HemHemReglerOm NumooriVanliga frågorWikiKartaFlockarLogga inBli medlem
Pågående Event
Senaste ämnen
» Killing time [Blair]
Idag på 3:35 pm av Figaro

» Som vore vi vinden [Saghani]
Idag på 3:25 pm av Figaro

» Adfectus superi [Naberius, Varya]
Igår på 9:07 pm av Aurora

» ~ Om Norspiret ~
Igår på 8:29 pm av Admin

» Han som åtrår [Aurora]
Igår på 7:16 pm av Aurora

» Vem vill du vara [Varya]
Igår på 7:00 pm av Varya

» En extraordinär berättelse [Giv-valpar]
Igår på 3:54 pm av Varya

» Spiraler av trä[P]
Igår på 1:52 pm av Aurora

» Frostade avtryck [P]
Igår på 12:30 pm av Aurora

Vem är online
Totalt 10 användare online :: 3 registrerade, 0 dolda och 7 gäster. :: 1 Bot

Ehfra, Figaro, Varya

Flest användare online samtidigt: 70, den tor feb 09, 2017 9:30 pm
Chatt
EVENT - Känn jordens andetag (Västkusten)
tis jan 08, 2019 9:00 pm av Admin
En prompt har triggrat ett mindre event som drabbar hela Numooris västkust. En kraftig jordbävning skakar sent på kvällen hela västkusten, och skalvet går att känna långt in på fastlandet även på andra sidan bergskedjan. Skalvet varar i flera minuter, och är starkt nog att orsaka stora svallvågor, jordskred, öppna djupa fåror i bergen, och välta träd i de närliggande skogsområdena.

Läs rollspelet som startade …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
Gott Nytt 2019 Numoori!
mån jan 07, 2019 10:12 pm av Yargol
Gott nytt år allesammans!

En vecka in i 2019 och Numoori startar starkt! 2018 var ett lite långsamt Numoori-år för många av oss, men trots det så kämpar vi på. Mellan nya officiella platser, gamla tempel, en helt ny infosida, zombiejägare och flera nya medlemmar från olika håll i världen, så har det sakta börjat sjuda i flockarna och spänningen stiger runtom i landet när rollspelspromptarna tar fart.


En större nyhet …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
Affiliates
Dela | 
 

 Tätt mörker

Gå ner 
FörfattareMeddelande
Locura
Vampyr
Locura

Spelas av : Emmsa

InläggRubrik: Tätt mörker   ons sep 05, 2018 3:39 pm

[Ensamroll om ingen känner för att svara, annars öppet ifall någon vill hoppa in :'D ]

Molnen som i skymningen hade börjat sprida sig över himlen bildade nu en tät barriär, och månens sken som annars brukade kasta ett blekt ljus över världen var uteslutet. Mörkret som låg över slätten var nästan så kompakt att det gick att ta på det, men det gjorde ingenting.
De gröna ögonen som satt infästa i den svarta vampyrinnans skalle lös klart i natten, och hennes förstärkta sinnen gjorde att hon inte hade några problem att navigera på sin färd genom det ödsliga området. Men det var inte den vanliga, vilseledda färden som hon alltid hade vandrat genom livet, utan hon hade faktiskt ett mål med sin nuvarande resa. Även om det var ett diffust och väldigt oklart mål, men likaväl ett mål.
Och det var mer än hon haft på länge.

Vitben hade lyst me sin frånvaro, lämnat Locura att härja fritt i en värld som hon kände inte förstod henne. Och även om friheten passade henne perfekt hade Vitbens frånvaro lämnat henne med en vilsen känslan, en känsla av att hon på något vis var överflödig.
Tills hon hade mött Gråtass, och han hade gett henne en mening.
En kortvarig mening, säkerligen utnyttjade han henne bara, men Locura var inte vidare brydd om den saken. Ett mål var ett mål, och hon blickade sällan framåt eller bakåt i tiden. Hon levde i nuet, precis som hon alltid hade gjort, till och med när hon fortfarande hade andats och tillhört de levandes släkte. Och det enda hon nu hade fokus på var uppgiften han gett henne. Vad som skulle hända senare var inget hon bekymrade sig över. 
En natt hade han bara kommit, en uråldrig varelse som rest sig från jordens mörker för att åter vandra i världen, och hon hade inte kunnat neka dragningskraften som fört henne till honom. En statisk energi, ett lockande rop. 
Därför vandrade hon nu med en mening på färden. 
Och det gjorde henne nöjd. 

En ensam fågel gled genom den fuktiga luften, fick dimman att skingra sig kring den lilla kroppen. Locura vände blicken efter den, och för några ögonblick skiftade hennes ögon till en klart röd färg. Men snabbt slog hon jaktlusten åt sidan, och såg åter in i mörkret med giftigt gröna ögon. Fågeln var inget värd, hon hade en uppgift att utföra. Visst fanns det tider för nöjen, men en sådan tid var inte nu.
Tyst fortsatte hon genom natten.
Till överst på sidan Gå ner
 
Tätt mörker
Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: N U M O O R I ::: :: Azhekaslätten :: Azhekaslätten-
Hoppa till: