HemHemReglerOm NumooriVanliga frågorKartaLogga inBli medlem
Pågående Event
Senaste ämnen
» Spöregn [Culpa]
Idag på 13:51 av Culpa

» Trångt utrymme[p]
Igår på 23:40 av Atheala

» Trygghet [Kodiak, Kithara och Vidar]
Igår på 15:17 av Shona

» TITTA PÅ MIN BEBIS!!!!
ons 18 jul 2018, 15:26 av Tilaqiia

» Tilaqiia
ons 18 jul 2018, 14:53 av Tilaqiia

» Himlen morrar [Figaro]
ons 18 jul 2018, 12:23 av Figaro

» En fantastisk dag [Öppet]
ons 18 jul 2018, 11:47 av Figaro

» Minnen från en svunnen tid
tis 17 jul 2018, 21:31 av Theia

» Finn en svamp [Kremla, Kantarell & Karl-Johan]
tis 17 jul 2018, 16:54 av Kremla

Vem är online
Totalt 5 användare online :: 1 registrerad, 0 dolda och 4 gäster.

Tilaqiia

Flest användare online samtidigt: 70, den tor 09 feb 2017, 21:30
Chatt
Ny sida: Guide för Karaktärsskapande och Rollspel
tis 10 apr 2018, 18:04 av Mivria
Hej kära Nissar!


Vi har under en tid arbetat på en helt ny sida som vi hoppas ska kunna vara till hjälp för er när man skapar karaktärer eller rollspel. Den är baserad på frågor vi diskuterat och svarat på genom åren, och som inte riktigt ryms under FAQ. Vi hoppas att sidan ska kunna vara givande för både nya som gamla medlemmar.

Syftet med denna sida är att kunna bidra med inspiration och hjälp om man känner att …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 4
Nytt år, nya uppdateringar på gång! Kontorensning!
mån 08 jan 2018, 20:24 av Yargol
Gott nytt år, go nissar!
Med 2017 bakom oss och ett helt nytt 2018 framför dörren så har vi lite nya uppdateringar på gång till Numoori!

Dags att städa medlemslistan!
Som titeln på nyheten och den här rubriken säger, så är det dags för en kontorensning! Det innebär att vi i Crew kommer att gå igenom medlemslistan och börja rensa bort aldrig inloggade och helt tomma, oanvända konton. Vi har i nuläget nästan två hela …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 1
Affiliates
Dela | 
 

 Flyttar till Australien.

Gå ner 
FörfattareMeddelande
Lelirium

avatar

Spelas av : Lullu

InläggRubrik: Flyttar till Australien.   fre 12 sep 2014, 00:15

Hej alla glada Numoorianer!
Jag vet inte hur många som redan är medvetna om mina planer till hösten, jag har väl nämnt det lite här och var då jag är mer eller mindre sprickfärdig av nervositet, men jag tänkte att jag har ju inte skrivit om det någonstans så att alla som kommer att beröras av det kan läsa om det.
Nu är det såhär att jag flyttar till Australien i oktober. Den 14:e oktober lämnar jag Sverige och påbörjar min väldigt långa resa runt halva jorden för att stanna och jobba där i ett år. Om det blir mer eller mindre än ett år får vi väl se, men just nu så siktar jag på att vara borta ett år.

Hur detta kommer påverka min tid på Numoori... har jag ingen aning om! Självklart finns det internet i Australien och jag kommer att ha datorn med mig, men det är dessvärre inte en självklarhet att det kommer finnas internet just där jag kommer befinna mig. Vid det här laget vet iaf en del att jag håller på med hästar, och har typ alltid hållit på med hästar, och det är det jag ska göra även i Australien. Jag ska arbeta med jordbruk, köra tunga maskiner, ta hand om boskap, allt man kan tänka sig behöver göras på en farm mitt ute i ödemarken i Australien! Jag längtar något så fruktansvärt så ni förstår inte...
Tidskillnaden är ju också någonting att tänka på. Om jag har möjlighet att logga in är det antagligen inte samma tider som många här hemma i Sverige är inloggade, men det är väl mer eller mindre viktigt. Anledningen till att jag meddelar om min avfärd här på Numoori är för att jag älskar sidan, jag älskar alla er Numoorianer, jag älskar mina karaktärer, men jag vet inte om jag kommer att ha möjlighet att vara aktiv när jag sitter fast där borta på andra sidan jorden och undrar vad tusan fyrhjuling är på australiensiska.

Så jag förvarnar er redan nu! Det sista jag vill är att glida tillbaka in i en dvala, speciellt då det finns så mycket som jag vill höra här på Numoori! Men det kommer finnas mer jag vill göra medan jag är bortrest än att sitta framför datorn. Att rida häst på stranden, snorkla, simma med hajar och brottas med krokodiler är bara ett fåtal av alla grejer som jag vill göra på min fritid!
Därför ser min framtid, iaf det kommande året, osäker ut gällande Numoori. Jag kommer självklart vid tillfälle att logga in och svara på de roll jag har och försöka genomföra de planer som jag har gällande alla mina karaktärer, men ni får inte glömma bort mig om jag blir inaktiv. Okej? Glöm inte bort mig, och bli inte besvikna om jag inte lyckas hålla mina löften om att vara aktiv.
Det kommer vara en massa nya intryck, ett helt nytt land och tonvis med information som ska smältas. ÅH VAD JAG LÄNGTAR MEN NI FÅR INTE TRO ATT JAG GLÖMMER BORT NUMOORI! DET KOMMER ALDRIG HÄNDA <'3

Eran alldeles egen Lullu. Selva/Key/Leli/etc
Till överst på sidan Gå ner
 
Flyttar till Australien.
Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: OOC ::: :: Off-topic-
Hoppa till: