HemHemReglerOm NumooriVanliga frågorKartaLogga inBli medlem
Pågående Event
Senaste ämnen
» Himlen morrar [Figaro]
Idag på 17:03 av Figaro

» Finn en svamp [Kremla, Kantarell & Karl-Johan]
Idag på 16:54 av Kremla

» (Avslutat) Mejländring
Idag på 10:43 av Himalaya

» En fantastisk dag [Öppet]
Igår på 22:20 av Rowen

» TITTA PÅ MIN BEBIS!!!!
Igår på 21:00 av Figaro

» (Avslutat) Radera inlägg (crew-ärende)
Igår på 13:32 av Kali

» Kära dagbok... (P)
Igår på 12:51 av Stripe

» Med andan i halsen (P)
Igår på 01:02 av Nyxe

» Tidslinje - Yzma
sön 15 jul 2018, 23:12 av Yzma

Vem är online
Totalt 9 användare online :: 3 registrerade, 0 dolda och 6 gäster. :: 2 Botar

Hector, Tapeesa, Valkyrian

Flest användare online samtidigt: 70, den tor 09 feb 2017, 21:30
Chatt
Ny sida: Guide för Karaktärsskapande och Rollspel
tis 10 apr 2018, 18:04 av Mivria
Hej kära Nissar!


Vi har under en tid arbetat på en helt ny sida som vi hoppas ska kunna vara till hjälp för er när man skapar karaktärer eller rollspel. Den är baserad på frågor vi diskuterat och svarat på genom åren, och som inte riktigt ryms under FAQ. Vi hoppas att sidan ska kunna vara givande för både nya som gamla medlemmar.

Syftet med denna sida är att kunna bidra med inspiration och hjälp om man känner att …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 4
Nytt år, nya uppdateringar på gång! Kontorensning!
mån 08 jan 2018, 20:24 av Yargol
Gott nytt år, go nissar!
Med 2017 bakom oss och ett helt nytt 2018 framför dörren så har vi lite nya uppdateringar på gång till Numoori!

Dags att städa medlemslistan!
Som titeln på nyheten och den här rubriken säger, så är det dags för en kontorensning! Det innebär att vi i Crew kommer att gå igenom medlemslistan och börja rensa bort aldrig inloggade och helt tomma, oanvända konton. Vi har i nuläget nästan två hela …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 1
Affiliates
Dela | 
 

 My new Toy Soldiers - newborns

Gå ner 
FörfattareMeddelande
BloodBlossom

avatar

Spelas av : Embla

InläggRubrik: My new Toy Soldiers - newborns    tor 08 dec 2011, 20:26

Det började – igen – hon kände igen tecknen så väl, var nästen lika nervös nu som då.
Hon flämtade till och gav ifrån sig ett dovt stönande läte, bakbenen ville inte riktigt lyda henne då den tiotusende smärtvågen övermannade henne. Detta var värre än de flesta smärtor hon upplevt, med undantag för Zoids enorma förgiftning. Hon la dig ner i det lätta buskaget, inte alls speciellt nöjd med den plats som de små skulle sättas till världen på. De mentala ärren från vad som skett Niiro satt djupt, men Blossom hade sett ut en grottöppning vid Raukakedjans absoluta början dit hon kunde bära valparna när mörkret fallit. Egentligen hade hon inte tänkt sig att föda dem där, men saker hade kommit i vägen, bland annat hennes egna tankar. Hon ville heller inte att det skulle lukta födsel om en grotta utan flyktväg, för oavsett hur skamliga dessa valpar skulle komma att bli så älskade hon dem likt de flesta mödrar älskar sina barn. Bergens början var blott ett par hundra meter bort, det var ingen stor fara – hon kände dessutom på sig att det inte var allt för många valpar. Kanske att hon skulle kunna böra dem tid alla samtidigt. Tanken fick henne att pusta ut innan ansiktet åter drog ihop sig i en grimage av smärta, att det var tvunget att göra så ont?!
Födseln drog ut på tiden, och länge låg Blossom och frustade i smärta, dold av högt gräs, buskar och tistlar. Men då hon slutligen var nära på att ge upp och vinterkvällens sista solstrålar lämnade den mulna skyn för att försätta Numoori i ett komplett mörker så kom den första valpen. En stor svart hanvalp som snabbt förflyttades till moderns varma buk och modersmjölkens feta näring. Inte långt därefter anslöt sig en andra hanvalp till den första.
I den sena gryningens tidiga dimmor rörde hon sig över frostklätt gräs mot den grotta hon sett ut som sitt och valparnas hem de närmaste veckorna. I sinom tid skulle dem introduceras till den flock som tagit upp allt färre av hennes tankar, det var i alla fall hennes avsikt. Hon såg på de små som låg och snuttade invid henne, med nosarna inborrade i hennes mörka päls – och log ett genuint lyckligt leende. Med en djup suck lade hon sedan ner son mörka nos på framtassarna och slöt sina ögon för att slumra en stund.

[Utspelar sig på Numoorislätten och Raukakedjan. BARA ETT KORT INLÄGG FÖR ATT BEKRÄFTA ATT DETTA NU HÄNT – PRIVAT, INGEN FÅR SVARA.. Om man nu inte vill kommentera de små – men för det finns en kulltråd i Valpplanerings-forumet <3]
Till överst på sidan Gå ner
 
My new Toy Soldiers - newborns
Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: N U M O O R I ::: :: Numoorislätten :: Numoorislätten-
Hoppa till: