HemHemReglerOm NumooriVanliga frågorKartaLogga inBli medlem
Pågående Event
Senaste ämnen
» Have a chat [Inamorta]
Igår på 18:43 av Figaro

» Bland främlingar och vänner [P]
Igår på 16:43 av Duva

» Spillror av månljus [P]
Igår på 16:21 av Ezekiel

» Se, så stolt! [Andúnë/Haqim]
tor 22 mar 2018, 08:28 av Andúnë

» Talk [Blindir]
sön 18 mar 2018, 11:37 av Unnown

» äventyr kring Islagunen?? :))
sön 18 mar 2018, 11:22 av Nyaldi

» Adopterbara Valpar
lör 17 mar 2018, 19:19 av Harlequin

» We meet again [Ehfra]
lör 17 mar 2018, 16:55 av Xerxes

» Vad skulle du hellre göra? (Forumlek)
fre 16 mar 2018, 18:19 av Xejja

Vem är online
Totalt 6 användare online :: 1 registrerad, 0 dolda och 5 gäster. :: 1 Bot

Oberon

Flest användare online samtidigt: 70, den tor 09 feb 2017, 21:30
Chatt
Nytt år, nya uppdateringar på gång! Kontorensning!
mån 08 jan 2018, 20:24 av Yargol
Gott nytt år, go nissar!
Med 2017 bakom oss och ett helt nytt 2018 framför dörren så har vi lite nya uppdateringar på gång till Numoori!

Dags att städa medlemslistan!
Som titeln på nyheten och den här rubriken säger, så är det dags för en kontorensning! Det innebär att vi i Crew kommer att gå igenom medlemslistan och börja rensa bort aldrig inloggade och helt tomma, oanvända konton. Vi har i nuläget nästan två hela …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 1
Platsuppdateringar! Uppdaterad karta
tor 14 sep 2017, 02:15 av Mivria
Hej go nissar!  :rawr:

Kartan har fått en uppdatering. Om ni går in på kartsidan kommer ni märka att det nu finns två kartor för att underlätta, då en enda karta med allt började bli för plottrigt. Den ena visar de vanliga geografiska områden, och den andra visar mer specifika platser och knytpunkter, samt vandringsleder som binder samman dessa. 

Ni kan se de uppdaterade kartorna HÄR!

Detta är bara ett påbörjat …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
Affiliates
Dela | 
 

 Crew's notepad

Gå ner 
FörfattareMeddelande
Admin
Admin


Spelas av : Crew/Admin

InläggRubrik: Crew's notepad   lör 17 sep 2016, 01:39

Det var en gång en liten mask...masken hette Bert... och bodde i underjorden. En dag bestämde han sig för...att ta sig upp ovan ytan och gå med i en cirkus, men... enda jobbet som fanns var att gå på lina, och det hade dom redan loppor som gjorde. Då bestämde sig masken för att ...utplåna de nedrans lindans-stjälande lopporna! Han började smida en plan... på att äta upp alla loppor i hela världen, för lopp-stuvning är väldigt gott och för att lyckas med detta behöver han...gå hela vägen till lavaöknen för att få tag på det som behövdes till loppstuvningen. Men på vägen mötte masken på en otroligt vacker loppa som han föll för, han va förälskad. Men en dag kom loppan på maskens hat gentemot lopporna och... Dödade masken och laga till en maskragu.
Till överst på sidan Gå ner
Admin
Admin


Spelas av : Crew/Admin

InläggRubrik: Sv: Crew's notepad   mån 19 jun 2017, 23:28

Det var en gång en hackspett... som bodde i en gran. Han var gammal och dan, och... helt ensam. En dag så kom en... fisk flygande förbi granen. Hackspetten...blev förundrad och bestämde sig för att följa efter den flygande fisken till... Moskva hör och häpna! Ryssland ska ju va vackert så här års, och de bestämde sig för att åka skridskor när...en tiger som brutit sig ut från ett zoo plötsligt... gled in på scenen med gitarren i högsta hugg och värsta riffet spelande. Hackspetten...blev helt förundrad! Han hade aldrig förut sett en gitarrspelande tiger, så han... ryckte i den flygande fiskens fena. "Titta!" sade han och pekade med hela vingen. "Titta va häftigt!". Fisken...suckade besvärat. "Jag vet, jag vet. Han är fantastisk". I själva verket var fisken bara avundsjuk på att tigern fick så mycket uppmärksamhet, han tyckte ju att... hans egna oerhört välgenomtänkta och vackert koreograferade flyguppvisning också förtjänade en stund i rampljuset. Han slokade sorgset med sitt fiskhuvud och... drog med sig hackspetten från platsen då föreställningen till slut var över. På vägen därifrån så mötte de en hamster iförd tophat, monokel och med ett hoprullat pergament hängandes från munnen... Och berättade att Hackspetten hade blivit vräkt och hade nu ingenstans att bo... Hackspetten blev ledsen. Nu kunde han ju inte återvända till sin gran. Innan han hann gå till försäkringskassan för att be om hjälp så lade fisken en fena över hans axlar. "Höddu, min vän, du kan ju bo hos mig", sade fisken. Efter det var den gamle hackspetten aldrig ensam igen.
Till överst på sidan Gå ner
 
Crew's notepad
Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: OOC ::: :: Off-topic-
Hoppa till: