HemHemReglerOm NumooriVanliga frågorKartaLogga inBli medlem
Pågående Event
Senaste ämnen
» Vattendroppar (Cerulean)
Igår på 22:47 av Cerulean

» foggy landskape
Igår på 21:47 av Xhiro

» Måne [Amanita]
Igår på 18:48 av Blair

» Förbannelse
Igår på 18:28 av Amanita

» Thinking about it [Ceylon]
Igår på 18:11 av Duva

» Titeländring
Igår på 00:40 av Ronia

» Norrut [öppet]
Igår på 00:06 av Oreliel

» Kyla från norr [Öppet]
sön 15 okt 2017, 22:57 av Arkal

» Mod
sön 15 okt 2017, 22:10 av Tear

Vem är online
Totalt 5 användare online :: 0 registrerade, 0 dolda och 5 gäster.

Inga

Flest användare online samtidigt: 70, den tor 09 feb 2017, 21:30
Chatt
Platsuppdateringar! Uppdaterad karta
tor 14 sep 2017, 02:15 av Mivria
Hej go nissar!  :rawr:

Kartan har fått en uppdatering. Om ni går in på kartsidan kommer ni märka att det nu finns två kartor för att underlätta, då en enda karta med allt började bli för plottrigt. Den ena visar de vanliga geografiska områden, och den andra visar mer specifika platser och knytpunkter, samt vandringsleder som binder samman dessa. 

Ni kan se de uppdaterade kartorna HÄR!

Detta är bara ett påbörjat …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
Ändringar på medlemslistan, vänligen läs!
sön 19 feb 2017, 14:32 av Sleazoid
Jag och MP har tagit på oss ett projekt nu som kommer underlätta för oss alla att se vilka spelare som spelar vilka karaktärer. När vi är klara kommer spelarnamnen att visas på medlemslistan så att man slipper klicka sig in på varje karaktär och scrolla ner för att se vem som spelar denne. Vi har detta system på Endea och gillar det men har hittills undvikit att införa det på Numoori för att vi manuellt måste sitta och …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 6
AffiliatesSök
 
 

Visa resultat som:
 
Rechercher Avancerad sökning

Dela | 
 

 Thinking about it [Ceylon]

Föregående ämne Nästa ämne Gå ner 
FörfattareMeddelande
Duva

avatar

Spelas av : Zee

InläggRubrik: Thinking about it [Ceylon]    Igår på 18:11

Middagssolen stod relativt högt på himlen när den vita varginnan böjde sig ner över det fallna bytet och lät tänderna sjunka ner i köttet. Magen kurrade högljutt och hon försjönk för en stund i egna tankar, tankar som rörde sig långt bort från den här platsen, långt bort från Numoorislätten och vidare. Hon greps ofta av en sådan tankfullhet, där hon kunde finna sig själv undrande över de mest triviala frågor som de största och svåraste att förstå. Det hände mestadels när hon var uttråkad, på väg att somna eller äta, då hon behövde något att roa hjärnan med. Men på senare tid hade det skett allt oftare. Hon var sådan som person, en fundersam individ, men om det var en gon eller hämmande egenskap överlät hon till andra att avgöra. Hon var en tänkare av naturen, som ibland kunde föredra sina egna tankar före sällskapet av andra. Det var bara sådan hon var; hon gillade att bry sitt huvud med saker, oavsett om det var viktiga sådana eller inte. 
    Just idag funderade hon på hösten och vad den skulle kunna föra med sig för hennes del. Hon trivdes i det lite kyligare klimatet, som den isvarg hon var, och om luften skulle bli ett par grader kallare skulle det inte göra henne något. Men den sjunkande temperaturen och annalkande hösten fick henne att tänka på sin familj i norr, och att hon saknade dem. Kanske skulle hösten bära med sig ett besök hos dem? Det vore onekligen roligt att få se dem igen, och att få se vad det blivit av hennes älskade syskon. And, Örn, Svala. Tanken på dem fick henne att le för sig själv. Hon kunde berätta för Örn om vargar med vingar, vargar som såg ut som sälar och älvor. Han hade alltid velat se allt som gick att se.
    Det slog henne att hon ju faktiskt inte visste om syskonen fortfarande var kvar hos föräldrarna längre. Det var länge sedan hon gett sig av ensam, många dagar och veckor och månader, och hon hade faktiskt ingen aning om någon av dem ännu bodde med föräldrarna. Nåja, det fick bli ett senare problem om det verkligen var så det låg till.
    Duva slickade bort blodet runt munnen. Besöket hos familjen var något hon gärna hade gjort, men hon hade mycket kvar att se. Hon ville ju kunna imponera på sina syskon med sina fantastiska historier! Hon beslöt sig att spara på besöket en tid framåt. En vindpust drog förbi och rufsade om i hennes tjocka, snövita fäll. Hon sänkte huvudet och satte sedan nöjt igång med att försöka få i sig det nedlagda rådjuret.

[Snurrigt inlägg till Ceylon]
Till överst på sidan Gå ner
 
Thinking about it [Ceylon]
Föregående ämne Nästa ämne Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: N U M O O R I ::: :: Numoorislätten-
Hoppa till: