HemHemReglerOm NumooriVanliga frågorWikiKartaFlockarLogga inBli medlem
Pågående Event
Senaste ämnen
» Ärr och spegelbilder [Mercedes]
Spiraler av trä[P] EmptyIgår på 22:54 av Ronia

» [SLan] Återvändandet
Spiraler av trä[P] Emptytor 19 sep 2019, 16:41 av Locura

» Erbjudandet
Spiraler av trä[P] Emptytor 19 sep 2019, 16:24 av Locura

» SLan] Dessa nya tider [Even]
Spiraler av trä[P] Emptyons 18 sep 2019, 12:01 av Even

» Karaktärers spellistor
Spiraler av trä[P] Emptytis 17 sep 2019, 20:38 av Aurora

» [SLan] Kvällens färger [Ronia]
Spiraler av trä[P] Emptytis 17 sep 2019, 00:32 av Ronia

» Under pausen (öppet)
Spiraler av trä[P] Emptysön 15 sep 2019, 16:11 av Saghani

» Vilda gissningar [Skuggfall lan, Aurora]
Spiraler av trä[P] Emptysön 15 sep 2019, 11:18 av Aurora

» [SLan] En gammal sång [Nephania]
Spiraler av trä[P] Emptylör 14 sep 2019, 23:01 av Even

Vem är online
Totalt 7 användare online :: 2 registrerade, 0 dolda och 5 gäster.

Even, Viol

Flest användare online samtidigt: 82, den lör 03 aug 2019, 03:18
Chatt
Ny uppdatering av Storlekar!
Spiraler av trä[P] Emptylör 31 aug 2019, 22:56 av Yargol
Storlekar har varit en återkommande fråga här på Numoori. De har även genom åren varit ett frustrationsmoment för såväl oss i Crew som för många spelare på sidan. För 6 år sedan så gjorde vi en förändring av storlekarna där vi försökte att jämna ut skillnaderna inom de olika storleks-kategorierna. Trots uppdateringen 2013 så har många spelare fortsatt känt att storlekarna är väldigt skeva, och att spannet …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
Uppdateringar: Nattvarg, Formskiftning, Yttre Mörker
Spiraler av trä[P] Emptysön 04 aug 2019, 20:45 av Sleazoid
Då detta blev en ganska övergripande uppdatering som påverkar många olika vargar så valde vi att gå ut med det som en nyhet också.

Vi har länge ansett att kraften formskiftning behövde få sig en rejäl uppdatering då den var alldeles för bred och gränslös till skillnad från andra krafter. Och samtidigt insåg vi att kraften Skuggor egentligen innehöll två krafter medans Yttre Mörker inte alls var definierat. Hela …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
Affiliates
Dela
 

 Spiraler av trä[P]

Gå ner 
FörfattareMeddelande
Mirage

Mirage

Spelas av : Bubbah

Spiraler av trä[P] Empty
InläggRubrik: Spiraler av trä[P]   Spiraler av trä[P] Emptylör 16 feb 2019, 16:44

En större blå individ rörde sig bland dom stora välväxta rötterna, svala vindar ven igenom och bildade en musikalisk klang som den unga honan tyst hummade till. Hade hon höjt rösten så hade allt liv inom en viss radie flytt eller fått sina örontrummor förstöra, det fanns dock inget roligare än att sjunga tyckte hon. Men hennes mor hade berättat för Mirage redan som ung att hon hade en stämma som ingen annan och där med hållit sig till att humma så länge någon befann sig i närheten.

Mjukt hoppade hon upp på en större rot för att sedan ta sig lite högre upp, sträckte på den långa fjällklädda kroppen och dom stora läderlika vingarna. Hon gäspade stort och svepte till ned den långa draklika svansen några gånger innan hon satte sig ner och såg sig omkring. Det var ett mycket vackert område, rötterna bildade intressanta mönster som gav henne ett lugn som inget annat kunde ge. Inte ens hennes lilla mors stoft som var det starkaste i hela flocken.[Huvudvärk och på mobil nu kör vi! Pax till Aurora]
Till överst på sidan Gå ner
Aurora

Aurora

Spelas av : Elsa

Spiraler av trä[P] Empty
InläggRubrik: Sv: Spiraler av trä[P]   Spiraler av trä[P] Emptylör 16 feb 2019, 21:28

Aurora hade nästan helt slutat att komma till Måntemplet. Med Civitas så nära, och så bekant, fanns det egentligen ingen anledning för henne att dra sig till templet. Trots det hade hon dragit sig till Ötamon igen, kanske av ren vana, kanske för att beundra pälsarna hos besökande vandrare.
     Något blått en bit upp fångade Auroras blick, där hon van kryssade mellan rötter. Först växte en iver i henne, för hon såg bara de vackra färgerna, men sedan tog hon en närmare blick. Fjäll? Som en fisk? Usch! Intresset falnade genast och hon rynkade på nosen, oresonligt irriterad av besvikelsen. 
     Den röda svepte förbi, utan att säga något, men sände vassa blickar åt ödlevargens håll så länge hon kunde se henne utan att vända på huvudet. Fjäll! Aurora fnös. En sådan päls kunde hon inte ha.
Till överst på sidan Gå ner
Mirage

Mirage

Spelas av : Bubbah

Spiraler av trä[P] Empty
InläggRubrik: Sv: Spiraler av trä[P]   Spiraler av trä[P] Emptylör 16 feb 2019, 22:09

Mirage satt i sin egen lilla värld när någonting i ögonvrån fångade hennes intresse. En röd och mycket vacker varginna passerade förbi och hon drog brett på mungiporna. Försiktigt reste sig den blåorangea tiken och den långa blåa svansen piskade glatt till.
'Hej!' Ropade hon med en ivrig röst och började röra sig emot främlingen. Ju närmare Mirage kom desto vackrare insåg hon att tiken var, alla små smycken och detaljer fick dom två färgade ögonen att tindra av nyfikenhet. Aldrig förr hade hon sett något eller någon så vackert.
'Så vacker ni är.' Rösten var låg och fylld av förundrad och den blåa riken stannade upp någon meter ifrån den röde. Jämtemot det hon själv hade sett av sig själv i vattnets spegelbild så hade hon inte en chans, oavsett vad hennes mor hade berättat så var hon inte vacker. Speciellt i utseendet kanske men denna röda hona såg ut som en gudinna.
Till överst på sidan Gå ner
Aurora

Aurora

Spelas av : Elsa

Spiraler av trä[P] Empty
InläggRubrik: Sv: Spiraler av trä[P]   Spiraler av trä[P] Emptylör 16 feb 2019, 22:36

Bakom sig hörde Aurora hur den blåa lämnade sina rötter, och rörde sig mot henne. Med ett stygn av irritation vände hon sig om, redo att snärta till.
     "Så vacker ni är." Aurora blinkade, först oförstående, sedan förvirrat. Inte för att det inte stämde, men det var det sista hon väntat sig. Irritationen smälte bort likt snö i solen, och lämnade en varm glöd efter sig.
     "Men åh", svarade hon med falsk blygsamhet. "tack, menar du det?" Nu med ett varmt, genuint leende mötte hon honans rosa blick, och kunde inte undgå att se hur blicken vandrade till hennes smycken och hjortpäls.
     "Gillar du dem?" undrade hon och kände sig givmild. "Du borde ta dig till Civitas om du är intresserad. Här i Måntemplet finns inget att hämta." En liten ton av hån smög sig in i rösten, men försvann snabbt när Aurora solade sig i glansen.
Till överst på sidan Gå ner
Mirage

Mirage

Spelas av : Bubbah

Spiraler av trä[P] Empty
InläggRubrik: Sv: Spiraler av trä[P]   Spiraler av trä[P] Emptylör 16 feb 2019, 22:58

Hon nickade till tikens ord och svepte till med den långa fjällbeklädda svansen. Hon hade tjocka men mjuka fjäll som skimmrade i alla nyanser av blått, ljusare nästan vita ränder längst med svansen och längst ut en beklädd toffs i ljusblått och vitt. Mirage hade ett mycket unikt utseende men allt hade valts av en sån noggrannhet att det smälte in i ett inte allt för dåligt utseende. Hon hade iallafall ett gulligt ansikte med sina längre huggtänder, rosablåa ögon.

Det lös om henne när hon granskade tikens smycken och pälsar, allt smälte ihop så väl att hon nästan började fundera på hur hon själv skulle kunna se ut med sådana smycken och pälsar.
"Dom är jätte vackra, det klär er verkligen." Stämman var mjuk och Mirage log lite grann mot henne.
Civitas?
Aldrig hade hon hört det namnet förr och såg lite undrande mot den röde. Och lämna Ötamon, henes familj och hem. Men det var något med främlingen men Mirage visste inte riktigt vad det var.
"Kan du ta mig dit?" Frågade hon aningen osäkert med sammanbiten blick.
Till överst på sidan Gå ner
Aurora

Aurora

Spelas av : Elsa

Spiraler av trä[P] Empty
InläggRubrik: Sv: Spiraler av trä[P]   Spiraler av trä[P] Emptysön 17 feb 2019, 13:52

Aurora fladdrade bara med ögonfransarna åt den nya komplimangen. Det som verkligen intresserade henne var svaret på hennes fråga.
     "Kan du ta mig dit?" Ett smalt leende klädde Auroras ansikte.
     "Åh", kuttrade hon. "Naturligtvis. Ska vi?" Och så ledde hon vägen för de båda mot Civitas.

[Avslutat!]
Till överst på sidan Gå ner
Sponsored content
Spiraler av trä[P] Empty
InläggRubrik: Sv: Spiraler av trä[P]   Spiraler av trä[P] Empty

Till överst på sidan Gå ner
 
Spiraler av trä[P]
Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: N U M O O R I ::: :: Ötamon :: Ötamon-
Hoppa till: