HemHemReglerOm NumooriVanliga frågorKartaLogga inBli medlem
Pågående Event
Senaste ämnen
» Sommarträff 2018!
Igår på 10:20 av Loke

» Efter stormen (Ira)
fre 19 jan 2018, 14:49 av Hoshime

» Bell vill träffa dig
tor 18 jan 2018, 14:20 av Bell

» Bell
ons 17 jan 2018, 22:21 av Bell

» Solen går ner [Laali]
mån 15 jan 2018, 17:19 av Laali

» Tidlös [Even]
mån 15 jan 2018, 13:09 av Even

» Äldre än vinden [Locura]
mån 15 jan 2018, 12:37 av Even

» Makoto
mån 15 jan 2018, 12:29 av Makoto

» Kaze - Wind
mån 15 jan 2018, 11:20 av TsuyioKaze

Vem är online
Totalt 5 användare online :: 1 registrerad, 0 dolda och 4 gäster.

Xejja

Flest användare online samtidigt: 70, den tor 09 feb 2017, 21:30
Chatt
Nytt år, nya uppdateringar på gång! Kontorensning!
mån 08 jan 2018, 20:24 av Yargol
Gott nytt år, go nissar!
Med 2017 bakom oss och ett helt nytt 2018 framför dörren så har vi lite nya uppdateringar på gång till Numoori!

Dags att städa medlemslistan!
Som titeln på nyheten och den här rubriken säger, så är det dags för en kontorensning! Det innebär att vi i Crew kommer att gå igenom medlemslistan och börja rensa bort aldrig inloggade och helt tomma, oanvända konton. Vi har i nuläget nästan två hela …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 1
Platsuppdateringar! Uppdaterad karta
tor 14 sep 2017, 02:15 av Mivria
Hej go nissar!  :rawr:

Kartan har fått en uppdatering. Om ni går in på kartsidan kommer ni märka att det nu finns två kartor för att underlätta, då en enda karta med allt började bli för plottrigt. Den ena visar de vanliga geografiska områden, och den andra visar mer specifika platser och knytpunkter, samt vandringsleder som binder samman dessa. 

Ni kan se de uppdaterade kartorna HÄR!

Detta är bara ett påbörjat …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
Affiliates
Dela | 
 

 Orolig väntan [Valkyrian]

Föregående ämne Nästa ämne Gå ner 
FörfattareMeddelande
Delshay
Novis


Spelas av : Julia

InläggRubrik: Orolig väntan [Valkyrian]   tor 02 nov 2017, 16:52

Väntan på att ledaren och de antagna skulle återvända var hemsk. Delshay stod på helspänn och blickade ut över bergskammen. Ibland kunde ett eko av någonting höras, men striden var för långt bort för att det skulle gå att avgöra vem eller vad. Han hade ont i magen, hatade hur syskonen var där borta utan att han visste om de fortfarande levde eller inte. 
  Nej. Allt skulle gå bra.
  Trodde han.
  Meningen var inte på långa vägar lika övertygande när bröstet kändes tomt och kallt på grund av det vidriga kraftfältet runt templet. Han rös av obehag, och såg bort mot resten av noviserna som verkade lika stressade som honom. De yngre vargarna satt tätt intill varandra, någon annan lite längre bort med bister uppsyn, någon vägande fram och tillbaka på tassarna. Blicken landade slutligen på den vite Valkyrian, den nya rekryten. Den unga hanen hade inte varit hos dem särskilt länge, och de kände inte varandra väldigt väl än.
  Delshay drog ett djupt andetag för att sansa sig något, och rörde sig långsamt mot den blåögda vargen med ett något sargat, men genuint och vänligt, leende på läpparna.
  "Hej", sade den bruna hanen, och slog sig ner långsamt ned vid honom. Han sökte dumt efter någonting att säga. "Hur är det?" Fantastiskt, förstår du väl. Han sökte snabbt efter ett ämne som inte var lika uppenbart opassande. Något som kunde distrahera lite. "Hur gick det med träningen igår?" Bättre.
Till överst på sidan Gå ner
Valkyrian
Novis
avatar

Spelas av : Punkis

InläggRubrik: Sv: Orolig väntan [Valkyrian]   tor 02 nov 2017, 17:28

Utan att säga någonting hade Valkyrian följt med Loke när den vite hanen hade ropat till sig honom. När de kommit fram till templet hade han backat undan från den skadade vargen och låtit de som kunde hela göra sitt. Sedan hade han vankat ett tag, oförmögen att sitta stilla. Tillslut hade han gått några varv runt tempelområdet, noga med att inte hamna utanför barriären ifall någon skulle komma efter honom och sätta sig på honom.

Nu satt han och stirrade stint mot striden, det ryckte i öronen varenda gång han trodde sig höra någonting från striden. Det kändes fegt att sitta här och vänta på att andra skulle fixa det jobbiga, det fick honom att känna sig som en valp igen. Vänta på att mamma kom tillbaka med mat, att mamma skulle skydda dem, att mamma skulle se till att allt det onda höll sig borta...
Med ett irriterat ansiktsuttryck reste han sig upp och skulle börja vanka av och an igen när Delshay kom fram till honom. Förvånat såg Valkyrian på den bruna. De hade inte växlat mer än några korta artighetsfraser i förbifarten och Kyrian kunde inte säga att han visste speciellt mycket om den andra.
Han log fåraktigt och hälsade när Delshay hälsade. Ett kort skratt lämnade honom när Delshay frågade hur det var och han satte sig ner med den andra.
"Fantastiskt faktiskt, aldrig mått bättre." svarade han och flinade för att visa att han försökte lätta upp stämningen.
"Jomen det går... bättre antar jag." han skrattade kort och ryckte på axlarna "Jag har inte trillat i någon lera på åtminstone en dag. Hur har det gått för dig då?"
Till överst på sidan Gå ner
Delshay
Novis


Spelas av : Julia

InläggRubrik: Sv: Orolig väntan [Valkyrian]   tor 02 nov 2017, 17:59

Leendet som spred sig över läpparna var nästan mekaniskt, även om det samtidigt låg någonting ärligt över det. Han nickade kort och framkallade så mycket vänlighet i blicken det bara gick, trots kylan och mörkret inom honom. Det var inte så svårt som han trodde - inte särskilt svårt alls, egentligen.
  "Vill du veta en hemlighet?", undrade Delshay retsamt. "Niyaha snubblade ner i en lerpöl under en övning för länge, länge sedan, när vi nästan var unga nog att kallas valpar. Någon skrattade lite åt henne. Efter det var hon den renaste vargen i hela flocken i flera månader. Jag tror hon blev stött." Minnet fick honom att skratta till. Det var ett matt skratt. Tiden i Acherati kändes så avlägsen, likt en dröm som verkade lika verklig som overklig. Det var länge sedan nu, de hade alla levt i en trygg saga där de ännu inte visste om de faktiska faror som väntade. Allt hade varit en dedikerad lek. Nu var det på allvar.
  Delshays egen träning hade fortskridit väl efter att flocken hade nått Sacrari. Det kändes så länge sedan Dimitrij hade samlat syskonen och blåbröderna för att introducera dem för de fysiska träningsmomenten. Han hade aldrig varit riktigt lika duktig som sina syskon, men hade likväl varit en hängiven elev.
  "Det går ganska bra", svarade han, men hann inte längre innan en blodisande tjut ekade över dalen. Delshay flög upp på tassarna i några steg framåt och stirrade ut över det vidsträckta området. Hjärtat slog oroligt i bröstkorgen när han kastade en snabb blick mot Valkyrian, och sen tillbaka. Han tvingade sig att stå kvar. Koncentrerade sig på att stanna.
  Snälla, låt dem vara oskadda.
Till överst på sidan Gå ner
Valkyrian
Novis
avatar

Spelas av : Punkis

InläggRubrik: Sv: Orolig väntan [Valkyrian]   tor 16 nov 2017, 20:23

Han lyssnade intresserat, för en kort stund var det nästan möjlig att glömma vad dem väntade på. Ögonbrynen höjdes förvånat och han skrattade till. Niyaha? Trilla och bli stött över en sådan sak? Han hade svårt att föreställa sig det.
"Verkligen?" frågade han med skratt tydligt i rösten "Jag har så svårt att tänka mig det." Leendet var en aning skevt och trots att hans skratt varit genuint syntes oron i hans leende. Han kunde inte föreställa sig vad Delshay gick igenom. Det var hans syskon som var där ute och slogs mot vampyrer medan han satt hjälplös här i templet, det var tillräckligt illa att ha dem som flocksyskon. Tänk om det varit Vit och Varya som varit där ute och slagits? Hans mage kändes genast som ett isblock när han tänkte på sin sköra, fina, fina syster vit mot ett av odjuren. Varya kunde skydda sig själv men han kunde inte heller föreställa sig att hon slogs mot en vampyr utan att han hjälpte till, bara tanken fick honom att vilja kräkas.
Kyrian log uppmuntrande mot Delshay när denne sa att även hans träning gick bra. Han hann inte mer än öppna munnen för att ställa en ny fråga innan det gälla skriket ekade i dalen. Med en smäll stängde han käkarna och såg oroligt åt det håll striden var. Det tyckte i benen på Kyrian när han tvinade sig att inte rusa iväg.
"Jag.. jag tror int-inte det var någon av dem..." sa han mumlande med blicken fäst på bergen. Rösten svajade oroväckande och han trodde inte att rösten skulle hålla om han fortsatte.
Till överst på sidan Gå ner
Delshay
Novis


Spelas av : Julia

InläggRubrik: Sv: Orolig väntan [Valkyrian]   tor 30 nov 2017, 15:55

"Jag.. jag tror int-inte det var någon av dem..."
  Delshay svarade först inte, utan stirrade istället upp över bergskrönet långt borta. Han visste mycket väl att Valkyrians gissning inte hade någon egentligen grund - striden var för långt borta för att det skulle gå att avgöra, och tjutet som ekade ut och försvann gick inte att sätta någons namn på. Det gick bara att hoppas på att röken som steg kom från en bränd fiende än något annat. Snälla.
  Motvilligt sjönk Delshay ner på bakdelen i ett försök att samla sig, men öronen förblev spända. Han önskade återigen att ljuset fanns att tillgå - kanske skulle det hjälpa både honom och Valkyrian. Oro lönade sig aldrig.
  "Det är inte första gången vi stridit", sade han lågt, och vände blicken mot den vite för ett kort ögonblick. "Men det är första gången jag inte varit med." Inte för att de tidigare skärmytslingarna räknades som strid, egentligen. Snarare förvirrat kaos. Ändå, på något vis, hade det känts bättre att vara i fara tillsammans med flocken än att ligga och trycka i säkerhet. Men reglerna var tydliga, och han hade ingen lust att göra saken värre genom att bryta regler och distrahera resten från vad som behövde göras. 
  Men det var väldigt svårt.
Till överst på sidan Gå ner
Sponsored content
InläggRubrik: Sv: Orolig väntan [Valkyrian]   

Till överst på sidan Gå ner
 
Orolig väntan [Valkyrian]
Föregående ämne Nästa ämne Till överst på sidan 
Sida 1 av 1
 Liknande ämnen
-
» Med svar i ögonen [Jägare, Valkyrian]

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: N U M O O R I ::: :: Sacrari-
Hoppa till: