Pågående Event
Senaste ämnen
» I dina ögon himlaljus [Nomë]
My fate. I hate. [P] - Sida 2 EmptyIdag på 12:13 av Nomë

» [VE20]Skulpterande snö[P]
My fate. I hate. [P] - Sida 2 EmptyIgår på 15:36 av Poppel

» [Avslutat] Till dödslistan
My fate. I hate. [P] - Sida 2 Emptytor 21 jan 2021, 10:55 av Yargol

» [Avslutat] Titeländringar
My fate. I hate. [P] - Sida 2 Emptytor 21 jan 2021, 10:51 av Yargol

» [Avslutat] Titlar
My fate. I hate. [P] - Sida 2 Emptytor 21 jan 2021, 10:51 av Yargol

» Äntligen hemma [P]
My fate. I hate. [P] - Sida 2 Emptytor 21 jan 2021, 00:33 av Flippa

» Utan mitt liv [Flippa]
My fate. I hate. [P] - Sida 2 Emptytor 21 jan 2021, 00:13 av Flippa

» Skapandet av en Yeti [Lune]
My fate. I hate. [P] - Sida 2 Emptytis 19 jan 2021, 12:01 av Trian

» Ett nervöst bakhåll [P]
My fate. I hate. [P] - Sida 2 Emptytis 19 jan 2021, 10:17 av Trian

Vem är online
Totalt 2 användare online :: 0 registrerade, 0 dolda och 2 gäster.

Inga

Flest användare online samtidigt: 152, den mån 04 nov 2019, 23:54
Chatt
Heads up! Uppdatering av karaktärslistor och titlar
My fate. I hate. [P] - Sida 2 Emptytor 10 dec 2020, 15:57 av Yargol

Hej allesammans!

Nu när Numoori äntligen tycks vakna upp lite igen efter årets långa dvala så passar vi i Crew på att se över medlemslistan och alla karaktärer och konton vi har på sidan. Vi har med detta upptäckt att där är väldigt många karaktärer och konton som i dagsläget saknar rätt titel eller någon form av notis om vad som hänt dem, och det gör därför just nu att det ser ut som att flera spelare …


[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 1
Vinterevent 2020
My fate. I hate. [P] - Sida 2 Emptytis 01 dec 2020, 00:29 av Admin

.•¨*•.¸.•¨*•.¸.•¨*•.

Mörker och stjärnklar natt bryts snart av ljus
Och plötsligt nu som förr
Med färger från en dröm
Så ser vi himlen åter dansa


.•¨*•.¸.•¨*•.¸.•¨*•.


Välkommen till vårt officiella vinterevent 2020 som är en direkt callback till norrskenseventet 2014.

Det vi fick bevittna då …


[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
Affiliates
 

 My fate. I hate. [P]

Gå ner 
Gå till sida : Föregående  1, 2
FörfattareMeddelande
Aamon
Död
Aamon

Spelas av : Emmsa | Död

My fate. I hate. [P] - Sida 2 Empty
InläggRubrik: Sv: My fate. I hate. [P]   My fate. I hate. [P] - Sida 2 Emptytor 05 jan 2012, 16:57

Aamon ryckte lätt på axlarna då han hörde hennes svar. Hon hade visst inte funderat över det, men han fann inget konstigt i det. Vem av dem skulle egentligen ha gjort det? Ingen. För ingen hade vetat om hans idé om att återinföra rangerna. Så självklart hade hon inte funderat över det. Men det betydde inte att han inte skulle kunna be om ett svar på en gång.
"Kanske det är dags att fundera över det nu då," sade han med en stillsam stämma. Han var inte arg eller irriterad, men leendet från läpparna var borta. Han klandrade henne inte, men han ville veta hennes tankar. Han tyckte att han var värd att få veta dem eftersom att han hade respekt nog att fråga henne vad hon skulle föredra och vad hon tyckte att hon hon skulle passa som. Kanske hon inte hade haft det så lätt i livet, kanske hon hade en fasad hon gömde sig bakom eller kanske hon var blyg. Men i hans ögon var det ingen ursäkt, för när ledaren frågade förväntade han sig också ett svar. Och det borde även Cassidy veta.
"Jag menar inte att pressa dig, men ett svar skulle vara uppskattat."
Han var inte ond eller maktgalen, inte när det kom till hans familj. Men som ledare hade han viss auktoritet som kunde vara bra att ha vid såna här sammanhang.
Till överst på sidan Gå ner
Cassidy
Utvandrad
Cassidy

Spelas av : Bellzpellz | Utvandrad

My fate. I hate. [P] - Sida 2 Empty
InläggRubrik: Sv: My fate. I hate. [P]   My fate. I hate. [P] - Sida 2 Emptytor 05 jan 2012, 17:12

Hon börjar känna sig nervös. Hade hon varit seende hade hon väl börjat flacka med blicken och vägrat se på Aamon. Men hon kan ändå känna hans blickar på sig. Hans autoritära krav på ett svar. På att höra vad hon vill och tänker. Pressen får henne att lägga öronen mot nacken och hon sänker sakta huvudet.
"Jag...". Börjar hon men lyckas inte få fram något. Hon ger ifrån sig ett nervöst pip och skulle helst av allt ställa sig upp för att kroppen inte ska stelna i den position hon befinner sig i på grund av att hon helt enkelt inte vet vad hon ska göra. Men hon tvingar sig själv att sitta kvar. Försöker dämpa hjärtat som börjar rusa och försöker dämpa nervositeten som hotar svämma över. Hon drar efter andan och sitter fortfarande och ser ner på sina tassar. Eller ger i alla fall illusionen av att hon gör det. Hon försöker desperat komma på ett svar. Utan att se allt för underlig ut där hon sitter.

Vilken rang vill hon ha? Valpskötare? Ha. Då skulle hon inte ha mycket att göra. Det föds sällan kullar i flocken. Och när det väl gör det så är det inte många som överlever... som sagt. Så Aamon skulle väl bara skratta åt henne eller något. Men hon skulle heller inte passa på någon högre position. Jägare? Det är väl typ det hon är nu? Eller? Kanske det skulle låta vettigare i Aamon's öron. Och då kanske han till och med blir nöjd med att han gett henne ett svar. Man kan ju hoppas.
"Jag vet inte riktigt...". Börjar hon. Hon har lyckats få kontroll över andingen och tvingat huvudet att höjas lite igen. Tvingat öronen att spetsas. Hon fuktar nosen innan hon fortsätter.
"Jägare... Kanske?". Hon är inte säker på någonting. Allra minst på sig själv. Men hon vet i alla fall att hon är en duktig jägare. Även utan sin syn.
Till överst på sidan Gå ner
Aamon
Död
Aamon

Spelas av : Emmsa | Död

My fate. I hate. [P] - Sida 2 Empty
InläggRubrik: Sv: My fate. I hate. [P]   My fate. I hate. [P] - Sida 2 Emptylör 07 jan 2012, 10:44

Aamon sitter bara tyst och lyssnar då han kan ana stressen och nervositeten som smyger sig över honan bredvid honom. Men han har inte bråttom, ifall hon vill stressa så var det hennes val. Honom spelade det ingen roll. Han hade nästan aldrig bråttom. Tog det vanligtvis lugnt och lät saker ta den tid de tog. Det fanns ingen anledning att stressa, så att säga. Det ledde vanligtvis till slarviga misstag och dåligt genomtänkta beslut. Allting hade sin tid, och Aamon hade insett att lugnet var hans bästa sida. Då kunde han tänka klart, då kunde han fatta de beslut som behövde fattas. Men det berodde också på att sedan Riia dog hade han tappat en del av sin livslust, han hade blivit denna lugna varelse som nu satt och beskådade vinterlandskapet. Men kanske det var till hans fördel. Det var en hemsk tanke, men kanske hennes död hade fört med sig någonting gott.
"Jägare," upprepade han sedan med en antydan till fundersamhet i rösten. Var det någon hon sade i all hast eller var det något som hon verkligen ville bli? Det kunde han inte avgöra, men ändå gled blicken nyfiket emot Cassidy.
Aamon granskade henne där hon satt och såg ned på sina egna tassar, förutom det faktum att hon inte kunde se. Försökte avläsa henne på något vis, försökte lista ut ifall hon verkligen önskade det hon nyss hade sagt. Men det var förgäves, precis som han vetat om. Precis som de flesta andra Lawarer var väl Cassidy en mästare på att dölja sina inre tankar och känslor. Aamon visste hur det fungerade, han var själv sådan. En som dolde så mycket om sig själv som han kunde då resten av världen inte hade med den saken att göra.
"Ja, varför inte?" sade han med en lite lättsammare röst än innan. "Dock önskar jag att du hade sagt något annat. Inte för att du inte passar som jägare, men för att jag tror att du skulle passa ännu bättre vid en annan position."
Ett svagt leende gled upp på hans läppar då han tänkte på det. Han undrade om hon skulle fråga vilken, och sedan hur hon skulle reagera på hans svar.
Till överst på sidan Gå ner
Cassidy
Utvandrad
Cassidy

Spelas av : Bellzpellz | Utvandrad

My fate. I hate. [P] - Sida 2 Empty
InläggRubrik: Sv: My fate. I hate. [P]   My fate. I hate. [P] - Sida 2 Emptysön 15 jan 2012, 19:41

En knappt märkbar nick när han upprepar ordet jägare. För Cassidy tycktes det faktiskt det bästa hon kunde komma på. För som jägare kan hon tillföra något till flocken utan att verka för uppstudsig. Det skulle passa henne. Eller? Aamon talar och hon blir lite förvirrad. Och lite nyfiken även om hon försöker dämpa entusiasmen som växer för en stund. För det behöver inte betyda att det är något bra som Aamon har att komma med just för att det är han som säger det. Han kanske vill ha henne ännu lägre i rang. Hon kan inte läsa tankar så hon kan inte utröna vad det är som han tänker på. Men hon måste ändå fråga. Hon kan inte hindra sig själv.
"Vad då?" Frågar hon och rösten darrar till för en stund. Tyst i huvudet förbannar hon sig själv för att hon verkar så vek. Så hon sträcker på sig. Höjer sin kroppshållning. Men ändå inte för mycket för hon vill ju inte försöka överglänsa Aamon. Nej, det skulle hon nog aldrig våga. Hennes sargade självkänsla skulle inte tillåta henne. Hon har lyft nosen och riktat den åter mot Aamon. Hon kan känna hans blickar på sig och hade hon kunnat rodna skulle hennes snövita kinder blossat röda. En fånig känsla och hon känner sig bara dum.
Till överst på sidan Gå ner
Aamon
Död
Aamon

Spelas av : Emmsa | Död

My fate. I hate. [P] - Sida 2 Empty
InläggRubrik: Sv: My fate. I hate. [P]   My fate. I hate. [P] - Sida 2 Emptymån 16 jan 2012, 10:07

Visst kunde han ana en svag nyfikenhet från hennes sida och det fanns inget konstigt i det. Nyfiken borde man vara, precis som alla deras förfäder hade varit. För ifall den drivkraften inte hade funnits hade de inte varit de varelser de idag var. Det var nyfikenheten som fick dem att upptäcka nya saker och lära sig om dem, och det var det som i sin tur fick deras utveckling att gå framåt. Ja, Aamon uppskattade den egenskapen hos andra eftersom att det för honom bevisade att de hade viljan att upptäcka och lära sig om saker och ting.
"Rådgivare," sade han sedan med sin djupa stämma medan blicken vändes ut över snölandskapet. Ett litet leende spelade på hans läppar och det stack inom honom av en svag förväntan. Han undrade vad hon skulle svara.
Ifall hon skulle gilla den idén skulle han inte tveka att tilldela henne platsen som rådgivare, då han tyckte att hon var en varg som skulle passa bra där. Om hon däremot inte skulle vilja tacka ja utan hålla sig till sitt egna förslag om att hon skulle passa som jägare skulle han acceptera det, eftersom att han inget kunde göra åt saken. Dessutom gjorde han detta, gav alla i gruppen ranger, eftersom att de skulle finna en plats i flocken. Eller, flocken som han nu hade tänkt sig att de skulle bli. Och för att de skulle gilla hans idé måste han ge dem platser som de gillade, annars skulle det inte vara så uppskattat och det visste han. Men det var inte bara därför som han ville göra alla till freds, utan även för att de faktiskt var hans familj och han värnade om dem. Han brydde sig och ville att de skulle trivas, att de skulle ha det bra.

[Skumt xD]
Till överst på sidan Gå ner
Cassidy
Utvandrad
Cassidy

Spelas av : Bellzpellz | Utvandrad

My fate. I hate. [P] - Sida 2 Empty
InläggRubrik: Sv: My fate. I hate. [P]   My fate. I hate. [P] - Sida 2 Emptyons 18 jan 2012, 16:32

Rådgivare? Hon är först inte säker på någonting. Hörde hon rätt? Vad ska hon svara? Vad tycker om hon det? Aamon verkar seriös med förslaget. Men skulle hon verkligen passa som det. Rådgivare. Är inte det en rätt betydande rang? Och vad ska hon rådgiva om? Hon vet inte. Är det så han ser på henne. Att hon kommer med bra råd? Har hon gjort det någon gång tidigare? Något måste det vara som fått honom att tycka att den rangen passar.
Tankarna virvlar omkring likt vilda nystan inom henne.
"Rådgivare?" Hon ställer det som en fråga. Kanske för att se om han verkligen sa rätt. Att hon hörde rätt. Men även för att smaka på ordet.
"Vad får er att anse att det skulle passa mig?" Hon måste fråga det. För att vara säker. Hon känner sig på ett sätt betydande att han anser att hon skulle passa som rådgivare. Skulle hon våga tacka nej? Egentligen är det ingen fråga om att våga. Förmodligen är hon bara osäker på sig själv och kan inte se sig själv ge råd åt andra. Men ändå. Är hon så bra på det att hon skulle passa där? Bra och bra? Det måste finnas andra i flocken som lämpar sig bättre. Har Aamon frågat någon annan innan henne men att denne tackat nej och att han nu frågar Cassi i andra hand. Är hon hans första val till den positionen? Hon känner sig osäker men håller ändå det yttre helt fläckfritt. Nosen är riktad mot Aamon. Öronen står spetsade på huvudet. Hon väntar på ett svar. Inte förvänta utan hoppas på att han kanske kan förklara varför han anser att hon skulle passa där.
Till överst på sidan Gå ner
Aamon
Död
Aamon

Spelas av : Emmsa | Död

My fate. I hate. [P] - Sida 2 Empty
InläggRubrik: Sv: My fate. I hate. [P]   My fate. I hate. [P] - Sida 2 Emptylör 28 jan 2012, 15:30

[Ledsen för sent svar -.-]

En lätt axelryckning var Aamons svar på hennes trevande fråga. Varför skulle det passa henne? Nog hade han sina anledningar till varför han valde att tillfråga henne om hon ville ha den positionen, men han ansåg inte att det var viktigt för henne att veta om det. För ifall hon visste var risken större att hon skulle känna sig pressad att leva upp till de egenskaper han ansåg att hon hade. Och det var det sista han ville. Så istället för att ge henne ett svar på frågan så gav han henne en motfråga.
"Vad får dig att anse att det inte skulle passa dig?"
Ett litet leende lekte på hans läppar då han uttalade frågan och det var med en relativt road min som han funderade över vad hon skulle svara honom på det.
Aamon hade alltid varit en relativt speciell varg, beroende på hur man såg det. Han hade en ganska bestämd åsikt om vad som var viktigt att veta och vad som var oväsentligt. Och svaret på frågan som Cassidy hade ställt var en sådan sak. Vissa saker klarade man sig bättre utan att veta helt enkelt. Aamon ansåg att de anledningar han hade inte spelade någon roll för henne, det viktiga borde för henne vara att han hade anledningarna och att han var villig att ge henne det ansvaret. Ifall hon sedan hade protester och åsikter som motbevisade han beslut så skulle han lyssna till dem, kanske skulle han ändra sig eller kanske inte. Men slutligen var det upp till henne ifall hon ville acceptera hans val eller inte.
Till överst på sidan Gå ner
Cassidy
Utvandrad
Cassidy

Spelas av : Bellzpellz | Utvandrad

My fate. I hate. [P] - Sida 2 Empty
InläggRubrik: Sv: My fate. I hate. [P]   My fate. I hate. [P] - Sida 2 Emptysön 01 apr 2012, 17:55

Kinderna hettar. Hon är inte säker på om det syns att hon rodnar. Hon försöker i alla fall febrilt att hålla känslorna i schack. I Aamon's närhet är det svårare att verka likgiltig. Men med någon som gör henne så svag får hon större utmaning att göra sig själv starkare. Så det är positivt.. Eller?
Hon reser sig upp. Vänder sig mot Aamon. Sen sänker hon huvudet lätt i en respektfull gest. Vare sig han uppskattar det eller inte så har hon stor respekt för honom. Och det är viktigt för henne att visa. Att han förstår att hon aldrig skulle svika honom eller flocken. Inte medvetet i alla fall. Aldrig.
"Det vore en ära att bli eran rådgivare". Svarar hon honom och höjer på nacken igen. Vore hon seende skulle hon sett rakt på honom. Sett upp på honom eftersom han är större. Ett litet svagt knappt märkvärdigt leende syns på hennes läppar för bara ett ögonblick.

[Bläää. Dåligt svar. Sorry för lång väntan. x3]
Till överst på sidan Gå ner
Aamon
Död
Aamon

Spelas av : Emmsa | Död

My fate. I hate. [P] - Sida 2 Empty
InläggRubrik: Sv: My fate. I hate. [P]   My fate. I hate. [P] - Sida 2 Emptymån 02 apr 2012, 10:55

[Lugnt, jag vet hur det har varit med din rollspelslust.. ^^]

Han nickade kort emot henne och vände sedan blicken åter mot omgivningen. Han hade hoppats på ett sådant svar och han gillade att hon tackade ja till hans erbjudande. Det kändes som att det var rätt, som att hon förtjänade det och att framtiden nu såg ljusare ut. Mycket ljusare. Det skulle bli mycket intressant att se vad som skulle komma att ske då deras flock blev mer och mer lik en flock och förhoppningsvis även växte sig större.
"Då ser jag fram emot många intressanta studer då vi kan utbyta våra tankar."
Ja, han gillade att fundera med andra. Man fick ett helt annat perspektiv på saker och ting. Och det var mycket trevligare än att vara ensam, åtminstone i de flesta fallen. Sedan fanns det också gånger då ensamheten var mest lockande, men dessa tillfällen kom inte lika ofta som de förut hade gjort.
Som han tidigare hade känt så blåste vindarna nu med ett löfte om förändring. Saker och ting skulle inte vara detsamma. Det var dags för allting att ändras och förhoppningsvis skulle det bli till det bättre. Till något som han länge hade längtat efter inombords. Kanske till en plats där han inte längre behövde känna samma skam och känsla av hat mot sig själv. Till en tid då allting skulle vara bättre, då flocken skulle blomstra och då han skulle frodas med dem. Ja, när han tänkte på det så kändes det som att allting skulle bli så mycket bättre.
Till överst på sidan Gå ner
Cassidy
Utvandrad
Cassidy

Spelas av : Bellzpellz | Utvandrad

My fate. I hate. [P] - Sida 2 Empty
InläggRubrik: Sv: My fate. I hate. [P]   My fate. I hate. [P] - Sida 2 Emptylör 14 apr 2012, 23:53

Hon nickar lätt.
"Detsamma". Svarar hon och sveper mjukt till med svansen. Det känns lite bättre nu. Att inte bara känna lyckan av att tillhöra en flock men att även inneha en position som någon annan ser som något positivt. Och han av alla. Visst är känslan stor när ledaren ser en. Vem han än är. Det är ledaren. Och man känner sig behövd, värdefull när just han ger en ett viktigt uppdrag.
Cassidy vill inte göra honom besviken. Trots allt som hänt vill hon vara stark och visa att hon kan. Trots sitt handikapp är hon inte en mindre tillgång för det. Och nu har hon en position. Ett uppdrag. Hon vill göra det bästa av det. Även om det skrämmer henne även. Hon tänker inte låta det stoppa henne.

[Det fick bli ett skumt inlägg. x3]
Till överst på sidan Gå ner
Aamon
Död
Aamon

Spelas av : Emmsa | Död

My fate. I hate. [P] - Sida 2 Empty
InläggRubrik: Sv: My fate. I hate. [P]   My fate. I hate. [P] - Sida 2 Emptymån 16 apr 2012, 10:16

Det var avklarat nu, han hade gjort det han hade bestämt sig för. Och beslutet kändes mycket bra, speciellt med tanke på att hon hade tackat ja.Det var en bra sak, det betydde att hon ville vara med och hjälpa honom, och även Andheraa. De måste ta sig på fötter, flocken. Och det kände som att en viktig del i den processen var just detta, att dela ut ranger åt medlemarna. Ge dem som tillhörde flocken en upgift i den, så att de i sin tur hade en större chans att hjälpa flocken.
"Ha det bra, Cassidy. Vi ses nog snart."
Aamon reste sig med ett litet leende på läpparna. Detta samtal var över men han var nöjd med utgången av det. Det verkade som att hon också var det, så det fanns ingen mening att fortsätta det. Åtminstone inte för tillfället. Och han hade också fler vargar han skulle träffa, fler som behövde ta sin plats i flocken. Så även om han ville det hade han inte tid att sitta här hela dagen.
Han nickade kort åt henne och började sedan vandra iväg. Tassarna placerades mjukt på marken och hållningen var stolt och värdig. Han var säker på att han skulle få se Cassidy mycket snart igen.

[Skumt ;o tänkte att vi kan avsluta, för har inget mer att skriva egentligen ;D]
Till överst på sidan Gå ner
Cassidy
Utvandrad
Cassidy

Spelas av : Bellzpellz | Utvandrad

My fate. I hate. [P] - Sida 2 Empty
InläggRubrik: Sv: My fate. I hate. [P]   My fate. I hate. [P] - Sida 2 Emptymån 16 apr 2012, 20:01

Hon står stilla och lyssnar. Ville inte riktigt sätta sig ner för det kändes som att det här mötet började lida mot sitt slut. Och hon hade inte tänkt stanna på just den här platsen hela dagen. Hon ville se sig omkring lite mer innan natten annalkades. Hon nickar åt Aamon när han talar.
"Tills vi ses igen". Svarar hon honom med en lätt nick. Sedan står hon kvar där hon står när han vandrar iväg. När hans energier är långt borta sätter hon sedan kroppen i rörelse. Låter sina egna energier svepa runt. Färgar hennes annars nattsvarta värld.

[AVSLUTAT. ^^]
Till överst på sidan Gå ner
Sponsored content
My fate. I hate. [P] - Sida 2 Empty
InläggRubrik: Sv: My fate. I hate. [P]   My fate. I hate. [P] - Sida 2 Empty

Till överst på sidan Gå ner
 
My fate. I hate. [P]
Till överst på sidan 
Sida 2 av 2Gå till sida : Föregående  1, 2

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: N U M O O R I ::: :: Bergen :: Västra Bergen-
Hoppa till: