HemHemReglerOm NumooriVanliga frågorKartaLogga inBli medlem
Pågående Event
Senaste ämnen
» En fantastisk dag [Öppet]
Igår på 22:20 av Rowen

» Mejländring
Igår på 21:09 av Yzma

» TITTA PÅ MIN BEBIS!!!!
Igår på 21:00 av Figaro

» (Avslutat) Radera inlägg (crew-ärende)
Igår på 13:32 av Kali

» Kära dagbok... (P)
Igår på 12:51 av Stripe

» Med andan i halsen (P)
Igår på 01:02 av Nyxe

» Tidslinje - Yzma
sön 15 jul 2018, 23:12 av Yzma

» (Avslutat) Lägga till Titel
sön 15 jul 2018, 22:14 av Sleazoid

» Tillbaka där jag började (Black)
sön 15 jul 2018, 16:33 av Tear

Vem är online
Totalt 5 användare online :: 2 registrerade, 0 dolda och 3 gäster. :: 2 Botar

Dimitrij, Xejja

Flest användare online samtidigt: 70, den tor 09 feb 2017, 21:30
Chatt
Ny sida: Guide för Karaktärsskapande och Rollspel
tis 10 apr 2018, 18:04 av Mivria
Hej kära Nissar!


Vi har under en tid arbetat på en helt ny sida som vi hoppas ska kunna vara till hjälp för er när man skapar karaktärer eller rollspel. Den är baserad på frågor vi diskuterat och svarat på genom åren, och som inte riktigt ryms under FAQ. Vi hoppas att sidan ska kunna vara givande för både nya som gamla medlemmar.

Syftet med denna sida är att kunna bidra med inspiration och hjälp om man känner att …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 4
Nytt år, nya uppdateringar på gång! Kontorensning!
mån 08 jan 2018, 20:24 av Yargol
Gott nytt år, go nissar!
Med 2017 bakom oss och ett helt nytt 2018 framför dörren så har vi lite nya uppdateringar på gång till Numoori!

Dags att städa medlemslistan!
Som titeln på nyheten och den här rubriken säger, så är det dags för en kontorensning! Det innebär att vi i Crew kommer att gå igenom medlemslistan och börja rensa bort aldrig inloggade och helt tomma, oanvända konton. Vi har i nuläget nästan två hela …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 1
Affiliates
Dela | 
 

 Leader. [P]

Gå ner 
FörfattareMeddelande
Ayame

avatar

Spelas av : Tatchit

InläggRubrik: Leader. [P]   tor 04 aug 2011, 15:29

Privat, Ayala x Salazar

Den vita satt under tystnad med guldglittrande blick svepande över slättens alla kanter. Den följde rådjuret då det under osäkerhet försiktigt vandrade fram över slätten med det höga gräset som ett svagt skydd. Inte heller undgick blicken att se vråken som dök efter en ensam harunge eller fåglarna som lyfte och tillsammans började röra sig emot lövskogen.
Ingenting undgick hennes blick. Hon såg på allting på samma gång, som om hon hade tusen ögon.
Hennes änglalika vingar låg mjukt intill sidan på henne och hon var placerad på en kraftig gren i ett ganska maffigt, ensamt, träd på slätten. Hon var lätt och smidig så hon hade inga problem att sitta säkert där uppe, lite småtäckt utav några löv, vilka några få utav även hade börjat få stänk utav det gulröda som tydde på att det inom några månvarv skulle bli deras tur att falla till marken och dö, för att ge plats till nya, unga löv.
Trots att Ayala, den vita, höll sitt sinne och sina tankar öppna för det omkring henne var hon ständigt på vakt, skulle någon med liknande krafter som hennes vilja ta sig in skulle hon vara väl beredd på att slå upp muren, stänga ute dem och se till att gömma sitt inre för främlingar, de var inte välkomna till henne.

Den guldögda lät blicken fokuseras på rådjuret, en snabb tanke av att överaska henne, ta henne och sedan låta sig själv slita henne i stycken svepte igenom hennes tankar. Hon kände inget större behov utav mat - snarare mer att hon skulle göra det för skojs skull, men hon lät bli. Kanske kunde rådjuret bli en bra middag för henne senare eftersom hon inte var klar med att inspektera och observera slätten ännu.

off; well.. kort men jaja. heh :3
Till överst på sidan Gå ner
Salazar

avatar

Spelas av : FreeLikeABird

InläggRubrik: Sv: Leader. [P]   tor 04 aug 2011, 18:28

Att leta rätt på alla medlemmar var inte det enklaste, speciellt inte när landet var så pass stort och att hans medlemmar var bevingade, då kunde man ta sig lågt. Men han räknade ut att dom flesta säkerligen befann sig på något öppet ställe.
Han själv hade nyligen landat på slätten, han sökte den vite i hans flock, den han gärna lärde känna mer, ville veta mer vem hon var, han trodde nog att hon kunde bli en riktigt bra medlem, en trogen sådan.
Hans steg var ganska lugna, och hans blick sökte sig över slätten. Vinden drog lite i hans päls och just nu tyckte han att det bara var skönt. Värmen kunde vara jobbig om den var så pass påfrestande som nu. Den var stekande varm, och han kände att vinden hjälpte honom att hålla sig sval.
När han vandrat på slätten ett tag stannade han upp, kände han inte Ayame's doft nu....jo. Han sökte med blicken, vart höll hon hus. Han fick snart syn på något vitt som skymta bland löven i ett träd. Han rörde sig närmare och snart såg han upp på Ayame och gav henne en smått undrande men vänlig blick. "Well hello there Ayame!"
[Ditt var inte kort, och det är inte längden som räknas utan innehållet, och det var riktigt bra xD, mitt var slarvigt skrivet -.-' suck...]
Till överst på sidan Gå ner
Ayame

avatar

Spelas av : Tatchit

InläggRubrik: Sv: Leader. [P]   lör 06 aug 2011, 22:11

Ayame hade känt doften, men hennes tankar hade varit riktade emot rådjuret, alldeles för fokuserade för att hon skulle låta det svepa över till att känna att doften faktiskt tillhörde en varg, och inte vilken som helst utav dem.
Först då hennes ledare hade upptäckt vart hon var skymtade hon att han kom emot henne. Antagligen hade han sökt upp henne för att tala om henne med vad gällande rangerna och vad nu mer han hade att säga henne. Hennes blick följde honom då han närmade sig henne och hon lät blicken se en kort stund på honom, bara någon sekund, innan hon vred bort den, lite osäker på vart hon skulle fästa den, så den landade på ett löv alldeles framför henne. Hon hörde hans röst och lyssnade noga och varsamt, även om han endast hälsade henne.
- Hrmm.. Hi, Salazar, my leader, sade hon respektfullt och vände ansiktet emot honom men med slutna ögon och nickade lite smått innan blicken vreds ned på andra sidan grenen.
- Maybe i should get down... sade hon en aning lägre och lät blicken löpa över slätten igen och studera den en sista gång, även söka sig bort emot rådjuret, innan hon med ett vigt språng dök ned på marken. Trots att hon inte hade band till någon vig typ av varg hade hon med träning, enda sedan hon var en valp, övat fram den vighet hon nu bemästrade.
Men tankarna på det sveptes snart undan och tankarna riktades direkt emot Salazar och vad han ville tala med henne om. Lite lätta frågor dök snart upp i hans skalle. Hade han redan talat med de andra? Skulle hon hamna nog långt ned att de andra skulle få tillfredställelsen att bossa över henne? Vad såg Salazar i henne, vad gjorde henne till en möjligen värdig medlem i hans ögon? Tankarna grodde i hennes bakhuvud trots att hennes totala koncentration låg på slätten, hennes ledare och det som hände för henne nu. Inte varför, inte hur. Bara vad som hände.
Till överst på sidan Gå ner
Salazar

avatar

Spelas av : FreeLikeABird

InläggRubrik: Sv: Leader. [P]   tis 09 aug 2011, 17:17

Salazar tog något steg bak, för att ge utrymme till Ayame. "Either that or I can get up?, your chocie..." Han såg upp på Ayame, och han kände sig glad över att hon visade sådan respekt för honom, det gillade han, och även han visade respekt för henne, och det skulle hålla i sig så länge hon var flocken trogen.
Han såg sig snart omkring, väntade på att tikens skulle göra sitt val, det var inte alltid han lät sina medlemmar bestämma vad som skulle ske, men när det gällde sådana små saker spelade det inte så stor roll, Salazar kunde vara på vilken plats som helst, bara han fick det som han ville ha sagt, sagt.
Till överst på sidan Gå ner
Ayame

avatar

Spelas av : Tatchit

InläggRubrik: Sv: Leader. [P]   mån 15 aug 2011, 13:21

- I'm coming down,sade hon och lät ett smått leende gnistra till över hennes ansikte för en halv sekund innan hon med ett snabbt och smidigt språng lämnade sin gren och stötte tassarna intill marken. Blicken drog en kort stund över ledaren innan den la sig vilande över hans bröst och stannade där, för att invänta att han skulle tala till henne - säga vad som hade fått honom att söka upp henne. Hon slog till lite svagt med svansen innan hon satte sig ned framför sin ledare och drog in alla dofter omkring sig, kände av energierna och hade helt släppt tanken på det lilla rådjuret som hade börjat röra sig bort ifrån slätten, in i skyddet utav lövskogens kraftiga kronor och fasta stammar.
Hennes koncentration låg delad, halva var riktad direkt emot Salazar för att kunna avbryta allt annat så fort han yttrade ett litet ljud. Den andra halvan låg fokuserad på att känna av energierna, hjärnvågorna och liknande omkring henne.

off; kort, har varit på ridläger och inte kommit igång på riktigt igen sorry!
Till överst på sidan Gå ner
Salazar

avatar

Spelas av : FreeLikeABird

InläggRubrik: Sv: Leader. [P]   tor 18 aug 2011, 15:38

Salazar nickade till och såg på henne, hur hon smidigt(?) hoppade ner och satte sig en bit framför honom.
Han lät det vara tyst ett tag, han lyssnade till vindens susande och till några fåglar som kvittra innan han till sist sade. "So...Ayame..." började han med sin mörka stämma. Han såg på henne och flinade lite snett, men det var svårt att se, det gömde sig liksom där i hans ansikte, om man letade noga. "I am here to talk about your rank in the pack, and I was wondering, which rank do you think you deserve?" Han ville veta vad hon hoppades på, men han antog att dom flesta hoppades på hög rang, men tyvärr kunde inte alla få det, och han visste att han skulle göra någon besviken, men det kunde han inte göra något åt, och han brydde sig inte, om det var en låg rang dom förtjänade, var det inte hans fel, utan individen...
Till överst på sidan Gå ner
Ayame

avatar

Spelas av : Tatchit

InläggRubrik: Sv: Leader. [P]   tor 18 aug 2011, 17:17

En tanke for snabbt igenom hennes hjärna, mest av nyfikenhet, inte något hon tänkte pröva, bara en lätt tanke. Skulle Salazar vara lätt att läsa av om hon skulle vilja? Skulle det var lätt att tränga in sig i hans sinne, själ och tankar och härja fritt? Det var som sagt bara en lätt liten tanke som lämnade henne ganska snart, då hon hörde Salazar yttra ord. Fokuset drevs snabbt till honom och hennes koncentration låg i att noga avlyssna hans ord och röst. När han sade hennes namn drog hon lite snabbt till i de svarta mungiporna men rörde sig inte annars, satt där hon satt - helt enkelt.
- Well i thought so... sade hon med sin låga röst, men som alltid - nog högt för att han skulle höra henne tydligt.
Snabbt drog blicken upp emot hans ögon, någonting som tycktes vara rädsla syntes djupt där inne för ett vant öga. Men hon såg sedan bara på ytan till hans ögon, ville inte ens försöka se vad som fans bakom hinnan av (den ögonfärg han nu har hähähä!) utan stanna och se på ytan. Hon visste inte vad hon skulle svara på hans fråga, men att svara med något liknande 'jag vet inte' eller att hon inte ville svara skulle vara dumt - korkat rent ut sagt. Så hon slöt sina ögon, endast en sekund medans tusen tankar på en gång bearbetades där inne och hon sedan började tala sitt svar till ledaren, fortfarande med de guldglimmande ögonen stängda, för att hon skulle se till att hon inte ångrade sina ord.
- If I were to compare me with the others in the pack, I would probably say that I would fit near the top. Toyota is weak, yes I said it, she is weak mentally and think more about herself than she can handle. I strongly doubt that she is sufficiently witty or clever in their thoughts. Natzair which received, perhaps he would be reasonably fit to have a rank next to or possibly, over me. He is stronger and think better her anyway.
Hon avslutade med att dra in en del luft och sänka sin ögonhöjd till hans bringa innan hon öppnade ögonen, inväntade att få höra vad ledaren såg om hennes ord. Kanske tyckte han att hon var en dåre, att hon hade helt fel om Toyota. Möjligt.
Men det var hennes uppfattning av dem, och utifrån den drog hon slutsatsen att hon skulle bli rankad som minst under Natzair och över Toyota, men egentligen över dem båda.
Men valet var upp till honom.

off; hehehe använde google translate till det 'långa'... Sedan kan jag ha stavat namn fel med... Men har inte lärt mig dem ännu :3
Till överst på sidan Gå ner
Salazar

avatar

Spelas av : FreeLikeABird

InläggRubrik: Sv: Leader. [P]   sön 21 aug 2011, 14:15

Salazar lyssnade på Ayames ord, och hans blick var som fastklistrad på henne, men han mötte inte hennes blick, utan den var fäst på hennes ansikte. Han kunde inte låta bli att ge ifrån sig ett vagt grymtande skratt, men det var tyst och kort, nästan så man inte kunde hinna med att höra det.
"I like that your being so honest with me..." började han och nickade bekräftande. "And maybe your right, but I am wondering if you and Natzair could get along?" han såg på Ayame och väntade på att hon skulle svara på hans funderingar. För han funderade starkt på om inte Ayame och Natzair skulle dela på beta platsen, så att han fick två stycken betor, det hade inte varit så dumt, han tyckte dom båda förtjänade en högre rank, och varför inte ge båda två möjligheten, och om han tyckte någon av dem skötte sig dåligt kunde han bara låta dom få en lägre rang. Han skulle i vilket fall tala lite allvar med Toyota, som behövde lära sig att respektera alla i flocken, och inte bara ledaren.
Till överst på sidan Gå ner
Ayame

avatar

Spelas av : Tatchit

InläggRubrik: Sv: Leader. [P]   mån 22 aug 2011, 20:20

Ayame sade inte något som skrattet som försvann lika snabbt som det hade nått hennes trumhinnor hon lyssnade bara till det, försökte avgöra vad han kunde mena med det, men bestämde sig för att bara lyssna på vad han hade att säga henne istället för att behöva reda ut själv vad han menade med olika saker, han var en individ hon inte ville granska så djupt att hon kunde alla hans egenheter. Hon skulle med honom istället lära känna dem, på ett vanligt och lugnt sätt skulle hon tala och umgås med honom nog för att lära sig egenheterna utan några speciella knep.
Hon lyssnade till hans fundering och gjorde något som liknade att hon ryckte på axlarna innan hon svarade.
- Perhaps, I could do it, as long as he does not get cocky. But he does not seem like the type if I'll be honest. Although we have not spoken or exchanged a few more signals, I think we two could get along great. Both of us seem to understand that the pack comes first - always. sade hon och avslutade bestämt med en nick. Jo, hon tyckte att hon valt orden helt okej, och att även om de taget en tur förbi hjärnan för att kolla att det inte lät helt fel kom rakt ifrån henne, för att direkt uttrycka vad hon tyckte. För även om Salazar var hennes ledare skulle hon våga säga sitt tycke om saker, men då på ett respektfullt och värdigt vis.
Till överst på sidan Gå ner
Salazar

avatar

Spelas av : FreeLikeABird

InläggRubrik: Sv: Leader. [P]   tis 23 aug 2011, 16:08

Salazar studerade Ayame och lyssnade till orden hon sade. Han trodde nog dom skulle komma överens, han kunde alltid tinga dom att jobba tillsammans, sen fick man se hur dom skötte sig.
"Then, maybe I will put you two togheter as my two loyal betas(Vet ej om de heter så på engelska xD)?" han såg på henne med en granksande blick. Han var ganska säker på att Ayame skulle nöja sig med den rangen, för högre upp kunde hon inte komma, och att dela platsen med Natzair, kunde kanske vara en fördel? eller kanske en nackdel? berodde nog på vad man var för slags varg. Salazar sträckte på sig, innan han återigen satte sig ner, och svepte sin svans kring sig. "So have you met someone interesting when you have been out, exploring?" frågade han stilla medan han granskade ett ensamt rådjur som stod och spanade. Han vred snart blicken mot sin flocksyster och tippade huvudet en aningen på sne, och väntade på att hon skulle svara.
Till överst på sidan Gå ner
Ayame

avatar

Spelas av : Tatchit

InläggRubrik: Sv: Leader. [P]   tis 23 aug 2011, 17:12

Ayame hade egentligen helst velat hålla sig uttryckslös, inte visa någon större glädje, lättnad eller liknande över det han precis hade sagt. Men hon kunde inte låta bli att låta ett litet flinliknande leende dyka upp i hennes ansikte då hennes blick sökte sig emot hans ansikte, bara för att låta honom se hennes tacksamhet och ärlighet till att hon skulle göra allt för flockens bästa, men sänkte snart blicken och uttryckte sig även i ord, om han av någon anledning skulle ha missat hennes ganska tydliga hintar om tacket hon menade.
- Thank you, I don't think you have to regret this, sade hon tacksamt med en mjuk nick emot honom innan hon följde hans blick bort emot det ensamma rådjuret och lyssnade till hans ord. En snabb tanke drog igenom hennes huvud, hon försökte minnas alla hon mött, men eftersom alla inte hade varit värda att minnas så fanns inte alla där.
- Not really, sade hon ganska långsamt, mest för att checka igenom alla i sin skalle igen, och nej. Hon hade alltså inte mött någon intressant.
- Have you? frågade hon sedan och drog bort blicken ifrån rådjuret tillbaka till sin ledare.

off; aaawsi. lilla ayame vill inte visa hur för hyperaktivt glad inför sin store prisade ledare. heheh
Till överst på sidan Gå ner
Salazar

avatar

Spelas av : FreeLikeABird

InläggRubrik: Sv: Leader. [P]   sön 28 aug 2011, 16:17

Salazar betraktade tiken, och kunde inte undgå att märka hennes glädje i att hon fått beta platsen. Salazar rörde inte en min då han hörde hennes ord, gav henne en lugn men fast blick. "Well let hope so..." han flinade lite snett, men det försvann lika snabbt som det kommit.
Han klippte smått med öronen då några fåglar flög förbi och försvann in i skogen. Salazar följde dom med blicken innan han såg tillbaka på Ayame, han lyssnade till hennes svar och nickade"Me neither...But I haven't been out looking..." han flinade igen, denna gång ett bredare och snett, men det behöll han inte heller så länge, bara så pass länge att Ayame skulle uppfatta det. Han rörde på svansen och fuktade nosen.
[Haha aww! xD]
Till överst på sidan Gå ner
Ayame

avatar

Spelas av : Tatchit

InläggRubrik: Sv: Leader. [P]   sön 28 aug 2011, 21:30

Hon nickade lite till Salazars svar, antingen höll de intressanta varelserna gömda, eller så fanns de helt enkelt inte. Men det fanns inte speciellt mycket som verkligen var intressant för henne egentligen om hon skulle vara ärlig, det mesta var överskattat av andra. Men som Salazar sa hade hon inte precis letat efter det intressanta i andra eller andra över huvud taget. Men inte motsatsen heller, hon hade gett det tid att komma till henne, men de hade inte levererat någonting som fångade större uppmärksamhet helt enkelt.
- What are we going to do next? sade hon plötsligt, samtidigt som hon fäste blicken bortåt, emot lövskogen och drog inte tillbaka den för att se på honom då han svarade henne. Kanske ville han inte ens svara speciellt ordentligt, kanske skulle hon bara få något kort och avstötande svar, men det skulle inte stöta henne, skulle Salazar inte vilja säga något eller ha något riktigt svar på frågan fick hon acceptera, han hade väl sin anledning. Kanske hade det låtit som om hon menat de två, men hon hade såklart menat gruppen. Frågan rörde om hur länge de skulle hålla gruppen hemlig, och hur länge det skulle dröja innan de lät andra veta vilka de var på riktigt, när de alla skulle mötas igen, och så vidare.
Blicken började långsamt röra sig tillbaka emot ledaren i inväntan på ett svar.
Till överst på sidan Gå ner
Salazar

avatar

Spelas av : FreeLikeABird

InläggRubrik: Sv: Leader. [P]   mån 29 aug 2011, 13:53

Salazar följde det få rörelserna Ayame gjorde ett tag innan han stilla vände huvudet in mot skogen. Inte för att han kunde se så mycket där, men hans blick vändes ofta dit. Kanske för att han sällan befann sig i skogen, i skogar överhuvudtaget, han trivdes inte där, det var trångt och han ville gärna kunna använda vingarna.
Han vände snart sin blick mot tiken, hörde hennes fråga och funderade ett tag. "Well...I think I will gather the pack soon, and we will go out on a little flying trip" han såg på Ayame medan han talade, men sedan vände han blicken bortåt igen, och funderad epå det han sagt. Han skulle ha lite träning, och sedan skulle han söka efter en varelse han tidigare sett, vid Kaiwood. Varelsen hade liksom gångat hans intresse, men han var inte säker på om det var något som var till användning men kanske?
Till överst på sidan Gå ner
Ayame

avatar

Spelas av : Tatchit

InläggRubrik: Sv: Leader. [P]   sön 11 sep 2011, 11:58

En aning mystiskt leende gled snart över Ayames ansikte då hon lyssnade till sin ledare, en flygtur alltså? Det skulle hon inte ha någonting emot inte. Hennes blick gled upp på honom en kort stund men sänktes snart och hon knyckte lite på sin nacke.
- Will it just be us now? började hon med blicken liggande ungefär i hans ögonhöjd men åt ett helt annat håll, or are you searching for new recruits? sade hon med en näst intill viskande röst, tanken på nya fick henne både att känna en lättnad, skulle de vara fler skulle så mycket mer vara enklare, men däremot skulle fler betyda att det fanns fler att hålla koll på. Fler att hindra från att begå misstag.
För skulle en göra det, kunde det påverka dem alla.

off; koooort, men mitt internet har fått något ryck. Sorry för segt svar!
Till överst på sidan Gå ner
Salazar

avatar

Spelas av : FreeLikeABird

InläggRubrik: Sv: Leader. [P]   sön 25 sep 2011, 21:06

Salazar betraktade tiken, och lyssnade till hennes frågot. Han skrattade till, tyst men tillräckligt högt så man skulle kunna höra.
Han sa inget först utan lät tystnaden svepa över dom. Vinden dansade emellan dom och hans blick var lugn, men en aningen kall. Han rörde lite smått på svansen och hans ärrade ansikte vreds snart mot tiken, då han äntligen bestämt sig för att svara på hennes undrande. "Well, I just want the pack to get to know this place, and maybe we find something or someone interesting..." han höjde lite smått på ögonbrynen och flinade till, men det behöll han inte länge, det suddades ut med vinden.
Han sträckte lite smått på sig och stod nu upp, och lät sin blick svepa runt området en ista gång innan den återvände på Ayame"Ayame, is there anything else you want m to know, or can I leave?" frågade han stilla och tog ett djupt andetag för at få känna på den kalla luften som drog förbi. Det kittlade till i lungorna då den kalla luften trängde ner i lungorna.

[Förlåt för segt svar, jag är inte aktiv för fem öre xD men försöker, vill inte att flocken ska dö ut, men verkar som om det bara är du som är aktiv, och jag ibland då -.-' Jag ska föröska hålla flocken vid liv, men blir lite jobbigt om bara du och jag ska ha flocken, blir lite några medlemmar xD]
Till överst på sidan Gå ner
Ayame

avatar

Spelas av : Tatchit

InläggRubrik: Sv: Leader. [P]   tor 06 okt 2011, 11:36

Hon nickade, endast svagt med blicken utdragen över slätten.
"You may leave, if you like leader." sade hon medan ett leende smått drog ut sig över hennes läppar. Likt alltid som ett flin, inte ett leende, snarare ett flin, även om det helt enkelt var hennes sett att le. Hon drog över blicken till hans tassar och inväntade honom att lämna henne, så även hon kunde ge sig av, ut på en jak, och se till att få någonting att äta.

|| Ehm, minns inte att jag sett detta tyvärr, men tja ska vi avsluta efter ditt då ? ;) ||
Till överst på sidan Gå ner
Salazar

avatar

Spelas av : FreeLikeABird

InläggRubrik: Sv: Leader. [P]   mån 10 okt 2011, 14:35

När tikens ord nådde hans öron nickade hn och snart slog han hårt med vingarna och försvann upp i skyn. Han lät vindarna bära honom ett tag innan han flaxade för att ta sig från platsem. Han såg ner på slätten en sista gång innan han försvann över skogen.

[Jaha ^^ Men då var detta avslutat, så ska jag se till att det blir ett flockmöta snart xD]
Till överst på sidan Gå ner
Sponsored content
InläggRubrik: Sv: Leader. [P]   

Till överst på sidan Gå ner
 
Leader. [P]
Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: N U M O O R I ::: :: Numoorislätten :: Numoorislätten-
Hoppa till: