HemHemReglerOm NumooriVanliga frågorKartaLogga inBli medlem
Pågående Event
Senaste ämnen
» Himlen morrar [Figaro]
Igår på 15:26 av Pocra

» Gif-reaktionsleken!
ons 23 maj 2018, 14:40 av Xejja

» Ledd av månens sken [Enilorac]
tis 22 maj 2018, 11:04 av Enilorac

» Forest of gold [Weles]
tis 22 maj 2018, 00:08 av Weles

» Bland främlingar och vänner [P]
mån 21 maj 2018, 11:04 av Xejja

» Hopp [Haqim]
lör 19 maj 2018, 16:59 av Xejja

» Spillror av månljus [P]
mån 14 maj 2018, 19:16 av Ezekiel

» Spår av ett moln
mån 14 maj 2018, 16:56 av Kilah

» Rosor [Kolzak]
lör 12 maj 2018, 17:46 av Kolzak

Vem är online
Totalt 6 användare online :: 0 registrerade, 0 dolda och 6 gäster.

Inga

Flest användare online samtidigt: 70, den tor 09 feb 2017, 21:30
Chatt
Ny sida: Guide för Karaktärsskapande och Rollspel
tis 10 apr 2018, 18:04 av Mivria
Hej kära Nissar!


Vi har under en tid arbetat på en helt ny sida som vi hoppas ska kunna vara till hjälp för er när man skapar karaktärer eller rollspel. Den är baserad på frågor vi diskuterat och svarat på genom åren, och som inte riktigt ryms under FAQ. Vi hoppas att sidan ska kunna vara givande för både nya som gamla medlemmar.

Syftet med denna sida är att kunna bidra med inspiration och hjälp om man känner att …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 4
Nytt år, nya uppdateringar på gång! Kontorensning!
mån 08 jan 2018, 20:24 av Yargol
Gott nytt år, go nissar!
Med 2017 bakom oss och ett helt nytt 2018 framför dörren så har vi lite nya uppdateringar på gång till Numoori!

Dags att städa medlemslistan!
Som titeln på nyheten och den här rubriken säger, så är det dags för en kontorensning! Det innebär att vi i Crew kommer att gå igenom medlemslistan och börja rensa bort aldrig inloggade och helt tomma, oanvända konton. Vi har i nuläget nästan två hela …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 1
Affiliates
Dela | 
 

 Vi kan tro att vi ser [Shady]

Gå ner 
FörfattareMeddelande
Dimitrij
Flockledare | Moderator
avatar

Spelas av : MoonPhanter

InläggRubrik: Vi kan tro att vi ser [Shady]   mån 09 sep 2013, 23:44

Ännu en dag hade passerat. Solens långsamma vandring över himmelen var snart över, och det glödande klotet vilade på horisontens rand. Sommaren närmade sig sitt slut, men dröjde in över höstens månader. Dagens värme hängde kvar mellan träden. Vinden som sökte sig genom skogen var mjuk och sval. Skuggorna hade snabbt blivit långa och dunkla när kvällen kom. Ett par fåglar kvittrade till och från, dolda av det fläckvis gulnande bladverket. Under de båda högresta varelsernas tassar frasade de löv som redan fallit. Trots att året rörde sig mot höst, och så småningom vinter, så kände sig Dimitrij lättare i hjärtat än hon gjort på länge. Trots klumpen som fortfarande tyngde hennes bröst. Trots orosknuten i hennes tankar var gång hon såg på Aldo. Den mörka vrenen travade framför henne med lättare steg än han haft på länge. Han var tunn, nästan mager, trots att han varit med och jagat och ätit väl den senaste tiden. Hon var rädd att förlusten slagit honom hårdare än hon först anat. Men hon var fast besluten att de skulle klara sig. Så som han hjälpt henne när hon varit i hans situation hjälpte hon honom.
    Hennes röst steg bland skogens färger och skuggor. Melodin var inte riktigt munter, men bar en hoppfull klang. Hon hade inte sjungit på länge. Det var något hon hade saknat att göra. Texten var gammal och handlade om gudarna. De flesta sånger hon kunde handlade antingen om de högre makterna, eller sjöngs till dem, i deras ära. Hon sjöng om hur de fanns inom dem. I deras närhet, i vattnets spegelblanka yta och i vindens viskande sus. Aldo kunde inte texten, men hummade med i melodin. Då och då vände han ansiktet mot henne och gav henne ett leende som värmde hennes inre. Snart saktade han in för att trava vid hennes sida istället, där träden tillät dem att passera sida vid sida.
Till överst på sidan Gå ner
Shady
Död


Spelas av : Skruk

InläggRubrik: Sv: Vi kan tro att vi ser [Shady]   mån 09 sep 2013, 23:54

Ända sedan hon lämnat Taher hade hon nästan konstant sprungit, letat och följt doften, med endast lite vila. Skuggorna hade morrat och hejjat på hennes framfart, hon var sur, irriterad och, innerst inne, sorgsen. Hade brodern slutat bry sig? Skitit i sitt eget kött och blod? Bara gett upp? Det var oförlåtligt. Hon hade ju väntat på honom! Väntat! tassarna trummade rytmiskt mot marken och solen stod lågt på himlen, det var hennes tid nu, och skuggorna från träden såg ut att sträcka sig efter henne, som om de ville hjälpa henne döljas från eventuella främlingar. Det enda som förstörde den lilla ansatsen till att döljas smått var de glödande ögonen, som lös av den ilska hon kände. Hur många år hade hon inte letat, och sedan hade hon väntat. Väntat på att dem skulle hitta henne. Hade hon vetat att det var förgäves hade hon slutat gjort det för längesedan. Nu var det hon som letade, jagade, igen. Ja hon jagade sin broder, sen vad hon skulle göra när hon väl hittade honom visste hon inte. Men han skulle snart få påminnas om henne. Brutalt.
Skuggorna väste varnande i hennes huvud och samtidigt som dem gjorde det kunde hon höra rösten som sjung, men hon ville inte möta främlingar. Inte nu, inte nu när doften blev allt starkare. Mot döda skogen verkade den leda.
Hon gav upp ett varnande skall, en varning om att de inte skulle komma närmre, att hon var upptagen. Skuggornas röster i hennes huvud släppte främlingarna igen, peppade åter henne inför hennes nya uppgift. Matade den flammande elden i hennes ådror.
Till överst på sidan Gå ner
Dimitrij
Flockledare | Moderator
avatar

Spelas av : MoonPhanter

InläggRubrik: Sv: Vi kan tro att vi ser [Shady]   tis 10 sep 2013, 00:03

Hon avbröts i sin sång endast ett ögonblick innan hon hörde ett främmande skall, av känslan av en främlings närvaro. Hon höll sinnet nära, och hade gjort det sedan... hur länge sedan var det nu? Hon sträckte snabbt sitt sinne efter främlingen, utan att försöka tränga in i det. Vem det än var så verkade främlingen inte ha något med dem att göra. Hon litade inte på röster, men litade på sinnets beslutsamhet och faktumet att den andra rörde sig bortåt. Snabbt bortåt. Aldo hade ryckt till vid hennes sida i samma stund som skallet ljudit och de stod nu båda och såg ut bland skuggorna.
    "Kom." Efter en kort stund fångade Dimitrij Aldos uppmärksamhet genom att pressa sitt ansikte under hans haka. Med mjuk stämma fortsatte hon att humma på den melodi hon tidigare sjungit. Han stämde efter en paus in i hennes hummande och följde hennes steg. Tillsammans, sida vid sida, fortsatte de genom skymningen.
Till överst på sidan Gå ner
Shady
Död


Spelas av : Skruk

InläggRubrik: Sv: Vi kan tro att vi ser [Shady]   tis 10 sep 2013, 12:13

Då främlingarna inte kom närmre, utan tystnade, så fortsatte hon framåt, bortåt. Under all ilska så fanns det mindre, vagare, känslor. Sorg, för broderns, enligt henne, svek. Lättnad, för att hon närmade sig, och glädje för att de skulle få återses. Känslor hon själv inte visste dolde sig bakom den flammande känslan som blockerade hela hennes sinne. Men hon funderande ändå på vad hennes bror gjort i döda skogen. Kanske sökte han skuggorna och den trygghet de gav? Hon visste inte, men hon skulle ta reda på det.

Avslutat
Till överst på sidan Gå ner
Sponsored content
InläggRubrik: Sv: Vi kan tro att vi ser [Shady]   

Till överst på sidan Gå ner
 
Vi kan tro att vi ser [Shady]
Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: N U M O O R I ::: :: Lövskogen-
Hoppa till: