HemHemReglerOm NumooriVanliga frågorKartaLogga inBli medlem
Pågående Event
Senaste ämnen
» MoonPhanter gör Commissions!
Igår på 23:12 av Dimitrij

» Land of snow and giants (Aurora)
Igår på 20:36 av Xhiro

» Under tunga moln [Alénya]
tis 15 aug 2017, 22:09 av Alénya

» Continue [Shiva]
mån 14 aug 2017, 20:14 av Shiva

» Stillsam sommarnatt [Even]
sön 13 aug 2017, 20:55 av Amanita

» Varje given plats [Arno]
lör 12 aug 2017, 22:33 av Arno

» Återförenade [Jägarna]
lör 12 aug 2017, 14:23 av Arno

» Kära dagbok... (P)
fre 11 aug 2017, 23:59 av Even

» Fate is inching closer [P]
tor 10 aug 2017, 15:47 av Even

Vem är online
Totalt 3 användare online :: 0 registrerade, 0 dolda och 3 gäster.

Inga

Flest användare online samtidigt: 70, den tor 09 feb 2017, 21:30
Chatt
Ändringar på medlemslistan, vänligen läs!
sön 19 feb 2017, 14:32 av Sleazoid
Jag och MP har tagit på oss ett projekt nu som kommer underlätta för oss alla att se vilka spelare som spelar vilka karaktärer. När vi är klara kommer spelarnamnen att visas på medlemslistan så att man slipper klicka sig in på varje karaktär och scrolla ner för att se vem som spelar denne. Vi har detta system på Endea och gillar det men har hittills undvikit att införa det på Numoori för att vi manuellt måste sitta och …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 6
Zombie Eventet avslutas!
tis 31 jan 2017, 23:23 av Yargol
Hallå allesammans!

Som ni alla känner till så har det i lite över ett år nu pågått ett stort Zombie Event här på sidan. Ni kan läsa informationen om Zombie Eventet på dess eventsida Här (länk)

Nu har eventet nått sitt slut, och här kommer resultatet - och konsekvenserna - för vad som har hänt under den här tiden! Pågående eventrollspel får såklart fortfarande rollspelas klart även om eventet nu officiellt har …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
AffiliatesSök
 
 

Visa resultat som:
 
Rechercher Avancerad sökning

Dela | 
 

 Mononoke

Föregående ämne Nästa ämne Gå ner 
FörfattareMeddelande
Mononoke

avatar


InläggRubrik: Mononoke   lör 29 aug 2015, 21:32

Mononoke
Princess of the sea


Mononke är en slug och bestämd ung hona från Shendu.
Hon är slank och högrest med en drottnings hållning, kroppen är i huvudsak vit med grå "abborre-taggar" på rygg, kinder och svans. Hennes huvud kläs också av åtta mörka tentakler som ständigt rör sig lite efter egen vilja. Bakom kindtaggarna döljer sig bläckkörtlar på var sida av huvudet. Hon har också två gråsvarta prickar ovan ögonen och mycket smala svarta markeringar runt ögonen. På sidan av halsen har hon tre långa mörka gälar och just däromkring kan man skymta några fjäll istället för päls. Mellan tårna har hon också simhud. Hennes ögon är mörkt grå, nästan svarta.

Som person är Mononoke väldigt tillbakalutad men positiv. Hon har ett nobelt sätt och lägger stor vikt vid värdighet.

Hennes krafter är charm och jord, något som är ovanligt även för strandvargar, även om det kanske inte är fullt så otroligt som om hon varit en renrasig havsvarg.
Med charmen kan hon hittills bara öka folks uppskattning av henne och vad hon gör. Hon jobbar på att få folk att rakt igenom beundra henne. Kraften är väl övad i och med hennes liv som handlare i Shendu och hon kan relativt osmidigt öka folks uppskattning utan att de misstänker något. Starkare känslor så som kärlek eller hat rår hon sig dock inte på än, varken att öka eller mildra.
Med sin andra kraft jord känner hon en stark samhörighet med alla havets växter och djur, och de verkar även uppskatta henne. I övrigt gör hon mest smycken och små klenoder med sin kraft, som hon byter till sig varor med nere ju Djupet.

Noke föddes in i en liten familj bestående av hennes mor, hon själv och en jämnårig syster. Fadern var ingen som närvarade i uppväxten och han är heller ingen Noke saknat. Hon lärde sig tidigt om systraskap och att finna styrka i gemenskap.
Noke har sedan sin valptid varit en ganska lugn och återhållsam dam som lägger mycket vikt vid vett och etikett och för sig mycket sansat och vuxet. Hennes syster och andra sidan var en vild ung hona som tog stora risker. De var som varsin sida av havet, den ena en spegelblank inbjudande havsyta en vindstilla dag, och den andra den värsta av rasande stormar.
Men då de båda kom upp i tonårsåldern hände något som kom att förändra Noke för resten av hennes liv. Hennes syster blev våldtagen. Och gärningsmannen anklagades med dömdes inte av rådet i Shendu på grund utav bristande bevisning. Ord stod mot ord och hanens ord vägde tyngre. Nokes syster var krossad, tillintetgjord. Hon slutade prata, slutade äta och drog sig undan från folk. Hur hon än försökte kunde inte Noke tränga sig in genom hennes tjocka skal. Inte långt därefter försvann systern. Hon hittades några dagar senare uppspolad bland klipporna vid klon, det förmodades att hon tagit sitt liv.
Mononoke blev givetvis förkrossad och kände sig givetvis extra skyldig då hon inte kunnat förutse eller förhindre händelsen trotts sin kraft.  Det tog år för henne att pussla ihop sig själv och hennes och moderns liv igen. Sedan den dagen växte också ett bubblande förakt gentemot hanar inom henne som bara blivit större sedan dess. Hon ser inte funktionen med dem och håller sig helst så långt borta från dem som möjligt.

http://i60.tinypic.com/2pte7ue.png
Till överst på sidan Gå ner
 
Mononoke
Föregående ämne Nästa ämne Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: OOC ::: :: Presentationer-
Hoppa till: