HemHemReglerOm NumooriVanliga frågorKartaFlockarLogga inBli medlem
Pågående Event
Senaste ämnen
» När timglaset rinner ut
Igår på 11:24 pm av Åskvilja

» [Avslutat] Namnändring (typ)
tis dec 11, 2018 11:55 pm av Nakada

» [Avslutat] NY titel
tis dec 11, 2018 10:34 am av Yargol

» När dimman lättar
sön dec 09, 2018 10:58 am av Figaro

» Numoori på Instagram
lör dec 08, 2018 3:25 am av Shiva

» The promise of rain [Aodhfionn]
mån nov 26, 2018 5:45 pm av Yargol

» Forest of gold [Weles]
mån nov 26, 2018 4:15 pm av Umbra

» Obeslutsamt hjärta [Öppet]
lör nov 24, 2018 12:05 pm av Debwer

» Personlighetstest
tor nov 15, 2018 3:06 pm av Blair

Vem är online
Totalt 7 användare online :: 3 registrerade, 0 dolda och 4 gäster.

Kyoko, Zhevra, Åskvilja

Flest användare online samtidigt: 70, den tor feb 09, 2017 8:30 pm
Chatt
Nya platser, zombiejägare, och rollspelsprompts!
ons aug 29, 2018 11:15 pm av Yargol
Hej allesammans!
Efter en härligt aktiv och levande sommar på Numoori så är det dags för lite nyheter. Mycket har hänt, och än mer är på gång!

Nya officiella platser!
Som ni kanske har märkt så har det tillkommit två nya platser på kartan och i forumet. Om ni har missat det så kan ni kika in på kartan för att se var de finns. De nya platserna är Arkona och Yanamorë!

Arkona är ett uråldrigt tempel åt Gudarna, som …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 1
Ny sida: Guide för Karaktärsskapande och Rollspel
tis apr 10, 2018 4:04 pm av Mivria
Hej kära Nissar!


Vi har under en tid arbetat på en helt ny sida som vi hoppas ska kunna vara till hjälp för er när man skapar karaktärer eller rollspel. Den är baserad på frågor vi diskuterat och svarat på genom åren, och som inte riktigt ryms under FAQ. Vi hoppas att sidan ska kunna vara givande för både nya som gamla medlemmar.

Syftet med denna sida är att kunna bidra med inspiration och hjälp om man känner att …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 5
Affiliates
Dela | 
 

 [Avslutat] Tillstånd om Minnes-låsning

Gå ner 
FörfattareMeddelande
MertonSpelas av : Dick

InläggRubrik: [Avslutat] Tillstånd om Minnes-låsning   sön sep 21, 2014 10:28 pm

Hello Admins och Mods.

Jag håller på att planerar en karris som snart skall anlända till Numoori världen. Men för att han skall kallas Klar och redo för rollspel så behövs två tillståndsfrågor bli frågade och förhoppningsvis bli accepterade ~

Först och främst
Minnes-låsning. Denne karaktär som skapas skulle jag gärna vilja att han har fått sina minnen låsta, "raderade" vad man nu vill kalla det. Att han inte skall kunna komma ihåg vem han var eller hur han var innan låsning. Han vet inte vem hans föräldrar var och han kan inte komma på vad han har gjort för något i sitt liv. Vissa egenskaper som ansågs gynnade till hur han blev innan låsningen låstes också iväg. Samt hans krafter låstes iväg - så han är mer eller mindre kraftlös efter låsningen.

Orsak. Innan låsningen vandrade han runt och lade ner en röd väg av offer. Utan att känna varken skuld eller skam mördade han vargar han inte kände och aldrig talat med likväl som vargar som så trevligt hälsade honom. Det spelade ingen roll om första intrycket var trevligt eller otrevligt. Det spelade ingen roll om vargen var en moder med tre valpar. Han kunde döda modern och med tålamod sitta och titta medans ungarna dog. När han överlevde chaoset skrattade han endast åt gudarna och fortsatte sin röda vandring.

Nu, har två förslag, vilket nu blir bäst. Helst vill jag faktiskt gudarna, men är det omöjligt så är det omöjligt ~ Och jag är öppen för förslag.

ett. Gudarna såg ner på honom när han långsamt sträckte den röda "mattan" över numoori. Från öst till väst och väst till söder. Vargar dog där han passerade och det var oförnekligt att denne varg inte var orsaken till det. Men gudarna antog att det snart skulle fixa sig, de ville sedan länge inte lägga sig i vargarnas liv men när denne överlevde och till synes hånade gudarna genom att hånfullt visa upp alla de liv han spillt, som verkade betyda mindre för honom än den mark han gick på. Han visste hur man gjorde gudarna arga och hånade dem lik de mesar han verkade antaga att de var. Så gudarna slutade låta slumpen ta hans liv och istället beredde sig för att utlåta hans slut. Men när de väl steg till saken för att avsluta livet åt den psykopatiske vargen insåg de att han brydde sig lika mycket om sitt eget liv som de liv han spillt. Hans liv hade endast bestått av att vandra runt och vänta på att slutet skulle anlända. Att avsluta hans liv skulle knappast vara ett straff längre så de beslutade sig för att bestraffa honom på annat sätt. De sade till honom att han inte skulle dö, utan låsas iväg i hans egna sinne. Långt in, i kedjor och bur där han endast skulle kunna se ett nytt jag av honom själv vandra runt där han har mördat och inte minnas något. En andra chans i livet där inget som var han existerade. Och han hade hånat gudarna en sista gång. Sagt att när han kom ur det fängelse de satte honom i så skulle han vara starkare än förr och han skulle ge igen. Vilket han lovade - men gudarna tog det som tomma hot från en desperat varg som inte ville leva inlåst i en varg som skulle kunna bli så olik honom själv som helst.

två. Simpelt, en annan varg (NPC eller Played character - vad som nu skulle passa bäst) fann det samma sak. Antigen kanske han hade dödat någon som betydde väldigt mycket för denne varg eller så hade denne varg blivit trött på den andres väg av liv och valde att ta det i sina egna tassar. Trots att monstret låg framför honom, lätt att döda och allt skulle vara över, så ville han inte bli som honom och istället låste han in honom i hans eget sinne och lämnade det nästintill tomma sinnet som fanns kvar att vandra runt.

Som sagt, öppet för diskussion och ändringar så att det kanske kan fixas om det behövs <3 c:

Andra frågan och samtidigt inte den viktigaste av dem.

Storlek. Jag skulle gärna vilja söka tillstånd om att samme varg som ovan får resa sig till 166 centimeter i mankhöjd. Alltså en liten bit över 150-gränsen.
Jag kan säga, även om det kanske inte har någon inverkan, men så att ni vet. Jag har ingen varg högre än 150 centimeter i mankhöjd. Jag har dock en varg som kommer ligga på runt 140 centimeter i mankhöjd vid vuxen ålder.

*Kasta bord på alla*
Lots of love from the Corgi ~
Till överst på sidan Gå ner
Yargol
Buddy bro chummy chum pal homeslice breadslice
avatar

Spelas av : MoonPhanter

InläggRubrik: Sv: [Avslutat] Tillstånd om Minnes-låsning   mån dec 29, 2014 10:59 pm

Hej C:
Tyvärr så kommer vi inte kunna ge tillstånd för att karaktären blir över maxgränsen i manke. Vi försöker undvika att överskrida vår satta maxgräns så mycket som möjligt.

Gällande ditt andra tillstånd så har vi diskuterat en hel del i crew. Vi skulle vilja be dig att tona ner ”den röda mattan av blod” en aning. Att gudarna skulle ha lagt sig i för att karaktären mördat så många att det blivit för mycket låter som en karaktär som skulle kunna vara intressant i sin egen historia, men det är väldigt svårt att skapa en karaktär som låter så pass ”huvud-antagonist” på en rollspelssida utan att den har fått ryktet genom händelser i faktiska rollspel. Att karaktären skulle ha mördat så hänsynslöst och så många att gudarna tyckt det var nog och lagt sig i, trots att ingen har hört talas om karaktären då det inte har rollspelats fram, och därför inte har hänt i någon annan karaktärs historia, blir tyvärr lätt lite för rörigt att rollspela på kan vi i crew säga av erfarenhet. Självklart kan karaktären ha varit ondskefull och mordisk – det finns många onda och mordiska vargar i landet – men att han har lagt ”en röd matta av blod” efter sig, då ingen har hört talas om honom, känns lite svårt att spela på. Skulle han komma att göra det i rollspel så kommer ju ryktet spridas till andra spelade karaktärer, och då känns ett sådant rykte mer passande C:

Det finns många karaktärer i landet som har mentala förmågor som rör minnen, så att din karaktär skulle ha fått minnet raderat/utsuddat/stängt, av en eller annan anledning, av en annan karaktär, eller npc, är ingen omöjlighet, det är något som har hänt förut och är helt okej C:

Fridens liljor~
/Crew
Till överst på sidan Gå ner
 
[Avslutat] Tillstånd om Minnes-låsning
Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: Kontakta Crew ::: :: Tillstånd-
Hoppa till: