HemHemReglerOm NumooriVanliga frågorKartaLogga inBli medlem
Pågående Event
Senaste ämnen
» Vattendroppar (Cerulean)
Igår på 22:47 av Cerulean

» foggy landskape
Igår på 21:47 av Xhiro

» Måne [Amanita]
Igår på 18:48 av Blair

» Förbannelse
Igår på 18:28 av Amanita

» Thinking about it [Ceylon]
Igår på 18:11 av Duva

» Titeländring
Igår på 00:40 av Ronia

» Norrut [öppet]
Igår på 00:06 av Oreliel

» Kyla från norr [Öppet]
sön 15 okt 2017, 22:57 av Arkal

» Mod
sön 15 okt 2017, 22:10 av Tear

Vem är online
Totalt 7 användare online :: 0 registrerade, 0 dolda och 7 gäster.

Inga

Flest användare online samtidigt: 70, den tor 09 feb 2017, 21:30
Chatt
Platsuppdateringar! Uppdaterad karta
tor 14 sep 2017, 02:15 av Mivria
Hej go nissar!  :rawr:

Kartan har fått en uppdatering. Om ni går in på kartsidan kommer ni märka att det nu finns två kartor för att underlätta, då en enda karta med allt började bli för plottrigt. Den ena visar de vanliga geografiska områden, och den andra visar mer specifika platser och knytpunkter, samt vandringsleder som binder samman dessa. 

Ni kan se de uppdaterade kartorna HÄR!

Detta är bara ett påbörjat …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
Ändringar på medlemslistan, vänligen läs!
sön 19 feb 2017, 14:32 av Sleazoid
Jag och MP har tagit på oss ett projekt nu som kommer underlätta för oss alla att se vilka spelare som spelar vilka karaktärer. När vi är klara kommer spelarnamnen att visas på medlemslistan så att man slipper klicka sig in på varje karaktär och scrolla ner för att se vem som spelar denne. Vi har detta system på Endea och gillar det men har hittills undvikit att införa det på Numoori för att vi manuellt måste sitta och …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 6
AffiliatesSök
 
 

Visa resultat som:
 
Rechercher Avancerad sökning

Dela | 
 

 Bistick [Tenána]

Föregående ämne Nästa ämne Gå ner 
FörfattareMeddelande
Blair

avatar

Spelas av : Elsa

InläggRubrik: Bistick [Tenána]   sön 06 aug 2017, 20:34

"Aj!", röt Blair förvånat och halvt flög, halvt skuttade bort från platsen han befunnit sig på. På längre avstånd kunde han nu se hur det började svärma getingar. Det hade inte varit hans mening att störa dem. Han hade bara tagit vägen genom en liten mosse - en av de få Lövskogen hade - och hade av misstag rört upp dem. Han hade fått åtminstone tre stick, ett i nosen och minst två i bålen. Surt vände han och travade iväg. Det hade börjat domna där han blivit stucken. Utan att se sin reflektion visste han även att nosen börjat svälla upp. Blair var tillräckligt fåfäng för att bli grinig över det. 
   Istället för att fortsätta åt de håll han varit på väg åt, vände Blair stegen mot Kaiwood. Han hade inte varit i skogen på länge, inte sedan sitt uppdrag. Fakargen höll avstånd mot TBBs revirgräns. Han var inte dum nog att utmana ödet. Medan han väntade på att svullnaden skulle gå ner lät han benen gå, mest för att ha något att göra.
Till överst på sidan Gå ner
TenánaSpelas av : Eve

InläggRubrik: Sv: Bistick [Tenána]   mån 09 okt 2017, 22:40

(Utspelas i oktober trots att det tekniskt sett startades i augusti)

Hon hade levt ensam omgiven av många hela sitt liv, och stördes inte av isolationen nu heller där hon travade fram mellan trädstammarna. På egen hand, som alltid. Hon var snarare mer obekväm i sällskap av andra, mycket på grund av hur sällan hon hamnade i sociala situationer vilket hade gjort henne ovan vid sådant. Hon var dålig på att tolka och läsa av andra, även sådant som för andra var helt självklart. Det enda hon tyckte sig kunna förstå var väl leenden, men till och med de kunde ha massor av andra meningar än glädje - oavsett vad så var det alltid som glädjetecken hon tolkade sådana. Hånflin visste hon inte ens vad de var för något. 

Eftersom hon inte hade kontakt med andra och mycket i livet flög henne över huvudet, hade hon få bekymmer. Hon levde i nuet och följde sina nycker att göra vad som än föll henne in. Nu hade det fallit henne in att lämna reviret, något hon nästan aldrig gjort alls. Trots att skogen skiftade och hon kom längre och längre ifrån det bekanta, travade hon muntert med huvudet högt och en nynnande melodi i munnen. Svansen vaggade lätt. Skogen var yngre här, mer öppen. Det var ny mark för henne. Under tassarna kände hon svala löv och lungorna andades in frisk, fuktig höstluft. Det hade duggat lätt hela förmiddagen, men det hade slutat nu. På lövmattan låg droppar fortfarande och glimmade i det bleka solskenet som trängde ner mellan de gulnande trädkronorna. Hon var så inne i sitt eget att hon inte lade någon uppmärksamhet vid den nya vargdoften som vinden förde med sig, utan fortsatte på samma vis.
Till överst på sidan Gå ner
Blair

avatar

Spelas av : Elsa

InläggRubrik: Sv: Bistick [Tenána]   tis 10 okt 2017, 08:37

Visserligen hade Blair väntat sig att det skulle lukta av andra, men inte fullt så snabbt. När han vädrade ordentligt uppfattade han att det endast var en varghona, men hennes päls var full av andras dofter. En medlem? Åtminstone kunde han konstatera att nosen fortfarande fungerade, trots den domnade delen.
   Blair var egentligen inte sugen på sällskap - inte när han såg ut såhär - men eftersom hon verkade vara på väg mot honom stannade han upp och väntade in henne. Det behövde inte bli ett långt möte, lugnade han sig själv med. Kallprat, utväxla namn och sedan gå. Mellan träden skymtade han något ljust, troligen honan. Med blicken stadigt fäst på främlingen tog Blair några steg närmare.
Till överst på sidan Gå ner
TenánaSpelas av : Eve

InläggRubrik: Sv: Bistick [Tenána]   tis 10 okt 2017, 15:19

När hon fick syn på en mörk gestalt mellan trädstammarna slets hon ur sina tankar och stannade förvånat till. Öronen vaknade till liv och vändes framåt, de bärnstensfärgade ögonen blev alerta. Hon lutade nacken åt sidan för att kika fram mellan stammarna och se främlingen bättre. Nu lade hon märke till doften hon tidigare missat - en främmande hane. Attans. Hon sänkte huvudet och höll blicken uppriktad framåt. Försiktigt satte hon sig i rörelse igen, gick med aningen tvekande steg framåt. Nu såg hon honom tydligt - en brun, bevingad hane med gröna ögon. Han var tydligen redan medveten om hennes närvaro för han stod bara och såg mot henne som om han väntade på att hon skulle komma fram. 

Hon stannade en bit ifrån honom, på säkert avstånd. Nu fanns inga stammar mellan dem och hon kunde se klart och tydligt. Hennes blick föll till marken, öronen riktades åt varsitt håll och huvudet förblev sänkt. Blyg i det ovana sällskapet. 
"H-hej...?" Hennes blick letade sig upp för att hitta hans ansikte innan den for iväg ner igen. Kunde man gå iväg bara sådär utan vidare nu? Kunde man säga hej och sedan bara gå? Hon skruvade på sig och kikade upp mot främlingen igen för att se vad han skulle göra.
Till överst på sidan Gå ner
Blair

avatar

Spelas av : Elsa

InläggRubrik: Sv: Bistick [Tenána]   tis 10 okt 2017, 16:42

Blair blev förvånad när honan stannade. Det var ett mycket större avstånd än han själv skulle valt. Ganska snart tyckte han sig förstå. Bara genom att titta på henne kunde man se att hon var blyg. Blicken ville inte möta hans, och stämman bekräftade bara intrycket.
   ”Är inte du lite långt hemifrån?”, svarade han istället för att återgälda hälsningen. ”The BloodBlooms, inte sant?” Blair hade nog inte varit fullt så rättfram om hon inte hade gett honom ett sådant blygt intryck. Han var fortfarande lite irriterad över bisticken, även om han kände svullnaden gå ner.
Till överst på sidan Gå ner
TenánaSpelas av : Eve

InläggRubrik: Sv: Bistick [Tenána]   tis 10 okt 2017, 17:41

"Är inte du lite långt hemifrån?" sa främlingen, och förvånade henne med att inte spegla tillbaka hennes hälsning. Hon hade sagt hej, skulle inte han säga hej tillbaka? Hon var genuint förbluffad eftersom det var vad hon lärt sig om socialt samspel. Hon hade inte erfarenhet nog för att bekräfta det lilla hon fått lära sig om sådant utav Achangra, men hon var ändå ganska säker på detta. Hon insåg att han faktiskt ställt en fråga, men hann inte svara innan han ställde ännu en. 
"The BloodBlooms, inte sant?"
Hon nickade. 
"Dotter av Thzuki... The BloodBlooms före detta ledare." förklarade hon lågt. Hon mindes hans första fråga och tillade;
"Jag... brukar inte gå så här långt."
Hon undrade om hon skulle komma att ångra sitt val att utöka sina vandringsmarker. Han kanske var en fiende till flocken, sådant visste hon inget om. Hon hade noll koll på hur läget såg ut. Om han var fientligt inställd till flocken, och hon just erkänt sig vara från den, försatte det henne i en fientlig social situation? Blicken fastnade nu uppmärksamt i hans för att upptäcka minsta skiftning. Hon hade inte bett om detta när hon gav sig iväg. Det återstod bara att se hur han reagerade på informationen. Hon kom på sig själv med att inte ha presenterat sitt namn, vilket hon mindes tydligen var en viktig del i möten. 
"Mitt namn är Tenána, förresten." sa hon avvaktande, utan att blinka.
Till överst på sidan Gå ner
Blair

avatar

Spelas av : Elsa

InläggRubrik: Sv: Bistick [Tenána]   tis 10 okt 2017, 21:17

Att hon inte brukade gå så långt kom inte som en chock. Honan verkade inte alls van vid att konversera. Om det var endast med främlingar eller överlag kunde Blair inte avgöra. Istället nickade han åt hennes presentation.
   "Blair", svarade han kort och mötte stadigt hennes blick. "Du är inte så van vid andra, eller hur?" Han fortsatte att ställa samma typ av frågor: de som han redan tyckte sig veta svaret på. Blair var inte direkt förtjust i stela situationer, men han var nyfiken på hur långt han kunde gå innan honan reagerade.
   "Eller", kommenterade han. "Du kanske bara pratar med en enda person? En partner? Du är ändå söt, trots brist på... öh..." Rösten ebbade ut, men det var ett menande tonfall.
Till överst på sidan Gå ner
TenánaSpelas av : Eve

InläggRubrik: Sv: Bistick [Tenána]   ons 11 okt 2017, 12:27

"Blair." sa främlingen. Tenána lutade omedvetet huvudet en aning på sned. Det var ett ord hon inte förstod och aldrig hört förut. Vad betydde det? Sedan insåg hon att det måste vara hans namn, trots att han inte sagt att det var det. Blair. Vilken underlig typ han var, som pratade så otydligt. 
"Du är inte så van vid andra, eller hur?" Hans direkta fråga var snarare en kommentar. 
"Eh..." hann hon få ur sig.
"Eller", sa han. "Du kanske bara pratar med en enda person? En partner? Du är ändå söt, trots brist på... öh..."
Hon stirrade bara till synes tomt på honom med huvudet fortfarande på sned. Hans ord förvirrade henne. Vad pratade han om? Och brist på vadå? Frågorna yrde upp i hennes huvud och trasslade ihop sig till ett virrvarr. Hon ställde den enda som var självklar i hennes tankar.
"Vad är en partner?"
Till överst på sidan Gå ner
Blair

avatar

Spelas av : Elsa

InläggRubrik: Sv: Bistick [Tenána]   sön 15 okt 2017, 21:24

Det var svårt att avgöra vem som hade uttryckslösast ansikte, Blair eller honan. Lika förvirrande som hon tycktes finna honom, fann han henne. Vad i Chaibos namn? Hade hon levt under en sten hela livet? Vem visste inte vad en partner var? Stackars liten. Blair stirrade på henne, och försökte avgöra om han borde skratta eller göra ett allvarligt försök att förstå henne. Skrattet började bubbla i magen, och han släppte ut det i form av ett lågt skrockande.
   "Vad en partner är?" Fakargen andades in genom nosen. "En partner är någon som du tycker väldigt, väldigt mycket om på ett speciellt sätt. Någon som du kanske i framtiden skulle vilja skaffa valpar med." Blair kände sig rätt nöjd med sin förklaring, men anade att det troligen inte skulle vara nog.
Till överst på sidan Gå ner
TenánaSpelas av : Eve

InläggRubrik: Sv: Bistick [Tenána]   sön 15 okt 2017, 21:42

"En partner är någon som du tycker väldigt, väldigt mycket om på ett speciellt sätt. Någon som du kanske i framtiden skulle vilja skaffa valpar med." löd förklaringen hon fick. Tenána rätade på huvudet, nickade svagt och lät blicken vandra iväg medan hon lät informationen sjunka in och lägga sig i hennes minne. Jaså. 
"Nej, någon sådan har jag inte." konstaterade hon sedan sakligt. Tonen var neutral eftersom hon inte tyckte att hon saknade något. Hennes blick drog tillbaka till honom och en fundersam rynka bildades mellan hennes ögon. Hans definition av ordet var specifikt. Talade han av erfarenhet? Ett leende skymtade fram.
"Har du själv någon som du tycker väldigt väldigt mycket om på ett speciellt sätt och som du kanske i framtiden skulle vilja skaffa valpar med?"
Till överst på sidan Gå ner
Sponsored content
InläggRubrik: Sv: Bistick [Tenána]   

Till överst på sidan Gå ner
 
Bistick [Tenána]
Föregående ämne Nästa ämne Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: N U M O O R I ::: :: Lövskogen-
Hoppa till: