HemHemReglerOm NumooriVanliga frågorKartaLogga inBli medlem
Pågående Event
Senaste ämnen
» Ny sida: Guide för Karaktärsskapande och Rollspel
Idag på 16:19 av Tapeesa

» Spöregn [Culpa]
Idag på 14:34 av Culpa

» Trångt utrymme[p]
tor 19 jul 2018, 23:40 av Atheala

» Trygghet [Kodiak, Kithara och Vidar]
tor 19 jul 2018, 15:17 av Shona

» TITTA PÅ MIN BEBIS!!!!
ons 18 jul 2018, 15:26 av Tilaqiia

» Tilaqiia
ons 18 jul 2018, 14:53 av Tilaqiia

» Himlen morrar [Figaro]
ons 18 jul 2018, 12:23 av Figaro

» En fantastisk dag [Öppet]
ons 18 jul 2018, 11:47 av Figaro

» Minnen från en svunnen tid
tis 17 jul 2018, 21:31 av Theia

Vem är online
Totalt 9 användare online :: 5 registrerade, 0 dolda och 4 gäster.

Airi, Rouzan, Saoirse, Sari, Tilaqiia

Flest användare online samtidigt: 70, den tor 09 feb 2017, 21:30
Chatt
Ny sida: Guide för Karaktärsskapande och Rollspel
tis 10 apr 2018, 18:04 av Mivria
Hej kära Nissar!


Vi har under en tid arbetat på en helt ny sida som vi hoppas ska kunna vara till hjälp för er när man skapar karaktärer eller rollspel. Den är baserad på frågor vi diskuterat och svarat på genom åren, och som inte riktigt ryms under FAQ. Vi hoppas att sidan ska kunna vara givande för både nya som gamla medlemmar.

Syftet med denna sida är att kunna bidra med inspiration och hjälp om man känner att …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 5
Nytt år, nya uppdateringar på gång! Kontorensning!
mån 08 jan 2018, 20:24 av Yargol
Gott nytt år, go nissar!
Med 2017 bakom oss och ett helt nytt 2018 framför dörren så har vi lite nya uppdateringar på gång till Numoori!

Dags att städa medlemslistan!
Som titeln på nyheten och den här rubriken säger, så är det dags för en kontorensning! Det innebär att vi i Crew kommer att gå igenom medlemslistan och börja rensa bort aldrig inloggade och helt tomma, oanvända konton. Vi har i nuläget nästan två hela …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 1
Affiliates
Dela | 
 

 Lainadan © Älg

Gå ner 
FörfattareMeddelande
Lainadan
Vandrare


Spelas av : Älg

InläggRubrik: Lainadan © Älg   tis 10 jan 2012, 18:29

 
 

Ny bild kommer
 
_______________________________________________________
 
Namn: Lainadan
Ålder: 30-35 år
Kön: Hanne
Ras: Vren
Mankhöjd: 103 cm
Vikt: 48 kg
Kraft: Svartkonst
 
_______________________________________________________


PERSONLIGHET
Nu när Lainadan dött och hjärnan lagt av har all personlighet lämnat honom. Det som styr honom är viruset och dess enda längtan är att föras vidare. Ändå är vrenen fortfarande på resande fot, sökandes efter någonting han glömt.

UTSEENDE
Liksom andra vrener är Lainadan hög och långbent. Han har långa öron och de karaktäristiska, kala, mörka fläckarna runt ögonen. Hans mörkbruna päls är kort och var en gång i tiden mjuk, men har blivit tovig och raggig. I ansiktet finns det en mask som går åt det beigea hållet. Den täcker överkäke, nos och runtom ögonen. Markeringar i samma nyans finns på hans öron, bröst, mage och insidan av låren. Ögonen är havsgröna, men en ljus hinna som täcker dem, och har på senare år fått intrycket av att vara insjunkna i skallbenet.

I mötet med monstret bet han i ren panik av sig tungan utav en olyckshändelse. Han har sedan dess inte kunnat äta eller dricka ordentligt vilken gjort att han magrat otroligt mycket. Både revben och höftben syntes tydligt då det knappt fanns något fett på honom alls. Det var framför allt av undernäring som han sedan dog, men infektionerna han fått i mun och i såret på hälen (även det orsakat av monstret) hade en roll i det hela också.

KRAFTER
Lainadan visade aldrig några tecken på att ha haft en kraft och trodde hela livet att han var kraftlös. Detta var dock inte sant: han upptäckte bara aldrig sin kraft. I hans släkt finns svartkonst, vilket var just den magi han hade, men då det inte dykt upp i flera generationer så hade det glömts bort. Och eftersom han ständigt blev nedtryckt av Phol fick han aldrig chansen att upptäcka den.

_______________________________________________________

För mer information om honom, besök hans wiki-sida här
 
 
Till överst på sidan Gå ner
Lainadan
Vandrare


Spelas av : Älg

InläggRubrik: Sv: Lainadan © Älg   tor 08 jan 2015, 01:57

RELATIONER

Familj
Föräldrarna och syskonen - Han älskade sin familj och hade en god relation till dem, men knuffade minnet av dem långt bak i sinnet och glömde bort dem. Phol var så mycket viktigare än hans egen familj.
Detrena - Det var otroligt länge sedan han träffade henne, men han minns henne som en vänlig individ. Firdrach visste aldrig vem hon var då de inte träffade henne något mer medan han var med.
Phol - Phol var den som Lainadan älskade mest i världen. Han såg upp till honom och var oerhört tacksam över att han lärde honom saker, men kände sådan skuld för att han inte kunde stoppa sin andra sida från att döda honom. Firdrach å andra sidan hatade lawaren med brinnande passion och var otorligt lycklig när han till sist fick sätta tänderna i honom.

Övriga
Firdrach - Den andra sidan av Lainadan. Han har aldrig tyckt om den, och han var rädd för att han skulle skada andra länge. Efter att han dödade Phol började han att hata honom och den sista tiden var han så gott som försvunnen.
Monstret (Detrena) - Både Lainadan och Firdrach var för en gångs skull otroligt överens om att detta monster var det läskigaste någon av dem någonsin sett.
Ayira - De mötte henne medan hon var valp, och Lainadan fattade tycke för henne. Han fann henne intellegent för att vara så ung och medan han var glad att hon inte verkade berörd av Firdrach oroade det honom då han inte litade ett ögonblick på den andra personligheten. Firdrach å andra sidan hade en viss längtan att retas men blev driven tillbaka av Lainadans egen viljestyrka. Han sa dock att det var på grund av att han inte ville leka med valpen.
Yoi - Varken Lainadan eller Firdrach litade på honom och Firdrach var helt hundra procent säker på att han garanterat var likadan som Phol, då de både var lawarer.
Angelus - Angelus var den varg som berättade lite mer ingående om Numooris gudar då han aldrig varit direkt troende eller haft någon större koll på dem. Efter att Firdrach mördade Phol var Lainadan helt säker på att den vita vrenen skulle kunna hjälpa honom med att få tillbaka sin herre i livet och letade därför efter honom till han avled.
Midnight (Namnlös) - Varken Lainadan eller Firdrach lade någon vikt vid den främmande vargen. Framför allt Firdrach hade viktigare saker för sig.
Cuywendz (Namnlös) - Han ogillar henne skarpt då trodde att hennes vänlighet endast var en charad för att få någonting i gengäld.
Bivlinde (Namnlös) - Då den ljuse inte sa så mycket bildade han sig inte direkt någon uppfattning om honom, men han antog att han var precis lika falsk som honan han var med.
Drasila - Kommer.
Lucius (Namnlös) - Lainadan fann den stora, trehövdade hannen extremt skrämmande. Han förstod heller aldrig varför han blev attackerad och anklagad för att ignorera honom då han med hela sitt kroppsspråk förklarade att han inte var ett hot.
Till överst på sidan Gå ner
 
Lainadan © Älg
Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: OOC ::: :: Presentationer-
Hoppa till: