HemHemReglerOm NumooriVanliga frågorLogga inBli medlem
Pågående Event
Senaste ämnen
» Strimmor av hopp [P]
Idag på 7:21 pm av Lazuli

» Nyfikenhetens banor [Novoka]
Idag på 7:20 pm av Novoka

» Search [Unnown]
Idag på 7:18 pm av Xerxes

» Wouldn't hurt a fly [P]
Idag på 6:29 pm av Culpa

» Inga Mer Böner - Loiana död
Idag på 6:24 pm av Loiana

» Sun [Alfdis]
Idag på 6:19 pm av Xerxes

» I Nostalgins Skog[Even]
Idag på 6:17 pm av Loiana

» Kom och lek i Höstskogen
Idag på 6:11 pm av Culpa

» Varkara mördad
Idag på 4:47 pm av Varkara

Vem är online
Totalt 9 användare online :: 6 registrerade, 0 dolda och 3 gäster. :: 1 Bot

Abraxas, Aena, Asynja, Even, Novoka, Unnown

Flest användare online samtidigt: 70, den tor feb 09, 2017 9:30 pm
Chatt
Ändringar på medlemslistan, vänligen läs!
sön feb 19, 2017 2:32 pm av Sleazoid
Jag och MP har tagit på oss ett projekt nu som kommer underlätta för oss alla att se vilka spelare som spelar vilka karaktärer. När vi är klara kommer spelarnamnen att visas på medlemslistan så att man slipper klicka sig in på varje karaktär och scrolla ner för att se vem som spelar denne. Vi har detta system på Endea och gillar det men har hittills undvikit att införa det på Numoori för att vi manuellt måste sitta och överföra alla spelarnamn till det nya textfältet.

Då det finns över 1100 konton på Numoori så är detta såklart ett projekt som kommer ta ett tag

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 6
Zombie Eventet avslutas!
tis jan 31, 2017 11:23 pm av Yargol
Hallå allesammans!

Som ni alla känner till så har det i lite över ett år nu pågått ett stort Zombie Event här på sidan. Ni kan läsa informationen om Zombie Eventet på dess eventsida Här (länk)

Nu har eventet nått sitt slut, och här kommer resultatet - och konsekvenserna - för vad som har hänt under den här tiden! Pågående eventrollspel får såklart fortfarande rollspelas klart även om eventet nu officiellt har avslutats, men resultaten på de större hord-rollspelen har nu bestämts och kan inte längre påverkas även om rollspelen fortsätter.


Den nordligaste av de …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
AffiliatesSök
 
 

Visa resultat som:
 
Rechercher Avancerad sökning

Dela | 
 

 Hope you got a minute! [P]

Föregående ämne Nästa ämne Gå ner 
FörfattareMeddelande
Xejja

avatar


InläggRubrik: Hope you got a minute! [P]   fre jun 16, 2017 7:41 pm

Kaiwood var inte den ultimata platsen för en stäppare. Xejja ville till stäpper och öppna marker dit solen nådde, men samtidigt ville hon inte hitta fler rester av hem. Spår av patrask till familj. Det kunde hon gott och väl klara sig utan, ingen tvekan om saken. Hon trixade lite med ljudeffekter - mest bastoner som vibrerade mot trumhinnorna - medan hon vandrade omkring med en gnagare mellan käftarna. Hon ville hitta en vattenkälla, och tids nog var hon tvungen att sluta leka med ljud och lyssna efter brus. Ett halvlångt tidshopp senare var tiden för dagens andra jackpot. Det var ännu förmiddag, möjligen eftermiddag, och Xejja anade porlandet av en bäck. Detta ledde henne mycket riktigt till vatten. Gnagaren damp ner i backen och hon tog för sig av det som föreföll sig vara oändlig vattenförsörjning. Hon lapade i sig av den strida strömmen och när hon kände sig redo, gav hon sig på gnagaren. Gnagare och en och en annan hare var det hon främst sökte när hungern trängde sig på. Hon lirkade loss en del av köttet och svalde det glupskt. Hon fortsatte måltiden med att vräka i sig som om hon vore under tidspress.

[Till Älg dock]
Till överst på sidan Gå ner
Abraxas

avatar


InläggRubrik: Sv: Hope you got a minute! [P]   mån jun 19, 2017 11:13 pm

Kaiwoods täta lövverk hindrade solen från att tränga igenom, men här och där fanns det platser där strålarna nådde marken. Abraxas passerade under en sådan plats och stannade kort upp. Med solen mot himmelen och slutna ögon njöt han av värmen. Även om han föredrog skogens svalka var solens värma trots det välkommen. Han började lyssna till skogens alla ljus. Rasslandet av blad. Fåglars sång. Han uppmärksammade marken under sina tassar på ett helt annat sätt. Morikos egna, vackra skog. Minnen av de dödas attack fick honom att våldsamt slitas ur den stillsamma känsla han befann sig i. Ovälkomna minnen invaderade. Saker han helst inte ville tänka på. Abizou... Med ett frustande läte satte han tassarna i rörelse igen. Han hade ett jobb att sköta, han kunde inte stå där och dagdrömma. Han behövde annat att tänka på för att stänga ute minnena.

Den unga vargen fortsatte att patrullera revirets gräns när han kände doften av en främmande varg. Det ryckte vagt i överläppen och blicken hårdnade. Kanske var att jaga iväg någon som var allt för nära reviret precis det han behövde. Med målmedvetna steg rörde han sig mot den främmande tiken.
Efter en kort stunds vandrande kunde han se henne på andra sidan bäcken.
    "Du där." sade han högt för att påkalla hennes uppmärksam. "Du börjar närma dig reviret lite väl mycket nu."
Hon var kanske utanför, men det fanns ingen anledning till att hon skulle vara där ändå.
Till överst på sidan Gå ner
Xejja

avatar


InläggRubrik: Sv: Hope you got a minute! [P]   tis jun 20, 2017 8:55 pm

Xejja höjde sitt huvud när hon hörde en röst. Hon rätade på sig och lämnade allt vad hon hållit på med. En främmande individ hade just tilltalat henne och hon kände för att svara.
  "Jasså?" frågade hon milt. "Vad vill du göra åt det? Än är jag i fritt land."
  Det första, om vad för åtgärd han tänkte ta till, lät ytterst korkat men hennes tonfall var eggande och lite utmanande. Sedan skrattade hon och fortsatte le efter att det klingat ut. Glimten i ögonen var pigg. Glad. Ivrig. Blicken doldes halvt av masken hon bar. Hon skulle nog inte bli populär efter det hon just sagt. Xejja satte en tass i vattnet. Hon kunde ta ett skutt till andra sidan men hon flyttade sig tillbaka igen, då det säkert inte var så trevligt att inkräkta helt på hanens personliga sfär.
  "Vad heter din flock? Jag är faktiskt inte direkt bekant med någon flock i området", sade Xejja och var säker på att hon fortfarande befann sig i Kaiwood. "Faktum är att jag inte stött på någon alls på massa dagar nu."
  Xejja suckade. Hanen verkade inte så värst trevlig egentligen, och hon gissade att hon inte skulle kunna ändra hans attityd. Det var nog lönlöst.
Till överst på sidan Gå ner
Abraxas

avatar


InläggRubrik: Sv: Hope you got a minute! [P]   ons jun 21, 2017 7:02 pm

Ett leende som inte nådde hans ögon spred sig på Abraxas läppar.
    "Jag har ganska bra fantasi, så jag kommer nog på något."
Hans humör speglade verkligen inte hennes glada. Han var mest trött och grinig. Mardrömmar och minnen stal hans sömn nästan varje natt. Den röda blicken blev vass då hon satte tassen i vattnet och han nästan hoppades att hon skulle ta sig över vattendraget. Men hon verkade ändra sig och förblev på andra sidan. Det var nästan en besvikelse.
    "TheBloodBlooms, efter flockens skapare." svarade han kort.
Hur främlingen kunde ha missat en av de äldsta flockarna i landet var för honom nästan obegripligt. Framför allt när hon befann sig i deras skog.
Till överst på sidan Gå ner
Xejja

avatar


InläggRubrik: Sv: Hope you got a minute! [P]   fre jun 23, 2017 5:03 am

Hanen svarade käckt att han snart säkert hade något i åtanke som kunde stoppa henne från att göra vad det nu än var hon gjorde fel. Han verkade sur, och Xejja förstod inte varför. Livet var underbart, sluta upp med den bistra uppsynen. Han såg ung ut och livet hade mycket att ge. Ojoj, han blev inte gladare över att hon frågat vad hans flock hette. Hon försökte lägga namnet på minnet, men misstänkte att det kanske inte skulle stanna om inget drastiskt hände, som hon kunde förknippa namnet med. Tydligen hette flockens skapare något i stil med TheBloodBlooms. Det var inte värt att kommentera att Xejja inte hade någon kulturkännedom att tala om, det framkom ändå. 
  "Vilket underligt namn på en individ", sade Xejja konfunderat. "Vad exakt var namnet på din ledare?
  Hon pausade mycket kort och lade snabbt till en ändring innan hanen hann svara.
  "Jag menar grundare. Det var så du sa", sade hon kvickt.
  Hon grimaserade. Vilket inte syntes så bra under hjälmen hon bar. 
  "Du var då sannerligen ingen solstråle", fnissade Xejja. "Vaknat på fel sida kanske?"
  Hon var inte spydig utan nyfiken i tonen. Xejja hade inget ont uppsåt med det hon sagt. Hon försökte vara lättsam, men visste redan nu att inget hon kunde säga skulle förändra hanens syn på henne till det bättre. Än mindre roa honom. Det var inte något hon behövde åstadkomma, men hon ville inte åka på stryk. Hon var snabb och gracil så ta till flykt kunde hon. Däremot kunde hon inte slåss särskilt väl. Så Xejja hoppades innerligt att problemet slapp åtgärdas med en strid.
Till överst på sidan Gå ner
Abraxas

avatar


InläggRubrik: Sv: Hope you got a minute! [P]   fre jun 23, 2017 12:18 pm

Ena örat ryckte till vid tikens ord. Vem var egentligen hon att uttala sig om BloodBlossoms namn?
    "Vad du tycker spelar ingen roll. Och hennes namn var BloodBlossom."
Abraxas talade om henne med vördnad, som han blivit lärd. De kommande orden fick det att rycka i överläppen. Minnena han försökte glömma sköljde över honom som en tidvåg. Alla odöda. Stanken av dem. Elden. Abizous skadade kropp. Shiva som skoningslöst krossade hennes skallben. Sorgen och ilskan som huggit tag i honom likt vassa tänder och rev djupa sår i hans inre. Han sänkte huvudet och såg på inkräktaren med kall blick.
    "Det är inte din ensak." rösten var lika kylig som isarna i norr. "Jag hade gått härifrån nu om jag var du."
Han var inte på humör att varken småprata eller argumentera med henne.
Till överst på sidan Gå ner
Xejja

avatar


InläggRubrik: Sv: Hope you got a minute! [P]   Igår på 6:05 pm

Främlingen, som var del av någon flock i krokarna, verkade vara ytterst snarstucken. Han talade om för henne att ledaren eller grundaren hette Bloodblossom. Vilket underligt namn. Xejja dömde inte denna efter namnet, det var säkert en härlig individ - troligen inte, men ändå - och Xejja hade inte mycket där att göra.
  "Chilla, jag har inte gått över någon revirgräns än", sade Xejja och himlade med ögonen samtidigt som irritation började synas i hennes kroppsspråk. "Oj så otrevlig man kan vara."
  Hon ville inte höra att hon inte var välkommen, men hon ville inte gnabbas och hamna mitt i något blodigt. Å andra sidan... Hon kunde förstås distrahera honom. Om han blev aggressiv. Hon sneglade misstänksamt åt hans håll. Hon kunde medge att hon inte skött sig galant. Xejja hade inte kläckt ur sig något vitsigt eller smart. Kommentaren angående hans humör ledde till någon liten förändring i tonen hos hanen. Den blev isande kall och han avfärdade hennes fråga med att hon inte var välkommen att lägga nosen i blöt. Han fortsatte med att säga att hon borde ge sig av, nu med detsamma. Detta kändes som en utmaning. Hon var inte direkt typen som bet, rev och brottades - och hon anade vad som väntade. Lite spännande var det ändå. Xejjas ögon smalnade, även om det knappt var synbart.
  "Har du inget bättre för dig?" frågade hon och spände sig lite. "Ambitiös och plikttrogen, men till vilket pris?"
  Hon drog på smilbanden utan att lägga någon större vikt i vad leendet kunde tänkas betyda.
Till överst på sidan Gå ner
Sponsored content
InläggRubrik: Sv: Hope you got a minute! [P]   

Till överst på sidan Gå ner
 
Hope you got a minute! [P]
Föregående ämne Nästa ämne Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: N U M O O R I ::: :: Kaiwood-
Hoppa till: