HemHemReglerOm NumooriVanliga frågorKartaFlockarLogga inBli medlem
Pågående Event
Senaste ämnen
» När timglaset rinner ut
Idag på 00:24 av Åskvilja

» [Avslutat] Namnändring (typ)
ons 12 dec 2018, 00:55 av Nakada

» [Avslutat] NY titel
tis 11 dec 2018, 11:34 av Yargol

» När dimman lättar
sön 09 dec 2018, 11:58 av Figaro

» Numoori på Instagram
lör 08 dec 2018, 04:25 av Shiva

» The promise of rain [Aodhfionn]
mån 26 nov 2018, 18:45 av Yargol

» Forest of gold [Weles]
mån 26 nov 2018, 17:15 av Umbra

» Obeslutsamt hjärta [Öppet]
lör 24 nov 2018, 13:05 av Debwer

» Personlighetstest
tor 15 nov 2018, 16:06 av Blair

Vem är online
Totalt 7 användare online :: 3 registrerade, 0 dolda och 4 gäster.

Kyoko, Laali, Åskvilja

Flest användare online samtidigt: 70, den tor 09 feb 2017, 21:30
Chatt
Nya platser, zombiejägare, och rollspelsprompts!
tor 30 aug 2018, 01:15 av Yargol
Hej allesammans!
Efter en härligt aktiv och levande sommar på Numoori så är det dags för lite nyheter. Mycket har hänt, och än mer är på gång!

Nya officiella platser!
Som ni kanske har märkt så har det tillkommit två nya platser på kartan och i forumet. Om ni har missat det så kan ni kika in på kartan för att se var de finns. De nya platserna är Arkona och Yanamorë!

Arkona är ett uråldrigt tempel åt Gudarna, som …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 1
Ny sida: Guide för Karaktärsskapande och Rollspel
tis 10 apr 2018, 18:04 av Mivria
Hej kära Nissar!


Vi har under en tid arbetat på en helt ny sida som vi hoppas ska kunna vara till hjälp för er när man skapar karaktärer eller rollspel. Den är baserad på frågor vi diskuterat och svarat på genom åren, och som inte riktigt ryms under FAQ. Vi hoppas att sidan ska kunna vara givande för både nya som gamla medlemmar.

Syftet med denna sida är att kunna bidra med inspiration och hjälp om man känner att …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 5
Affiliates
Dela | 
 

 [AVSLUTAT] Tillstånd (ras + kraft)

Gå ner 
FörfattareMeddelande
Melamory
InläggRubrik: [AVSLUTAT] Tillstånd (ras + kraft)   tor 11 apr 2013, 13:47

Utseende/genetik
En Metamorph utseende är väldigt lik vanliga vargar i kroppsbyggnad men skiljer sig färgmässigt. Hannarna föds alltid gyllenefärgade och pälsen har en metalliknande glans likt silvervargens, honorna har en mer alldaglig färg i alla möjliga nyanser av brunt. Tecken kan förekomma i form av bläser och strumpor på tassarna, hannarna är nästan alltid helfärgade.

Det som är annorlunda med en Metamorph är att dess livslängd och fortplantning. De vuxna honorna kan föda bara en kull av 1-3 valpar i sitt liv då deras egna liv avslutas när valparnas börjar, men valparna mognar och växer upp snabbare då de ärver ett genetiskt minne från sin moder. 50% av moderns minne ärvs ner av valparna, modern själv kan bestämma vad som är viktigt för de unga valparna att kunna under sin graviditet. Valparna uppfostras av fadern första veckan innan de är redo att leva på egen hand. Faderns livslängd är en aning kortare än honornas. En ung hona kan behålla sin ungdom ända fram till döden om hon inte bestämmer sig för att skaffa valpar vilket hon måste göra innan hon blir 20-25 år gammal, annars kommer hon bli infertil och hennes genetiska minne, dvs även hennes mors, mormors osv minne kommer gå förlorat. Hannarna lever något mindre, ca 50-55 år är de unga och sedan brukar de insjukna och åldras snabbare än andra vargar.

Hybridvalpar är ofta mycket ovanliga, oftast är hanarna sterila och honornas livslängd kortas drastiskt, även kortare än vanliga vargars så Metamorpher håller sig likt vrenerna helst till sin egna ras


Krafter
Metamorhernas kraft är samma som deras namn, de kan morpha sig själva till nästan vilket utseende som helst genom att studera de (tar längre tid) eller få något prov i form av blod, hår, saliv etc (tar snabbare tid). Modern kan även lära sina valpar de skepnader hon kunde under sitt liv om de var nyttiga för henne så kan valparna de redan från födseln. De kan även morpha sig till plantor och växter som de har stött på.


Här är krafter jag hade tänkt ha till min metamorph karaktär

K R A F T E R

Metamorphing
Metamorphing är Melamory's främsta kraft och tillåter henne att ändra sin skepnad till vilken hon vill och tillbaka. Hon har fortfarande mycket att lära men hon kan redan nu ta form av tre utseenden och ett antal andra djurs former. Nya former tar alltid lång tid att lära sig och första skiftningen brukar alltid föra med sig en hel del smärta, speciellt när det är dags att ändra skepnaden tillbaka till den naturliga. Det gör att Melamory helst låter bli att prova andra skepnader framför andra. Hon vill inte att de ska se hennes smärta eller om hon endå behöver byta så gör hon allt för att dölja den.

- Ta form av djur, insekter och fåglar hon har tidigare sett.
(kan ej tala när hon är i de formerna)
- Ta form av vargar hon tidigare stött på oavsett kön eller storlek. (rösten förändras också)
- Ta form av växter och träd. (kan ej tala, se, höra eller lukta i de formerna, endast känna av om någon är i närheten eller ej)
- Ta form av vargar hon tidigare stött på och även kontrollera deras krafter i minimal grad. (exempelvis kunna antända en gnistra om hon är i en infernos kropp)
- Ändra och förbättra sin vargform helt. T.ex så kan hon ändra sin öron form eller skifta sin pälsfärg till någon annan. (ungefär som plastikkirurgi)
- Manipulera enskilda kroppsdelar, exempelvis ge sig själv kaninöron eller björnklor.
-Morpha in sig i någon annans kropp. (kunna gömma sig själv i någon annans kropp och befinna sig där som en symbiont inom några timmar. Hon kommer kunna höra och se vad den andra vargen gör men inte kontrollera hans rörelser.)


Inlärda former

Guldvargen
Vuxna naturliga form
Gråsparv
Steglits
Hermelin
Alpkaja
Ökenlo
Hare
Orm
Geting
Nyponrosbuske
Björk
Maskros
Prästkrage

Replication
En kraft som Melamory mycket sällan använder och därför är den outvecklad.

- Skapa en perfekt kopia av sig själv. (Kopian är i okontrollerbar. Den kan inte röra sig, eller göra något alls och finns till endast när Melamory fokuserar.)
- Skapa en perfekt kopia av sig själv som går att kontrollera. Kopian kan nu röra sig men har inga egna tankar eller vilja. Melamory kan tala genom den men det märks direkt att den är en fake. Levnadslängd: 30min-1h
- Skapa en perfekt kopia av sig själv som har egna tankar och vilja men som fortfarande lyder sin skapare. Kopian kan föra tal och vara relativt självständig men har en mental kontakt med sin skapare och därför också delar varandras tankar. Levnadslängd: Lika lång som skaparens men kan dödas lättare då den inte vet hur man försvarar sig själv.
- Skapa en fullständigt fungerande kopia av sig själv. (Detta är en second life chans. Kopian kommer ha samma minnen och vara helt självständig men behålla en mental kontakt med sin skapare. Om Melamorys orginal kropp dödas så kommer hennes själ, (sinne, minnen) att komma över i den nyskapade kroppen. Tyvärr kommer hon då vara kraftlös då den nya kroppen inte har några krafter)
Till överst på sidan Gå ner
Melamory
InläggRubrik: Sv: [AVSLUTAT] Tillstånd (ras + kraft)   tis 23 apr 2013, 22:01

pet
Till överst på sidan Gå ner
Melamory
InläggRubrik: Sv: [AVSLUTAT] Tillstånd (ras + kraft)   ons 08 maj 2013, 19:29

puff
Till överst på sidan Gå ner
Murderotic

avatar

Spelas av : Mikkis

InläggRubrik: Sv: [AVSLUTAT] Tillstånd (ras + kraft)   tor 16 maj 2013, 01:08

Rasen kommer ej att hamna uppe i raslistan, men du får godkänt att spela en karaktär med dess bakgrund och ras. Dock blir den inte officiell här på numoori.

MEN, jag vill rätta dig lite angående krafterna du valt. En varg kan endast morpha sig till andra djur här på numoori, inte till växter, stenar, vulkaner mm. Så det måste du tyvärr räkna bort.
Att morpha sig till andra vargar är kloning. En helt annan kraft än vad morping räknas som här på Numoori, så vill du att din karaktär ska kunna bli andra vargar så får du välja morph och kloning, vilket blir två krafter.
Man får inte heller under några som helst omständigheter kopiera en annans karaktärs krafter eller "få" dom, så om din varg klonar sig till te.x Murderotic kan din karaktär INTE känna av Murderotics krafter eller använda dom. Det är en strängt förbjuden kraft.
Inte heller morpha sig in i någon annans kropp är tillåtet..

Göra en kopia av sig själv är tillåtet, men det är snarare mer en illusion då kopian inte får en existerande kropp. Du kan inte skapa en kopia som man kan röra fysisk, inte heller en kopia som kan använda krafter. Kopian får bara vara en illusion.

_________________

Till överst på sidan Gå ner
Melamory
InläggRubrik: Sv: [AVSLUTAT] Tillstånd (ras + kraft)   tor 16 maj 2013, 13:41

tack så mkt, då tar jag morphing och cloning :)
Till överst på sidan Gå ner
Sponsored content
InläggRubrik: Sv: [AVSLUTAT] Tillstånd (ras + kraft)   

Till överst på sidan Gå ner
 
[AVSLUTAT] Tillstånd (ras + kraft)
Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: Kontakta Crew ::: :: Tillstånd-
Hoppa till: