HemHemReglerOm NumooriVanliga frågorKartaLogga inBli medlem
Pågående Event
Senaste ämnen
» Liten idé
Igår på 18:11 av Yargol

» Fuzzy logic [P]
mån 21 aug 2017, 14:04 av Wes

» MoonPhanter gör Commissions!
sön 20 aug 2017, 23:12 av Dimitrij

» Land of snow and giants (Aurora)
sön 20 aug 2017, 20:36 av Xhiro

» Under tunga moln [Alénya]
tis 15 aug 2017, 22:09 av Alénya

» Continue [Shiva]
mån 14 aug 2017, 20:14 av Shiva

» Stillsam sommarnatt [Even]
sön 13 aug 2017, 20:55 av Amanita

» Varje given plats [Arno]
lör 12 aug 2017, 22:33 av Arno

» Återförenade [Jägarna]
lör 12 aug 2017, 14:23 av Arno

Vem är online
Totalt 2 användare online :: 0 registrerade, 0 dolda och 2 gäster.

Inga

Flest användare online samtidigt: 70, den tor 09 feb 2017, 21:30
Chatt
Ändringar på medlemslistan, vänligen läs!
sön 19 feb 2017, 14:32 av Sleazoid
Jag och MP har tagit på oss ett projekt nu som kommer underlätta för oss alla att se vilka spelare som spelar vilka karaktärer. När vi är klara kommer spelarnamnen att visas på medlemslistan så att man slipper klicka sig in på varje karaktär och scrolla ner för att se vem som spelar denne. Vi har detta system på Endea och gillar det men har hittills undvikit att införa det på Numoori för att vi manuellt måste sitta och …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 6
Zombie Eventet avslutas!
tis 31 jan 2017, 23:23 av Yargol
Hallå allesammans!

Som ni alla känner till så har det i lite över ett år nu pågått ett stort Zombie Event här på sidan. Ni kan läsa informationen om Zombie Eventet på dess eventsida Här (länk)

Nu har eventet nått sitt slut, och här kommer resultatet - och konsekvenserna - för vad som har hänt under den här tiden! Pågående eventrollspel får såklart fortfarande rollspelas klart även om eventet nu officiellt har …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
AffiliatesSök
 
 

Visa resultat som:
 
Rechercher Avancerad sökning

Dela | 
 

 Hyesu © Alice

Föregående ämne Nästa ämne Gå ner 
FörfattareMeddelande
HyesuSpelas av : Alice

InläggRubrik: Hyesu © Alice   tor 27 okt 2016, 14:43

Spoiler:
 
SMEKNAMN. Yu
STATUS. Välmående
VIKT. 5 kg
SKAPADES. 27 oktober 2016

HISTORIA.
Det är första gången som valparna får följa med ut och jaga med föräldrarna i det karga landskapet som de befinner sig i. Torra gula grästuvor och snöfläckar här och var, några få buskar och något ojämn mark. Men inte ett endaste träd. Den gråa himlen är fylld utav moln, det är tidigt på morgonen. Familjen tar sig tyst och långsamt fram för att inte något byte skall kunna höra dem.
Moderns öron spelar ovanpå hennes huvud hela tiden och plötsligt stannar hon upp, resten utav familjen stannar inte långt efter. Hennes nos går i ett, snart vänds hennes huvud snabbt åt ett håll och hon börjar gå i rask takt däråt. Valparna följer ivrigt med.
Snart kan de skymta en silhuett inte alls långt bort. Men ju närmre och närmre de kommer inser föräldrarna att det inte bara är en hare. I närheten utav haren finns en hel bisonhjord, föräldrarna förstår att det inte skulle finnas någon som helst möjlighet att få fatt i haren utan att bli attackerade själva. De beslutar sig för att leta reda på något annat byte. Men en utav bisonoxarna får då syn på dem, ger ifrån sig ett ljud för att kalla på de andras uppmärksamhet och rusar i full fart mot familjen. Faderns ansikte grips av fasa när hjorden utav bisonoxar rusar mot dem. Modern greppar de tre valparna i nackskinnen, knuffar till fadern och springer för deras liv. När fadern blir knuffad springer han sedan efter.
En valp, blir dock kvarlämnad i all jäkt. Valpens rop skulle överröstas utav hjordens muller, att ropa skulle vara meningslöst. Att springa ikapp sin familj är heller inget alternativ. Den ser sig om efter närmaste skydd. En buske nedsänkt i en större grop ser lovande ut, den skyndar sig dit. Valpen kastar sig ner i gropen och hinner precis utan att skada sig. Den går fram till roten utav busken och rullar ihop sig runt den, valpen sluter sina ögon och gråter sig till sömns i ljudet utav hjorden.

FYSIK.
Vit Shiba Inu med röda öron, rödbrun nos och mörkbruna ögon.

PERSONLIGHET & MENTALITET.
Blyg, nyfiken. Säger inte mycket till individer som hon inte känner.
Till överst på sidan Gå ner
 
Hyesu © Alice
Föregående ämne Nästa ämne Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: OOC ::: :: Presentationer-
Hoppa till: