HemHemReglerOm NumooriVanliga frågorKartaLogga inBli medlem
Pågående Event
Senaste ämnen
» Spöregn [Culpa]
Idag på 13:51 av Culpa

» Trångt utrymme[p]
Igår på 23:40 av Atheala

» Trygghet [Kodiak, Kithara och Vidar]
Igår på 15:17 av Shona

» TITTA PÅ MIN BEBIS!!!!
ons 18 jul 2018, 15:26 av Tilaqiia

» Tilaqiia
ons 18 jul 2018, 14:53 av Tilaqiia

» Himlen morrar [Figaro]
ons 18 jul 2018, 12:23 av Figaro

» En fantastisk dag [Öppet]
ons 18 jul 2018, 11:47 av Figaro

» Minnen från en svunnen tid
tis 17 jul 2018, 21:31 av Theia

» Finn en svamp [Kremla, Kantarell & Karl-Johan]
tis 17 jul 2018, 16:54 av Kremla

Vem är online
Totalt 6 användare online :: 1 registrerad, 0 dolda och 5 gäster.

Sari

Flest användare online samtidigt: 70, den tor 09 feb 2017, 21:30
Chatt
Ny sida: Guide för Karaktärsskapande och Rollspel
tis 10 apr 2018, 18:04 av Mivria
Hej kära Nissar!


Vi har under en tid arbetat på en helt ny sida som vi hoppas ska kunna vara till hjälp för er när man skapar karaktärer eller rollspel. Den är baserad på frågor vi diskuterat och svarat på genom åren, och som inte riktigt ryms under FAQ. Vi hoppas att sidan ska kunna vara givande för både nya som gamla medlemmar.

Syftet med denna sida är att kunna bidra med inspiration och hjälp om man känner att …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 4
Nytt år, nya uppdateringar på gång! Kontorensning!
mån 08 jan 2018, 20:24 av Yargol
Gott nytt år, go nissar!
Med 2017 bakom oss och ett helt nytt 2018 framför dörren så har vi lite nya uppdateringar på gång till Numoori!

Dags att städa medlemslistan!
Som titeln på nyheten och den här rubriken säger, så är det dags för en kontorensning! Det innebär att vi i Crew kommer att gå igenom medlemslistan och börja rensa bort aldrig inloggade och helt tomma, oanvända konton. Vi har i nuläget nästan två hela …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 1
Affiliates
Dela | 
 

 Vindarna av vinter [Exopuss]

Gå ner 
FörfattareMeddelande
Vera

avatar

Spelas av : My

InläggRubrik: Vindarna av vinter [Exopuss]   sön 17 dec 2017, 00:44

Det var kallt och rått i luften. Tunna, omärkliga snöflingor yrde i den bitande vinden. Den djupnande himlen var dyster och grå med tjocka molnbanker som skvallrade om ett kommande, rikligt snöfall. Ett tunt, sprött lager av snö hade lagt sig över det vissnade gräset och frasade mjukt under tassarna. Ytliga, hyperventilerande andetag fyllde lungorna knapphändigt med luft och hjärtat slog så hårt och snabbt att det bara brusade i hennes öron. Ljudet av vindens ven och hennes steg var dova och dämpade, som om hon hade tunga lock över sina öron. Så fort hon förmådde med sina haltande steg fortsatte hon framåt, osäker åt vilket väderstreck hon färdades åt. Bakom henne lämnades avtryck i snön tillsammans med sporadiska fläckar av blod från hennes högra bakben. Adrenalinet var så intensivt att hon inte kände smärtan och det enda hon kunde fokusera på var att fly.
     Någonstans bakom henne kunde hon höra avlägsna skrik som förbannade henne, kallade efter henne. Han var lös. Låsen av is hon skapat kring den stora hannens tassar hade inte varit starka nog; inte för att hon förväntade sig att han skulle förbli fäst där, men de visade sig svagare än hon föreställt sig. Hon kunde höra hans högljudda grymtande av ilska komma närmare.
     Panik speglades i hennes tvåfärgade ögon. Febrilt spanade hon över åsarna för att försöka hitta en plats av trygghet, en plats att fly till. Det fanns ingen chans att hon skulle kunna springa ifrån honom på tre ben. Mörka skepnader, skuggade silhuetter, uppenbarade sig på en av kullarna. Vera kunde inte urskilja hur många det var; två? Tre? Det spelade ingen roll. I ett desperat försök att få hjälp ropade hon;
     ”Snälla! Hjälp mig!” Blicken var diffus av adrenalin och skräck. Hon såg bakom sig, upp mot slänten hon just rundat och nu var på väg ner från. Den stora, enögde varghannen krönte höjden. När ögonen nådde henne kunde hon se hur han log och de metallgrå tänderna blottades. Utan att dröja satte varghannen av efter henne. Hannens tunga kroppsmassa fick det att kännas i marken under henne när han dundrade ner för åsen. Så fort hon kunde började hon röra sig emot de andra vargarna, och trots sitt skadade ben försökte hon desperat stödja på det när hon halvt sprang emot dem.

[Bara för att klargöra: roll till Exodus, Malphas och Midir om han vill vara med! Dominus är förövaren.  :nej:]
Till överst på sidan Gå ner
Malphas
Buddy bro chummy chum pal homeslice breadslice
avatar

Spelas av : Jenn

InläggRubrik: Sv: Vindarna av vinter [Exopuss]   sön 17 dec 2017, 15:22

Den drog honom framåt i en frenetisk jakt på något han inte kunde se. Viskade för hans inre öra om att de var nära nu. Den rödbruna hanen var så uppslukad av väsendets iver att han hade svårt att skilja sig själv från det i stundens hetta. Det var så starkt, så överväldigande. Så fokuserad på det som fanns där längre fram. Han försökte skaka av sig dom främmande känslorna som inte var hans egna, men misslyckades.
I bakgrunden, bortom vindens susande, kunde han uppfatta rösterna av Midir, det nya tillskott till deras grupp som de kommit i kontakt med under vandringen genom Ken-Yak, och Exodus som lågmält talade sinsemellan. Trots att de bara var några meter bakom honom så kunde han inte urskilja mer än några enstaka, osammanhängande ord. Väsendet krävde hans fokus på annat håll.
De tog krönen på den kulle som de tagit sikte på och stannade upp. Lät sig betrakta landskapet som låg framför dem för att kunna uppskatta närmsta väg tillbaka till Döda skogen när en panikslagen röst sträckte sig ut till gruppen, bad om hjälp. Längre ner kunde de skymta en ensam figur i färd med att skyndsamt stapla sig framåt, sättet den rörde sig på talade tydligt om att den var skadad. I samlad trupp satte de av mot främlingen när Malphas plötsligt tog sikte på något bortom denne och skyndade sig iväg i en häftig galopp. Hans tassar trummade hårt mot den frostklädda marken samtidigt som Exodus skarpa stämma ljöd över området, kallade på honom, men han drogs istället åt den motsatta riktningen utan att kunna hindra sig själv - för där borta fanns det byte som han jagat i blindo under närvarons inflytande. Han susade förbi den ljusa tiken och la sin blick på hennes förföljare. 
En grov varg, till synes enögd, och med ett brett flin som blottade tänder klädda av metall. Men det fanns något mer, något dolt under den köttiga skepnaden. Ett mörker, ett obehagligt och illavarslande sådant. 

Ur det djupaste av mörker är den kommen, demonen som besitter den varg du har framför dig. Ta hans liv, skippa rättvisa för dom själar som förlorat sina liv till honom, för han är bortom räddning.

Rösten hade talat i hans huvud, klart och tydligt. Malphas såg hur den rörde sig i hans riktning och hur den ökade takten på sina steg med en manisk blick fäst i honom. Det var nära nu. Tillräckligt nära för att de skulle kollidera om inte någon av dem avvek från kursen. Den rödbrune slängde sig åt sidan, dansade förbi den mindre men kraftigare hannen, och hugg mot hans hals. Tänderna sänktes utan problem in i köttet men han hade inte räknat med den övernaturliga styrka som den främmande hannen bar. Istället för att få honom att stanna upp så fick Malphas glida med någon meter över marken samtidigt som han försökte hitta fäste för sina tassar. Exodus högresta gestalt kom rusandes och med ett välriktat hugg mot hannens bakben såg det ut som han försökte bryta det i en onaturlig vinkel men utan lyckas, istället höjde han det högt och fick främlingen att tappa balansen och falla till sin sida. Malphas släppte sitt grepp men var lika snabbt över honom igen. Ett vasst hugg riktat mot undersidan av hans hals.
Till överst på sidan Gå ner
Midir

avatar

Spelas av : Lin

InläggRubrik: Sv: Vindarna av vinter [Exopuss]   sön 31 dec 2017, 00:28

Midir och Exodus hade abrupt avslutat sitt samtal när de sett att Malphas satt fart framför dem, och snart såg de skälet varför. Midir gav Exodus en blick, ryckte på axlarna och med en suck satte han av efter Malphas. Midir blev minst sagt förvånad över att se hur brutalt Malphas hade gått till anfall från ingenstans. När han kom fram ställde han sig bredvid vargen som Malphas hade slängt till marken. Midir morrade och visade tydligt tänderna för att visa att de menade allvar och att han gjorde sig bäst i att hålla sig på marken tills vidare. Malphas verkade hålla honom under kontroll så Midir gick fram till tiken istället.
"Har han skadat er?"
Till överst på sidan Gå ner
Exodus

avatar

Spelas av : Säl

InläggRubrik: Sv: Vindarna av vinter [Exopuss]   sön 31 dec 2017, 22:13

Tassarna trummade tungt mot den frostklädda marken, tunn pudersnö slogs upp i moln bakom vargarna då de sprang. Den bleka honan, hanen som jagade henne, och de själva som följde efter. Malphas sprang som att det vore Tenrai själv han jagade, och Exodus följde utan att fråga. Det fanns en primitiv glädje i jakten och i adrenalinet som värmde hans kropp. Blicken var låst vid hanen, blind för allt annat.
De vann mark, och snart var hanen nära nog. Med ett hugg fällde Malphas honom till marken, varpå Exodus gick till ett våldsamt stopp på andra sidan den fällda hanen. En kort blick åt sidan bekräftade att honan tycktes relativt oskadd. I samma ögonblick så såg han hur Malphas kastade sig mot den liggande hanen, med blottade tänder och ett mörker i sin blick. En varm pil av vrede sköt genom Exodus mage. Tiden för att följa utan frågor var över.
Med ett väldigt kliv ställde han sig över hanen och drämde Malphas huvud åt sidan med ett väldigt slag av sidan av sin kropp. Han tog ett steg tillbaka, och lade en tung tass över den liggande hanens bröstkorg, pressade honom till marken.
"Nej." Exodus röst var ett tvärt mullrande. Ingen hänsyn till den jagade fanns i hans röst, utan invändningen var av hänsyn till Malphas själv.
"Förklara dig först. Varför ska han dö?" Exodus grävde in sin vilda blå blick i Malphas grå ögon. Pälsen över hans nacke stod rakt upp och andedräkten stod som moln i den kalla vinterluften. Han gav ingen uppmärksamhet åt vare sig den liggande hanen, honan eller Midir.
Till överst på sidan Gå ner
Sponsored content
InläggRubrik: Sv: Vindarna av vinter [Exopuss]   

Till överst på sidan Gå ner
 
Vindarna av vinter [Exopuss]
Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: N U M O O R I ::: :: Numoorislätten :: Numoorislätten-
Hoppa till: