HemHemReglerOm NumooriVanliga frågorKartaLogga inBli medlem
Pågående Event
Senaste ämnen
» Tångt utrymme[p]
Igår på 23:40 av Atheala

» Trygghet [Kodiak, Kithara och Vidar]
Igår på 15:17 av Shona

» Spöregn [Culpa]
ons 18 jul 2018, 22:27 av Yzma

» TITTA PÅ MIN BEBIS!!!!
ons 18 jul 2018, 15:26 av Tilaqiia

» Tilaqiia
ons 18 jul 2018, 14:53 av Tilaqiia

» Himlen morrar [Figaro]
ons 18 jul 2018, 12:23 av Figaro

» En fantastisk dag [Öppet]
ons 18 jul 2018, 11:47 av Figaro

» Minnen från en svunnen tid
tis 17 jul 2018, 21:31 av Theia

» Finn en svamp [Kremla, Kantarell & Karl-Johan]
tis 17 jul 2018, 16:54 av Kremla

Vem är online
Totalt 4 användare online :: 1 registrerad, 0 dolda och 3 gäster.

Himalaya

Flest användare online samtidigt: 70, den tor 09 feb 2017, 21:30
Chatt
Ny sida: Guide för Karaktärsskapande och Rollspel
tis 10 apr 2018, 18:04 av Mivria
Hej kära Nissar!


Vi har under en tid arbetat på en helt ny sida som vi hoppas ska kunna vara till hjälp för er när man skapar karaktärer eller rollspel. Den är baserad på frågor vi diskuterat och svarat på genom åren, och som inte riktigt ryms under FAQ. Vi hoppas att sidan ska kunna vara givande för både nya som gamla medlemmar.

Syftet med denna sida är att kunna bidra med inspiration och hjälp om man känner att …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 4
Nytt år, nya uppdateringar på gång! Kontorensning!
mån 08 jan 2018, 20:24 av Yargol
Gott nytt år, go nissar!
Med 2017 bakom oss och ett helt nytt 2018 framför dörren så har vi lite nya uppdateringar på gång till Numoori!

Dags att städa medlemslistan!
Som titeln på nyheten och den här rubriken säger, så är det dags för en kontorensning! Det innebär att vi i Crew kommer att gå igenom medlemslistan och börja rensa bort aldrig inloggade och helt tomma, oanvända konton. Vi har i nuläget nästan två hela …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 1
AffiliatesDemoner och Änglar är gudarnas påhitt för att skapa balans i landet. Inget vet säkert var de kommer ifrån, hur man blir besatt eller skyddad av dem eller varför. Men en sak är säker - de är här för att stanna.

Det sägs att både demonerna och änglarna en gång i tiden var vanliga, levande vargar som slumpmässigt har valts ut av de högsta gudarna, Tenrai och Meimei, för att skapa balans. Där finns många legender och myter runtom dessa väsen. Somliga säger att demoner endast besitter vargar för att skapa kaos, andra att de metodiskt väljer offer för egen vinning. Det sägs att änglarna lever i Kristallskogens djupaste vrår, och endast kommer fram när du som mest behöver dem. Änglar sägs aldrig besitta en varg, så som demonerna gör, utan följer snarare sin skyddsling som deras skyddsängel.

Den största skillnaden mellan demoner och änglar är att demonerna besitter sina offer, medan änglarna skyddar. Demoner ger främst sina offer styrka för anfall, medan änglarna är bäst på försvar. Strider mellan änglar och demoner kan därför bli väldigt jämna

För att din karaktär ska besittas av en demon eller skyddas av en ängel krävs tillstånd från Crew. Om en besatt eller skyddad varg blir väldigt inaktiv kan ängeln eller demonen komma att lämna vargen i fråga och bli ledig igen för andra spelare.Demoner

• Flero Durano, Hane
Han sägs vara den starkaste av demonerna. De vargar han besitter börjar så småningom att hata allt och alla. En varg som är besatt av Durano blir väldigt opålitlig, och kan utan förvarning få för sig att anfalla sina nära och kära med mord i sinnet. Flero Durano kan besitta två vargar åt gången, men vistas endast i medvetandet hos en åt gången. Det innebär att han kan ligga latent hos en värd, och endast ge denna kortare befallningar, medan han mer fysiskt kontrollerar den andra. När han tar över och styr en vargs kropp få värden en otrolig styrka och känner varken rädsla eller smärta. När Durano slutar att kontrollera kroppen så återvänder all känsel och alla tankar till den besatta, och värden kan därför komma att ligga medvetslös eller på annat vis hjälplös i flera dagar eller i värsta fall dö av sina egna skador. Durano bryr sig inte om hur illa hans värd far, då han själv inte kan dö så länge som han besitter två vargar. Om han bara besitter en varg är han därför försiktigare till dess han besitter två vargar igen.
Varg Flero Durano besitter: • Vulcan
Varg Flero Durano besitter: • --• Hekul Ristaka, Hona
Hon sägs förföra hanvargar då hon är besatt av kärlek. Hon förgiftar deras sinnen med sin hatkärlek till dem. Offren börjar älska henne mest av allt, och lyssnar till sist endast på henne. Samtidigt räds de Ristaka mest av allt, då hennes ilska är våldsam och onådig. Ristaka bestraffar snabbt de offer som inte gör det hon vill att de ska göra. Om den besatte kan lära sig att leva med hennes krav och hennes bestraffningar kan de lära sig samarbeta. Ristaka kan när hon anser att det behövs eller när hon vill belöna sitt offer ge det extra styrka och uthållighet, men det är inget som varar för evigt. Hekul Ristaka kan endast besitta en varg åt gången
Varg Hekul Ristaka besitter: • --


• Rikanda Riandella, Hona
Rikanda Riandella - Personlighetsklyvningen. Hon sägs vara en av de mest oförutsägbara av demonerna. Rikanda Riandella är kluven i två delar, vilket gör att hon agerar som två demoner i ett. Hon besitter två vargar åt gången, och hennes båda sidor besitter alltid olika vargar. Den ena sidan kallar sig för Rikanda. Det är den brutalare av de båda sidorna, och hon tvingar ofta sin värd att döda de den håller mest om hjärtat. Vägrar den besatta att lyda Rikanda så dödar hon den, eller plågar den med fysiska smärtor till den gräns då den inte längre kan vägra henne. Om den besatta lyder henne kan hon komma att hjälpa sitt offer på många sätt, men minsta antydan till att ha en annan åsikt än Rikandas egna leder till större bestraffningar. Hennes andra sida kallar sig Riandella, och är den mer barmhärtiga av de båda sidorna. Riandella tycker om att plåga sina offer, men aldrig på samma vis som Rikanda. Hon utsätter sitt offer för utmaningar de omöjligen kan klara av, och bryr sig inte om ifall de dör eller ej, men hon bestraffar inte sitt offer för dess åsikter. Hon kan ibland komma att hjälpa den besatta att klara en utmaning endast för att ge den en ny befallning.
Varg Rikanda besitter: • Dominus
Varg Riandella besitter: • Morrow• Xantho Drekin, Hane
På sätt och vis kan man säga att Xantho Drekin är en av de farligaste demonerna eftersom att hans offer nästan alltid tar livet av sig. Detta har sin grund i att Xantho’s värdar börjar hallucinera, och tycker sig höra röster i sitt huvud. Det kan vara allt från deras egen röst, till rösten av förfäder eller Xantho själv. Rösterna är aldrig behagliga, och tvingar värden att gång på gång återuppleva det den minst av allt vill tänka på. Offret blir ofta lurad att tro att den har gjort hemska saker som den inte nödvändigtvis har gjort, och tvingas sedan att återuppleva dessa falska minnen otaliga gånger. Xantho existerar för att få sitt offer att lida, känna ånger och skämmas över allt den gjort, eller tror sig ha gjort. Detta leder nästan alltid till att värden begår självmord. Xantho besitter oftast vargar som har gjort mycket hemska saker, eller varit med om många hemska saker de inte vill minnas. Det gör honom starkare eftersom att dåliga upplevelser ger honom sin kraft. Han tar aldrig över någon fysiskt, utan finns bara i vargens medvetande dygnet runt. Han kan bara besitta en varg åt gången.
Varg Xantho Drekin besitter: • Sten


• Trigaso, Hane
Trigaso kallas ibland för Xantho's bror. De är på sätt och vis motsatser, då Trigaso aldrig tar över en vargs sinne utan endast tar över sitt offer fysiskt. Ibland kan han få ett ”anfall” och låta sitt offer vrida sig i sina egna smärtor, och den kan göra vad som helst för att få slut på det. Det är både smärtor inombords till synliga skador, det beror alldeles på Trigaso's humör. Detta sker oftast när han är arg, så man vet aldrig när dessa anfall kommer och man kan inte heller göra någonting åt det. Han kan också ta över sin värds kropp och tvinga denne att göra som han själv vill, också efter humör. Det kan gå att stå emot, men inte mycket, och det beror på vargens styrka. Ett tecken på att man är besatt av denna demon är att dess ögon blir kolsvarta. Han lever endast för sin njutnings skull och kan besitta två vargar, och endast dö ifall båda värdarna dör samtidigt.
Varg Trigaso besitter: • Midnight
Varg Trigaso besitter: • --• Shiro Konpaku, Hane
Konpaku kan aldrig dö, utan byter bara skepnad. Han kan inte lämna den varg han besitter förrän denna dör, och byter då offer. Han kan inte heller besitta vilken varg som helst, utan besitter sitt offer i samma stund som den föds. En värd till Shiro Konpaku är det hela livet, livet ut. (Mer info kommer…)
Varg Shiro Konpaku besitter: • (reserverad)


• Nisha, Hona
När Nisha har valt en värd så lämnar hon inte denna förrän döden är oundviklig. När en värd blivit vald så börjar kampen om kroppen, och Nishas ultimata mål är fullständig, komplett kontroll. Strävan är att regera enväldigt, och hon tillgriper all form av psykisk tortyr för att bryta ner sitt offer; mardrömmar, falska minnen, sömnlöshet, depression, paranoia och förvirring. När värdens sinne är svagt så tar Nisha lättare över, och värden upplever det som en sömn eller ett töcken, om inte Nisha annat önskar. Hon är den demon som smyger sig på sitt offer, och det är inte ovanligt att värden snarare tvivlar på sitt eget psykes stabilitet än misstänker en demons framfart. Nisha kommunicerar inte mycket med sin värd, och om hon gör det sker det enbart genom värdens egen mun. När demonen tar över så kan pupillerna blekna och ge intrycket av att ögonen är helt solida i sin färg. Nisha kan bara besitta en varg åt gången, och hon stannar livet ut.
Varg Nisha besitter: • --


• Envidia, Hona
Envidia var från början en mörkervarg. Som levande var hon missuppfattad, hatad och svag, och dog som ung. Detta gjorde henne till en hämndlysten andevarg med en avundsjuka för de levande. Som andevarg så insåg hon att hon kunde ta kontrollen över vissa levandes sinnes och kroppar. Hon förvisades till Chaibos av Gudarna där hon sakta med säkert blev till en demon innan Chaibos släppte ut hennes själ igen. Envidia kan besitta både honor och hanar, även fast hon i grunden är en hona. Hon kan även besitta fler än en varg, men endast vara i medvetandet på en om gången. Ju psykiskt och fysiskt svagare hennes offer är, desto lättare kan Envidia ta kontrollen. När hon tar kontrollen så ser vargen på avstånd allt som händer, utan att kunna styra något, och tvärtom när vargen har kontrollen. När Envidia tar kontrollen så blir ögonen giftgröna, och Envidia har även kraften eld, som är grön och fräter istället för bränner. Kraftens styrka påverkas av hur stark vargen hon besitter är. Hon har även extra styrka och känner varken fysisk eller psykisk smärta, det gör å andra sidan vargen hon besitter. Envidia är därför på detta sättet kapabel att döda vargen hon besitter.
Om Envidia är för svag, eller om vargen är för stark, för att hon ska få kontrollen brukar hon istället plåga vargen psykiskt genom att återberätta smärtsamma minnen, kasta glåpord etc.
När Envidia väl har besatt en varg så går det inte att bli av med henne, Envidia väljer själv när/om hon vill lämna vargen. Hon kan börja besitta en varg vid vilken ålder som helst, men tar ofta yngre vargar. Ofta brukar hon vara verksam i det undermedvetna innan hon uppenbarar sig för sitt offer. Vargen kan lära sig leva med henne, men det tar tid och det är svårt att komma överens med henne. Har vargen lärt sig hur Envidia fungerar så är det möjligt för vargen att släppa fram en liten del av Envidia, den delen som ger extra styrka. Men det är ett vågspel.
Varg Envidia besitter: • Åskvilja
Varg Envidia besitter: • --• Jinity Kiaugh, Hona
Jinity Kiaugh, eller Kia som hon oftast kallar sig, är en demon som lever för att se sin värdvarg lida och våndas. Det är inte rent fysisk smärta som lockar henne, utan hon fokuserar på den psykiska. Detta främst för att hon känner allt det som värdvargen känner. Fysisk smärta gör inte mycket för henne och därför intresserar det henne inte, men psykisk smärta gör henne starkare. Det fungerar båda vägarna. Om värdvargen är glad och lycklig så gör det Kias kontoll över vargen svagare. Hon existerar för det mesta som en röst i sinnet som trackar ner på och kommenterar det mesta som vargen gör och känner, försöker bryta ner dess självkänsla och liv. Vid de tillfällen som vargen är väldigt svag psykiskt så tar hon oftast chansen att ta över kontrollen av kroppen. Då blir rollerna omvända, hon är den som styr medan vargen endast passivt kan se på när hon leker med dennes liv, som inte mer än en röst i hennes sinne. Trots inställningen att hon älskar att jävlas med sin värdvarg så månar hon ändå om dess liv och fysiska välmående, till viss del. Om vargen är i uppenbar fara för sitt liv så kan hon ta kontrollen för att reda ut situationen. Dör vargen så dör även hon. Hon kan endast besitta en varg i taget, men kan istället frivilligt välja att lämna sin värdvarg närhelst denne har fysisk kontakt med en annan varg.
Varg Jinity Kiaugh besitter: • Filia Ignis

Änglar

• Guardeiron, Hane, Krigets Ängel/Beskyddaren
Guardeiron sägs vara Flero Duranos raka motsats, i alla fall personlighetsmässigt. Han är den starkaste av änglarna, men också väldigt rättvis. För att få hjälp av denne måste du verkligen förtjäna det, men om du väl vunnit hans beskydd, kommer han att finnas vid din sida till din död. Precis som demonen Flero Durano kan han skänka vargen oerhörd styrka och ta bort dennes rädsla, men han låter ändå vargen behålla den huvudsakliga kontrollen så långt det bara går. Oftast låter han inte heller vargen få dödliga skador, men då han själv inte riktigt förstår innebörden av att vara fast i bara en kropp, händer det ibland att han ändå tar så mycket energi att vargen dör. Men, besitter han inte två vargar,är denne krigsängel förstås försiktigare, mer för sin egen skull än någon annans, även om det smärtar honom att låta någon dö. Hans främsta önskan är att bekämpa ondskan, så han väljer ut vargar med samma mål, alltså starka målmedvetna och tåliga vargar. För svaga vargar både psykiskt och fysiskt kommer inte klara av att ha Guardeiron som skyddsängel då han ställer höga krav på vargar, men han skänker även ett stort beskydd och är den enda ängeln som även ger en del styrka Om man slåss emot en demon.
Varg Guarderion beskyddar: • Malphas
Varg Guarderion beskyddar: • Aurora• Cademion Axos, Hane
Denna ängel har inga speciella krav på sin värd, han kan skydda vem som han än känner för. Kännetecknen för denne ängel är att hans närvaro kan frånvara helt i perioder för att sedan återvända, och hans närvaro kan bli väldigt påtaglig. Han försöker gärna kommunicera med sin skyddsling genom att tala i huvudet eller visa sig. De finns de vargar som blir rädda för detta, medan andra lär sig leva med det och uppskattar hans närvaro. Däremot kan det vara svårt att helt tyda denna övermänskliga varelse och hans riktiga vilja. Det är av stor vikt för honom att tjäna sina gudar, och hanhjälper gärna hela flockar om han får möjlighet till det genom hans skyddsling genom att skänka ett starkt försvar.
Varg Cademion Axos beskyddar: • Theia
Varg Cademion Axos beskyddar: • --• Enainar Ceraim, Hane
En mäktig men begränsad ängel som aldrig visar sig I någon annan form än som en röst i vargen som han beskyddars huvud. Tid och rum existerar inte för denna varelse, och han kan låta sin skyddsling leva ett onaturligt långt liv utan att känna av ålderns trötthet, även om kroppen fysiskt fortfarande åldras. Han kan ibland låta sin skyddsling få glimtar av framtiden, men aldrig längre fram än som högst ett par sekunder, då framtiden är i ständig rörelse och alltid förändras. Enainar är dock väldigt lättstött och petig, och han kan snabbt få för sig att lämna sin skyddsling om han inte tycker att denna håller måttet. Om hans skyddsling då har levt längre än normalt så kan den räkna med en nästan omedelbar död, då åldern plötsligt kommer ikapp den.
Varg Enainar Ceraim beskyddar: • Hewa
Varg Enainar Ceraim beskyddar: • Orkidé• Andeo Niara, Hona
Hon är en ängel som står för kärlek och visdom. Hon ogillar krig, och hennes vilja är att man ska kunna reda ut problem på fredligare vis utan att behöva spilla blod. Hennes skyddsling får därför endast beskydd när denna attackeras. Andeo väljer ut en varg som hon tycker passar bäst in på hennes egna godhet och ödmjukhet. Hon väljer vargar med starka hjärtan, och med viljan att göra gott mot andra. Hon finns som beskydd och närvarar ständigt runtom sin skyddsling. Det är dock sällan som en varg vet att de har henne som skyddsängel, då hon sällan visar sig, varken fysiskt eller som en röst. I strid kan hennes vilja att skydda dock bli så stark att hon blir synlig för andra vargar, och främst är det hennes vingar som syns. Detta kan vara ett sätt att skydda genom att skrämmas. Eftersom att hon inte gör jättemycket mer än att ständigt bevakar så märks hon knappt, och har inte så mycket negativa följer med sig.
Varg Andeo Niara beskyddar: • Niara


• Kadianotte, Hona, De Äldstas Ängel
Mariotte's syster, beskyddare av de gamla som för andra gången i sitt liv kommer bli sårbara. Hon ser ingen skilnad mellan onda och goda, utan ser dem alla bara som vargar som hon på ålderns höst kan välja att ta till sig. Hon kan inte ge någon oerhörd styrka, snabbhet eller elementär kraft, men hon kan ta bort smärtan ifrån en gammal kropp eller ett sårat hjärta. Också om någon skulle försöka döda vargen hon skyddar, eller när den naturliga dödsdagen väl kommer, kan hon avsluta vargens liv utan lidande och utan att själen känner någon skräck eller förvirring ta med denne till Chaibos, där den äntligen får fullständig vila. Ingen av dessa systrar kan dö, då de genast ger sig ut efter en ny varg då de fört sin förra till dödsriket, men eftersom de är med sin värd varg hela tiden för att skydda den kan de inte beskydda mer än en.
Varg Kadianotte beskyddar: • --


• Mariotte, Hona, De Nyföddas Ängel
Till skillnad från sin syster Kadianotte, vänder sig denna ängel till de allra nyaste invånarna av Numoori. De som även de är hjälplösa och försvarslösa, mensom ännu inte ens levt i mer än några dagar. När hon väl valt en valp till sin skyddsling, stannar hon hos den så länge den behöver henne, även om valpen inte vill ha henne där. Men om valpen till slut vill ha Mariotte kvar, men inte längre behöver henne, då måste hon ge sig av. Denna hona kan bara hjälpa tillom den hon beskyddar är i livshotande situationer, som att t.ex denne håller på att drunkna. Då kan hon hålla valpen vid liv under vattnet -och vilken temperatur det än har känner valpen ingen smärta - i upptill en kvart, men sen måste hon om ingen hittar den ändå låta den dö. Då förhon precis som sin syster själen i stillhet till Chaibos och den oändliga friden, alltså kan en varg som beskyddas av någon av änglasystrarna aldrig återvända från döden, eftersom de genast finner frid.
Varg Marioette beskyddar: • Vit