HemHemReglerOm NumooriVanliga frågorKartaLogga inBli medlem
Pågående Event
Senaste ämnen
» Forest of gold [Weles]
fre 15 jun 2018, 17:51 av Umbra

» Nytt blod [Öppet]
mån 11 jun 2018, 16:20 av Harlequin

» Kamp [Haru]
tor 07 jun 2018, 23:56 av Frenja

» Flackande ljus [Figaro]
tor 07 jun 2018, 16:03 av Figaro

» Genom salta vindar [Zaynah, Jägarna]
tor 07 jun 2018, 13:47 av Zaynah

» Kallt vatten [Kasai]
tis 05 jun 2018, 22:26 av Kasai

» Så ska det låta för fjärde gången - Tävling
mån 04 jun 2018, 22:31 av Azazel

» Stör ej [Nilo]
tor 31 maj 2018, 15:45 av Frenja

» Ledd av månens sken [Enilorac]
ons 30 maj 2018, 23:34 av Even

Vem är online
Totalt 4 användare online :: 0 registrerade, 0 dolda och 4 gäster.

Inga

Flest användare online samtidigt: 70, den tor 09 feb 2017, 21:30
Chatt
Ny sida: Guide för Karaktärsskapande och Rollspel
tis 10 apr 2018, 18:04 av Mivria
Hej kära Nissar!


Vi har under en tid arbetat på en helt ny sida som vi hoppas ska kunna vara till hjälp för er när man skapar karaktärer eller rollspel. Den är baserad på frågor vi diskuterat och svarat på genom åren, och som inte riktigt ryms under FAQ. Vi hoppas att sidan ska kunna vara givande för både nya som gamla medlemmar.

Syftet med denna sida är att kunna bidra med inspiration och hjälp om man känner att …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 4
Nytt år, nya uppdateringar på gång! Kontorensning!
mån 08 jan 2018, 20:24 av Yargol
Gott nytt år, go nissar!
Med 2017 bakom oss och ett helt nytt 2018 framför dörren så har vi lite nya uppdateringar på gång till Numoori!

Dags att städa medlemslistan!
Som titeln på nyheten och den här rubriken säger, så är det dags för en kontorensning! Det innebär att vi i Crew kommer att gå igenom medlemslistan och börja rensa bort aldrig inloggade och helt tomma, oanvända konton. Vi har i nuläget nästan två hela …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 1
Affiliates
Dela | 
 

 Kumogiri Rin [P] forts.

Gå ner 
FörfattareMeddelande
Key
Ledarinna
avatar

Spelas av : Lullu

InläggRubrik: Kumogiri Rin [P] forts.   mån 18 jul 2011, 19:23

Diablo:

han nickade. han kände sig en aning dum att den rösten hadde sipprat sig ut ur hans strupe. Han harklade sig en gång "jag respekterar er starkt Key. Och jag säger inte det för att smöra eller någon sorts form av fjäskande. bara ärlighet. jag har alldrig ljugit, bara tämjt på sanningen lite. Hur som hällst, jag 'ber' om ursäkt för att jag använt en sådan avskyvärd tonart emot er.." sade Diablo med allvar i rösten, att fjäska inför ledaren stod inte på hans lista att checka av. Inte alls~ Han sträckte på sina vingar ennu en gång innan han lade dem intill kroppen igen, han var inte van vid att stå stilla så änge "jag kommer att jobba mig upp till varige pris till en högre rang i flocken, och sedan vad de andra tycker om mig struntar jag i. Men jag rättar mig också efter de fel jag gör, där kommer deras tycke in i bilden. men somsagt så ska jag försöka mitt bässta" hans öra klippte till och svansen svajade en gång innan den lade sig på plats bakom honnom.


----------------------------------------------------------------

Key:

Vid hanens ord smög sig ett lätt flin över hennes svarta läppar. Men det var bara just och pass att det kunde anas i mungiporna på henne, därför kunde man mycket väl tro att det bara var en skugga som vilade över hennes ansikte. Blicken förblev däremot kall och lugn, fortfarande på det sätt som fick andra varelser att undra om hon verkligen var att lita på.. Det var också en anledning till att man kunde tro att det svaga flinet bara var en skugga, då resten av hennes uttryck fortsatte vara kallt och hårt.
"Visst kan man visa vördnad och respekt utan att det behöver uppfattas som fjäskande. Och som jag sagt tidigare, Diablo, jag uppskattar respekt mycket. Det finns ingen anledning till att inte visa de högre satta den respekt de förtjänar, men även om man gör det i måttlig mängd så kan det komma att bemötas av ogillande från andra. Det är bara ett varningens ord." Blicken lämnade hanen och svepte över träden som omslöt dem. Dimman låg fortfarande kvar över marken, den lämnade aldrig skogen. Men annars var det stilla, inga tecken på att det fanns andra varelser i närheten, och hon valde att åter rikta blicken emot Diablo.
"Kämpaglöd är verkligen någonting att värdera. Och den låga rang som ges till nykomlingar brukar oftast bara bestå tills jag fått studera vad det är du kan. Styrka är inte alltid någonting jag ser till. Förmågan att träna andra, att själv lära och de tekniker man använder är också någonting som är värt att tänka på. Det är sådant som kan ta en långt." Svansen svepte till bakom henne och hon krökte en aning på nacken.
"Så tills dess att du visat mig vad du kan, Diablo. Tills dess att jag fått studera hur du för dig omgiven av en flock som alla kämpar emot samma mål, är du på prövotid inom The Dark Nation. Och jag kommer meddela när jag kommit fram till ett beslut."
Till överst på sidan Gå ner
Diablo

avatar

Spelas av : Nilla

InläggRubrik: Sv: Kumogiri Rin [P] forts.   tis 19 jul 2011, 03:25

Han nickade bekräftande att han hadde uppfattat varginnans menande ord.
"Så jag är på prövning inom flocken jusst nu?" Frågade diablo med en hes röst, hans öra klippte till och hans tassar var täckt utav dimma.
Alldrig förr så hadde han varit så inriktad till något, denna stund, och deras ord hadde lagrats speciellt i hans minne.
allt detta som Key sagt var någonting att lägga på minnet om man vela stiga i rang, och om man vela ha mer respekt utav de andra flockmeddlemmarna.

Tillskillnad ifrån Keys leende så syntes diablos tydligt, hans svarta läppar drog upp sig till ett brett och kallt flin, men det var som bortblåst när en sval och mjuk vind susade förbi och rörde vid hans päls ömt.
Diablo's ögon smalnade, han började att granska omgivningen utan att röra på huvudet.
han lät blicken gförst glida till vänster, sedan till höger, tillslut riktade han ögonen på Key och hans ögon öppnades lite mer.

Det fanns inte så mycket kvar att språka om, så diablo rätade på huvudet och höll det högt medans han återigen granskade den sällsynt enorma honan.
Att följa dem till Världsherravälde skulle bli ett rent nöjje, att änkligen få utrota alla dessa patetiska varelser som tror att ondskan kan besegras utav godheten.
De har fel, om de inte tänker vara smarta och byta sida så ska de också få etala...med sina ynkliga liv...~
Till överst på sidan Gå ner
Key
Ledarinna
avatar

Spelas av : Lullu

InläggRubrik: Sv: Kumogiri Rin [P] forts.   sön 11 sep 2011, 00:05

Den nickning som hanen gav henne, var en gest som fick de isblå ögonen att smalna. Hanen förstod vad hon menade. Och han var redo att slå följe med henne, redo att visa henne vad ha kunde. Allt detta var vad han bekräftade med den lätta nickning som han visat henne. Men hon hade redan i början av detta möte anat hanens beslutsamhet. Och hon kunde inte låta bli att erkänna sig se framemot den stund då han skulle få bevisa sig för henne.
Såklart, så fanns det saker som behövde slipas. Det gjorde det med alla nykomlingar. Och kanske även vissa av de andra medlemmarna kunde behöva utmaningen det skulle innebära att ta sig an de nya.
Det var en tanke som roade henne något, men ingenting hon tillät visa. Kylan låg kvar kring henne, och blicken förblev lika avskärmande som alltid. Men vid hanens fråga kunde hon inte hindra leendet från att breddas en aning, just och pass så att det ryckte lätt i hennes mungipor.
"Ja. Du är på prövning. Tills dess att jag sett vad du kan."
Nacken kröktes, i en rörelse som såg ytterst riskfylld ut då huvudet med säkerhet vägde många fler kilon med de sex hornen än vad hennes magra kropp gjorde, men den muskulösa nacken tillät henne avsluta gesten som var menad som en bekräftande nickning, innan hon åter lugnt rätade upp huvudet.
Det fanns inget mer att diskutera. Nu väntade bara ett uppdrag åt hanen, en uppgift, som skulle tillåta honom bevisa för henne att han var värdig en plats i flocken. Hon skulle tvingas fundera ut någonting till det väntande möte som låg framför dem, men tills dess var han dömd att vänta.

"Jag får väl säga välkommen in i The Dark Nation. Jag hoppas du visar dig användbar."
Leendet försvann från hennes läppar i samma stund som meningen avslutades, men man kunde tyda på tonen i hennes röst att hon menade sina ord som en uppmaning. Det var alltid intressant att studera nya själar.
Svansen knyckte till bakom henne, och utan att ta blicken ifrån hanen lyfte hon ena framtassen, vände sig långsamt om.
"Jag ska fortsätta min vandring kring reviret. Det kommer att vara ditt hem nu framöver, vi får hoppas att det snart blir permanent."

De långa klorna klöv marken under henne, nästan så som tonen i hennes röst verkade riva i hennes strupe då hon talade.
"Om du vill slå följe med mig en bit in över gränserna nekar jag dig inte."

De kalla ögonen gav honom en sista blick, innan hon vände på huvudet och åter började gå in i dimman.

[ Jag har varit oaktiv. Jag vet. Och detta inlägg kanske inte är det bästa jag skrivit. Men jag hoppas att det inte är alltför hemskt att läsa.
Ansök om att bli medlem i flocken. Så accepterar jag. ]
Till överst på sidan Gå ner
Diablo

avatar

Spelas av : Nilla

InläggRubrik: Sv: Kumogiri Rin [P] forts.   lör 17 sep 2011, 20:00

Diablo nickade då honan nämnde att han endast var på prövning jusst nu, och sen skulle han försöka att visa sig värdig den plats han fått i flocken.
Den kalla marken gjorde så att Diablos kropp bara ökade i kroppstemperatur, men han svettades inte, och inte heller hadde han något större problem med hettan som skapades inombords när kyliga platser som denna vidrörde någon del av hans kropp. Så allting som var kyligt blev genast vamt i hans närhet, då han medvetet gjorde det så.
Dimman som låg över marken och en del utöver hela området täckte hanens enorma svarta tassar, hans kropp var stilla och ingen speciell kroppsdel förutom munnen då han pratade rörde sig.
"Jag ska visa mig användbar, vad jag än blir beordrad att göra" Sa han då hon välkomnade honnom i flocken, hans öron riktades frammot och han vart en aning glad, fasst han visade det självklart inte, såna känslor visste han inte hur man visade för andra.
Diablo stod upp (kommer inte ihåg ifall jag skrev att han satte sig ned eller ej) men blicken fortsattes att hålas på sin ledare.
Hennes ord var sagda, men skulle han följa med en bit eller ej? Tassarna valde plötsligt att följa efter då honan vände sig om för att gå längre in över revirets gränser.
Dablo log och de svarta läpparna drog upp sig en bit, hans leende var kyligt men endå tacksamt.


AVSLUTAT?
Till överst på sidan Gå ner
Key
Ledarinna
avatar

Spelas av : Lullu

InläggRubrik: Sv: Kumogiri Rin [P] forts.   lör 17 sep 2011, 20:56

AVSLUTAT.
Till överst på sidan Gå ner
Sponsored content
InläggRubrik: Sv: Kumogiri Rin [P] forts.   

Till överst på sidan Gå ner
 
Kumogiri Rin [P] forts.
Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: N U M O O R I ::: :: Döda skogen-
Hoppa till: