HemHemReglerOm NumooriVanliga frågorKartaFlockarLogga inBli medlem
Pågående Event
Senaste ämnen
» Ända in till benet [Shiva]
Igår på 20:06 av Blair

» En räddare i nöd [Kremla]
Igår på 16:15 av Pond

» Fler vänner i dimman [Pond, Larzarus]
Igår på 16:04 av Pond

» Obeslutsamt hjärta [Öppet]
tor 17 jan 2019, 21:39 av Nibber

» Killing time [Blair]
tor 17 jan 2019, 16:54 av Figaro

» Färger i natten [P]
tor 17 jan 2019, 15:55 av Varya

» Namnändring
tor 17 jan 2019, 01:05 av Dorsz

» Sammanträffande [Malphas]
ons 16 jan 2019, 23:18 av Malphas

» Adopterbara - av MPh
ons 16 jan 2019, 22:23 av Abascal

Vem är online
Totalt 4 användare online :: 0 registrerade, 0 dolda och 4 gäster. :: 1 Bot

Inga

Flest användare online samtidigt: 70, den tor 09 feb 2017, 21:30
Chatt
EVENT - Känn jordens andetag (Västkusten)
tis 08 jan 2019, 21:00 av Admin
En prompt har triggrat ett mindre event som drabbar hela Numooris västkust. En kraftig jordbävning skakar sent på kvällen hela västkusten, och skalvet går att känna långt in på fastlandet även på andra sidan bergskedjan. Skalvet varar i flera minuter, och är starkt nog att orsaka stora svallvågor, jordskred, öppna djupa fåror i bergen, och välta träd i de närliggande skogsområdena.

Läs rollspelet som startade …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
Gott Nytt 2019 Numoori!
mån 07 jan 2019, 22:12 av Yargol
Gott nytt år allesammans!

En vecka in i 2019 och Numoori startar starkt! 2018 var ett lite långsamt Numoori-år för många av oss, men trots det så kämpar vi på. Mellan nya officiella platser, gamla tempel, en helt ny infosida, zombiejägare och flera nya medlemmar från olika håll i världen, så har det sakta börjat sjuda i flockarna och spänningen stiger runtom i landet när rollspelspromptarna tar fart.


En större nyhet …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
Affiliates
Dela | 
 

 Flyttar till Australien.

Gå ner 
FörfattareMeddelande
Lelirium

avatar

Spelas av : Lullu

InläggRubrik: Flyttar till Australien.   fre 12 sep 2014, 00:15

Hej alla glada Numoorianer!
Jag vet inte hur många som redan är medvetna om mina planer till hösten, jag har väl nämnt det lite här och var då jag är mer eller mindre sprickfärdig av nervositet, men jag tänkte att jag har ju inte skrivit om det någonstans så att alla som kommer att beröras av det kan läsa om det.
Nu är det såhär att jag flyttar till Australien i oktober. Den 14:e oktober lämnar jag Sverige och påbörjar min väldigt långa resa runt halva jorden för att stanna och jobba där i ett år. Om det blir mer eller mindre än ett år får vi väl se, men just nu så siktar jag på att vara borta ett år.

Hur detta kommer påverka min tid på Numoori... har jag ingen aning om! Självklart finns det internet i Australien och jag kommer att ha datorn med mig, men det är dessvärre inte en självklarhet att det kommer finnas internet just där jag kommer befinna mig. Vid det här laget vet iaf en del att jag håller på med hästar, och har typ alltid hållit på med hästar, och det är det jag ska göra även i Australien. Jag ska arbeta med jordbruk, köra tunga maskiner, ta hand om boskap, allt man kan tänka sig behöver göras på en farm mitt ute i ödemarken i Australien! Jag längtar något så fruktansvärt så ni förstår inte...
Tidskillnaden är ju också någonting att tänka på. Om jag har möjlighet att logga in är det antagligen inte samma tider som många här hemma i Sverige är inloggade, men det är väl mer eller mindre viktigt. Anledningen till att jag meddelar om min avfärd här på Numoori är för att jag älskar sidan, jag älskar alla er Numoorianer, jag älskar mina karaktärer, men jag vet inte om jag kommer att ha möjlighet att vara aktiv när jag sitter fast där borta på andra sidan jorden och undrar vad tusan fyrhjuling är på australiensiska.

Så jag förvarnar er redan nu! Det sista jag vill är att glida tillbaka in i en dvala, speciellt då det finns så mycket som jag vill höra här på Numoori! Men det kommer finnas mer jag vill göra medan jag är bortrest än att sitta framför datorn. Att rida häst på stranden, snorkla, simma med hajar och brottas med krokodiler är bara ett fåtal av alla grejer som jag vill göra på min fritid!
Därför ser min framtid, iaf det kommande året, osäker ut gällande Numoori. Jag kommer självklart vid tillfälle att logga in och svara på de roll jag har och försöka genomföra de planer som jag har gällande alla mina karaktärer, men ni får inte glömma bort mig om jag blir inaktiv. Okej? Glöm inte bort mig, och bli inte besvikna om jag inte lyckas hålla mina löften om att vara aktiv.
Det kommer vara en massa nya intryck, ett helt nytt land och tonvis med information som ska smältas. ÅH VAD JAG LÄNGTAR MEN NI FÅR INTE TRO ATT JAG GLÖMMER BORT NUMOORI! DET KOMMER ALDRIG HÄNDA <'3

Eran alldeles egen Lullu. Selva/Key/Leli/etc
Till överst på sidan Gå ner
 
Flyttar till Australien.
Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: OOC ::: :: Off-topic-
Hoppa till: