HemHemReglerOm NumooriVanliga frågorLogga inBli medlem
Pågående Event
Senaste ämnen
» Strimmor av hopp [P]
Idag på 7:21 pm av Lazuli

» Nyfikenhetens banor [Novoka]
Idag på 7:20 pm av Novoka

» Search [Unnown]
Idag på 7:18 pm av Xerxes

» Wouldn't hurt a fly [P]
Idag på 6:29 pm av Culpa

» Inga Mer Böner - Loiana död
Idag på 6:24 pm av Loiana

» Sun [Alfdis]
Idag på 6:19 pm av Xerxes

» I Nostalgins Skog[Even]
Idag på 6:17 pm av Loiana

» Kom och lek i Höstskogen
Idag på 6:11 pm av Culpa

» Varkara mördad
Idag på 4:47 pm av Varkara

Vem är online
Totalt 9 användare online :: 6 registrerade, 0 dolda och 3 gäster. :: 1 Bot

Abraxas, Aena, Asynja, Even, Novoka, Unnown

Flest användare online samtidigt: 70, den tor feb 09, 2017 9:30 pm
Chatt
Ändringar på medlemslistan, vänligen läs!
sön feb 19, 2017 2:32 pm av Sleazoid
Jag och MP har tagit på oss ett projekt nu som kommer underlätta för oss alla att se vilka spelare som spelar vilka karaktärer. När vi är klara kommer spelarnamnen att visas på medlemslistan så att man slipper klicka sig in på varje karaktär och scrolla ner för att se vem som spelar denne. Vi har detta system på Endea och gillar det men har hittills undvikit att införa det på Numoori för att vi manuellt måste sitta och överföra alla spelarnamn till det nya textfältet.

Då det finns över 1100 konton på Numoori så är detta såklart ett projekt som kommer ta ett tag

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 6
Zombie Eventet avslutas!
tis jan 31, 2017 11:23 pm av Yargol
Hallå allesammans!

Som ni alla känner till så har det i lite över ett år nu pågått ett stort Zombie Event här på sidan. Ni kan läsa informationen om Zombie Eventet på dess eventsida Här (länk)

Nu har eventet nått sitt slut, och här kommer resultatet - och konsekvenserna - för vad som har hänt under den här tiden! Pågående eventrollspel får såklart fortfarande rollspelas klart även om eventet nu officiellt har avslutats, men resultaten på de större hord-rollspelen har nu bestämts och kan inte längre påverkas även om rollspelen fortsätter.


Den nordligaste av de …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
AffiliatesSök
 
 

Visa resultat som:
 
Rechercher Avancerad sökning

Dela | 
 

 Crew's notepad

Föregående ämne Nästa ämne Gå ner 
FörfattareMeddelande
Admin
AdminInläggRubrik: Crew's notepad   lör sep 17, 2016 1:39 am

Det var en gång en liten mask...masken hette Bert... och bodde i underjorden. En dag bestämde han sig för...att ta sig upp ovan ytan och gå med i en cirkus, men... enda jobbet som fanns var att gå på lina, och det hade dom redan loppor som gjorde. Då bestämde sig masken för att ...utplåna de nedrans lindans-stjälande lopporna! Han började smida en plan... på att äta upp alla loppor i hela världen, för lopp-stuvning är väldigt gott och för att lyckas med detta behöver han...gå hela vägen till lavaöknen för att få tag på det som behövdes till loppstuvningen. Men på vägen mötte masken på en otroligt vacker loppa som han föll för, han va förälskad. Men en dag kom loppan på maskens hat gentemot lopporna och... Dödade masken och laga till en maskragu.
Till överst på sidan Gå ner
Admin
AdminInläggRubrik: Sv: Crew's notepad   mån jun 19, 2017 11:28 pm

Det var en gång en hackspett... som bodde i en gran. Han var gammal och dan, och... helt ensam. En dag så kom en... fisk flygande förbi granen. Hackspetten...blev förundrad och bestämde sig för att följa efter den flygande fisken till... Moskva hör och häpna! Ryssland ska ju va vackert så här års, och de bestämde sig för att åka skridskor när...en tiger som brutit sig ut från ett zoo plötsligt... gled in på scenen med gitarren i högsta hugg och värsta riffet spelande. Hackspetten...blev helt förundrad! Han hade aldrig förut sett en gitarrspelande tiger, så han... ryckte i den flygande fiskens fena. "Titta!" sade han och pekade med hela vingen. "Titta va häftigt!". Fisken...suckade besvärat. "Jag vet, jag vet. Han är fantastisk". I själva verket var fisken bara avundsjuk på att tigern fick så mycket uppmärksamhet, han tyckte ju att... hans egna oerhört välgenomtänkta och vackert koreograferade flyguppvisning också förtjänade en stund i rampljuset. Han slokade sorgset med sitt fiskhuvud och... drog med sig hackspetten från platsen då föreställningen till slut var över. På vägen därifrån så mötte de en hamster iförd tophat, monokel och med ett hoprullat pergament hängandes från munnen... Och berättade att Hackspetten hade blivit vräkt och hade nu ingenstans att bo... Hackspetten blev ledsen. Nu kunde han ju inte återvända till sin gran. Innan han hann gå till försäkringskassan för att be om hjälp så lade fisken en fena över hans axlar. "Höddu, min vän, du kan ju bo hos mig", sade fisken. Efter det var den gamle hackspetten aldrig ensam igen.
Till överst på sidan Gå ner
 
Crew's notepad
Föregående ämne Nästa ämne Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: OOC ::: :: Off-topic-
Hoppa till: