HemHemReglerOm NumooriVanliga frågorKartaLogga inBli medlem
Pågående Event
Senaste ämnen
» Ny sida: Guide för Karaktärsskapande och Rollspel
Idag på 16:19 av Tapeesa

» Spöregn [Culpa]
Idag på 14:34 av Culpa

» Trångt utrymme[p]
tor 19 jul 2018, 23:40 av Atheala

» Trygghet [Kodiak, Kithara och Vidar]
tor 19 jul 2018, 15:17 av Shona

» TITTA PÅ MIN BEBIS!!!!
ons 18 jul 2018, 15:26 av Tilaqiia

» Tilaqiia
ons 18 jul 2018, 14:53 av Tilaqiia

» Himlen morrar [Figaro]
ons 18 jul 2018, 12:23 av Figaro

» En fantastisk dag [Öppet]
ons 18 jul 2018, 11:47 av Figaro

» Minnen från en svunnen tid
tis 17 jul 2018, 21:31 av Theia

Vem är online
Totalt 7 användare online :: 5 registrerade, 0 dolda och 2 gäster. :: 1 Bot

Ronia, Saoirse, Sari, Tilaqiia, Ökker

Flest användare online samtidigt: 70, den tor 09 feb 2017, 21:30
Chatt
Ny sida: Guide för Karaktärsskapande och Rollspel
tis 10 apr 2018, 18:04 av Mivria
Hej kära Nissar!


Vi har under en tid arbetat på en helt ny sida som vi hoppas ska kunna vara till hjälp för er när man skapar karaktärer eller rollspel. Den är baserad på frågor vi diskuterat och svarat på genom åren, och som inte riktigt ryms under FAQ. Vi hoppas att sidan ska kunna vara givande för både nya som gamla medlemmar.

Syftet med denna sida är att kunna bidra med inspiration och hjälp om man känner att …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 5
Nytt år, nya uppdateringar på gång! Kontorensning!
mån 08 jan 2018, 20:24 av Yargol
Gott nytt år, go nissar!
Med 2017 bakom oss och ett helt nytt 2018 framför dörren så har vi lite nya uppdateringar på gång till Numoori!

Dags att städa medlemslistan!
Som titeln på nyheten och den här rubriken säger, så är det dags för en kontorensning! Det innebär att vi i Crew kommer att gå igenom medlemslistan och börja rensa bort aldrig inloggade och helt tomma, oanvända konton. Vi har i nuläget nästan två hela …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 1
Affiliates
Dela | 
 

 Southern Winds [Volbara]

Gå ner 
FörfattareMeddelande
RelianneSpelas av : Lea

InläggRubrik: Southern Winds [Volbara]   tor 21 feb 2013, 21:24

Vinden tog med sig tusentals dofter. Trots kylan så kunde Relianne märka att dofterna var vårliga. Hennes vita vingar, vita som orörd snö under henne och glänsande som fullmånen ovanför henne lät henne långsamt glida i den lugna kvällsluften. Månen idag lös så starkt att det inte var svårt att se vad som hände på marken. Under henne låg Numoorislätten. Den vackra slätten som öppnade himlen för henne. Hon gillade att vara här, om hon behövde vita kunde hon utan skräck komma ner på marken och inga grenar eller stenklippor hindrade henne från att komma upp igen. Den snövita fakargen gjorde en lätt volt i himlen. Hennes ansikte vändes upp mot månen och några mäktiga vingslag fick henne högre upp mot himlen. "Jag kommer fånga dig.." viskade hon till månen som flöt ovanför henne. Hon glänste i himlen inte mindre än månen, dess kalla strålar fick den vita fällen Relianne bar att fånga upp och reflektera ljuset så att hennes siluett glänste av en egen, mäktig aura. Relianne vände ögonen mot marken, där nere, långt nere på marken kunde hon skymta harar springa förbi i sina vita fällar men stelna till när skuggan från Reliannes vingar svepte över de. Hon skulle med lätthet kunna fånga de, men hon ville inte förstöra den vackra nattstämmningen med doften av död. Denna kväll var gudomligt vacker, den fångar andan.
Till överst på sidan Gå ner
Volbara

avatar

Spelas av : Bobcat

InläggRubrik: Sv: Southern Winds [Volbara]   tor 21 feb 2013, 21:41


Volbara avskydde kylan. Det frusna vattnet knarrade under hans breda tassar när han trampade ut över det öppna landskapet. Den kalla årstiden fick honom att fälla sin mörka fäll för att enbart lämna kvar det oskuldsfullt vita. De praktfulla, röda plymerna i hans nacke var däremot fortfarande kvar - delvis. Under sin färd hade han slitit av åtminstone hälften utav dem och lämnat ett rött spår av fjädrar och blod bakom sig. De fick honom att känna sig sårbar i det kalla klimatet - men kylan drev honom även till vansinne, ett vansinne han inte visste han hade.

Vid det här laget var han på bristningsgränsen. Med ett fradgande morr vred han på huvudet och försökte nå fjädrarna i nacken så gott det gick. Han ryckte loss stora knippen och lät de röda plymerna falla till den oskuldsfulla vita snön. När alla röda spår blivit lämnade på marken vecklade han ut sina helt vita vingar. Nu när den fylliga vinerpälsen blottats till fullo kände han sig litet lugnare, men det förändrade inte situationen. Med några snabba löpsteg, ett språng och några kraftiga vingslag var han uppe i den köldbitna luften. Hans varma andedräkt bildades till ånga i kylan. Det enda som blottlade honom i det kalla vintermörkret var hans röda ögon som klart glödde av blodslust. Saknaden av Valoria, kylan, smärtan. Tillsammans bildade de en orkan av ånger och skuld han inte kunde stilla.

Inte på egen hand.

Till överst på sidan Gå ner
RelianneSpelas av : Lea

InläggRubrik: Sv: Southern Winds [Volbara]   tor 21 feb 2013, 21:56

Hon såg honom av en ren slump. Röda fjädrar greps av vinden och fördes till den vita honan som flög en bra bit bakom. Kylan störde inte henne, hon var van, hon hann vänja sig. Några fjädrar flög förbi henne och landade på den vita marken. Några extra stora och vackra fångade hon med framtassarna som var rörligare och skickligare än bakre, utan att landa sänkte hon nosen mot fjädrarna och drog in dess doft. Fakarg..Hanne. Förvånad över att någon annan också befann sig härute på natten höjde hon den mörka och djupa som universum blicken mot natthimlen. En rörlig prick i natthimlen längre fram var han. Med några mäktiga vingslag var hon iväg. Hennes rörelser var graciösa men samtidigt mäktiga. De vita vingarna bar henne utan svårigheter, enkelt som om detta var det lättaste i världen. Hon fångade en bra vindström som gav henne extra fart och snart var hon lite snett ovanför honom. "Är du okej?" hennes röst var förvånadsvärt mjuk och tröstande. Hon talade tyst men nog hörbart för honom, som om hon inte ville oavsiktligt skrämma honom eller störa harmonin av denna natt med en alldeles för hög eller gäll röst.
Till överst på sidan Gå ner
Volbara

avatar

Spelas av : Bobcat

InläggRubrik: Sv: Southern Winds [Volbara]   lör 23 feb 2013, 20:37


Tack vare fartvinden Volbara hade i ansiktet uppfattade han aldrig tikens närvaro förren hon yttrade sig. Överraskat sneglade han över sin egna skuldra och betraktade henne genom vintermörkret. Helt vit, precis som han vid det här laget. Med ett lågmält grymtande läte vände han blicken framåt. Hon måste ha spårat hans fallna fjäderdräkt. Sällskap var inte vad han hade hoppats på denna kväll.
"Jag mår utmärkt." ljög han, flaxade hårdare med sitt mäktiga vingspann för att stiga en aning högre. Han sneglade åt den vita fakargtikens håll för en knapp sekund innan han riktade blicken framåt igen. Han undrade om hon skulle följa efter honom, osäker på om han ansåg detta vara bra eller dåligt. Vem var hon, och varför brydde hon sig överhuvudtaget om en främling som honom? Det var nära att Volbara tänkte att hon var ett slöseri av hans tid - men efter att motvilligt ha lämnat Valoria bakom sig insåg han att han hade mer tid än vad han behövde. Det hade gjort ont att svälja alla önskningar han haft i bakhuvudet gällande hans och Valorias framtid. Upptäcksresande som flyger när och fjärran sida vid sida och som möter alla möjliga sorters faror tillsammans. Kanske hade han en dag avslöjat sina innersta känslor för henne och de hade bildat familj tillsammans. Tankarna fick det att kännas som om någon genomborrat hans bröstkorg. Det gjorde ont, så ont. Inte bara mentalt men även hans fysiska tillstånd hade gravt försämrats sedan de två befjädrade kompanjonerna skildes åt.

Till överst på sidan Gå ner
RelianneSpelas av : Lea

InläggRubrik: Sv: Southern Winds [Volbara]   sön 03 mar 2013, 21:18

Vingarna höjdes något, fick henne att tappa höjden och sänka sig nu bredvid honom, det var knappt någon meter ifrån varandras vingspetsar. Relianne var en utmärkt flygare, hon hade bemästrat i princip alla sortens manövrer i luften och att flyga så nära en annan fakarg skrämde och störde inte henne. Hon visste hur hon skulle komma undan om han var fientlig. Hon vände sig och såg fundersamt på hannen utan att se sig frammåt, det var en öppen fält och himlen var ledig för alla sortens finter. Hon behövde inte se frammåt. "Detta är en lögn.." sa hon tyst utan att ha någon anklagelse eller skratt i rösten, hon bara konstaterade faktan. Hon var inte lättlurad. "Vad heter du?" undrade hon och den mörka blicken, lika mörk och djup som himlen de flög i såg lugnt på hannen.
Till överst på sidan Gå ner
Volbara

avatar

Spelas av : Bobcat

InläggRubrik: Sv: Southern Winds [Volbara]   mån 04 mar 2013, 19:49


Egentligen ogillade Volbara att tiken var så nära, men eftersom hon verkade ha god kontroll över sin flygning yttrade han sig inte om det. Volbara hade trott sig höra henne säga något, men antingen var det hon som mumlade för sig själv eller han själv som inbillat sig. Utan att ägna henne en blick gav han ut sitt namn.
"Volbara."
Han svalde, fortsatte flygningen utan att till en början säga något. Men så tog artigheten över och han vred huvudet åt hennes håll.
"Och ditt namn?"
Egentligen var Volbara inte speciellt vänlig, det var bara en sorts inrotad stolthet och artighet han växt upp med som tvingade honom till att bete sig som han gjorde mot främlingar. Om det inte hade varit för det hade han säkert ignorerat alla han mött eller bemött dem som Valoria brukade göra.
Han försökte skaka av sig alla tankar på Valoria. Hon hade sluppit ur hans grepp och fanns inte längre hos honom. Förmodligen var hon någon annanstans nu - med någon annan. Tanken på att kanske ha förlorat henne för gått - pågrund av hans egen fumlighet - var outhärdlig. Kanske kunde han prata med denna snövita främling och glömma Valoria. Åtminstone för en kort stund.
Till överst på sidan Gå ner
RelianneSpelas av : Lea

InläggRubrik: Sv: Southern Winds [Volbara]   ons 06 mar 2013, 20:32

Relianne fnös något, hon gillade inte när hon inte fick den uppmärksamhet hon förtjänade. Hannen kunde åtminstone se på henne, hon var ju inte någon fågelskrämma direkt? Relianne såg sig själv som en enormt vacker varelse. Och det var inte bara hennes egna åsikt, andra tyckte också det så hon var säker i sin egna skönhet. Så hannen hette Volbara? Namn som namn. Hon har aldrig varit speciellt bra på namn. Kanske glömmer hon hannens direkt efter mötet.

Efter en paus hörde hon hans fråga, då har hon nästan varit på väg att ändra riktning och ta östvinden bort härifrån. Men hon valde att ge hannen en chans. "Relianne.." sa hon med sin mjuka behagliga röst och tystnade i hopp om att Volbara fortsätter på konversationen. Hon gillade inte när det var bara hon som var intresserad i mötet och inte ömsesidigt.

Till överst på sidan Gå ner
Volbara

avatar

Spelas av : Bobcat

InläggRubrik: Sv: Southern Winds [Volbara]   tor 07 mar 2013, 19:52Volbara nickade när tiken yttrade sitt namn. Relianne, alltså. När han betraktade tiken lite närmare kunde han inte mer än anse att namnet verkligen passade henne. Volbara förblev dock tyst en kort stund till, funderade på vad de båda fakargerna skulle kunna tänkas prata om. Egentligen ville han mest av allt vara för sig själv, men han kunde omöjligt vara ohövlig mot denna tik som uppenbarligen bara ville honom väl.
"Så... "
Han harklade sig. Hans röst hade blivit hes från att ha varit så oanvänd. Men han var inte den pratglada typen sin hövlighet till trots.
"Får man fråga varför du följer efter mig?"
Frågan var varken irriterad eller paranoid. Helt enkelt ville Volbara ta reda på vad som gjorde tiken så nyfiken - eller vad det var - på honom. Kanske var hon precis som honom. Ensam. Eller så hade hon också begått sitt livs misstag och ville på något vis sona för sina brott.

Det var inget Volbara visste.

Till överst på sidan Gå ner
RelianneSpelas av : Lea

InläggRubrik: Sv: Southern Winds [Volbara]   mån 11 mar 2013, 18:33

"Så..Får man fråga varför du följer efter mig?"

Frågan var så oförskämd att Relianne först inte kunde tänka ut sitt svar, vem trodde han att han var? Hon var verkligen inte någn som trängde på med sitt sällskap för någon, snarare var det tvärtom.

"Vad får dig tro att jag följer dig? Jag ska ändå den här vägen och dina fjädrar störde mig, trodde jag skulle få se någon skadad och tänkte hjälpa till , inte mer."

Hennes röst lät lagom kylig och torr, hon slog några gånger med vingarna för att komma lite högre upp där det var lättare att se ner på Volbara.

Till överst på sidan Gå ner
Volbara

avatar

Spelas av : Bobcat

InläggRubrik: Sv: Southern Winds [Volbara]   mån 11 mar 2013, 20:26Stumt lade Volbara märke till den nya kylan i tikens röst. En lätt rynka bildades på hans nosrygg. Hon hade kommit upp till honom, hon hade startat konversationen. Han hade varit artig och fortsatt den och ställt en dåligt igenomtänkt fråga och hon tar illa upp. Han var för trött, för sårad för att orka bry sig om att freda någon efterhängsen tik. Om hans vis att hålla sällskap nu var så outhärdligt kunde hon lika gärna fortsätta sin färd åt samma håll ensam eller under tystnad. Vilket hon än valde rörde inte Volbara ryggen.
"Jag ber om ursäkt. Jag trodde du förföljde mig." svarade han med sin dova röst, annars så präktig och stolt. Den var fortfarande lika dov men man kunde märka en viss sorgsen ton, och all stolthet den en gång ägt var som bortblåst. Han ville inte ens ha tikens försoning, det rörde honom inte ryggen om hon förlät honom eller inte. Det var av en rent artig reflex han direkt bett om ursäkt. Men han talade sanning - det var inte ofta Volbara ljög. Han hade verkligen trott att hon förföljt hans fjädrar, spårat honom. De en gång så långa, präktiga röda fjädrarna var utom synhåll nu. Det värkte en smula i nacken där rötterna slitits ur, och små stänk av blod färgade den annars felfria vita fällen.

Nog avskydde han kylan. Minnena av Valoria gjorde inte saken bättre heller.

Till överst på sidan Gå ner
RelianneSpelas av : Lea

InläggRubrik: Sv: Southern Winds [Volbara]   mån 11 mar 2013, 20:33

Relianne brydde sig inte om hannens ord, var man i hennes sällskap så skulle all uppmärksamhet ligga på henne. Snabbt och utan förvarning dök hon ner mot hannen för att låta sina fyra tassar slå i hans rygg och sedan flyga upp i skyn igen.

Han var oförskämd mot henne, han såg inte ens på henne, han skulle bestraffas för detta. Relianne såg fortfarande ut som en ängel, vacker, lysande vit men med kall, ren ondska i blicken.
Till överst på sidan Gå ner
Volbara

avatar

Spelas av : Bobcat

InläggRubrik: Sv: Southern Winds [Volbara]   mån 11 mar 2013, 21:11


Han var helt oförberedd. Klor, ett hårt slag i ryggen på honom när han minst anade.
Förvånat föll han en bit innan hjärnan blixtsnabbt kopplades till vingarna och han rätade sig i luften i god tid. Han kastade en rasande blick upp mot den vidriga tiken och förberedde sina magnetiska krafter, laddade. Vreden över en så feg, en så skamlig attack stärkte honom inombords. Han glömde nästan bort Valoria, fokuserade nu på den vita maran.
Han siktade med sina magnetiska krafter mot tiken, med tanke att tynga hennes kropp mot marken, samtidigt som han bildade ett magnetfält runt sig själv för att beskydda sig mot eventuella motattacker.
Han var redo nu. Redo att slåss.

(kortfattning av ett kortfattat svar, haha ! xD han utnyttjar gravitationen för att göra Relianne attraktiv till marken, dvs. hon blir tyngre. hon dras alltså inte direkt ner mot marken *svoosh* utan upplevs snarare som om hon vägde många kilo tyngre än vad hon verkligen gör)
Till överst på sidan Gå ner
RelianneSpelas av : Lea

InläggRubrik: Sv: Southern Winds [Volbara]   mån 11 mar 2013, 21:20

Hennes slag fick hannen att falla en bit mot marken men han lyckades räta ut sig, det var Reli beredd på, hon tänkte inte döda hannen, bara lära honom en läxa. Hans blick såg mot henne med samma avsky som hon upplevde för honom, deras blick möttes och plötsligt kände Reli en stark tyngd i kroppen, bröstmusklerna och ryggmusklerna började genast värka när vingarna började slå med snabbare takt för att hålla kroppen flygande. Magnetism, förstod hon genast och hennes egna kraft, den som inte kunde försvara henne men därimot alltid gav henne en chans för vinst strömmade från henne, den la sig över hannens kraft som en hand och ströp till, försvagade den, kanske inte mycket, kraften var inte förstörd eller pausad, endast störd, försvagad.
Till överst på sidan Gå ner
Volbara

avatar

Spelas av : Bobcat

InläggRubrik: Sv: Southern Winds [Volbara]   sön 31 mar 2013, 00:57Han kunde nästan se hur hans krafter tog verkan på den avskyvärda tiken. Hon flaxade snabbare med vingarna för att hålla sig flygande, och i samma stund som han såg sina krafter ta verkan på henne kände han dem förtvina, försvagas. Det var svårare för honom att kontrollera dem, ja, rent utav ansträngande. De fungerade inte enligt hans vilja. Förargat morrade han, släppte taget om gravitationen och utnyttjade istället sina vingar för att komma högre upp, några meter över tiken. Det var bättre att slåss fysiskt då, istället för att ödsla tid på att försöka kontrollera tikens vikt vilket ändå bara krävde mer fokus och krafter än nödvändigt. Istället stormade han rakt mot henne, vingarna tätt tryckta intill hans kropp och klorna redo att riva och slita i hennes kropp. Tänder blottades och öronen var som slickade intill nacken. Nosryggen rynkad, raggen rest. Volbara var på krigsstigen.

Till överst på sidan Gå ner
RelianneSpelas av : Lea

InläggRubrik: Sv: Southern Winds [Volbara]   sön 07 apr 2013, 18:08

Hans morrande nådde Reliannes öron och fick henne att le. Alla blev lika arga när de kände av hennes krafter ta ett järngrepp om deras egna. Hon kände hans krafter fysiskt inom sig, slå sig emot henne likt en fågel fångad i Reliannes tassar, ännu levande, oskadad, men besegrad. Kraften tystnade när Volbara slutade fokusera på de. Han flög högre upp och gjorde en dykattack mot henne, ganska dumt om man befinner sig för nära marken och svår att rädda om man missar, men stark och kraftfull. Relianne la kvickt sin vikt på vänstra vingen och väjade undan när hannen susade förbi henne. Hon flög själv högre upp och så att hon befann sig högre än honom.
Till överst på sidan Gå ner
Volbara

avatar

Spelas av : Bobcat

InläggRubrik: Sv: Southern Winds [Volbara]   sön 07 apr 2013, 20:59Så fort Volbaras skarpa blick registrerade tikens vingrörelser insåg han sitt misstag och vinklade vingarna så att han steg igen i lagom tid. Hade han varit helt förblindad av ilska och inte lagt märke till tikens knep hade han med största säkerhet slagit i marken - eller varit jävligt nära, åtminstone.

När han åter riktade blicken åt tikens håll såg han hur hon hade stigit sedan sist. Men den här gången skulle han se om det patetiska fnasket skulle göra ett motanfall mot honom. Han var ofta bättre på att kontra än att ta offensiven - knep han lärt sig som unghanne och brottades med de andra ynglingarna i klanen. Ofta var det han som varit deras måltavla från början, då han var en i regel fridfull individ. Att bara flyga ifrån platsen och lämna den stingsliga tiken kvar med sina egna bekymmer var lockande, men han var tvungen att avsluta det här. Visa att fega knep sällan lönar sig.

[Har ändrat Volbaras krafter från magnetiska krafter till Eldkrafter. Han ska få något mer men det har jag inte bestämt än xD ]

Till överst på sidan Gå ner
RelianneSpelas av : Lea

InläggRubrik: Sv: Southern Winds [Volbara]   sön 07 apr 2013, 21:09

[oh, okej. Men Reli försvagade de ändå men hennes syn på hans krafter ändras]

Reli såg hur hannen hann bromsa sitt fall i tid och stiga. Hon log åt honom, ett väldigt lättsamt och förstående leende som inte alls passade in i situationen. Han anföll henne inte vilket kunde betyda att han förstod sitt fel eller väntade ut. I tankaran sträckte sig Reli igen efter hans krafter, ett brusande läte nådde hennes öron och kroppen ryckte till när en värmevåg rann genom hennes kropp. Hannens krafter var verkligen behagliga att känna på.

"Har du insett ditt misstag?"


Hennes röst var klar trots höjden och vinden och varm som alltid.
Till överst på sidan Gå ner
RelianneSpelas av : Lea

InläggRubrik: Sv: Southern Winds [Volbara]   tis 23 apr 2013, 22:04

pet
Till överst på sidan Gå ner
Volbara

avatar

Spelas av : Bobcat

InläggRubrik: Sv: Southern Winds [Volbara]   tor 25 apr 2013, 21:21Volbara spottade, kvävde ytterligare en dov, varnande morrning. En sådan förbannat irriterande tik. Det var sällan Volbaras vrede väcktes så enkelt - måste vara sedan han begick misstaget med Valoria.
"Misstag? Jag tror snarare du är i behov av att sättas på plats." svarade han bryskt och fuktade nosen långsamt med en skär tunga. Så oerhört irriterande... Han kände sina krafter pulsera inom honom, ändå var de utom räckhåll. Hon hade låst in dem, stängt in dem i hans egen kropp, omöjliga för Volbara att nå. Trött på tiken, trött på hennes jävla sätt morrade han ännu en gång. Hon kunde flaxa hem till sina vänner och slicka sina sår.
"En annan gång, kanske."
Med ett brummande läte vek han av sin rutt och flaxade bort ifrån den snövita tiken. 'Skenet bedrar' var visst ett talesätt Volbara fann stämma in relativt bra just denna situation.. bara för att man är vit som oskuldsfull, nyfallen snö betyder det inte att man är ren. Som fan heller.

Till överst på sidan Gå ner
RelianneSpelas av : Lea

InläggRubrik: Sv: Southern Winds [Volbara]   tor 25 apr 2013, 21:33

"Misstag? Jag tror snarare du är i behov av att sättas på plats."

Relianne himlade med ögonen. Män, att de aldrig kan erkänna sina misstag utan måste hålla en god min.

"En annan gång, kanske."

"Vi ses, vi ses"
Ropade hon glatt efter honom medans han flög från henne, flydde. Vacker syn. Den snövita fakargen drog en belåten suck. Hon har räddat sitt ansikte, ingen, absolut ingen fick ignorera henne på det sättet denna hanne gjorde. Hon skrattade lätt och mindes igen hur behagligt varma hans krafter kändes, hur dess värmevåg slog mot kroppen. Det var inte ofta man hittade riktigt fina kraftexemplar. Synd bara att de tillhörde en sådan oartig hanne.

Fakarginnan såg sig omkring, sömnen var inte ens i närheten. Hon vände sig om och flög bort mot väst, hem till Revantosflocken hon tillhörde.

AVSLUTAD
Till överst på sidan Gå ner
Sponsored content
InläggRubrik: Sv: Southern Winds [Volbara]   

Till överst på sidan Gå ner
 
Southern Winds [Volbara]
Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: N U M O O R I ::: :: Numoorislätten :: Numoorislätten-
Hoppa till: