HemHemReglerOm NumooriVanliga frågorKartaLogga inBli medlem
Pågående Event
Senaste ämnen
» Tångt utrymme[p]
Igår på 23:40 av Atheala

» Trygghet [Kodiak, Kithara och Vidar]
Igår på 15:17 av Shona

» Spöregn [Culpa]
ons 18 jul 2018, 22:27 av Yzma

» TITTA PÅ MIN BEBIS!!!!
ons 18 jul 2018, 15:26 av Tilaqiia

» Tilaqiia
ons 18 jul 2018, 14:53 av Tilaqiia

» Himlen morrar [Figaro]
ons 18 jul 2018, 12:23 av Figaro

» En fantastisk dag [Öppet]
ons 18 jul 2018, 11:47 av Figaro

» Minnen från en svunnen tid
tis 17 jul 2018, 21:31 av Theia

» Finn en svamp [Kremla, Kantarell & Karl-Johan]
tis 17 jul 2018, 16:54 av Kremla

Vem är online
Totalt 8 användare online :: 2 registrerade, 0 dolda och 6 gäster.

Himalaya, Tilaqiia

Flest användare online samtidigt: 70, den tor 09 feb 2017, 21:30
Chatt
Ny sida: Guide för Karaktärsskapande och Rollspel
tis 10 apr 2018, 18:04 av Mivria
Hej kära Nissar!


Vi har under en tid arbetat på en helt ny sida som vi hoppas ska kunna vara till hjälp för er när man skapar karaktärer eller rollspel. Den är baserad på frågor vi diskuterat och svarat på genom åren, och som inte riktigt ryms under FAQ. Vi hoppas att sidan ska kunna vara givande för både nya som gamla medlemmar.

Syftet med denna sida är att kunna bidra med inspiration och hjälp om man känner att …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 4
Nytt år, nya uppdateringar på gång! Kontorensning!
mån 08 jan 2018, 20:24 av Yargol
Gott nytt år, go nissar!
Med 2017 bakom oss och ett helt nytt 2018 framför dörren så har vi lite nya uppdateringar på gång till Numoori!

Dags att städa medlemslistan!
Som titeln på nyheten och den här rubriken säger, så är det dags för en kontorensning! Det innebär att vi i Crew kommer att gå igenom medlemslistan och börja rensa bort aldrig inloggade och helt tomma, oanvända konton. Vi har i nuläget nästan två hela …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 1
Affiliates
Dela | 
 

 Yellow Light

Gå ner 
Gå till sida : 1, 2  Nästa
FörfattareMeddelande
Bushi
Valp


Spelas av : Bubbah

InläggRubrik: Yellow Light   ons 18 jan 2017, 17:30

Mörkt, svart och tyst.
Så tyst och ihåligt.
Inte ens vindens försiktiga rörelser kunde höras i den täta mörka skogen, det var som att dimman fångade upp och dämpade alla ljud som utspelade sig i skogen.
Ett par glödande klot trängde fram i dimman och en ung röd ung tik trädde fram. Det lös om dom glödande ögonen då hon såg sig omkring, hon var inte säker på vad som hade fört henne hit men det var någonting inom henne som hade lett henne hit. Och då det inte fanns någonting som höll henne tillbaka så fann hon ingen anledning att inte följa sin magkänsla. För nog fanns det någonting här det låg i luften. Dofter och spår men inga ljus. Bekanta dofter.
Bushi stannade upp och insåg var hon är, inte bara i en halv död enslig skog utan hon hade följt Iwaku och hans flock utan att märka det. Varför hade hon inte återvänt till TBB då kriget var slut. Det lös av hat och äckel i dom ljusa ögonen då hon tänkte på TBB, Shiva och resten av kräken. Återvända, det fanns ingenting att återvända till i Kaiwood. Aldrig har hon känns sig så hemma som hon gjorde under den tid hon var hos Draugai. Varför visste hon inte, hon hade mest hållit sig på utkanten och inte heller var hon någonsin en del av dom.
Hon suckade tungt och satte sig ner. Vad gjorde hon här, varför hade hon följt sin magkänsla. Även om hon inte märkte det så började en tunn strimma av eld att sprida sig över hennes man och rygg, djupt försjunken i sina tankar och känslor.

[hon brinner!! :rawr:
Iwa kom hit!]
Till överst på sidan Gå ner
Iwaku
Ledare
avatar

Spelas av : Mattiz

InläggRubrik: Sv: Yellow Light   ons 18 jan 2017, 17:52

Iwaku vandrade planlöst genom skogen, lärde sig vart han skulle sätta tassarna och vart han inte skulle sätta dem. Det var svårt nog som blind och när dimman låg så tätt blev det extra svårt eftersom ljudet dämpades nämnvärt. Han kunde knappt se någon meter framför sig med hjälp av hörseln och det störde honom. Tack vare hans fotografiska minne så hade han i alla fall planlagt skogen strax utanför reviret nu och det hade börjat bildas en karta över området mer tydligt, men det tog tid. I tystnaden och lugnet dök ganska snart en välbekant doft upp. Bushi. Vad gjorde hon här? Hade hon följt flocken efter kriget? Han visste att Bushi hade lämnat TBB, det hade varit ganska självklart när de anlände till Kaiwood i krigets början. Men att hon skulle följt Draugai till Qu och sedan hit var revolutionerande faktiskt. Om det nu var så. Han styrde med ens sina steg i tikens riktning även om han tog sig tid att navigera sig fram. Han närmade sig den numer välvuxna tiken och han hajade till en aning. Hon var vuxen. Han mindes den lilla valpen han en gång kidnappat uppe i bergen. Tiden gick fort. 

- Bushi.
Till överst på sidan Gå ner
Bushi
Valp


Spelas av : Bubbah

InläggRubrik: Sv: Yellow Light   ons 18 jan 2017, 18:04

En bekant röst väckte henne ur tankarna och elden som sakta hade spridit sig över henne dog ut som om en kraftigare vindpust blåst ut lågorna. Att hon inte hade märkt hur nära på han hade kommit skrämde henne en aning. Inte att han befann sig där utan att hon hade sjunkit  så djupt i sina tankar att inga dofter eller ljud kunde varna henne. Dom gula lysande ögonen granskade den stora mörka hannen och ett litet leende växte fram. Var detta ett skämt eller hände det faktiskt på riktigt, han stod där i dimmans tjocka täcke.
"Jag trodde inte jag skulle stöta på er, Iwaku" stämman var låg och aningen överraskande. Försiktigt reste hon sig upp och såg emot honom med ett vagt flin.
Till överst på sidan Gå ner
Iwaku
Ledare
avatar

Spelas av : Mattiz

InläggRubrik: Sv: Yellow Light   ons 18 jan 2017, 18:17

Iwaku flinade svagt då tiken verkade ha varit djupt försjunken i sina tankar. Han kunde inte låta bli att se sig själv i det hela lite. Det hände honom då och då. Inte alls ovanligt, han hade aldrig varit en riktig grubblare och han kunde enkelt associera till hennes reaktion. Hon hade vuxit mycket, utvecklats till den krigare hon var född till att bli. Han kunde se likheterna mellan henne och hennes mor i sitt inre. Så intressant hur hans liv hade förändrats och hur många vargar som påverkat honom. Så många han mött och delat tillfällen med. Man kunde säga att Thzuki hade fått se Iwaku genom gå sin yngre och äldre ungdoms utveckling, medan Iwaku hade fått uppleva Bushi, Thzukis dotter uppväxt till tonåring och nu var hon vuxen. Shit vad gammal han kände sig. 
- Jag återvände nyss. Jag trodde inte ni skulle följa Draugai efter kriget?
Hans ord var tveksamma. För han visste inte säkert om det stämde. Han hade trotts allt varit borta länge och det poängterade han noga för att det inte skulle bli några missförstånd. Han var däremot tillbaka och redo att ta sig an ledar rollen igen. Om bara Aisu kunde återvända snart.
Till överst på sidan Gå ner
Bushi
Valp


Spelas av : Bubbah

InläggRubrik: Sv: Yellow Light   ons 18 jan 2017, 18:36

Hon tippade huvudet lite lätt på sne vid hans fråga. Hade hon följt efter dom, en fråga som inte ens hon själv kunde svara på utan att veta helt säkert.
"Jag kan väl inte påstå att jag följde er." stämman var hård och kall och Bushi satte sig ner igen. Trotts hans stora hydda och hennes kunskap om vad han var kapabel till så var hon mindre rädd för Iwaku än sin egna moder.
"Jag blev mer eller mindre kvarlämnad där utan att ha någonstans att gå till. Så jag har mest vandrat runt, men någonting fångade mitt intresse för ett bra tag sedan. Har följt den känslan i några månader och nu sitter jag här." hade hon inte känt en sån respekt för hannen så hade hon nog låtit känslorna ta över och hoppat på honom med tänder blottade och eld sprutande. Men Bushi visste att det skulle vara en mycket korkad ide även om det kändes lockande. 
"Jag respekterade dig."
Till överst på sidan Gå ner
Iwaku
Ledare
avatar

Spelas av : Mattiz

InläggRubrik: Sv: Yellow Light   ons 18 jan 2017, 19:11

Iwaku lyssnade. Funderade, så hon visste alltså inte att han inte närvarat. Nåja, det gjorde inte så mycket. De båda var här nu. Återvänt för att, ja han var här för att ta sin plats som ledare igen. Och hon var här för att? Ja det visste han inte riktigt och det verkade inte riktigt som hon visste själv. Eller så visste hon innerst inne, men vågade inte erkänna det för sig själv och ännu mindre för andra. Han lyssnade noga, det var intressant att höra på tiken igen. Det lät som att hon mognat på sin färd. 
- Jag ber om ursäkt. Jag står nog för ansvaret av att du blev lämnad där. 
Sa han och nickade till henne. Han uppskattade hennes ärlighet. Och han respekterade även Bushi tillbaka. Hon var en fantastisk individ, smart med en stor förmåga till att veta vad som är bäst för henne själv. Inte alls dumdristig, kanske lite som ung men han hade sett henne utvecklas i flocken precis som alla andra. Hon hade trotts allt växt upp i Draugai, även om hon kanske aldrig känt sig som en riktig del av dem. 
- Kanske hade du hemlängtan?
Sa han och flinade brett, retsamt och ett svagt ironiskt skratt lämnade honom när han tänkte på hur ovant det var. Att vara så lättsam. Men han trivdes. Trotts att han fortfarande mer eller mindre var ganska känslokall, så släppte han ut de få känslor han hade. Och att stänga in allt var inte alltid bästa lösningen. Lite roligt skulle man väl ändå få ha i livet? 
- Du kanske trivdes bättre än vad du trott att du skulle göra?
Till överst på sidan Gå ner
Bushi
Valp


Spelas av : Bubbah

InläggRubrik: Sv: Yellow Light   ons 18 jan 2017, 19:28

Hon flinade brett och dom vita tänderna hade antagit en gulaktig ton och lös lätt. Det lös och värme ångade från henne men hon njöt. Hade han sagt samma sak då dom först mötts så hade hon garanterat huggit efter honom men nu njöt hon. Visserligen var hans humor inte den bästa men hon förväntade sig inte så mycket bättre från en gubbe som honom.
"Du lämnade iallafall inte bort mig som Shiva." sa hon med en lätt stämma och skakade på huvudet. Nog hade hon trivts även om hon egentligen aldrig hade varit en del av dom men hon hade varit där och vuxit upp, lärt sig jaga ordentligt och utöka sina krafter och kapaciteter. Men hade hon saknat det, som hemlängtan.
Bushi satt stilla och började fundera över det, kanske hade han rätt. Hon såg snett emot Iwaku utan att säga någonting utan fortsatte att tänka på vad han sagt.
Till överst på sidan Gå ner
Iwaku
Ledare
avatar

Spelas av : Mattiz

InläggRubrik: Sv: Yellow Light   ons 18 jan 2017, 20:26

Han nickade, det var sant. Han hade inte kastat bort henne som Shiva. Det var för att han såg värde i de flesta individer. Alla hade kunskaper, styrkor som kunde bidra till flockens fördel och sammanhållning. Det handlade bara om att se individen och inte ett redskap som ska användas och sedan slängas bort. Sedan så hade Bushi trotts allt mycket gemensamt med Iwaku i det strukturella. De hade båda varit en del av TBB, de delade en mörkare sinnesstämning än de flesta i Draugai och de båda hade blivit utkastade ur den tidigare nämnda flocken. De hade vandrat. Må Iwaku vara äldre, men det betydde inte att de inte hade något gemensamt. 
- Det är för att jag inte ser flockmedlemmar som redskap att utnyttjas. 
Sa han med dov ton. Han menade det faktiskt. Kanske hade han varit fast i det träsket tidigare, då han försökt använda sig av flocken som ett vapen att ta ut sin hämnd med på TBB. Någonstans på vägen hade han blivit blind av sitt hat för dem. Han hade längre inget agg kvar mot dem, mot någon. Eller jo, mot några, men inte på samma sätt. Han lät inte mörkret influera hans val i livet längre. 
- Jag sa för någon månad sedan till en bekant; Att "hem" tar man med sig, det är inte platsen som är, det är dem man har runt omkring sig.
Till överst på sidan Gå ner
Bushi
Valp


Spelas av : Bubbah

InläggRubrik: Sv: Yellow Light   ons 18 jan 2017, 20:39

Hela hennes uppmärksamhet vilade på Iwaku när han talade, han var äldre och visare trotts hans gubbiga humor. Hon visste inte allt för mycket om han än det hennes mor hade berättat och det hon sett under den tiden hon varit runt honom.
Hem är det man har runt omkring sig.
Hon förstod vad han menade även om det inte det inte lätt helt rätt för henne. Runt omkring sig, individer var självklart det han syftade på men det hade inte funnits många i hans flock som hon känt sig hemma med. Kanske för att intresset inte hade funnits där då Bushi någonstans hoppats då att återvända till Kaiwood även om hon efter en kort tid i Draugai visste att det var i denna flock hon hörde till.
"Du sa tidigare att du nyss återvänt. Var har du hållit hus?"
Allt detta prat om hem fick det att krypa inom henne, varför var oklart och inte heller ville hon ta reda på varför. Kunde ämnet ändras så tog hon tillfället i akt.
Till överst på sidan Gå ner
Iwaku
Ledare
avatar

Spelas av : Mattiz

InläggRubrik: Sv: Yellow Light   ons 18 jan 2017, 21:33

Han funderade lite, likt henne, men han tyckte att orden beskrev det hela ganska bra. Kanske kände hon olikt, men det var troligtvis för att hon inte öppnat upp för att vilja släppa in någon i flocken in på livet på riktigt. Eftersom hon länge ansågs som gisslan. Någonstans på vägen där släppte nog det för alla i flocken, kanske aldrig för Bushi. Han flinade lite då tiken valde att byta ämne, ja han tänkte låta henne göra det också. Det skulle ändå inte gå att tvinga henne till att tala om något hon inte ville, de var hon alldeles för envis för. 
- I kriget överrumplade Aisu mig och jag var tvungen att reda ut personliga saker. Det gör jag bäst ensam, vandrandes. 
Hans tonläge var allvarligt, men ärligt. Det hade varit hans tredje vandring i livet och kanske den viktigaste också. På vägen hade han funnit andra delar av sig och lärt sig mer om sig själv. En viktig färd helt enkelt. Han valde dock att föra samtalet bort ifrån det ämnet, eftersom Bushi ännu inte var en riktig medlem behövde han inte avslöja information som andra kunde dra nytta av. Även fast han mer eller mindre redan litade på att tiken inte skulle dela med sig av den. 
- Så nu är jag tillbaka. Har du träffat din Moster tidigare? Tezuka är numer medlem i flocken. 
Till överst på sidan Gå ner
Bushi
Valp


Spelas av : Bubbah

InläggRubrik: Sv: Yellow Light   ons 18 jan 2017, 21:45

Så han hade inte varit hos flocken sen kriget, det var mer än vad hon visste inte för att det spelade henne någon jätteroll. Allt hon vet är att en ledare som är borta för länge har det inte så lätt då dom återkommer. Ett brett flin sprack fram då hon tänkte på det. En så stor och respekterad hanne som Iwaku ha problem med sin egna flock, det verkade inte troligt men man vet aldrig.
"Jag antar att komma tillbaka inte var lika lätt som du trodde?" sa hon med en aningen retsam stämma. Vad skulle han göra ända här ute om han precis återkommit.
Det ryckte till i dom röda öronen då ett bekant namn lämnade hans läppar. Visserligen hade hon aldrig mött sin moster men nog hade hon hört om henne, inte alls i närheten av lika skrämmande som hennes mor men nog hade hon hört om henne.
"Mor har berättat om henne även om det inte verkar vara en tik att vara direkt rädd för. Antar att hon och mor är väldigt olika varandra då det kommer till det."
Till överst på sidan Gå ner
Iwaku
Ledare
avatar

Spelas av : Mattiz

InläggRubrik: Sv: Yellow Light   ons 18 jan 2017, 22:20

Iwaku höjde ögonbrynen en aning då hon talade. Åter igen underskattade dem alla hans intellekt. Började bli en dålig vana faktiskt. Det var inte svårt att lista ut att det skulle bli problem, det hade han trotts allt funderat över en hel del av tiden i sig. Hur han skulle ta tag i det problemet. 
- Jag var fullt medveten av konsekvenserna när jag valde att vara borta så pass länge. 
Sa han med kallare stämma än tidigare. Han var inte arg och såg inte arg ut, men påpekade att han var missnöjd med att bli benämnd som impulsiv och dumdristig, att inte tänka steget före är absolut inte likt honom och nog hade det varit en plötslig händelse. Men han tog sig alltid väl förbered till nästa och tog hand om kommande problem på vägen. 
- Jag förstår inte din rädsla för modern din, men Tezuka är envis likt synden. 
Han flinade svagt, påpekade även detta hos de andra. Det verkade vara en återkommande egenskap. Det var en ganska positiv egenskap för det mesta, men när det satte käppar i hjulet för honom var det snarare något negativt. Han fick helt enkelt bara ta en annan väg runt problemet. Och tålamod var något han hade massor utav. Så att det kunde ta tid gjorde honom inget.
Till överst på sidan Gå ner
Bushi
Valp


Spelas av : Bubbah

InläggRubrik: Sv: Yellow Light   ons 18 jan 2017, 22:32

Leendet blev bara större då han talade, stämman hade ändras från aningen trevlig till kall. Hon visste att han inte var dum men hon visste också att han hade dötråkig humor. Iallafall ibland var den inte den bästa.
"Vad är det som håller er borta då?" likväl som hon ville skoja lite med honom så var hon nyfiken.
"Rädd och rädd, jag respekterar henne och är inte dum nog att sätta mig upp emot henne. Så med andra ord är jag inte rädd att göra det emot min moster ifall det tillfället skulle komma." den tjocka rödvita svansen la sig tätt mot henne och leendet dog sakta ut. Envisa var dom allihopa och om han inte förstått än så kommer han nog aldrig att göra det heller. Bushi har aldrig förstått det själv men elden inom dom är någonting som är omöjligt att släcka, om det beror på inferon eller bergsvargen inom dom vet hon inte. Det vet nog ingen, ett unikt men farligt släcktdrag.
"Varför berättar du om Tezuka för mig och nu?"
Till överst på sidan Gå ner
Iwaku
Ledare
avatar

Spelas av : Mattiz

InläggRubrik: Sv: Yellow Light   ons 18 jan 2017, 23:46

Iwaku svor smått inom sig själv över denna arma lilla själ. De alla kunde verkligen irritera honom på olika sätt. Det var något med den där släkten helt enkelt. Han borde radera dem från Numooris yta... Eller låta sig lära av dem och få ett bättre tålamod, lära sig hantera den sortens vargar också. Han suckade inombords då vett kom före galenskap. 
- Mina tankar, funderingar. 
Han kunde inte beskriva det på ett annat sätt, för det var bara därför han hållit sig undan. Eller tja, det hade också varit för att han troligtvis hade slitit sin syster i tusen bitar och tja, det hade inte varit bra för varken han själv eller någon i flocken. Så han hade valt ett annat alternativ som varit vettigare för alla. För en gångs skull hade han valt att inte bara tänka på sig själv och det hade öppnat en del andra vägar för honom. 
- Jag förstår. För att det dök upp i mina tankar. 
Sa han och log svagt, det hade väl mest varit för att byta ämne. Kanske fanns det något vettigare att tala om, men han kände för att kallprata. Det var enkelt och utan regler. Lättsamt på något sätt. 
- Vad vill du, i ditt liv Bushi?
Till överst på sidan Gå ner
Bushi
Valp


Spelas av : Bubbah

InläggRubrik: Sv: Yellow Light   tor 19 jan 2017, 00:02

Bushi reste sig upp och tog ett steg tillbaka från Iwaku då hon kände att hennes nyfikenhet retade honom. Det sista hon ville göra var att reta upp honom och ligga i bitar på marken. Dom hade visserligen aldrig haft några djupare samtal så varför skulle detta samtal vara annorlunda mot dom andra. Vist han frågar saker som hon sällan pratar om, tänker på det gör hon men talar om det med någon har aldrig funnits. Hon är en Infero, lättretlig och het i humöret. Såna pratar aldrig om sina känslor eller funderingar.
Iwakus fråga fick alla känslor som tidigare funnits i Bushis ansikte att rinna bort likt kallt vatten. Istället stod hon där och såg frågande emot honom och förstod inte riktigt vad han menade. Aldrig hade någon frågat henne om det och än mindre trodde hon att han skulle fråga henne något sådant.
"Mitt liv?" sa hon med men aningen osäker stämma samtidigt som hon åter tog ett steg tillbaka.
Till överst på sidan Gå ner
Iwaku
Ledare
avatar

Spelas av : Mattiz

InläggRubrik: Sv: Yellow Light   tor 19 jan 2017, 00:27

- Precis, ditt liv.
Sa han och nickade mot henne. Han gav henne en möjlighet att försöka tala öppet om det. Hon var trotts allt vuxen nu, skulle hon gå runt som hennes mor? Trampandes på samma ställe livet ut? Fast han hade inte träffat Thzuki på väldigt länge, men han hade aldrig upplevt att tiken haft någon större drivkraft i livet till något större mål. 
- Du är vuxen nu Bushi. Vad vill du i livet, vad vill du få ut av det?
Sa han med mörk röst och stirrade på henne med sina kalla livlösa ögon. Det här var något som han själv ända sedan han varit valp vetat. Han hade länge drivits av mål och stor ambition till att uppnå allt han ville. De hade ändrats lite på vägen, men han hade alltid haft sina mål i sikte. Han hade lämnat Qu som valp, för att de inte längre hade varit i hans målbild att stanna med dem. Så han hade gjort något åt saken. Dolor hade alltid sagt åt honom att följa hans drömmar och inte låta något stoppa honom. Det hade gett honom drivkraft hela livet och han kunde aldrig tacka hanen nog för allt han gjorde för Iwaku i sin uppväxt.
Till överst på sidan Gå ner
Bushi
Valp


Spelas av : Bubbah

InläggRubrik: Sv: Yellow Light   tor 19 jan 2017, 00:45

Tystnaden låg mellan dom en längre stund då Bushi tog sig tid att fundera. Vad ville hon egentligen.
"Jag vet inte, jag har aldrig tänkt på det." käkarna pressades hårt emot varandra samtidigt som dom glödande varma ögonen mötte hans tomma ljusa blick. Frågan fick det att göra ont inom henne och en vag känsla av hopplöshet sköljde över henne men Bushi visste bättre. Hon var allt annat än hopplös, aningen galen men inte hopplös.
"Att finna ett hem och familj är väl mitt långtida mål. Herravälde var väl ens tanke då jag fortfarande befann mig i TBB men tiden i Draugai fick mig att inse att det är inte vad livet går ut på. Jag vet att jag bär på styrka och stridsegenskaper men det finns betydligt mer intressanta mål än det man hade i sin barndoms." hon skrattade lite lätt vid tanken och skakade på huvudet. Bushi var inte dum, herravälde låter fortfarande kul men det skulle bara vara intressant och kul för en kort tid. Och hon tänkte inte låta sig förblindas av sådan idioti som TBB hade för sig med.
"Jag skulle väl säga att mitt mål med livet nu, är att få hitta hem."
Till överst på sidan Gå ner
Iwaku
Ledare
avatar

Spelas av : Mattiz

InläggRubrik: Sv: Yellow Light   fre 20 jan 2017, 20:44

Iwaku lyssnade till tiken, så hon hade i alla fall funderat över det. Det var ett framsteg. Herravälde och hem, det var två väldigt olika mål i livet och det hade nog varit ett stort steg för henne att erkänna det själv. Bushi verkade helt plötsligt väldigt mycket äldre och Iwaku log nöjt, lite små finurligt sådär. Det gick inte en dag utan att han tänkte att han hade behövt Dolor här. Den hanen hade kunnat reda ut vilket elände som helst på fem minuter. Visdomen denne hade ägt var ovärderlig och Iwaku respekterade hanen fortfarande över alla andra. Han önskar att han hade tagit del av dennes visdom ännu mer, när han ändå hade haft chansen. 
- Så du har ett konkret mål. Vad ska du göra för att uppnå det?
Sa han sedan. Han var villig att pusha henne till det yttersta, även om det kanske betydde att hon skulle vända sig om och inte återvända. Han behövde krigare, men de behövde också ha huvudet på skaft. Inget att tvivla på helt enkelt. Han ville att hon skulle vara redo, även om han lika gärna kunde säga att hon var välkommen in i flocken redan nu.
Till överst på sidan Gå ner
Bushi
Valp


Spelas av : Bubbah

InläggRubrik: Sv: Yellow Light   mån 23 jan 2017, 23:45

Ärligt talat så var hon inte helt säker på hur målet skulle nås och fullföljas. Vandra tills det känns helt rätt kanske, eller tills hon har hittat någon som hon känner sig hemma med. Nog hade tiden med Draugai känts rätt men det hade aldrig varit officiellt. Iallafall så hade Bushi haft den känslan, speciellt i början. Det försvann visserligen efter någon månad. Men det var då, det var någonting annat. Eller kanske var det inte det.
Tystnaden låg mellan dom medans Bushi försökte finna svaret på frågan. Om det ens fanns.
"Jag vet inte än." sa hon bara kort och såg bort. Det fanns ingen anledning att hitta på ett svar då hon inte ens visste vad det var. Kanske fanns det ett tillfälle där att hitta på någonting men att ljuga var inget hon höll på med.
Till överst på sidan Gå ner
Iwaku
Ledare
avatar

Spelas av : Mattiz

InläggRubrik: Sv: Yellow Light   mån 30 jan 2017, 15:21

Han log svagt då Bushi svarade honom, det gjorde ingenting. Han hade inte alltid vetat vad han hade velat i livet heller och det var många gånger som han tappat bort sina mål och drömmar på vägen och de hade även förändrats under tiden. Just nu var hans mål att återvända till flocken och skapa en bättre sammanhållning. Han ville inte bli ihågkommen som den ledaren som störtade sin flock in i graven. Nej det hade han insett nu. Han ville bli ihågkommen som en ledare som Dolor. En fristad för vilsna själar, där lojalitet och respekt ger utdelning. 
- Du är välkommen när jag tar min plats som ledare igen. Denna gång som medlem, inte fånge.
Sa han och ett svagt retsamt leende mot henne och han menade det. Bushi hade stor potential att utvecklas i flocken. Hon hade alltid hyst och visat respekt för honom även som fånge. Det var mer respekt än vad nuvarande medlemmar troligtvis skulle visa honom. Det var en roande tanke. Han försökte inte tvinga något på henne, men han ville att hon skulle veta att dörren stod öppen så länge han var ledare för flocken. Hon hade heller inget att bevisa för honom, han visste att hon var en värdig medlem och han visste att de var i behov av goda krigare i flocken också. Inte bara jägare och spioner och så vidare.
Till överst på sidan Gå ner
Bushi
Valp


Spelas av : Bubbah

InläggRubrik: Sv: Yellow Light   sön 12 feb 2017, 14:00

Hon såg lite snett emot honom med en lite smått undrande blick, osäker på ifall hon hade hört rätt eller fel. Som hon hade förstått det så hade han lite trubbel med flocken för tillfället, inte för att hon hade någonting att göra med det men nyfikenheten pillade så klart lite grann längre back i hennes tankar. Varför, vad hade hänt och varför är han inte tillbaka redan som ledare? Men varför skulle han vilja ha henne i flocken, en hetlevrad Infero, vad hade han för nytta av henne. Hon var väl helt okej på jakt och hålla inkräktare borta skulle hon väl kunna göra utan problem. Hon var uppföd som krigare och hade den typ av tankesätt, lyssna till order och använda sin hydda för att ta sig fram. Tiden i Draugai hade hjälp henne att utveckla hennes krafter, om än inte mycket så hade det hjälp henne väldigt mycket. Dock var hon som sin mor, krafterna var där men en värdig krigare fegar inte och gömmer sig inte bakom sina krafter.
"Vad får er att säga detta?" rösten var aningen vaksam om än man kunde höra att hon var mycket tacksam över erbjudandet.
"Litar ni nog på mig för att våga släppa in mig i er familj och hem?" visserligen hade hon varit med dom förr men då försökt hålla sig så lugn som möjligt och hållit sig undan även om han hade tvingat henne vara runt dom andra. Hon klassades väl visserligen som 'ond' i mångas ögon men för dom som inte visste eller förstod så var hon mest en vilsen och missförstod ung tik som lätt blev arg. Tankarna riktades mot dom valpar som hade varit i hennes ålder och yngre, ett litet leende smög fram och tanken på att få se dom igen spred en varm känsla inom henne.
Till överst på sidan Gå ner
Iwaku
Ledare
avatar

Spelas av : Mattiz

InläggRubrik: Sv: Yellow Light   ons 15 feb 2017, 21:01

- Bushi, du är en av de mest respektfulla unga vargar jag träffat. 
Sa han utan att tveka på sina ord. Bushi var en hetlevrerad tik, men hon hade hjärtat på rätta stället och hon visste vad respekt var, det var en högt värderad egenskap som han sökte efter hos sina medlemmar. Det var en av de viktigaste och Iwaku visste att han skulle behöva fler på sin sida än hennes. 
- Du har redan delat väldigt lång tid med flocken och du har aldrig gjort något för att vi ska tvivla på dig. 
Sa han och egentligen var det inget att diskutera. Det ända han ville var att hon skulle tänka över det, så att hon faktiskt visste att hon ville när hon väl bestämde sig för att gå med. För han kände på sig att tanken lockade henne mer än vad hon ännu hade insett. 
- Tänk över saken. 
Till överst på sidan Gå ner
Bushi
Valp


Spelas av : Bubbah

InläggRubrik: Sv: Yellow Light   sön 19 feb 2017, 13:13

Även om hon inte ville medge det så var det någonting med Iwakus ord som fick det att värma inom henne. Hon visste att modern trodde på henne men att andra gjorde det var någonting hon inte var van vid. TBB hade haft chansen att ha en utmärkt krigare men dom sumpade det. Trotts sin bakgrund så var hon inte som dom, hon och hennes mor kunde lätt bli missförstådda och lätt tagna som blodsinta maskiner då dom egentligen bara var krigare. Lite hetare än många andra men dom var inge annat än simpla krigare som lyssnade till vad dom övre sa till dom.
Men skillnaden på Draugai och TBB var så oerhört stor att hon inte var helt säker på sin roll längre. Det var inte samma order och ställning, man var mer fri i Iwakus flock.
"Jag har ingen anledning till att tvivla eller tänka över det." sa hon kort och såg bort från den stora mörka hannen.
"Likt min mor så har vi blivit fostrade till att vara odödliga krigare men stunden jag kom in i eran flock så försvann den känslan. Ni har en frihet i er flock som är svår att finna eller beskriva, TBB är ingenting jämtemot er och jag kan inte tänka mig att passa in någon annan stans." en fundersam rynka vecklade sig i den röda pannan och hon suckade tungt.
"Jag vill följa er Iwaku, jag vill vara er krigare och er flockmedlem." rösten var tyst och dunkel, hon var ingen öppen individ men det var så hon kände och sumpa chansen som stod mitt framför henne kändes dumt då det var det hon ville. Ett hem.
Till överst på sidan Gå ner
Iwaku
Ledare
avatar

Spelas av : Mattiz

InläggRubrik: Sv: Yellow Light   mån 20 feb 2017, 17:00

Iwaku såg på tiken med sina döda, glansiga ögon som om han faktiskt kunde se. Det var med nöje han lyssnade till orden och han visste att han hade gjort rätt val. Bushi var en fantastisk individ som kunde märka själv när man skulle ta tillvara på en möjlighet. Det kändes faktiskt som att hon hörde hemma hos dem, i Draugai och om han var helt ärlig hade det varit så redan från början. När han kidnappat henne. Kanske hade det varit menat? Kanske hade gudarna haft en plan med det hela?
- Jag tror vi kommer dra många fördelar av varandra.
Sa han och log bredare, även om hans yttre kändes kallt så var han inte lika stel längre i andras sällskap. Han visste att han behövde ändra på sina vanor för att få flockmedlemmarna att bli tryggare med honom och lita på honom. Han började helt enkelt här och nu. 
- Ni ska söka upp Tezuka, som ett första bevis på att du kommer kunna anpassa dig hos oss. Visa henne respekten som nuvarande ledare och säg att jag sänt er, be henne om en plats i flocken.
Hans röst var åter igen kallare och hård. Han menade allvar, det var hans första riktiga test för Bushi. Det var helt enkelt ingen fråga utan en order. Eftersom hon själv nämnt att hon hade svårare för sin moster än moder. Han ville att hon skulle kunna anpassa sig efter Tezuka också. Även om han själv planerade att på något sätt vinna tillbaka dennes förtroende samtidigt och även ta över ledarrollen igen. 
- Du förtjänar platsen, men tillsvidare är det upp till henne. 
Med dessa ord visade han Tezuka respekten hon förtjänade. Han gick inte bakom någons rygg och han lät denne ta besluten helt enkelt. Han försökte vara en god förebild helt enkelt.
Till överst på sidan Gå ner
Bushi
Valp


Spelas av : Bubbah

InläggRubrik: Sv: Yellow Light   tis 28 feb 2017, 11:28

Söka upp Tezuka, det skulle nog inte vara nå större bekymmer. Det som oroade henne var den delen då Iwaku sa att han hade sänt henne. Skulle tiken som ledde flocken för tillfället tillåta någonting sånt, om hon hade kvar någon respekt för honom så skulle hon det men allt låg i respekten Tezuka hade för Iwaku.
"Tezuka säger ni." Bushi tog ett djupt andetag och slöt ögonen för ett ögonblick innan ett belåtet leende sprack upp.
"Jag ska söka upp henne och berätta att ni har skickat mig. Dock vad gör jag ifall hon säger nej? Håller mig i närheten tills ni är tillbaka i top?" hon var mest nyfiken men ville också vara helt säker på att hon kunde komma in i Draugai utan att det strulade till sig helt och hållet.
Till överst på sidan Gå ner
Sponsored content
InläggRubrik: Sv: Yellow Light   

Till överst på sidan Gå ner
 
Yellow Light
Till överst på sidan 
Sida 1 av 2Gå till sida : 1, 2  Nästa

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: N U M O O R I ::: :: Döda skogen-
Hoppa till: