HemHemReglerOm NumooriVanliga frågorKartaLogga inBli medlem
Pågående Event
Senaste ämnen
» Vattendroppar (Cerulean)
Igår på 22:47 av Cerulean

» foggy landskape
Igår på 21:47 av Xhiro

» Måne [Amanita]
Igår på 18:48 av Blair

» Förbannelse
Igår på 18:28 av Amanita

» Thinking about it [Ceylon]
Igår på 18:11 av Duva

» Titeländring
Igår på 00:40 av Ronia

» Norrut [öppet]
Igår på 00:06 av Oreliel

» Kyla från norr [Öppet]
sön 15 okt 2017, 22:57 av Arkal

» Mod
sön 15 okt 2017, 22:10 av Tear

Vem är online
Totalt 6 användare online :: 0 registrerade, 0 dolda och 6 gäster.

Inga

Flest användare online samtidigt: 70, den tor 09 feb 2017, 21:30
Chatt
Platsuppdateringar! Uppdaterad karta
tor 14 sep 2017, 02:15 av Mivria
Hej go nissar!  :rawr:

Kartan har fått en uppdatering. Om ni går in på kartsidan kommer ni märka att det nu finns två kartor för att underlätta, då en enda karta med allt började bli för plottrigt. Den ena visar de vanliga geografiska områden, och den andra visar mer specifika platser och knytpunkter, samt vandringsleder som binder samman dessa. 

Ni kan se de uppdaterade kartorna HÄR!

Detta är bara ett påbörjat …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
Ändringar på medlemslistan, vänligen läs!
sön 19 feb 2017, 14:32 av Sleazoid
Jag och MP har tagit på oss ett projekt nu som kommer underlätta för oss alla att se vilka spelare som spelar vilka karaktärer. När vi är klara kommer spelarnamnen att visas på medlemslistan så att man slipper klicka sig in på varje karaktär och scrolla ner för att se vem som spelar denne. Vi har detta system på Endea och gillar det men har hittills undvikit att införa det på Numoori för att vi manuellt måste sitta och …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 6
AffiliatesSök
 
 

Visa resultat som:
 
Rechercher Avancerad sökning

Dela | 
 

 Kallt vatten [Kasai]

Föregående ämne Nästa ämne Gå ner 
FörfattareMeddelande
Blair

avatar

Spelas av : Elsa

InläggRubrik: Kallt vatten [Kasai]   tor 22 jun 2017, 18:05

Mötet med Rialea hade lämnat en smutsig känsla över Blair. Det kröp i pälsen på honom, som om han hade fått loppor, eller badat i nu stelnande lera. Trots att inget sådant hade hänt, så var pälsen inte ren. Bröstet var täckt av torkat blod. Varje gång Blair såg ner på sig själv fylldes han av illamående. Ett bad i floden skulle passa perfekt.
   Fakargen dolde sin doft väl när han smög in på Isil Anars revir. Visserligen befann han sig bara i utkanten, precis på gränsen, men han hade ingen lust att konfrontera en medlem: precis som han inte ville gå uppströms, där floden var grundare. Fakargen var ingen badare. Skulle han bada skulle han dyka i för att få det överstökat. Det krävde att floden var djup nog.
   Mellan träden glimmade vattnet. Blair ökade takten. Så fort det inte längre fanns träd rakt ovanför honom kastade han sig upp i luften. Vingarna, något ovana vid att flyga efter så mycket vila, slog några slag, innan han vände och dök ner i floden. Vattnet var iskallt. Blair tog sig missnöjt upp till ytan. Vingarna kändes som två stenar. Surt tog han sig upp dit han bottnade, och tänkte längtansfullt tillbaka mot vattnet i Kawazatri. Det hade åtminstone varit okej att doppa sig i! 
   Blair gned vristen mot bröstet för att skrubba bort blodet. När han kände sig någorlunda ren backade han upp ur vattnet. Med hjälp av vinden blåste han igenom fällen för att torka den. Det gick mycket snabbare på det sättet, men å andra sidan var vinden kylig. Snart stod Blair på flodkanten, någorlunda torr men rätt frusen. 
   "Vad sägs om att vi inte gör om det där inom den närmsta framtiden?", muttrade han för sig själv.
Till överst på sidan Gå ner
Kasai
Valp
avatar

Spelas av : Skruk

InläggRubrik: Sv: Kallt vatten [Kasai]   tor 22 jun 2017, 20:00

Kasai befann sig i utkanten av reviret, nära den flod där han först träffat Blair efter deras flytt, och det var många gånger då den brune letat sig in i hans tankar. Kasai hade lämnat Blair med sin Ledarinna då Blair vaknat för att bergava henne. Inga ord hade sluppit mellan dem, det hade inte behövts. Dock hade Kasai velat erbjuda sig att bränna henne, så att hennes kropp inte kunde skändas senare, men han antog att Blair inte ville ha den hjälpen. Han hade behövt göra det själv. Men han var inte långt borta, fortfarande lätt orolig för hanen.
 Vattnet slingrade sig lugnt just här, och han stod en bit ifrån flodbädden, blicken fastlåst vid en buske nära vattnet, som en säkerhetsåtgärd. Luften drogs in i lungorna med lugna andetag. Träning var ett sätt för honom att rensa tankarna, harmoniskt nästan. Plötsligt för han fram ett steg, och mitt däri tog tassen eld, som slog ut i lågor då den med en duns träffade marken. Elden fann snabbt fäste i gräset, och rusade i en rak, kontrollerad, linje emot den utvalda busken som snabbt tog fyr i ett inferno. Egentligen inget som var svårt för honom att utföra, men hans senaste tur till Eldskogen hade gjort honom ödmjuk inför sina krafter, och den styrka som låg bakom dem. Han måste alltid kunna vara säker på att det var han som hade kontrollen när han använde dem.
 Ett plötsligt plask, inte långt ifrån hasn position fick honom at släppa busken med blicken och se emot ljudets håll. Den brinnande elden dog ut då han kvävde den innan han rörde sig emot det ställe ljudet kommit ifrån, och mellan träden kunde han skymta brunt.
 Han kunde inte hindra leendet som bröt ut på hans läppar om han så försökt. Han kunde se Blair bada, först bara hans ryggtavla. Leendet dog lätt ut då han kunde se den svaga röda färgen färdas ut och beblandas med vattnet. Skulle han verkligne gå fram och påvisa att han var där? Han var osäker, och stod först bara som ett fån och stirrade medan han försökte komma fram till hur han skulle bete sig, och i höjd med att Blair var påväg upp började han röra sig fram mellan stammarna och buskagen. Blair mumlade något som Kasai först nästan missade, men sedan pusslade ihop. Vattnet var kallt, och antagligen var det inte det mest bekväma för någon som varit van med Kawazatri, Kasai förstod känslan.
 Utan att säga något värmde han upp luften kring den brune och log varmt, i väntan på att denne skulle upptäcka honom.
Till överst på sidan Gå ner
Blair

avatar

Spelas av : Elsa

InläggRubrik: Sv: Kallt vatten [Kasai]   tor 22 jun 2017, 20:13

Luften runt Blair blev plötsligt varmare. Fakargen reagerade omedelbart. Den skarpa blicken skannade snabbt omgivningen, och fann snabbt orsaken till temperaturförändringen. Kasai stod en liten bit bort, längre in bland stammarna. Ett varmt leende låg över läpparna på den andre. Blair kände sig lite förlägen över att träffa hanen så tätt inpå deras senaste möte. Han hade inte direkt varit på topp, men Kasai hade stannat. I efterhand förstod Blair varför - bloddoften skulle dra till sig andra djur, och han var inte i skick att slåss mot dem också. Betydde det att han stod i tacksamhetsskuld till Kasai? Tanken fick honom nästan att rynka pannan och förstöra den neutrala minen, men han hejdade sig. Nä, inte så mycket. Åtminstone inte mer än vad som kunde återgäldas under mötets gång.
   "Kasai", hälsade han lugnt. I kontrast till sin ton log han ett snett, okynnigt leende. "Spionerar du på mig när jag badar?" Orden var lätta, och det låg inget riktigt allvar bakom dem. Trots det var Blair nyfiken på hur den svarte reagerade. Han hade tidigt lärt sig att Kasai inte alls ägde samma hårda hud som sin syster. Det var därför inte givet hur han skulle reagera på en fräckare kommentar.
   Fakargen sträckte på sig, och tog sig något steg närmare.
   "Avbröt jag dig i något?", frågade han. Blair var medveten om att hans dykning ner i floden antagligen var vad som hade lockat hit Kasai, men vad den svarte hållit på med innan var oklart.
Till överst på sidan Gå ner
Kasai
Valp
avatar

Spelas av : Skruk

InläggRubrik: Sv: Kallt vatten [Kasai]   tor 22 jun 2017, 22:03

Blair var inte sen med att söka runt efter honom och snart möttes deras blickar. Leendet blev bredare och han tog instinktivt några steg framåt. Den brune hade en nästan magnetisk effekt på honom. Kasai förstod inte hur det så fullständigt kunnat ändras, det var bara kort innan han stött på Blair, inte långt ifrån där de stod nu, som han förlåtit sin syster för att hon varit med honom i Kawazatri, och nu stod han själv här. Med hjärtat soms log litet hårdare i bröstet, värmen över ansiktet, det instinktiva leendet i anletet. Det hela kändes komplicerat, samtidigt som det var det mest lättsamma i världen.
 Blair uttalade hans namn och direkt spetsades de mörka öronen mot honom, hjärtat fladdrade till. Då Blair fått fram det han ville ha sagt hettade ansiktiet ännu mer och Kasai drog generat åt sig nosen, så att den nästan bäddades in i hans hals. Han log förläget.
"Det var inte en dålig syn" han hade, under tiden de inte träffats, samlat mod på sig, och pinsamt nog, försökt öva på andra. Trots detta så var det en viss nervositet i rösten, och det var smärtsamt uppenbart att han inte var van vid att flirta.
Blair frågade en fråga och Kasai blickade snabbt åt det håll han kommit ifrån, kunde nästan se den förkolnade högen aska som en gång varit en buske. Han undrade snabbt vad Blair ville veta det för men, som om han hade något annat val, svarade ändå.
"Inget viktigt, jag tränade bara" väntade bara på dig. Det fladdrade till i bröstet vid tanken. Han visste att det var sant, även om han aldrig skulle erkänna det högt. Vad var det för fel på honom? 
 Blair hade närmat sig något, och omedvetet tog Kasai ytterligare några steg närmre.
Till överst på sidan Gå ner
Blair

avatar

Spelas av : Elsa

InläggRubrik: Sv: Kallt vatten [Kasai]   tor 22 jun 2017, 22:18

"Det var inte en dålig syn." Blair skrockade lätt, och log så brett att de innersta tänderna blottades. Ha! Trots att Kasai såg förlägen ut, och rösten var nervös, så var Blair imponerad. Hade den andre utvecklats? Kanske var han ett dåligt inflytande? Tanken sköts genast bort. De hade inte träffats nog för att han skulle ha kunnat göra ett speciellt stort avtryck på Kasai - förutom en känsla av genans, kanske.
   När Kasai fortsatte fick fakargen ett ärligt, intresserat uttryck i ansiktet. Träna? Längre ner längs flodkanten kunde han skymta en liten, förkolnad hög av aska. Blair vände tillbaka blicken till Kasais ansikte.
   "Träna", upprepade han. Ett lurigt leende skymtades som hastigast över läpparna, innan det försvann bakom en professionell min. Senast Blair sett Kasai slåss var det för att Kasai hade attackerat honom. Då hade inte Blair upplevt den andre som ett hot. Det var uppenbart att Black tränade sina barn, men inte i närheten av så mycket som Shady drev Occultos till.
   "Vill du ha sällskap?" Utan att vänta på svar sjönk Blair ner på frambenen, så att han skyddade buken. Han hade en förrädisk glimt i ögonen. Det syntes att fakargen befann sig i sitt rätta element. "Kom igen, attackera mig!" Om Kasai visade sig ha något allvarligt fel så kunde Blair rätta till det, och så skulle de vara kvitt. Han kände sig ganska nöjd med den tanken.
Till överst på sidan Gå ner
Kasai
Valp
avatar

Spelas av : Skruk

InläggRubrik: Sv: Kallt vatten [Kasai]   tor 22 jun 2017, 23:25

Blair log brett åt Kasais tafatta flirtande, och det värmde i bröstet. Det var nästan så at han förväntat sig att Blair skulle skratta åt försöket, men att han inte gjort det, och att det varit en positiv reaktion, ja det var stort för den tvefärgade hanen. Han log tillbaka, och drog fram huvudet något igen. Fjärilarna fladdrade vilt i hans buk.
 Blair såg förbi honom på askhögen. Det var nästan så att Blair lät förvånad över det faktum att han tränade och Kasai log bredare. Han antog att Blair var smidigare och snabbare, kanske hade han fler fula knep, än Kasai själv. Men han hade företaget i styrkan, och det faktum att Blair antagligen inte såg honom som ett stort hot.
Vill du ha sällskap?
 Blair sjönk ner lätt på frambenen, det var samma ställning valpar använde för att bjuda in till lek, och det kunde nästan liknas vid samma sak här, även om den här leken lätt kunde bli dödlig. Trots att Blair var fienden så var det inte en tanke som krossade Kasais sinne. Han litade på den brune.
 En spänning spred sig genom Kasais kropp, och trots att detta var allvar, träning, så var det enda den mörka hanen kunde tänka på att han skulle vara i närkontakt med Blair. Det hettade över ansiktet. Han ställde sig tafatt i en beredd ställning, framtassarna bredare isär och huvudet sänkt för att skydda halsen, och bröstet. 
 Blair eggade honom, men Kasai kastade sig inte fram direkt, han synade den brune hanen. Hans ställning, hans förberedelser. Det syntes på den andra att han var van, och ärren som prydde kroppen talade för att han faktiskt stridit. Kasai hade aldrig behövt försvara sig i en riktigt strid, och insåg snabbt sitt underläge.
Tillslut tog han ett språng framåt, försökte lita sig på sin tyngd, den bastanta kroppen. Även om han förväntade sig att Blair lätt skulle undvika, han ville bara få igång dem, lära sig Blairs rörelsemönster. Samtidigt var han något återhållsam, han var bak i sinnet rädd för att skada den andre.
Till överst på sidan Gå ner
Blair

avatar

Spelas av : Elsa

InläggRubrik: Sv: Kallt vatten [Kasai]   tor 22 jun 2017, 23:47

Kasai kastade sig inte fram direkt. Det gjorde Blair nöjd. Att inte bedöma situationen kunde kosta en livet om man hade otur. Blair rörde sig inte heller framåt. Istället mötte han den andres tvefärgade blick. När Kasai väl kastade sig framåt reagerade Blairs kropp instinktivt. Han behövde knappt tänka. Smidigt rörde han sig ur vägen. Det hjälpte också att Kasai inte verkade ta i fullt ut. Höll han igen? Bah! Med ett rävflin nafsade han till Kasai i bogen, inte långt ifrån hans ljumske. Flytande skuttade han sedan undan, beredd att möta den andre. 
   "Kasai Silverbringa", sa han med glimten i ögat. "Det är fint att du tänker på min säkerhet, men oroa dig inte för mig." Det är jag inte van vid. "Annars kommer du få fler nafs." Nu flinade han, och såg utmanande ut. Blair var medveten om att han behövde utnyttja sin mindre kropp här. Kasai var större och troligen starkare, men det skulle begränsa hans smidighet. Som för att betona sina ord, sände han en vindpust som rufsade till Kasais lugg. Det irriterade Ronia när han gjorde så mot henne.
Till överst på sidan Gå ner
Kasai
Valp
avatar

Spelas av : Skruk

InläggRubrik: Sv: Kallt vatten [Kasai]   fre 23 jun 2017, 01:26

Blair dansade med lätthet undan, precis som Kasai förutspått, men något som Kasai inte tänkt på var att han lämnade sig öppen för Blair, och snart hade hanen nafsat honom i närheten av ljumsken. Åter hettade det i kinderna, det var inte ett direkt passande område, ett fult knep. Han antog att det var något de lärde ut I Occultos, och det var ändå inte så dumt, om man itne körde efter hederns alla regler. Det var ett mjukt känsligt område.
 Kasai vände ganska snabbt när han tog i mark och såg mot Blair, återigen redo. Blairs ord gjorde ansiktet hetta än mer. Han hade inte väntat sig att han skulle märka, han hade inte ens erkänt för sig själv att det var så han tänkte. Men vad var det den bruna hade kallat honom? Silverbringa? Kasai kom på sig själv med att gilla det. Han log omedvetet.
 Han visste att han borde ta Blairs hot om fler nafs på allvar, men han kunde inte låta bli att känna den fladdrande känslan i magen igen.
 De stod närmre varandra nu, och det hade egentligen inte förlutit så lång tid, och Kasai lät det inte gå lång tid efter att Blair talat innan han kastade sig framåt. Vågade sig på enn lätt kommentar.
"Jag håller dig till det löftet" Mitt i språnget ändrade han lätt rikting om kom nu istället ifrån sidan. Han hoppades att det skulle vara överraskning nog, för han försökte mest bara får ner Blair på marken. Då skulle Kasai ha övertaget med sin kroppshydda, styrka och tyngd, och Blair skulle itne kunna använda sin smidighet. Inte en dålig plan, men han var tvungen att få ner honom först.
Till överst på sidan Gå ner
Blair

avatar

Spelas av : Elsa

InläggRubrik: Sv: Kallt vatten [Kasai]   fre 23 jun 2017, 19:34

"Jag håller dig till det löftet." Jaså? Blair hann inte svara innan Kasai kastade sig mot honom. Den här gången krängde han dock till mitt i hoppet, och lyckades ändra sin kurs. Fakargen ville ogärna bli övermannad. Om det här var ett försök att bygga upp sitt anseende igen, så fick han inte förlora - åtminstone inte såhär tidigt. Samtidigt förstod Blair att Kasai skulle tröttna om han lekte med honom alltför länge. Trots allt så hade den andre redan ändrat sig taktik. 
   Blair drog sig undan, men inte nog för att riktigt komma undan. Istället samlade han vinden, och blåste Kasai i ansiktet. Det var inte hårt nog för att skada på riktigt, men tillräckligt för att få ögonen att tåras. 
   "Bränn mig!", uppmanade han förtjust. Inte för att Blair faktiskt ville få brännskador, utan för att han ville lyfta striden en nivå högre. Dessutom var han nyfiken på hur Kasai skulle reagera på att Blair först inte skulle gå att bränna. Fakargen avlägsnade allt syre närmaste kroppen, förutom vid ögonen och nosen. Det blev som ett skyddande lager, eftersom elden skulle dö vid bristen på syre.Det var mycket, mycket krävande, och han skulle inte kunna hålla upp det och röra sig samtidigt. Som sagt: Blair ville bara att det skulle fungera en gång. Blair hade rört sig undan, så att det skulle vara ett lagom avstånd att kasta en eldboll - eller vad Kasai nu tänkte göra.
Till överst på sidan Gå ner
Kasai
Valp
avatar

Spelas av : Skruk

InläggRubrik: Sv: Kallt vatten [Kasai]   lör 24 jun 2017, 19:59

Blair dansade undan, men inte lika effektivt nu som sist, och han var inte helt utom Kasais bana. Något som dock ändrades då en vind fick hans ögon att lätt tåras och därmed tappa kursen. Han kom på sig med att släppa ut ett förvånat skratt, och log mot den brune fakargen, var det så det skulle vara nu? Flinet dog lätt ut dock då den andre uppmanade honom att bränna honom. Kasai hade återgått till en skyddande ställning och såg på Blair. Förstod den andre vad det var han bad om?
 Kasai tvekade, men kom sen underfund med att han litade tillräckligt på sin kontroll över kraften. Ett flin bröt ut på läpparna igen. En eld klättrade snart över ryggen och ner till svansen, som med ett ryck kastade iväg en boll. Hans koncentration låg på elden, men samtidigt rörde han sig emot Blair. Han skulle itne kunna hålla Elden på ryggen levande länge innan den skulle skada honom, och han behövde agera medan Eldklotet kanske skulle få en del av uppmärksamheten.
 Kasai kunde känna Elden dö ut. Brist på syre? Det var hans enda gissning. Blair hade tydligen sina egna knep, men hur länge kunde han hålla det uppe?
 Elden längs med ryggen vandrade och klädde snart istället hans käkar. Kasai hade fortfarande kontroll över den, men hur långt var Blair villig att gå när det gällde Elden?
Till överst på sidan Gå ner
Blair

avatar

Spelas av : Elsa

InläggRubrik: Sv: Kallt vatten [Kasai]   lör 24 jun 2017, 22:23

Kasai slungade en eldboll mot honom. Istället för att rygga undan stod Blair kvar med blicken fokuserad på den mörka hanen. Eldbollen fräste till och dog när den kom för nära honom. Han kunde känna hettan, men den var inte varm nog för att skada. Så snart faran var över släppte Blair sitt filter. Det var inte värt att hålla uppe efter att hemligheten var ute.
   Kasai kastade sig mot honom. Ur de lätt särade käkarna flammade lågor. Blair gjorde sig beredd att möta attacken, men något distraherade honom. Kanske var det den svarta pälsen, den röda manen eller flammorna - men likheten med Shady var för mycket. Allt Blair kunde se, allt Blair kunde känna var hur hans käkar trängde igenom huden och ner i köttet. Han kunde känna blodet fylla upp munnen, och hur det rann ner över hakan. Hjärtat, nä, hela han gjorde ont. Fakargen bet ihop, men stod annars som paralyserad. 
   Kasai brakade in i honom, och tillsammans föll de omkull på marken. Den andre var snabb med att släcka elden, men Blair hann ändå känna hur han brände sig över skuldran. Luften gick ur honom när Kasais tyngd pressade ner honom, och Blair fick tvinga i sig själv luft. Nästan chockat slet han sig tillbaka till verkligheten. Det smärtade där han bränt sig, men Blair kom på sig själv med att uppskatta kontrasten mellan de fysiska och psykiska smärtan.
   "Bra jobbat", fick han fram, något ansträngd i talet eftersom det var svårt att få nog med luft. Han gjorde inget försök att komma loss.
Till överst på sidan Gå ner
Kasai
Valp
avatar

Spelas av : Skruk

InläggRubrik: Sv: Kallt vatten [Kasai]   sön 25 jun 2017, 00:06

Blair frös fast på stället, han rörde sig inte och Kasai hann inte reagera. Han såg blicken, den var fastnaglad på honom, men samtidigt som den var långt bort, i fjärran. Som om han tittade på något bortom vad som hände nu.
 Kasai slog in i Blair med all kraft som han slängt sig framåt med, och i en sekunds förvåning spreds elden över Blairs manke. Han släckte den så snabbt han kunde, men kunde fortfarande känna doften av svedd päls, och hud. En ånger brann i hans bröst. Han skulle inte ha låtit honom egga honom. Han noterade knappt faktumet att han lång som slängd över Blair. 
 Självklart försökte Blair vifta bort det med ett bra jobbat, låsas som om det aldrig hänt. Kasai hade andra planer. Han skiftade sin tyngd bara tillräckligt så att Blair inte skulle krossas, men han släppte inte upp hanen, istället lindade han framtassarna runt hanen och drog honom intill sig, så att han såg manken bättre. Skammen brände i buken.
"Förlåt" hans röst var lågmäld och han försökte inte säga mer, istället drog han försiktigt tungan över den skadade huden. Det skulle svida något otroligt till en början, men det var viktigt, hade han lärt sig ifrån mindre brännskador när han inte hade haft samma kontroll över kraften.
 Han försökte mumla förlåt igen, brydde sig inte om han borde känna sig nervös eller borde tycka att situationen var generande. Dock kunde han inte styra över hjärtat som slog hårt i bröstet och hettan som verkade brinna i hans ansikte, och det var inte ifrån elden. Det fann en konstant rädsla att Blair skulle skjuta bort honom, och han försökte bara hålla sig kvar, utan att få Blair att känna sig påtvingad.
Till överst på sidan Gå ner
Blair

avatar

Spelas av : Elsa

InläggRubrik: Sv: Kallt vatten [Kasai]   sön 25 jun 2017, 00:55

Istället för att generat backa bort, som Blair väntat sig, justerade Kasai bara sin ställning så att det blev lättare att andas. Han mumlade även ett förlåt. Blair brydde sig inte om att svara. Det fanns inget att förlåta. Den något yngre hade inte gjort något fel, det var han själv som tappat koncentrationen. Det verkade dock inte Kasai förstå. Blair kände hur Kasai drog honom närmare. Innan han hann reagera kände han även en sträv tunga över skadan. Det brände värre än förut, men Blair var inte ovan vid smärta. Lydigt låg han stilla, mycket för att han visste att det var viktigt att behandla brännskador direkt.
   Vad Blair däremot inte tyckte om var hur intimt allt kändes. Han var inte van vid en mjuk närhet. Det var underligt, och rätt obekvämt. Blair visste att Kasai antagligen skyllde på sig själv för att han blivit skadad i första taget. Det här var bara den andres sätt att försöka gottgöra skadan. Blair ville inte bli daltad med, ville inte bli omhändertagen. Hellre ärr och hårda ord, än den smått panikslagna känslan av att inte veta vad man skulle göra i en tillgiven situation.
   Fakargens tankar rusade, och han försökte hitta ett sätt att ta sig ur situationen utan att förnärma Kasai. Trots allt hade Blair räddat livet på Black, så det var inte konstigt att Kasai försökte betala igen skulden. Han ville dock inte ha något i gengäld. Skulle han ha något, så var det en tjänst från Black själv.
   "Jag ska nog kyla det i vattnet", föreslog han och makade sig ut från den andres omfamning. Så fort han fick lite avstånd blev det lättare att tvinga ner obehagskänslorna. Fakargen tog sig ner i vattnet, tills såret täcktes. Blair höll blicken på sin skada, och undrade för första gången om det inte fanns en annan anledning till Kasais handlande. Kanske hade Blair... skickat fel signaler? Tanken var så löjlig att han sköt bort den. Det fanns inget älskbart i fakargen - inte längre.
Till överst på sidan Gå ner
Kasai
Valp
avatar

Spelas av : Skruk

InläggRubrik: Sv: Kallt vatten [Kasai]   sön 25 jun 2017, 12:01

Känslan av Blair, i hans famn, fick hans hud att hetta, och pirra, följt av en svindlande känsla i magen, som om han stod på en höjd, och såg ner.
 Han försökte skjuta bort den, även om den beblandades med ett pirrande i bröstet av att Blair lät han ligga kvar och se till såret. Han försökte att inte låta det stiga honom åt huvudet, hålla tankarna om varför han lät honom ligga kvar. Det mest troliga var att han förstod vikten av rena sår.
 Som om den brune hört Kasais allt annat än passande tankar skruvade han på sig lätt innan han föreslog att han kanske borde göra rent det med kallt vatten istället. En röst som var lätt besvärad. Kasai försökte inte hålla kvar Blair, det skulle troligen bara göra den brune mer obekväm.
 Det som förut var en värmande känsla i hans bröst var nu en kall frysande is. En kantig bit som skavde lätt, en lätt värk som tryckte i buken. Han flyttade sig inte inte efter det att Blair ålat sig ut ifrån omfamningen. Den udda blicken låg på marken mellan hans tassar, men han kunde höra hur Blair klev ner i vattnet.
"Förlåt" mumlade han lågt. Han visste inte längre vad det var han bad om ursäkt för. Var det för Shady, var det för Svedan efter elden eller var det för obehaget?
 Den udda blicken lyftes ifrån marken och fästes på Blair som nu stod i vattnet, igen. Kasai log vagt, glädjelöst, åt situationen de befunnit sig i tidigare, när Blair fällt sin kommentar. Så snabbt en situation kunde ändras ändå.
 Han reste sig upp ifrån marken, kanske redan hade det blivit udda att han ens legat kvar. Kanske skulle hans dröjande avslöja honom? Det fick inte ske, han skulle säkert förlora vad det än var han hade med hanen om han visste.
 Nu stod han upp, men han visste inte riktigt vad det förväntades av honom att göra, om han förväntades säga något, och vad isåfall. Ömhet var uppenbarligen inget Fakargen ville ha, men Infero blandningen kunde inte mycket annat.
"Hur ser det ut?" frågade han tillslut, det kanske inte skulle vara en fråga som tedde sig för svår för hanen. Han hoppades det iallafall.
Till överst på sidan Gå ner
Blair

avatar

Spelas av : Elsa

InläggRubrik: Sv: Kallt vatten [Kasai]   ons 28 jun 2017, 00:36

Bad Kasai om ursäkt igen? Blair kunde inte förstå varför. Det var inte den andres fel att Fakargen helt enkelt inte tyckte om ömhet, precis som Kasai inte heller hade någon rätt att döma honom. 
   Kasai undrade hur skadan såg ut. Förutom att det smärtade kunde Blair konstatera att såret såg okej ut - det var bara en ytlig brännskada. Han skulle få en blåsa, men det skulle läka. 
   "Det är ingen fara", svarade han, och kastade en snabb blick mot hanens håll. En tanke slog honom, och han log. Det var inget varmt leende, bara kyligt konstaterande. "Jag kan behöva lite skador, de får mig på banan igen." Eller av banan, beroende på hur man såg på det.
Till överst på sidan Gå ner
Kasai
Valp
avatar

Spelas av : Skruk

InläggRubrik: Sv: Kallt vatten [Kasai]   ons 05 jul 2017, 12:15

Blair försökrade honom att det inte var någon fara, och ett lätt lugn lade sig över honom där han tvingade ner skulden. Blair var okej, och verkade inte ha något större problem med skadan, även om Kasai visste med erfarenhet att även den lättaste brännskada kunde svida och bränna långt efter den skett.
 Blair såg på honom, och ansiktet hettade direkt, hans kommentar fick Kasai att omedvetet lägga huvudet på sned. Ville han ha mer skador, eller förskte han rättfärdiga den han redan fått? Kasai visste inte, och han hade heller inget ra svar. Blair måste tro han var blåst eller nåt.
 "Vill du ha fler?" kommenterade han prövande, kanske något fräckt av honom. Ett snett leende låg på de mörka läpparna, och han var beredd på något fult spel ifall Blair accepterade utmaningen.
Till överst på sidan Gå ner
Blair

avatar

Spelas av : Elsa

InläggRubrik: Sv: Kallt vatten [Kasai]   sön 15 okt 2017, 21:16

"Vill du ha fler?" Ja, men han ville också skada tillbaka. Vad han ville ha var ett slagsmål, ett bråk där han kunde ta ut sin ilska och sorg. Blair mötte Kasais blick med ett ovanligt lugn. Visserligen misstänkte han att den andre hyste varmare känslor för honom än vad Blair gjorde för Kasai, men han tyckte ändå om hanen. Han var trött på att skada vargar som tyckte om honom - de var så få ändå.
   "Inte idag", svarade han. Inte av dig, för då skulle du aldrig se på mig likadant. "Jag behöver tid att läka lite, tror jag." Blair syftade inte på fysiskt, men han försökte inte göra saker och ting klarare. Det kändes ändå som att han vågat sig ur sin bekvämlighetszon genom att erkänna det för Kasai.
   Blair klev upp ur vattnet, och skakade på sig så att det skvätte. Han bredde ut de väldiga vingarna, och flaxade lite med dem ihop om att få bort så mycket vatten som möjligt. När det bara kändes fånigt vände han den intensiva blicken mot Kasai.
   "Tack för en god match", sa han. "Tills nästa gång, Kasai." Fakargen pressade sig ifrån från marken. Det kändes tyngre än vanligt att lyfta, men han intalade sig själv att det berodde på vattnet.
Till överst på sidan Gå ner
Sponsored content
InläggRubrik: Sv: Kallt vatten [Kasai]   

Till överst på sidan Gå ner
 
Kallt vatten [Kasai]
Föregående ämne Nästa ämne Till överst på sidan 
Sida 1 av 1
 Liknande ämnen
-
» Lömskt vatten [Kachep, Chaos]

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: N U M O O R I ::: :: Lövskogen-
Hoppa till: