HemHemReglerOm NumooriVanliga frågorWikiKartaFlockarLogga inBli medlem
Pågående Event
Senaste ämnen
» Drunkar i sömnen [Ani]
New destinations -Öppet- EmptyIgår på 18:54 av Reya

» Nytt kapitel
New destinations -Öppet- EmptyIgår på 09:13 av Shiva

» Bekanta gestalter
New destinations -Öppet- EmptyIgår på 08:44 av Akira

» Ett ljus bland skuggor [P]
New destinations -Öppet- Emptysön 23 jun 2019, 11:20 av Ezekiel

» To become a God?
New destinations -Öppet- Emptylör 22 jun 2019, 18:20 av Selva

» Adena
New destinations -Öppet- Emptytor 20 jun 2019, 20:05 av Adena

» Adoptera Varco?
New destinations -Öppet- Emptytor 20 jun 2019, 18:06 av Vârcolac

» Utflykt[p]
New destinations -Öppet- Emptyons 19 jun 2019, 17:24 av Leani

» Mjuka flingor [Öppet]
New destinations -Öppet- Emptyons 19 jun 2019, 01:28 av Oberon

Vem är online
Totalt 5 användare online :: 0 registrerade, 0 dolda och 5 gäster. :: 1 Bot

Inga

Flest användare online samtidigt: 70, den tor 09 feb 2017, 21:30
Chatt
EVENT - Känn jordens andetag (Västkusten)
New destinations -Öppet- Emptytis 08 jan 2019, 21:00 av Admin
En prompt har triggrat ett mindre event som drabbar hela Numooris västkust. En kraftig jordbävning skakar sent på kvällen hela västkusten, och skalvet går att känna långt in på fastlandet även på andra sidan bergskedjan. Skalvet varar i flera minuter, och är starkt nog att orsaka stora svallvågor, jordskred, öppna djupa fåror i bergen, och välta träd i de närliggande skogsområdena.

Läs rollspelet som startade …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
Gott Nytt 2019 Numoori!
New destinations -Öppet- Emptymån 07 jan 2019, 22:12 av Yargol
Gott nytt år allesammans!

En vecka in i 2019 och Numoori startar starkt! 2018 var ett lite långsamt Numoori-år för många av oss, men trots det så kämpar vi på. Mellan nya officiella platser, gamla tempel, en helt ny infosida, zombiejägare och flera nya medlemmar från olika håll i världen, så har det sakta börjat sjuda i flockarna och spänningen stiger runtom i landet när rollspelspromptarna tar fart.


En större nyhet …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
Affiliates
Dela
 

 New destinations -Öppet-

Gå ner 
FörfattareMeddelande
Xeryus
NPC
avatar

Spelas av : Jenn

New destinations -Öppet- Empty
InläggRubrik: New destinations -Öppet-   New destinations -Öppet- Emptyfre 23 dec 2011, 09:37

[Öppet roll bara att joina, högst två pers]

Eye hade gått in i den främmande skogen, den hade ändrats från klar till dimmigt. Har såg han knappt de vita tassarna framför honom. En dimmig plats för en dimmig person kanske? Han visste knappt mer han var, han kände sig så bort om världen. Tänkte kanske för mycket? Han kände sig förvirrad utan anledning. Visste inte hur han skulle bete sig.
Ibland kunde han bli arg över ingenting och ibland bara vara helt lugn.
Höll han på att byta sitt jag? Han visste inte riktigt, det var kanske därför han hade sökt sig bort från familjens område lite, för att tänka?

Så många frågor utan svar. En suck lämnade honom innan han fortsatte frammåt i den dimmiga skogen. Dethär var annars en rätt så kuslig plats om han inte haft annat att tänka på. Men nu brydde han sig knappt vad han mötte.
Denna skog hade väl sin glans på sitt sett, träden var kanske vackert urskurna ur edelt trä och hade tappat sina blad för en sorg som tyngde deras hjärtan och dimman gav dem en skyddande famn. Snarare sorgset i hans ögon.
Till överst på sidan Gå ner
Zayev
Björn-fisk-buss-tjockis-fulfejs
Zayev

Spelas av : Älg

New destinations -Öppet- Empty
InläggRubrik: Sv: New destinations -Öppet-   New destinations -Öppet- Emptyfre 23 dec 2011, 12:43

De stora tassarna gick långsamt över den dimmiga marken. Trots sina fyra ögon kunde inte Zayev se långt i den mörka skogen. Visst var Döda Skogen inte någon varm och vänlig plats, men nu såhär till vintern hade den helt klart blivit råare. Den blå hannen såg sig om. Det hade varit länge sedan han nu varit här. Nästan allt för länge sen. Det var kanske ingen favoritplats men han hade nästan saknat skogen lite.

Den tjocka dimman låg stilla och spöklik över hela skogen. Zayev rös lätt till. Inte för att han på något vis fruktade skogen, nej. De rädda känslorna hade gått över efter alla besök här. Men kyla hade aldrig varit någonting han klarade av speciellt bra. Då trivdes han bättre i öknen. Plötsligt stannade den björnlike upp. Han var helt säker på att han hört någonting. Med sin kraft förstärkte han ljuden runt omkring sig. Jo, visst var det någon utöver han själv som tassade runt i skogen. Zayev började, i samma lugna takt som innan, vandra bort mot främlingen. En del utav Döda Skogen tillhörde trots allt Devils, och varför inte varna främlingen innan den gjorde ett misstag och gick in på reviret?

Efter en kortare promenad kunde Helveteshunden känna doften utav en ung hanne. Han gjorde en halvhalt innan han fortsatte igen. Han var vagt förundrad över valpens beslut att vandra in hit. Snart kunde han även se en mindre silhuett i dimman.
"Det här är inte någon plats för en valp." sade han högt och tydligt i en vänlig ton samtidigt som han gick närmare. "Likaså kommer ni att göra intrång på Devils revir om ni fortsätter framåt, så mitt råd till er är att ni vänder om."
Tonen hade inte förändrats mycket, men visst hade den antagit en mer varnande ton nu. Inte allt för långt ifrån valpen stannade han upp och såg på honom. Väntade på en reaktion.

[Jag sladdrar in lite diskret ;D]
Till överst på sidan Gå ner
Xeryus
NPC
avatar

Spelas av : Jenn

New destinations -Öppet- Empty
InläggRubrik: Sv: New destinations -Öppet-   New destinations -Öppet- Emptyfre 23 dec 2011, 13:00

Han förstog snart att något eller någon var påväg mot hans håll, träden viskade om det.
Han hade för inte så länge sen funnit sin kraft, eller rättare sagt krafter. Fast vattnet var mycket svårare en naturkraften. Han kunde trädens viskningar då någon närmade sig.
Han själv hade stannat upp, den kom närmare och mycket snart kände han också doften av en varg hanne. Alltså varg. Pannan rynkades. Vad kunde främlingen vilja honom? Eller så var det kanske inte rakt mot honom han gick heller, kanske rundade han Eye, bara var på vandring som han själv?
Han började själv gå igen, men denna gång på vakt.

Snart såg han en siluett i mörkret och han stannade också själv upp. Nu förstog han att hanen värkade vilja honom något. Eye såg inte helt den andre, men 4 ögon lyste mot honom och det fick raggen att resas och klorna att gräva sig ner i marken.
Men det var en varg om stog framför honnom. Men inte hade han sett en med 4 ögon förut, en intressant varelse.

Snart förstog också Eye att han höll på att klamppa in på någon annans revir som inte var hans mening. Raggen sänktes och nu såg han en aningen lugnare ut.
"Jag hade inga planer på att klamppa in på ert revir, så oroa er inte."
"Jag är bara och vandrar"sa han förklarande med en neutral stämma.
Till överst på sidan Gå ner
Zayev
Björn-fisk-buss-tjockis-fulfejs
Zayev

Spelas av : Älg

New destinations -Öppet- Empty
InläggRubrik: Sv: New destinations -Öppet-   New destinations -Öppet- Emptyfre 23 dec 2011, 13:24

Ett roat leende hotade att tränga fram på Zayevs läppar när han såg att raggen restes på valpen. Men han fick kontroll över minspelet innan det syntes. Efter att han hade talat verkade det som om den yngre slappnade av. Till svar på valpens uttalande nickade han endast bekräftande. Som han hade anat: en valp utav större koll på vad som fanns längre fram.

Zayev såg på valpen. En ljus hanne (FÖRLÅT OM JAG SKREV FEL DÄR!! Har för mig att han var vit c:). Plötsligt kom han att tänka på sitt egna uppförande.
"Mitt namn är Zayev." sade han och buggade lätt med huvudet. "Får jag be om ert?"
Må så vara att den framför honom endast var en valp, men att upphöra att vara artig för den anledningen var en otrolig dålig ursäkt.

[Wooot! Långt :'D]
Till överst på sidan Gå ner
Xeryus
NPC
avatar

Spelas av : Jenn

New destinations -Öppet- Empty
InläggRubrik: Sv: New destinations -Öppet-   New destinations -Öppet- Emptyfre 23 dec 2011, 14:44

[Jodå han är vit|grå c:]

Han stog stilla och lät svansen svepa bakom honom ett drag sen så undersökte han den andre mer noga med blicken, en stor hane. Det var nog dimmigt med det såg ut som han var blå iallafall.
Hanen presenterade sig och bugade artigt med huvudet, Zayev.. Inte något namn han hade hört förr. Inte så konstigt då det är först nu han börjat gå på egna tassar runt om i numoori.
Och eftersom han inte ville vara dåligare själv och inte heller oartig gjorde han detsamma, bugade med huvudet och svarade på Zayevs fråga
"Xeeye" sade han och log vagt.

Han kände sig nästan nyfiken på vad det var för flock som hade sitt revir här, och det skulle väl inte skada att fråga?
"Vad är.. Devils för flock? Om jag får fråga?" frågade Eye, han gissade att Zayev hade sagt att flocken hade namnet Devils, och hoppades att han hade hört rätt.
Skulle ju inte vara så värst bra att han sade fel namn då han endå had hållit på att gå in på deras revir.

[Blev inte heller det längsta! Cx]
Till överst på sidan Gå ner
Zayev
Björn-fisk-buss-tjockis-fulfejs
Zayev

Spelas av : Älg

New destinations -Öppet- Empty
InläggRubrik: Sv: New destinations -Öppet-   New destinations -Öppet- Emptyfre 23 dec 2011, 16:16

[Score! xD]

Zayev nickade bekräftade till svar på valpens namn. Xeeye. Ett ovanligt namn. Då Xeeye frågade om flocken ryckte det i den blås mungipor. Klurig liten grabb.
"Devils är en flock med revir i Tenkais öken och här i Döda Skogen."
Han gjorde en kort paus.
"Så om ni är rädd om ert skin föreslår jag att ni undviken dessa platser." sade han med menande ton.
Zayev visste att det inte spelade någon roll om det var en vuxen eller en valp som gjorde intrång: vem som kunde råka illa ut. Han påbörjade en cirkulation runt Xeeye, men efter ett kvarts varv stannade han upp och blockerade vägen framför valpen. Uttrycket i hans ansikte var allvarligt.
"Vet era föräldrar att ni är här?"
Tanken hade inte slagit honom tidigare. Men som sagt: Döda Skogen var inte en plats för valpar.
Till överst på sidan Gå ner
Xeryus
NPC
avatar

Spelas av : Jenn

New destinations -Öppet- Empty
InläggRubrik: Sv: New destinations -Öppet-   New destinations -Öppet- Emptyfre 23 dec 2011, 20:47

Han lyssnade intresserad över vad hanen berättade om den främmande flocken. Nå, kanske något att lägga till minnet endå! Tenkais öken, en plats som kanske skulle vara intressant att färdas på men inget han tänkte göra i första taget, för så dum var han ju inte! "Nejdå, jag ska hålla mig borta från ert revir" sa han försäkrande och ett flin ville nästan spridas på hans ansikte, men höll det tillbaka. Inget retsamnt utan bara nästan road.
Zayev började cirkulera kring honom och Eye följde honom med blicken, vaksamnt.
Sen stannade han upp och såg nästan alvarlig ut och frågan hade han nästan inte väntat sig.

"Nej. Det skulle jag inte tro" sade han och tittade med samma vaksamma blick som då hanen hade cirkulerat runt honom.
"Varför undrar du?"
Till överst på sidan Gå ner
Zayev
Björn-fisk-buss-tjockis-fulfejs
Zayev

Spelas av : Älg

New destinations -Öppet- Empty
InläggRubrik: Sv: New destinations -Öppet-   New destinations -Öppet- Emptyfre 23 dec 2011, 21:03

Denna gången kunde Zayev inte dölja det lätt roade leendet som dök upp på hans läppar. Men å andra sidan gjorde han det inte något större motstånd.
"För att jag tror att de skulle bli väldigt upprörda om någonting hände er."
Han tog ett steg närmare Xeeye. Hans mål var inte att göra valpen illa, utan mest att skrämmas. Plus att det roade honom att ha någon att reta lite. Han mindes att han gjort samma sak mot Kione när de träffats första gång. Men den undslapp honom fortfarande att han gjorde exakt det som hans far hade gjort mot honom när han var valp.
"Och det vill vi ju inte."
Till överst på sidan Gå ner
Xeryus
NPC
avatar

Spelas av : Jenn

New destinations -Öppet- Empty
InläggRubrik: Sv: New destinations -Öppet-   New destinations -Öppet- Emptyfre 23 dec 2011, 21:34

Han tog ett ännu ett steg frammåt och nu började den massiva hanen komma för nära, han hade sin gräns. Eye reste denna gång åter ragg och strök varnande bakåt de silvergrå öronen, för ett tecken på att hanm skulle hålla avstånd. Men han backade inte, inte en.

Han tittade in i hanens ögon, eller två av dem iallafall och så öppnade han själv munnen då Zayev tystnade.
Han hade ett sett på hur han talade nu som gjorde så han fick en kall kåre längs ryggraden och reste sig upp.
"Jag klarar mig själv, tack" sa han syrligt och höll kvar blicken och denna gång spände han sina muskler för att vara berädd på vad som skulle hända.

[kort igen xD]
Till överst på sidan Gå ner
Stripe
Ninjavarg av Oga
Stripe

Spelas av : Zara

New destinations -Öppet- Empty
InläggRubrik: Sv: New destinations -Öppet-   New destinations -Öppet- Emptyfre 23 dec 2011, 22:39

Han visste inte riktigt vad han gjorde här, kanske så var det endast för minnenas skull som han besökte den Döda skogen, och nog fanns det värdefulla minnen från denna plats alltid. Ett vagt leende lade sig på hanens läppar där han slängde sig mellan trädstammarna i en fart som tycktes vara för hög för att kunna hålla sig uppe bland träden. Balansen eller precisionen var det dock inga som helst problem med, det var ju nästan så att han platsade bättre bland trädens toppar än på marken ibland, som nu då han zick-zackade mellan stammarna. Ninja och naturvargsblodet var vad som gjorde det hela så enkelt, och de klor som var ämnade för trädklättring var inte helt fel de heller, och vinden fanns även där och ökade hans fart. Detta om något var en sak han älskade, att få röra sig fritt och på en så pass ostörd och öde plats om denna, även om träden flera gånger protesterade med knakanden då han för en kort sekund landade på en av grenarna. Då en välbekant doft slog emot honom så saktade han av på takten och stannade upp på en mer robust gren, en som faktiskt inte gav ifrån sig några knakanden. Han skulle kunna känna igen sonens doft var som helst och det var ingen tvekan på att det var han. Ensam var han dock inte, i närheten av Devils revirsgränser. Hanen vred den nötbruna blicken in mellan träden och dimman även om han inte kunde skymta någonting, de båda vargarna befann sig fortfarande för långt ifrån. Vad höll han på med, eller snarare, vad hade han hamnat i för situation, för nog kunde han urskilja doften av Devils hos den andre hanen. Och hur pass stora valparna än blivit så kunde han inte hjälpa att han brydde sig om dem, och med det kom en vag oroskänsla, vilket egentligen bara var naturligt. Ingen doft fanns att urskilja ifrån honom, som vanligt, det var inte ens någonting han tänkte över, inte längre, det var snarare så att han fick tänka för att göra motsatsen. Sekunderna senare så dök han upp på en gren i trädet ovanför de båda vargarna utan att ge ifrån sig mycket till ljud, det enda som hördes var ett vagt vinddrag. Då väl sinnena återvände till honom ett par sekunder senare så fäste han blicken först vid sonen och sedan vid den blå, fyrögda hanen. ''Ja, det skulle jag tro att du har rätt om'' svarade han den blå hanen och hoppade sedan ner ifrån grenen, landade på ljudlösa tassar i närheten av sonen och mötte den främmande hanens blick.
Till överst på sidan Gå ner
Zayev
Björn-fisk-buss-tjockis-fulfejs
Zayev

Spelas av : Älg

New destinations -Öppet- Empty
InläggRubrik: Sv: New destinations -Öppet-   New destinations -Öppet- Emptyfre 23 dec 2011, 22:58

Raggen restes på Xeeye. Det ryckte oroväckande i Zayevs mungipor. Ett leende höll på att bryta ut. Men han återfick kontrollen. Orden från valpen fick den blå att ta ytterligare ett steg närmare.
"Det tror jag säkert att ni kan."
Plötsligt dök det upp en vit varg, och så vitt Zayev hade kunnat avgöra hade den kommit uppifrån. Hur kunde han ha undgått att både höra och känna doften utav främlingen? Då den talade vittnade det om en hanne.
"Jag antar att ni är valpens far?"
Orden från den äldre vites mun hade vittnat om detta.
Till överst på sidan Gå ner
Xeryus
NPC
avatar

Spelas av : Jenn

New destinations -Öppet- Empty
InläggRubrik: Sv: New destinations -Öppet-   New destinations -Öppet- Emptyfre 23 dec 2011, 23:19

Då hanen tog ett steg närmare igen så blottade han de vita tänderna och en morrande varning kom från honom. Fattade han inte vinken, han ville inte ha närgånget sällskap.
Så plötsligt så landade någon bredvid honom och Eye hoppade åt sidan för att se vem det var. Far! Han kändje en glädje att han var här. Speciellt då denhär hanen hade blivit för närgången. Han ställde sig på samma sätt igen, bredvid honom.
Inte konstigt att han hajade till, inte hade han märkt att han varit här.

Det var ett tag sen han hade träffat honom och det var han glad över men nu kanske det inte var det bästa tillfället att prata. Så han vände snabbt tillbaka blicken till Zayev och han stog stelt kvar, för nu hade han inte så mycket att säga.
Till överst på sidan Gå ner
Stripe
Ninjavarg av Oga
Stripe

Spelas av : Zara

New destinations -Öppet- Empty
InläggRubrik: Sv: New destinations -Öppet-   New destinations -Öppet- Emptylör 24 dec 2011, 00:04

Han vred blicken emot sonen då denne hoppade åt sidan efter att han dykt upp bredvid honom, inte kanske så konstigt, för trots att han vid det här laget borde vara van vid att han var svår att lägga märke till så var det ändå ingenting man direkt väntade sig skulle inträffa, speciellt inte på en plats som denna. Blicken vändes sedan tillbaka till den blå främlingen då hanen ställde honom en fråga, eller snarare lade fram ett antagande. ''Då antar du rätt'' trots att han aldrig direkt hyste agg emot en främling så var hans röst knappast vidare vänlig, neutral och inte särskilt känslorik. Han var inte en sådan som prompt bestämde allting i sina valpars liv, hur de skulle vara och vilka de skulle bli, han lät dem vara sig själva även om han mer än gärna fanns där för dem och gav dem den kunskap han hade om världen, om de var villiga att lyssna, en egenskap som många saknade, särskilt de onda vargarna, att endast låta dem vara dem de var. Han kanske inte skulle uppskatta om någon av valparna valde att vandra längs med ondskans väg, men han skulle acceptera det om det verkligen var vad de ville. Han trodde dock inte att så var fallet just nu, det verkade snarare på sonen som att han inte uppskattade främlingens närvaro. Han behöll dock sitt vanliga lugn och lät blicken falla på sonen, ja, han trodde att det var så det låg till.
Till överst på sidan Gå ner
Zayev
Björn-fisk-buss-tjockis-fulfejs
Zayev

Spelas av : Älg

New destinations -Öppet- Empty
InläggRubrik: Sv: New destinations -Öppet-   New destinations -Öppet- Emptylör 24 dec 2011, 10:43

Zayev noterade att fadern till valpen inte verkade vara överlycklig. Helt förståligt. Xeeye hade vandrat in på en plats där valpar inte bör vara, och själv hade han... hotat var fel ord, men skrämt upp honom. Dock endast för den unges bästa. Han vände blicken tillbaka mot Xeeye. Valpen stod stelt och stirrade på honom. Ännu en gång ryckte det i Zayevs mungipor, men inte ett leende kom över honom.
"Ni behöver inte blänga så." poängterade han med en lätt road röst.
Men visst kunde han förstå honom. Zayev var inte en liten varg. Och han hade fler ögon än vad som var brukligt. Nu när han tänkte på det så såg han nog ganska otäck ut.
Till överst på sidan Gå ner
Xeryus
NPC
avatar

Spelas av : Jenn

New destinations -Öppet- Empty
InläggRubrik: Sv: New destinations -Öppet-   New destinations -Öppet- Emptylör 24 dec 2011, 23:56

Han förstog knappt vad som var så farligt med denhär skogen som de väärkade tycka. Det var en skog, inget annat. Inget att frukta. Nog för att han själv inte skulle vilja stanna här en längre tid då allt skändes så dött och trist.
Han sneglade lätt mot Stripe, vad gjorde han själv igentligen här? Så avbröts hans tankar av Zayevs ord, han ville säga något syrligt, dräpande men höll tyst utan fnös bara åt hanens ord. Kanske var det för att far var där eller för att han inte ville skapa mer trubbel men det kändes som hanen nästan var ute efter bråk med honom.

Bara han slapp träffa den andre var han nöjd. Hans blick var nu riktad ner och hans ansiktsuttryck var hårt.
"Du kanske borde gå tillbaka in på ert revir" sa han kallt. Hanen hade fått upp den hetsiga, ilskna gnistan i honom. Svag jo, dethär var inget att behöva bli arg över.
Men det var lättare sagt en gjort.
Till överst på sidan Gå ner
Stripe
Ninjavarg av Oga
Stripe

Spelas av : Zara

New destinations -Öppet- Empty
InläggRubrik: Sv: New destinations -Öppet-   New destinations -Öppet- Emptymån 26 dec 2011, 00:12

Han funderade kort över vad sonen egentligen gjorde här, detta var inte den mest lämpliga platsen att utforska, fast, han skulle nog inte säga så mycket, inte på den punkten i alla fall. Han hade varit nästan likadan som valp, besökt alla de ställen han kunde upptäcka utan att riktigt lyssna på visa råd och regler, inte för att det riktigt fanns några konkreta regler i detta fall. Det var väll något som varje valp gick igenom, skulle då han säga. Om han själv inte vandrat in i denna skogen som valp så hade han nog inte stött på sina valpars moder, och det var ingenting han ångrade. Både bra och dåliga saker kunde inträffa under valpars upptäcksfärd, det visste han, och om man inte lät dem göra fel så skulle de heller inte lära sig vad som var rätt. Det klippte vagt till i de vita öronen då han hörde sonen tala, det var inte orden som han reagerade på, utan sättet han sade det på, något som fick honom att kort snegla emot honom. Han tyckte sig känna igen tecknen hos honom som han även emellanåt kunde skymta hos Kura, hade gjort flertalet gånger, och han visste vad det kunde innebära. En tanke som fick honom att bli en aning mer vaksam, även om det inte riktigt syntes och han vred tillbaka den nötbruna blicken emot den blå hanen, ''Vad är orsaken till de ord du slänger över honom, Devil??'' han var medveten om att de för tillfället inte befann sig på Devils marker i alla fall, han visste dock inte vad som kanske skett innan han dykt upp, men av vad han hört så verkade inte den blå hanen särskilt tillfreds med hans närvaro, inte för att det direkt behövdes någon anledning, vargar från flockar som Devils brukade ha tendensen att inte behöva det.

| Åh så kasst, min hjärna är mos... |
Till överst på sidan Gå ner
Zayev
Björn-fisk-buss-tjockis-fulfejs
Zayev

Spelas av : Älg

New destinations -Öppet- Empty
InläggRubrik: Sv: New destinations -Öppet-   New destinations -Öppet- Emptymån 26 dec 2011, 01:53

Det ryckte lätt till i Zayevs ena öra på valpen talade med kylig stämma.
"De behöver mig inte för tillfället." svarade han.
Den roade tonen fanns fortfarande där, även om det inte var lika tydlig som innan. Han började visst reta upp valpen. Att han småretats lite med Xeeye hade han varit fullt medveten om, men att göra honom upprörd på riktigt hade inte riktigt ingått i planen. Då den äldre talade vände Zayev blicken mot honom.
"Det finns ingen anledning alls." han vände blicken mot valpen igen. "Ni får ursäkta mig om jag tagit det hela för långt. Det var inte min mening."
Sanningens ord. Om de andra valde att tro på dem var en helt annan sak. Men han visste åtminstone själv vad som var sant.
Till överst på sidan Gå ner
Xeryus
NPC
avatar

Spelas av : Jenn

New destinations -Öppet- Empty
InläggRubrik: Sv: New destinations -Öppet-   New destinations -Öppet- Emptymån 26 dec 2011, 20:50

Han gjorde narr av honom, självklart. Eye orkade inte prata med den blå mer, han ville inte göra säga något, det skulle bara bli mer skrattretande.
Han stog fortfarande tyst med huvudet böjt, höjd det inte bet bara ihop käkarna.
Dethär var inget han skulle bli arg irriterad över, nej. Men han blev det endå och han hatade det. Destu argare han blev destu sårbarare.

Han hörde på vad han sa, han kände sig lite idiotiskt just nu, kanske skulle han höja huvudet bara för att möta den andres blick, men nej han höll det ner mot marken.
Nacken började berätta sitt missnöje över att hålla den i en sånhär dålig ställning.

[hemskt kort men vem kommer på något att skriva då han bara står och
stirrar ner i snön? xD]
Till överst på sidan Gå ner
Stripe
Ninjavarg av Oga
Stripe

Spelas av : Zara

New destinations -Öppet- Empty
InläggRubrik: Sv: New destinations -Öppet-   New destinations -Öppet- Emptyons 28 dec 2011, 08:24

Ingen anledning alls, sade hanen. Frågan var dock bara den om det var sant eller inte. Han var inte en sådan som strödde misstro överallt omkring sig oavsett situation, men han visste bättre än att alltid lita på en annans ord, det hade han lärt sig väl efter att ha bevittnat sin födelseflocks undergång. Han tänkte inte göra samma misstag som gjordes då, varken med den flock han nu ledde, eller med sina valpar. Han nickade endast vagt, men han förväntade sig inte att hanen talade sanning, det kunde nog synas på honom, det vore då inte första gången en varg ljugit i så fall. Till viss del trodde han dock att det var sant, det fanns ingen anledning, men hanen hade ändå inget emot att jävlas med valpen ändå. Han suckade lågt, knappt hörbart och blicken vreds emot sonen som nu hade blicken fäst vid marken, han gillade inte riktigt att se honom sjunka så under en sådan varg som hanen framför dem, det var helt enkelt inte rätt, de förtjänade inte den tillfredställelsen, men han sade inget. Dels pågrund av att hanen fortfarande var där, och dels pågrund av att han inte var helt säker på hur sonen skulle ta det hela, han kunde lika gärna klassa det som att han var besviken på honom eller liknande, någonting som inte var sant. Valpen kunde ha agerat på ett annat sätt, fast han fick erkänna att det han gjorde nu var betydligt bättre i hans ögon ään att hamna i strid. Och ännu var han ung, hade mycket att lära, och det dömde han honom inte för. Som den ljusvarg han innerst inne var, omedveten måhända, så avskydde han allt vad hette stridigheter och blodspillan, för att inte tala om onödigt dödande, allting var nog bättre än det, och han trodde på att det väldigt många gånger gick att lösa saker på andra sätt än sådana, även om det kanske ibland var nödvändigt. Mord kunde han dock inte se som att det var nödvändigt på något plan, men naiiv och godtrogen var han inte, han visste hur världen såg ut, och att dödande ibland var den sista utvägen för att överleva, han själv skulle nog dock hellre dö än döda. ''Nåväl...'' sade han och vred tillbaka blicken emot den blå hanen, han hade inte mycket att säga honom, men han såg inte egentligen poängen i att detta skulle fortgå, även om han kunde ana att främlingen, Devils som han var, säkert kunde det på något underligt plan av sjuk glädje över att reta och irritera andra, som vanligt, det skulle inte förvåna honom i alla fall. Trots det så dömde han sällan i förtid, att inte hysa förhoppningar var en sak, att döma en helt annan.

(Min mobil är så otroligt dryg att skriva rollsvar med...)
Till överst på sidan Gå ner
Zayev
Björn-fisk-buss-tjockis-fulfejs
Zayev

Spelas av : Älg

New destinations -Öppet- Empty
InläggRubrik: Sv: New destinations -Öppet-   New destinations -Öppet- Emptytor 29 dec 2011, 16:15

Zayev kunde se att tagit det hela för långt. Han fick en lätt orolig glimt i ögonen som snart försvann igen. Då den äldre hannen talade vände han blicken mot denne. Han uppskattade inte helt tysnaden som uppstått mellan dem alla. Den var otroligt jobbig. Visst hade han i vanliga fall ingenting emot tystnad, men nu hade han retat upp en valp och dennes förälder hade dykt upp. Zayev satte sig ner.
"Xeeye." han talade direkt till honom, vare sig han eller hans far uppskattade.
"Får jag ge er ett råd?"
Han ville ha valpens godkännande innan han öppnade munnen. Nu kvittade det vad hans far än sade - detta var hans val. Om han inte ville ha det skulle han förbli tyst.

[Det låter galet segt D:]
Till överst på sidan Gå ner
Xeryus
NPC
avatar

Spelas av : Jenn

New destinations -Öppet- Empty
InläggRubrik: Sv: New destinations -Öppet-   New destinations -Öppet- Emptyfre 30 dec 2011, 19:26

Han höjde huvudet lite då hanen talade till honom, en snabb tanke for genom hans huvud han sneglade mot Stripe innan hans blick tittade åter på Zayev.
Får jag ge er ett råd sa hanen sen och Eye tittade misstänksamnt på honom, mötte två av de fyra ögonen.
"Vad skulle hindra dig?" sade han och svepte till med svansen bakom sig och tittade på den. Men om hanen nu valde att inte säga så skulle han ju inte få veta vad han ville säga. Frestad över att få höra vad han sa lät han sig öppna munnen igen och tittade
på honom.
"Säg vad du vill" sa han och ryckte vagt på sig, som om han inte hade stor skillnad
om han fick veta eller ej.

Hans blick sneglade ännu en gång mot far. Han gillade inte denna stäming, han hoppades värkligen inte att han hade oroat honom i onödan.
Allt hade blivit så fel. Han borde inte blivit så irriterad, det var onödigt.
Ett dåligt drag.
Till överst på sidan Gå ner
Zayev
Björn-fisk-buss-tjockis-fulfejs
Zayev

Spelas av : Älg

New destinations -Öppet- Empty
InläggRubrik: Sv: New destinations -Öppet-   New destinations -Öppet- Emptylör 31 dec 2011, 00:55

Zayev nickade åt det valpen hade att säga. Han ogillade det hela lite med att Xeeye inte kunde hålla ögonkontakt med honom, men lät det passera.
"Ni borde lära er att hantera er ilska. Om ni inte gör det kan det slå er dyrt."
Det simpelt råd. Dock kunde det få oanade konsekvenser.

[Inte så långt, menmen xD Fick btw ok från Stripe att skriva innan henne c:]
Till överst på sidan Gå ner
Zayev
Björn-fisk-buss-tjockis-fulfejs
Zayev

Spelas av : Älg

New destinations -Öppet- Empty
InläggRubrik: Sv: New destinations -Öppet-   New destinations -Öppet- Emptytor 24 maj 2012, 14:20

[Jag avslutar det här nu i och med att det varit inaktivt i ett halvår ._. Om det inte är någon utav er som känner sig manad att försöka få liv i det igen anser jag detta roll: AVSLUTAT!]
Till överst på sidan Gå ner
Sponsored content
New destinations -Öppet- Empty
InläggRubrik: Sv: New destinations -Öppet-   New destinations -Öppet- Empty

Till överst på sidan Gå ner
 
New destinations -Öppet-
Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: N U M O O R I ::: :: Döda skogen-
Hoppa till: