och här kommer resultatet - och konsekvenserna - för vad som har hänt under den här tiden! Pågående eventrollspel får såklart fortfarande rollspelas klart även om eventet nu officiellt har …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
AffiliatesSök
 
 

Visa resultat som:
 
Rechercher Avancerad sökning

Dela | 
 

 The Ending

Föregående ämne Nästa ämne Gå ner 
FörfattareMeddelande
Alexia
Väktare
avatar


InläggRubrik: The Ending   tis 21 jul 2015, 01:51

[Dödsroll. Svara ej tack]

Alexia tog sin vanliga rutt längs revirgränserna och spanade från luften. Sedan hon gick med i Draugai hade hon börjat använda sina vingar mer och mer. Det var en befriande känsla att segla genom luften och hon tackade sin lyckliga stjärna över att hon fortfarande hade sina vingar. Så spröda som de var så var hon förvånad att de hade hållit i alla dessa år nu. Det var ganska otroligt.

Rörelser i den snåla växtligheten nedanför henne fångade hennes uppmärksamhet. Genom trädkronorna kunde hon hon inte riktigt se exakt vad det var så istället dök hon ner mellan träden och landade på marken. Hon såg sig omkring, men när hon inte såg något vädrade hon i luften istället. Hon stelnade till.
"Björn", mumlade hon förfärat och såg i samma stund två små björnungar som satt och bara betraktade henne. "Satan."
I nästa stund hördes ett öronbedövande vrål och en förbannad björnmamma rusade ut ur buskarna för att försvara sina småttingar. Alexia hann inte reagera och björnlabben träffade hennes rakt i sidan och slungade iväg henne mot ett träd. Hon tjöt när kroppen träffade den hårda stammen. Hon föll ner på marken, och hon kunde ha svurit på att hon hörde någonting knäckas. Hon försökte resa sig upp men ingen kroppsdel ville röra på sig. Hon kunde inte röra sig!
Hon tittade upp och mötte ett par mörkbruna ögon som fick hennes blod att frysa till is. Det var nu hon skulle dö, hon var helt säker på det. Det andra slaget träffade henne rakt i huvudet, och allting blev svart...


Aisu hörde det höga vrålet och var snabbt uppe på fötterna. Björn. Av ljudet att döma var den en bit ifrån reviret, men vem visste var den var på väg, och hon ville inte ha en björn som sprang omkring på deras revir. Troligtvis dock så skulle den hålla sig borta från vargdofterna, men man kunde aldrig riktigt veta.
Nästa ljud hon hörde fick henne att bli likblek i ansiktet. Alexia.
"Baraz!" skrek hon åt hanen för att fånga hans uppmärksamhet. "Kom! Nu!" hon satte av genom träden mot ljuden, med Baraz hack i häl.
De kom fram precis i tid för att se björnen ge Alexia ett slag rakt över huvudet och hon såg hur den lilla vargkroppen blev helt stilla. Aisu skyndade sig fram till flocksystern medan Baraz och björnen rök ihop. Hon hade inga tvivel på att han kunde klara av det.
"Alexia...?" viskade hon, men tiken hade redan slutat andas. Hon tryckte huvudet med Alexias och slöt ögonen samtidigt som Baraz jagade iväg björnen. Han kom sedan fram till dem.
"Är hon...?"
"Ja", svarade Aisu innan Baraz hann avsluta sin mening. "Plocka upp henne, vi bär henne hem"
Till överst på sidan Gå ner
 
The Ending
Föregående ämne Nästa ämne Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: N U M O O R I ::: :: Döda Skogen-
Hoppa till: