HemHemReglerOm NumooriVanliga frågorWikiKartaFlockarLogga inBli medlem
Pågående Event
Senaste ämnen
» Halv-spontana valpar (Kin)
Kärleksgurun [P] EmptyIgår på 11:16 pm av Alin

» För er, för alltid [Kin]
Kärleksgurun [P] EmptyIgår på 11:04 pm av Alin

» Salt i såren [Niara]
Kärleksgurun [P] EmptyIgår på 10:00 pm av Niara

» Ekon från förr [Jägarna]
Kärleksgurun [P] EmptyIgår på 7:24 pm av Niyaha

» Representanter [Isil Anar, Nordriket]
Kärleksgurun [P] EmptyIgår på 7:19 pm av Ronia

» Glödande mönster [Aliital]
Kärleksgurun [P] EmptyIgår på 6:45 pm av Ronia

» Luften vibrerar
Kärleksgurun [P] EmptyIgår på 5:56 pm av Ehfra

» Luften är fri [Varya]
Kärleksgurun [P] Emptyfre maj 24, 2019 9:25 pm av Varya

» Mörkt tillstånd
Kärleksgurun [P] Emptyfre maj 24, 2019 8:54 pm av Kaato

Vem är online
Totalt 8 användare online :: 4 registrerade, 0 dolda och 4 gäster.

Azdell, Opala, Ren™, Thein

Flest användare online samtidigt: 70, den tor feb 09, 2017 9:30 pm
Chatt
EVENT - Känn jordens andetag (Västkusten)
Kärleksgurun [P] Emptytis jan 08, 2019 9:00 pm av Admin
En prompt har triggrat ett mindre event som drabbar hela Numooris västkust. En kraftig jordbävning skakar sent på kvällen hela västkusten, och skalvet går att känna långt in på fastlandet även på andra sidan bergskedjan. Skalvet varar i flera minuter, och är starkt nog att orsaka stora svallvågor, jordskred, öppna djupa fåror i bergen, och välta träd i de närliggande skogsområdena.

Läs rollspelet som startade …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
Gott Nytt 2019 Numoori!
Kärleksgurun [P] Emptymån jan 07, 2019 10:12 pm av Yargol
Gott nytt år allesammans!

En vecka in i 2019 och Numoori startar starkt! 2018 var ett lite långsamt Numoori-år för många av oss, men trots det så kämpar vi på. Mellan nya officiella platser, gamla tempel, en helt ny infosida, zombiejägare och flera nya medlemmar från olika håll i världen, så har det sakta börjat sjuda i flockarna och spänningen stiger runtom i landet när rollspelspromptarna tar fart.


En större nyhet …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
Affiliates
Dela
 

 Kärleksgurun [P]

Gå ner 
FörfattareMeddelande
Kogan
Kärleksguru
Kogan

Spelas av : Jenn

Kärleksgurun [P] Empty
InläggRubrik: Kärleksgurun [P]   Kärleksgurun [P] Emptyfre jun 30, 2017 1:29 am

Under ljudet av en Korps hesa skrålande traskade han, den ärrade kärleksgurun, fram genom frodigt gräs och med ett smekande solsken som tycktes finna alla små dolda öppningar bland trädkronornas täta lövverk. Han log gott. Tillfredsställt.  
I vanlig ordning följde han den rutt som kommit att bli hans egna lilla tillflykt när flocklivets sociala regler petade honom surt i sidan. Här, längst den sträcka som trampats upp till en enslig stig, fann han orken att dränka sig själv med uppmuntrande ord. Tikarna i flocken och deras eländiga humör. De reagerade inte längre på hans envetna försök till att svepa deras tassar från marken. Han fnyser barskt vid tanken, tänker inte låta deras bittra sätt sänka honom.
Kogans egna uppmålning av att gå med i en flock som TBB hade innehållit vidsträckta fantasier om hur deras honor slängt sig över honom, som insekter till ett ljus i mörker, när han charmant kurtiserat dem alla. Men så hade det inte riktigt gått till. Ännu.
Han skakar lätt på huvudet vid tanken på deras oförstånd till det uppenbara. På den fantastiskt vackra varelser han faktiskt är. Åh, om han bara kunde få dom att se. Öppna deras ögon. 
Ljudet av tassar mot bar mark får honom blicka upp samtidigt som en doft han missat når honom. Ett av Kalis yngel. Han brer ut ett behagligt leende. Kanske något fejkat, men vad gör det. Med en mjuk rörelse vänder han sig om och sätter sig på stigen. "Phenex!"brölar han ut.
Till överst på sidan Gå ner
Phenex

Phenex

Spelas av : Skruk

Kärleksgurun [P] Empty
InläggRubrik: Sv: Kärleksgurun [P]   Kärleksgurun [P] Emptytis jul 24, 2018 8:17 pm

[Asså om du inte vill fortsätta för det tagit för lång tid, elelr för att du inte känner fört får du avsluta om du vill... Jag hade helt glömt detta <'3 Men svarar nu iaf] ¨

De vit kantade tassarna lät den mörka hannen ta sig över barrmarken med så litet som ett få knastranden ifrån hans steg. Gestalten rörde sig på en smått upptrampad stig somringlade sig fram mellan de väldiga stammarna som sträckte sig högt emot skyn. Vart han var på väg visste han inte, tankarna vällde sig i den mörka sinnet, och hade gjort det länge nu. Saknaden efter den rent kroppsligt veka systern var som ett varande sår i hans inre, det tog tid att läka och distraktionerna var inte tillräckligt många för att hjälpa mycket. Hela hans uppväxt hade varit präglad av träningen och viljan att vara bäst, vetskapen att de var alla födda till en ätt av storhet, en ätt mäktigare än någon annan. Vars blod var heligt. Styrka, kroppsligt så som psykiskt, var allt man eftersträvat, och känslor ingick inte direkt i utbildningen. Även om systern varit svag i kroppen så var hon en del av ätten, och han själv hade sett prov på hennes psykiska styrka och envishet många gånger, och han visste inte hur han skulle hantera hålet hon lämnat efter sig.
 Han hade tappat koncentrationen till omvärlden, och hade modern sett honom hade han definitivt fått betala för det. Kogans stämma överraskade honom och han såg upp. Som tur var hade hannen ännu inte kommit inom synhåll. Ingen behövde få veta att han varit ouppmärksam.
 Hanen var ingen som Phenex lade stor vikt vid, hans beteende runt tikarna var rent utav patetiskt och föga imponerande i ynglingens ögon, men eftersom han inte hade någon egentlig anledning att undvika hanen så gick han honom till mötes, utan att riktigt svara på hans brölande.
 När den mörka gestalten syntes mellan stammarns såg han bara frågande på honom med ett neutral minspel. Han brydde sig inte mycket om vad hanen tyckte eller kände och behövde därför inte visa något annat.
"Kogan" hälsade han simpelt med en uttråkad röst, som inte alls talade för tankarna som virrade inom honom.

[Udda som fean, ursäktar igen, är så ringrosting med honom och vet inte riktigt när i hans lista denna ska vara men har et hum om det tror jag??]
Till överst på sidan Gå ner
 
Kärleksgurun [P]
Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: N U M O O R I ::: :: Kaiwood-
Hoppa till: