HemHemReglerOm NumooriVanliga frågorKartaLogga inBli medlem
Pågående Event
Senaste ämnen
» Obeslutsamt hjärta [Öppet]
lör 10 nov 2018, 22:19 av Nibber

» Vart har jag hamnat?!
tor 08 nov 2018, 17:34 av Vârcolac

» En grå vän [Asami]
ons 07 nov 2018, 18:15 av Asami

» NY titel
ons 07 nov 2018, 12:40 av Digne

» Ensamtid är underskattat [Blair]
ons 07 nov 2018, 12:16 av Digne

» En extraordinär berättelse [Giv-valpar]
tis 06 nov 2018, 17:14 av Varya

» Spegelbilder [Varya]
mån 05 nov 2018, 22:25 av Aurora

» Oturligt nog [Yzma]
mån 05 nov 2018, 14:44 av Yzma

» Ensam är vilsen
sön 04 nov 2018, 21:53 av Avian~

Vem är online
Totalt 3 användare online :: 0 registrerade, 0 dolda och 3 gäster.

Inga

Flest användare online samtidigt: 70, den tor 09 feb 2017, 21:30
Chatt
Nya platser, zombiejägare, och rollspelsprompts!
tor 30 aug 2018, 01:15 av Yargol
Hej allesammans!
Efter en härligt aktiv och levande sommar på Numoori så är det dags för lite nyheter. Mycket har hänt, och än mer är på gång!

Nya officiella platser!
Som ni kanske har märkt så har det tillkommit två nya platser på kartan och i forumet. Om ni har missat det så kan ni kika in på kartan för att se var de finns. De nya platserna är Arkona och Yanamorë!

Arkona är ett uråldrigt tempel åt Gudarna, som …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 1
Ny sida: Guide för Karaktärsskapande och Rollspel
tis 10 apr 2018, 18:04 av Mivria
Hej kära Nissar!


Vi har under en tid arbetat på en helt ny sida som vi hoppas ska kunna vara till hjälp för er när man skapar karaktärer eller rollspel. Den är baserad på frågor vi diskuterat och svarat på genom åren, och som inte riktigt ryms under FAQ. Vi hoppas att sidan ska kunna vara givande för både nya som gamla medlemmar.

Syftet med denna sida är att kunna bidra med inspiration och hjälp om man känner att …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 5
Affiliates
Dela | 
 

 Tassar och hjärtan [Trinity, IA]

Gå ner 
FörfattareMeddelande
Ronia
General
avatar

Spelas av : Julia

InläggRubrik: Tassar och hjärtan [Trinity, IA]   fre 10 feb 2017, 23:16

[Detta rollspel är till för att fastslå händelsen att Trinity smälter ihop med Isil Anar. Från och med detta inlägg existerar inte Trinity längre IC, och medlemmarna från flocken är nu en del av Isil Anar.]

Isil Anar satt i en lång halvcirkel, 14 vargar som bildade en månskära under den sena eftermiddagssolen som målade Lövskogen i brinnande orange. Så såg det ut, verkligen, när vinden viskade mellan trädstammarna och rasslade i löven, löv som styrde om de gyllene strålarna - som eld. Dansande eld. Ronia gillade metaforen. Nog för att hennes element var just elden, kraft lika mycket som hjärta, men också för att hon mindes någonting som hänt för länge sedan. Hon hade varit i sällskapet av någon hon visste fortfarande dröjde sig kvar runt revirsgränsen och i den mångtaliga gläntorna. Fakargen, Blair. Hon mindes vad hon sagt den dagen.
  "Elden kan ha svårt att få fäste, men när den gör det ... så växer den snabbt till en skogsbrand."
  Ronia kände ett leende dra i mungiporna. Elden var en symbol för Isil Anar, en gnista i fuktigt gräs. Ett hopp och en tro om någonting större, någonting som grott under en så lång tid. Ronias önskan om att andas liv i relikerna av en flock som nästan gått under av tiden. Ett halvt dussin vargar hade lämnat Kawazatri. Ronia, Kasai, Omen, Black, Tear, Sitera, Delta. Mycket hade hänt sen dess.  
  Ronia såg åt höger, sedan åt vänster, där hon satt i mitten av halvmånen. Hon var stolt. Stolt över de tappra få som inte gett upp när flocken nästan skingrats, och stolt över de som anslutit sig efter att de anlänt.
  Ja. Brand.. Det var passande att Lövskogen stod i metaforisk brand, för det var ikväll det skulle ske. Det var idag gnistan, som sedan blivit en fackla sen dess flocken lämnat regnskogen, skulle brinna klarare än någonsin. 
  En första bundsförvant, men mer än så.
  En första allierad, men ändå mer.
  En flock som bestämt sig för att lämna sin titel och bli Isil Anar.
  Två flockar skulle bli en.
  "Vad ser du så nöjd ut för?", undrade Black från hennes sida, knuffade henne retsamt i sidan med en stor tass. "Något speciellt, kanske?"
  Ronia andades ut i ett milt skratt.
  "Håller de avtalet så har vi kommit en god bit på vägen", sade hon med en nickning. Antalet skulle fördubblas, om inte mer. "Jag tror att detta kommer ge hopp. Till oss allihop", fortsatte hon lite tystare. Hon hörde hur Black instämde med ett lågmält brummande. 
  Flocken blev sedan tyst när vinden förde med sig dofter av nyanlända. En halv timme senare, när skogen ändrat färg från orange till flammande röd, lösgjorde sig gestalter ur dunklet mellan träd och frodiga buskar. En efter en rörde de sig framåt, vaksamma i blicken medan Isil Anar reste sig upp på ljudlösa tassar.
  Plötsligt stod de där, två halva cirklar. Såg på varandra. Nyfikenhet och iver och spänning. 
  "Var hälsad, vänner", mullrade Black tillslut, tog ett par steg fram. Ronia sträckte på nacken och slöt upp intill fadern högra flank, såg i ögonvrån hur Kasai gjorde detsamma från den vänstra. Hon såg mot fadern, sen mot den flock som snart skulle ses som en av deras egna. Många tassar och många bultande hjärtan. En ny era.
  "Välkomna till Isil Anar", sade Ronia.

[Fritt fram om någon av er vill skriva här också, annars ses rollspelet som avslutat!]
Till överst på sidan Gå ner
 
Tassar och hjärtan [Trinity, IA]
Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: N U M O O R I ::: :: Lövskogen :: Lövskogen-
Hoppa till: