HemHemReglerOm NumooriVanliga frågorKartaLogga inBli medlem
Pågående Event
Senaste ämnen
» Ta en svamp, ge en svamp.
Igår på 23:11 av Jodano

» - M I R A I -
Igår på 22:57 av Mirai

» Akuma x Shiva valpar
Igår på 18:09 av Amanita

» Blod & Jord
Igår på 17:59 av Tramptass

» Dansande flammor
Igår på 14:27 av Abraxas

» Se vart du går [TARANIS]
Igår på 12:52 av Taranis

» Morgonens solstrålar
Igår på 11:49 av Kaiito

» Andra namn på ej uppstartat karaktär
Igår på 11:30 av Chi

» Mejländring
tis 17 okt 2017, 23:22 av Xejja

Vem är online
Totalt 1 användare online :: 0 registrerade, 0 dolda och 1 gäst. :: 1 Bot

Inga

Flest användare online samtidigt: 70, den tor 09 feb 2017, 21:30
Chatt
Platsuppdateringar! Uppdaterad karta
tor 14 sep 2017, 02:15 av Mivria
Hej go nissar!  :rawr:

Kartan har fått en uppdatering. Om ni går in på kartsidan kommer ni märka att det nu finns två kartor för att underlätta, då en enda karta med allt började bli för plottrigt. Den ena visar de vanliga geografiska områden, och den andra visar mer specifika platser och knytpunkter, samt vandringsleder som binder samman dessa. 

Ni kan se de uppdaterade kartorna HÄR!

Detta är bara ett påbörjat …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
Ändringar på medlemslistan, vänligen läs!
sön 19 feb 2017, 14:32 av Sleazoid
Jag och MP har tagit på oss ett projekt nu som kommer underlätta för oss alla att se vilka spelare som spelar vilka karaktärer. När vi är klara kommer spelarnamnen att visas på medlemslistan så att man slipper klicka sig in på varje karaktär och scrolla ner för att se vem som spelar denne. Vi har detta system på Endea och gillar det men har hittills undvikit att införa det på Numoori för att vi manuellt måste sitta och …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 6
AffiliatesSök
 
 

Visa resultat som:
 
Rechercher Avancerad sökning
Demoner och Änglar är gudarnas påhitt för att skapa balans i landet. Inget vet säkert var de kommer ifrån, hur man blir besatt eller skyddad av dem eller varför. Men en sak är säker - de är här för att stanna.

Det sägs att både demonerna och änglarna en gång i tiden var vanliga, levande vargar som slumpmässigt har valts ut av de högsta gudarna, Tenrai och Meimei, för att skapa balans. Där finns många legender och myter runtom dessa väsen. Somliga säger att demoner endast besitter vargar för att skapa kaos, andra att de metodiskt väljer offer för egen vinning. Det sägs att änglarna lever i Kristallskogens djupaste vrår, och endast kommer fram när du som mest behöver dem. Änglar sägs aldrig besitta en varg, så som demonerna gör, utan följer snarare sin skyddsling som deras skyddsängel.

Den största skillnaden mellan demoner och änglar är att demonerna besitter sina offer, medan änglarna skyddar. Demoner ger främst sina offer styrka för anfall, medan änglarna är bäst på försvar. Strider mellan änglar och demoner kan därför bli väldigt jämna

För att din karaktär ska besittas av en demon eller skyddas av en ängel krävs tillstånd från Admin. Om en besatt eller skyddad varg blir väldigt inaktiv kan ängeln eller demonen komma att lämna vargen i fråga och bli ledig igen för andra spelare.Demoner

• Flero Durano, Hane
Han sägs vara den starkaste av demonerna. De vargar han besitter börjar så småningom att hata allt och alla. Inte många skulle kunna tänka sig att bli vän med en varg som är besatt av Durano eftersom att offret helt utan förvarning kan få för sig att anfalla sina nära och kära med mord i sinnet. Flero Durano kan besitta två vargar åt gången, men endast vistas i medvetandet hos en åt gången. Det innebär att han kan ligga latent hos en vargs medvetande och endast komma med kortare kommentarer och befallningar, men utan att fysiskt styra kroppen. När han tar över och styr en vargs kropp får den besatta otrolig styrka och känner varken rädsla eller smärta. När han lämnar kroppen kommer dock alla känslor och tankar tillbaks till den besatta, och offret kan därför komma att ligga medvetslös eller på annat vis hjälplös i flera dagar, eller i värsta fall dö beroende på vad de utsatts för. Det är inget Durano bryr sig om eftersom att han inte kan dö så länge som han besitter två vargar. Om han bara besitter en varg är han försiktigare till dess han besitter två igen.
Varg Flero Durano besitter: • Vulcan
Varg Flero Durano besitter:• Hekul Ristaka, Hona
Hon sägs förföra hanvargar då hon är besatt av kärlek. Hon förgiftar deras sinnen med sin hatkärlek till dem. Offren börjar älska henne mest av allt, och lyssnar till sist endast på henne. Samtidigt räds de Ristaka mest av allt, då hennes ilska är våldsam och onådig. Ristaka bestraffar snabbt de offer som inte gör det hon vill att de ska göra. Om den besatte kan lära sig att leva med hennes krav och hennes bestraffningar kan de lära sig sammarbeta. Ristaka kan när hon anser att det behövs eller när hon vill belöna sitt offer ge det extra styrka och uthållighet. Hekul Ristaka kan endast besitta en varg åt gången
Varg Hekul Ristaka besitter: • Kaiito


• Rikanda Riandella, Hona
Rikanda Riandella - Personlighetsklyvningen. Hon sägs vara en av de mest oförutsägbara av demonerna. Rikanda Riandella är kluven i två delar, vilket gör att hon agerar som två demoner i ett. Hon besitter två vargar åt gången, och hennes båda sidor besitter alltid olika vargar. Den ena sidan kallar sig för Rikanda. Det är den brutalare av de båda sidorna, och hon tvingar ofta sitt offer att döda de du håller mest om hjärtat. Vägrar den besatta att lyda Rikanda så dödar hon den, eller plågar den med fysiska smärtor till den gräns då den inte längre kan vägra henne. Om den besatta lyder henne kan hon komma att hjälpa sitt offer på många sätt, men minsta antydan till att ha en annan åsikt än Rikandas egna leder till större bestraffningar. Hennes andra sida kallar sig Riandella, och är den mer barmhärtiga av de båda sidorna. Riandella tycker om att plåga sina offer, men aldrig på samma vis som Rikanda. Hon utsätter sitt offer för utmaningar de omöjligen kan klara av, och bryr sig inte om ifall de dör eller ej, men hon bestraffar inte sitt offer för dess åsikter. Hon kan ibland komma att hjälpa den besatta att klara en utmaning endast för att ge den en ny befallning.
Varg Rikanda besitter: • Sæculi
Varg Riandella besitter: • Morrow• Xantho Drekin, Hane
På sätt och vis kan man säga att Xantho Drekin är en av de farligaste demonerna eftersom att hans offer nästan alltid tar livet av sig. Detta har sin grund i att vargar som besitts av honom blir schizofrena, det vill säga hallucinerar och tycks höra röster i sitt huvud. Det kan vara allt från deras egen röst, deras förfäders eller Xantho själv. Men det är knappast några behagliga och vänliga röster, eftersom att denna demon får sitt offer att återuppleva de minnen de absolut inte vill tänka på. Får dem att skämmas över allt dåligt de gjort i sitt liv. Om han, mot förmodan, gillar sin värd kan han ibland hjälpa denne, men annars låter han den lida för resten av sitt liv. Detta leder i princip alltid till självmord. Xantho besitter oftast vargar som gjort mycket hemska saker i sitt liv, eller som har varit med om många hemskheter som de helst inte vill minnas. Det gör honom starkare eftersom att dåliga upplevelser ger honom sin kraft. Han tar aldrig över någon fysiskt utan finns bara i din hjärna dygnet runt, och kan därför bara besitta en varg åt gången.
Varg Xantho Drekin besitter: • Sten


• Trigaso, Hane
Trigaso kallas ibland för Xantho's bror. De är på sätt och vis motsatser, då Trigaso aldrig tar över en vargs sinne utan endast tar över sitt offer fysiskt. Ibland kan han få ett ”anfall” och låta sitt offer vrida sig i sina egna smärtor, och den kan göra vad som helst för att få slut på det. Det är både smärtor inombords till synliga skador, det beror alldeles på Trigaso's humör. Detta sker oftast när han är arg, så man vet aldrig när dessa anfall kommer och man kan inte heller göra någonting åt det. Han kan också ta över sin värds kropp och tvinga denne att göra som han själv vill, också efter humör. Det kan gå att stå emot, men inte mycket, och det beror på vargens styrka. Ett tecken på att man är besatt av denna demon är att dess ögon blir kolsvarta. Han lever endast för sin njutnings skull och kan besitta två vargar, och endast dö ifall båda offren dör samtidigt.
Varg Trigaso besitter: • Midnight
Varg Trigaso besitter: • Ivy• Shiro Konpaku, Hane
Konpaku kan aldrig dö, utan han byter bara skepnad, och alltså kan man aldrig veta var han är eller hur han ser ut. Han kan aldrig lämna sin värdvarg tills dess att den dör, och byter då offer. Han kan inte besitta vilken varg som helst utan måste välja ut sitt offer och besitta den i samma sekund som den föds. Ett offer till Shiro Konpaku är det livet ut.
Varg Shiro Konpaku besitter: • Shiro


• Envidia, Hona
Envidia var från början en mörkervarg. Som levande var hon missuppfattad, hatad och svag, och dog som ung. Detta gjorde henne till en hämndlysten andevarg med en avundsjuka för de levande. Som andevarg så insåg hon att hon kunde ta kontrollen över vissa levandes sinnes och kroppar. Hon förvisades till Chaibos av Gudarna där hon sakta med säkert blev till en demon innan Chaibos släppte ut hennes själ igen. Envidia kan besitta både honor och hanar, även fast hon i grunden är en hona. Hon kan även besitta fler än en varg, men endast vara i medvetandet på en om gången. Ju psykiskt och fysiskt svagare hennes offer är, desto lättare kan Envidia ta kontrollen. När hon tar kontrollen så ser vargen på avstånd allt som händer, utan att kunna styra något, och tvärtom när vargen har kontrollen. När Envidia tar kontrollen så blir ögonen giftgröna, och Envidia har även kraften eld, som är grön och fräter istället för bränner. Kraftens styrka påverkas av hur stark vargen hon besitter är. Hon har även extra styrka och känner varken fysisk eller psykisk smärta, det gör å andra sidan vargen hon besitter. Envidia är därför på detta sättet kapabel att döda vargen hon besitter.
Om Envidia är för svag, eller om vargen är för stark, för att hon ska få kontrollen brukar hon istället plåga vargen psykiskt genom att återberätta smärtsamma minnen, kasta glåpord etc.
När Envidia väl har besatt en varg så går det inte att bli av med henne, Envidia väljer själv när/om hon vill lämna vargen. Hon kan börja besitta en varg vid vilken ålder som helst, men tar ofta yngre vargar. Ofta brukar hon vara verksam i det undermedvetna innan hon uppenbarar sig för sitt offer. Vargen kan lära sig leva med henne, men det tar tid och det är svårt att komma överens med henne. Har vargen lärt sig hur Envidia fungerar så är det möjligt för vargen att släppa fram en liten del av Envidia, den delen som ger extra styrka. Men det är ett vågspel.
Varg Envidia besitter: • Aisu
Varg Envidia besitter: • Shady


Änglar

• Guardeiron, Hane, Krigets Ängel/Beskyddaren
Guardeiron sägs vara Flero Duranos raka motsats, i alla fall personlighetsmässigt. Han är den starkaste av änglarna, men också väldigt rättvis. För att få hjälp av denne måste du verkligen förtjäna det, men om du väl vunnit hans beskydd, kommer han att finnas vid din sida till din död. Precis som demonen Flero Durano kan han skänka vargen oerhörd styrka och ta bort dennes rädsla, men han låter ändå vargen behålla den huvudsakliga kontrollen så långt det bara går. Oftast låter han inte heller vargen få dödliga skador, men då han själv inte riktigt förstår innebörden av att vara fast i bara en kropp, händer det ibland att han ändå tar så mycket energi att vargen dör. Men, besitter han inte två vargar,är denne krigsängel förstås försiktigare, mer för sin egen skull än någon annans, även om det smärtar honom att låta någon dö. Hans främsta önskan är att bekämpa ondskan, så han väljer ut vargar med samma mål, alltså starka målmedvetna och tåliga vargar. För svaga vargar både psykiskt och fysiskt kommer inte klara av att ha Guardeiron som skyddsängel då han ställer höga krav på vargar, men han skänker även ett stort beskydd och är den enda ängeln som även ger en del styrka Om man slåss emot en demon.
Varg Guarderion beskyddar: • Malphas
Varg Guarderion beskyddar: • Aurora• Cademion Axos, Hane
Denna ängel har inga speciella krav på sin värd, han kan skydda vem som han än känner för. Kännetecknen för denne ängel är att hans närvaro kan frånvara helt i perioder för att sedan återvända, och hansnärvaro kan bli väldigt påtaglig. Han försöker gärna kommunicera med sin skyddsling genom att tala i huvudet eller visa sig. De finns de vargar som blir rädda för detta, medan andra lär sig leva med det och uppskattar hans närvaro.Däremot kan det vara svårt att helt tyda denna övermänskliga varelse och hans riktiga vilja. Det är av stor vikt för honom att tjäna sina gudar, och hanhjälper gärna hela flockar om han får möjlighet till det genom hans skyddsling genom att skänka ett starkt försvar.
Varg Cademion Axos beskyddar: • Angelus
Varg Cademion Axos beskyddar: • Theia• Enainar Ceraim, Hane
En mycket mäktig, men begränsad ängel som aldrig visar sig i någon annan form än som en röst i vargen han beskyddars huvud. Tid oc hrum existerar inte för denna varelse, och han kan låta den varg han beskyddar leva ett otroligt långt liv på upp emot 150 år utan att känna trötthet även om kroppen åldras! Han kan också låta dem få glimtar av framtiden, men då bara vad som händer max fem sekunder senare. Men kom ihåg, Enainar Ceraim är mycket lättstött och petig, och om han väl valt att beskydda din varg bör denne göra allt för att hålla honom nöjd, annars kan han plötsligt välja att lämna din varg om han besitter två samtidigt - och har den då levt längre än normalt, kan den räkna med en nästan omedelbar död.
Varg Enainar Ceraim beskyddar: • Hewa


• Andeo Niara, Hona
Denna ängel är den ängel som främst står för kärlek och visdom. Hennes godhet och ödmjukhet gör att hon inte är en ängel som står för krig alls. Hennes vilja är att man ska kunna reda ut saker på fredligaste sätt utan blod. De vargar hon beskyddar får därför endast beskydd när denne attackerats. Andeo Niara väljer ut vargar som hon tycker passa bäst in på henne själv. Hon väljer vargar med starka hjärtan, och med viljan att göra gott mot andra. Hon finns som beskydd och närvarar ständigt omrking sin skyddsling, dock är det sällan som en varg vet att de har henne som skyddsängel. I strid däremot så kan hennes vilja att skydda bli så stark att hon blir synlig för andra vargar och främst är det vingarna som syns. Detta kan vara ett sätt att skydda genom att skrämmas. Eftersom att hon inte gör jättemycket mer än att ständigt bevakar så märks hon knappt, och har inte så mycket negativa följer med sig.
Varg Andeo Niara beskyddar: • Niara


• Kadianotte, Hona, De Äldstas Ängel
Mariotte's yngre syster, beskyddare av de gamla som för andra gången i sitt liv kommer bli sårbara. Hon ser ingen skilnad mellan onda och goda, utan ser dem alla bara som vargar som hon på ålderns höst kan välja att ta till sig. Hon kan inte ge någon oerhörd styrka, snabbhet eller elementär kraft, men hon kan ta bort smärtan ifrån en gammal kropp eller ett sårat hjärta. Också om någon skulle försöka döda vargen hon skyddar, eller när den naturliga dödsdagen väl kommer, kan hon avsluta vargens liv utan lidande och utan att själen känner någon skräck eller förvirring ta med denne till Chaibos, där den äntligen får fullständig vila. Ingen av dessa systrar kan dö, då de genast ger sig ut efter en ny varg då de fört sin förra till dödsriket, men eftersom de är med sin värd varg hela tiden för att skydda den kan de inte beskydda mer än en.
Varg Kadianotte beskyddar:


• Mariotte, Hona, De Nyföddas Ängel
Till skillnad från sin syster Kadianotte, vänder sig denna ängel till de allra nyaste invånarna av Numoori. De som även de är hjälplösa och försvarslösa, mensom ännu inte ens levt i mer än några dagar. När hon väl valt en valp till sin skyddsling, stannar hon hos den så länge den behöver henne, även om valpen inte vill ha henne där. Men om valpen till slut vill ha Mariotte kvar, men inte längre behöver henne, då måste hon ge sig av. Denna hona kan bara hjälpa tillom den hon beskyddar är i livshotande situationer, som att t.ex denne håller på att drunkna. Då kan hon hålla valpen vid liv under vattnet -och vilken temperatur det än har känner valpen ingen smärta - i upptill en kvart, men sen måste hon om ingen hittar den ändå låta den dö. Då förhon precis som sin syster själen i stillhet till Chaibos och den oändliga friden, alltså kan en varg som beskyddas av någon av änglasystrarna aldrig återvända från döden, eftersom de genast finner frid.
Varg Marioette beskyddar: • Vit