HemHemReglerOm NumooriVanliga frågorKartaLogga inBli medlem
Pågående Event
Senaste ämnen
» Himlen morrar [Figaro]
Igår på 22:44 av Pocra

» Gif-reaktionsleken!
ons 23 maj 2018, 14:40 av Xejja

» Ledd av månens sken [Enilorac]
tis 22 maj 2018, 11:04 av Enilorac

» Forest of gold [Weles]
tis 22 maj 2018, 00:08 av Weles

» Bland främlingar och vänner [P]
mån 21 maj 2018, 11:04 av Xejja

» Hopp [Haqim]
lör 19 maj 2018, 16:59 av Xejja

» Spillror av månljus [P]
mån 14 maj 2018, 19:16 av Ezekiel

» Spår av ett moln
mån 14 maj 2018, 16:56 av Kilah

» Rosor [Kolzak]
lör 12 maj 2018, 17:46 av Kolzak

Vem är online
Totalt 5 användare online :: 0 registrerade, 0 dolda och 5 gäster.

Inga

Flest användare online samtidigt: 70, den tor 09 feb 2017, 21:30
Chatt
Ny sida: Guide för Karaktärsskapande och Rollspel
tis 10 apr 2018, 18:04 av Mivria
Hej kära Nissar!


Vi har under en tid arbetat på en helt ny sida som vi hoppas ska kunna vara till hjälp för er när man skapar karaktärer eller rollspel. Den är baserad på frågor vi diskuterat och svarat på genom åren, och som inte riktigt ryms under FAQ. Vi hoppas att sidan ska kunna vara givande för både nya som gamla medlemmar.

Syftet med denna sida är att kunna bidra med inspiration och hjälp om man känner att …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 4
Nytt år, nya uppdateringar på gång! Kontorensning!
mån 08 jan 2018, 20:24 av Yargol
Gott nytt år, go nissar!
Med 2017 bakom oss och ett helt nytt 2018 framför dörren så har vi lite nya uppdateringar på gång till Numoori!

Dags att städa medlemslistan!
Som titeln på nyheten och den här rubriken säger, så är det dags för en kontorensning! Det innebär att vi i Crew kommer att gå igenom medlemslistan och börja rensa bort aldrig inloggade och helt tomma, oanvända konton. Vi har i nuläget nästan två hela …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 1
Affiliates
Dela | 
 

 Crew's notepad

Gå ner 
FörfattareMeddelande
Admin
Admin


Spelas av : Crew/Admin

InläggRubrik: Crew's notepad   lör 17 sep 2016, 01:39

Det var en gång en liten mask...masken hette Bert... och bodde i underjorden. En dag bestämde han sig för...att ta sig upp ovan ytan och gå med i en cirkus, men... enda jobbet som fanns var att gå på lina, och det hade dom redan loppor som gjorde. Då bestämde sig masken för att ...utplåna de nedrans lindans-stjälande lopporna! Han började smida en plan... på att äta upp alla loppor i hela världen, för lopp-stuvning är väldigt gott och för att lyckas med detta behöver han...gå hela vägen till lavaöknen för att få tag på det som behövdes till loppstuvningen. Men på vägen mötte masken på en otroligt vacker loppa som han föll för, han va förälskad. Men en dag kom loppan på maskens hat gentemot lopporna och... Dödade masken och laga till en maskragu.
Till överst på sidan Gå ner
Admin
Admin


Spelas av : Crew/Admin

InläggRubrik: Sv: Crew's notepad   mån 19 jun 2017, 23:28

Det var en gång en hackspett... som bodde i en gran. Han var gammal och dan, och... helt ensam. En dag så kom en... fisk flygande förbi granen. Hackspetten...blev förundrad och bestämde sig för att följa efter den flygande fisken till... Moskva hör och häpna! Ryssland ska ju va vackert så här års, och de bestämde sig för att åka skridskor när...en tiger som brutit sig ut från ett zoo plötsligt... gled in på scenen med gitarren i högsta hugg och värsta riffet spelande. Hackspetten...blev helt förundrad! Han hade aldrig förut sett en gitarrspelande tiger, så han... ryckte i den flygande fiskens fena. "Titta!" sade han och pekade med hela vingen. "Titta va häftigt!". Fisken...suckade besvärat. "Jag vet, jag vet. Han är fantastisk". I själva verket var fisken bara avundsjuk på att tigern fick så mycket uppmärksamhet, han tyckte ju att... hans egna oerhört välgenomtänkta och vackert koreograferade flyguppvisning också förtjänade en stund i rampljuset. Han slokade sorgset med sitt fiskhuvud och... drog med sig hackspetten från platsen då föreställningen till slut var över. På vägen därifrån så mötte de en hamster iförd tophat, monokel och med ett hoprullat pergament hängandes från munnen... Och berättade att Hackspetten hade blivit vräkt och hade nu ingenstans att bo... Hackspetten blev ledsen. Nu kunde han ju inte återvända till sin gran. Innan han hann gå till försäkringskassan för att be om hjälp så lade fisken en fena över hans axlar. "Höddu, min vän, du kan ju bo hos mig", sade fisken. Efter det var den gamle hackspetten aldrig ensam igen.
Till överst på sidan Gå ner
 
Crew's notepad
Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: OOC ::: :: Off-topic-
Hoppa till: