HemHemReglerOm NumooriVanliga frågorKartaLogga inBli medlem
Pågående Event
Senaste ämnen
» Liten idé
Igår på 18:11 av Yargol

» Fuzzy logic [P]
mån 21 aug 2017, 14:04 av Wes

» MoonPhanter gör Commissions!
sön 20 aug 2017, 23:12 av Dimitrij

» Land of snow and giants (Aurora)
sön 20 aug 2017, 20:36 av Xhiro

» Under tunga moln [Alénya]
tis 15 aug 2017, 22:09 av Alénya

» Continue [Shiva]
mån 14 aug 2017, 20:14 av Shiva

» Stillsam sommarnatt [Even]
sön 13 aug 2017, 20:55 av Amanita

» Varje given plats [Arno]
lör 12 aug 2017, 22:33 av Arno

» Återförenade [Jägarna]
lör 12 aug 2017, 14:23 av Arno

Vem är online
Totalt 3 användare online :: 0 registrerade, 0 dolda och 3 gäster. :: 1 Bot

Inga

Flest användare online samtidigt: 70, den tor 09 feb 2017, 21:30
Chatt
Ändringar på medlemslistan, vänligen läs!
sön 19 feb 2017, 14:32 av Sleazoid
Jag och MP har tagit på oss ett projekt nu som kommer underlätta för oss alla att se vilka spelare som spelar vilka karaktärer. När vi är klara kommer spelarnamnen att visas på medlemslistan så att man slipper klicka sig in på varje karaktär och scrolla ner för att se vem som spelar denne. Vi har detta system på Endea och gillar det men har hittills undvikit att införa det på Numoori för att vi manuellt måste sitta och …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 6
Zombie Eventet avslutas!
tis 31 jan 2017, 23:23 av Yargol
Hallå allesammans!

Som ni alla känner till så har det i lite över ett år nu pågått ett stort Zombie Event här på sidan. Ni kan läsa informationen om Zombie Eventet på dess eventsida Här (länk)

Nu har eventet nått sitt slut, och här kommer resultatet - och konsekvenserna - för vad som har hänt under den här tiden! Pågående eventrollspel får såklart fortfarande rollspelas klart även om eventet nu officiellt har …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
AffiliatesSök
 
 

Visa resultat som:
 
Rechercher Avancerad sökning

Dela | 
 

 Vakta mina tankar... [P]

Föregående ämne Nästa ämne Gå ner 
Gå till sida : Föregående  1, 2
FörfattareMeddelande
Riqueza
Vandrare
avatar

Spelas av : Loco

InläggRubrik: Sv: Vakta mina tankar... [P]   sön 06 maj 2012, 12:24

Han ruskade smått på sig. Alla hade gått igenom något som de ansåg vara svårt. Det var inte lätt att sätta sig in i en situation som någon annan varit med om. Wami verkade ha haft hjälp av sin bror under sina tuffa tider medan han själv inte haft någon alls. Blev bara förföljd av sjukdomen och minnena. Att jämföra händelser med någon annans var meningslöst.

Han ruskade smått på sig. Samtidigt som han längtade efter ensamheten så visste han även att då skulle de mörka tankarna dyka upp. Han såg sig omkring innan blicken åter föll på tiken. "Jag förstår om du vill bort från flocken men om du skapar en egen flock, kommer du då inte dra din förra flocks vrede över den flcoken och utsätta den för fara?" Han undrade om hon ens tänkt på det. Att hon kunde utsätta andra för fara.
Till överst på sidan Gå ner
Wami
Ledarinna
avatar

Spelas av : Bellzpellz

InläggRubrik: Sv: Vakta mina tankar... [P]   sön 06 maj 2012, 17:14

Klart hon har tänkt på det. Hon är inte dum. Hon vet att hon aldrig kommer komma undan TBB.
"Vad jag än gör kommer de jag beblandar mig med vara i fara. Men jag tänker ändå inte låta det hindra mig från att leva. Det är främst mitt liv som är i fara. Skadas andra på grund av mig är jag inte rädd att slå tillbaka mot de som orsakat smärtan". Förmodligen skulle hon själv gå i döden om något sådant hände. För hon är inte vidare stark. Men med sitt gift skulle hon kunna dra med sig motståndaren med. Förhoppningsvis.

Skulle hon gå med i en annan flock skulle hon även där utsätta de andra för fara. Men lämnar hon TBB är det hon som har gjort det. Det är hon som måste stå till svars. Kommer andra till skapa på grund av det bevisar det bara ännu mer vilka skitar TBB består av. Att de inte har någon heder i kroppen. Wami tänker inte låta sig knäckas så lätt.
Till överst på sidan Gå ner
Riqueza
Vandrare
avatar

Spelas av : Loco

InläggRubrik: Sv: Vakta mina tankar... [P]   tor 17 maj 2012, 15:10

Riq lyssnade till det hon sade och nickade lite kort. På sätt och vis så kunde han förstå henne men samtidigt skulle han itne utstätta en hel flock för något sådant om hon visste så väl att de skulle bli utsatt för fara.

"Ja alla måste vi följa de vägar vi väljer" Han svepte till med svansen.

Börja avsluta detta roll ?
Till överst på sidan Gå ner
Wami
Ledarinna
avatar

Spelas av : Bellzpellz

InläggRubrik: Sv: Vakta mina tankar... [P]   tor 17 maj 2012, 15:35

Hon tänker inte ge upp bara för att andra tvivlar på hennes tankar. Hon tvivlar inte. Hon vet vad hon vill. Alla har rätt att känna lycka och trygghet. Att känna sig behövda och känna att de hör hemma. Wami vill skapa det där. För alla som behöver en plats att känna sig fria och trygga på. Men hon är inte dum om någon tror det. Hon vet mycket väl att man inte är trygg någonstans. Fienden kan alltid stå och lurpassa bakom nästa hörn. Livet är något skört som lätt kan tas ifrån en. Men hon tänker inte leva sitt liv i rädsla för vad som kan komma. Hon tänker skapa sin egen framtid. Tillsammans med andra. Det som tynger henne mest är att alla hon möter verkar se ner på hennes idé. Vifta bort den som barnsligt fåneri. Hon ska allt visa dem.
Hon nickar lätt åt Riq.

[Ja, det kan vi göra.]
Till överst på sidan Gå ner
Riqueza
Vandrare
avatar

Spelas av : Loco

InläggRubrik: Sv: Vakta mina tankar... [P]   tor 17 maj 2012, 15:43

Riq såg sig omkring och sedan lät han blicken falla på tiken igen. "Det var ett trevligt att möta er Wami och ni har gett mig mycket att fundera på" Han svepte mjukt med svansne och sträckte sedna ut vingarna. "Vi kanske möts en dag igen" Han nickade djupt som ett farväl och vände sedan om för att gå undan en bit och sedan flyga iväg.
Till överst på sidan Gå ner
Wami
Ledarinna
avatar

Spelas av : Bellzpellz

InläggRubrik: Sv: Vakta mina tankar... [P]   tor 17 maj 2012, 15:50

Hon ler lätt mot honom.
"Ta hand om dig, Riq". Svarar hon och öronen klipper mjukt till på huvudet när hon studerar hans vingar. Sedan reser hon sig upp och motvilligt börjar hon styra stegen tillbaka mot Kaiwood. I hennes huvud virvlar tankarna omkring. Hon måste snöra ihop allt och stänga in dem långt inne innan hon kliver över gränsen till Kaiwood. Hon måste återuppta det skådespeleri hon alltid uppvisar när hon är 'hemma'.

[AVSLUTAT]
Till överst på sidan Gå ner
Sponsored content
InläggRubrik: Sv: Vakta mina tankar... [P]   

Till överst på sidan Gå ner
 
Vakta mina tankar... [P]
Föregående ämne Nästa ämne Till överst på sidan 
Sida 2 av 2Gå till sida : Föregående  1, 2

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: N U M O O R I ::: :: Numoorislätten-
Hoppa till: