Pågående Event
Senaste ämnen
» (VE2020) I främmande marker.
[VE20]Skulpterande snö[P] EmptyIgår på 15:54 av Pixie

» Hemlig [Lurlei]
[VE20]Skulpterande snö[P] Emptysön 21 feb 2021, 14:59 av Ezekiel

» Dolda Ting [p]
[VE20]Skulpterande snö[P] Emptylör 20 feb 2021, 00:06 av Laali

» [VE20]Skulpterande snö[P]
[VE20]Skulpterande snö[P] Emptyons 17 feb 2021, 04:08 av Rök

» Ett täcke av månljus [Matvei]
[VE20]Skulpterande snö[P] Emptytis 16 feb 2021, 21:20 av Matvei

» [VE20] I en annan del av världen
[VE20]Skulpterande snö[P] Emptymån 15 feb 2021, 02:10 av Lev

» [VE20] Ensam tillsammans [Astrid]
[VE20]Skulpterande snö[P] Emptylör 13 feb 2021, 09:37 av Astrid

» Efter regnet [P]
[VE20]Skulpterande snö[P] Emptyfre 12 feb 2021, 18:00 av Navus

» God morgon, men vad är poängen när man vaknar i så fula rum [P]
[VE20]Skulpterande snö[P] Emptyfre 12 feb 2021, 00:51 av Nilo

Vem är online
Totalt 3 användare online :: 0 registrerade, 0 dolda och 3 gäster. :: 1 Bot

Inga

Flest användare online samtidigt: 152, den mån 04 nov 2019, 23:54
Chatt
Heads up! Uppdatering av karaktärslistor och titlar
[VE20]Skulpterande snö[P] Emptytor 10 dec 2020, 15:57 av Yargol

Hej allesammans!

Nu när Numoori äntligen tycks vakna upp lite igen efter årets långa dvala så passar vi i Crew på att se över medlemslistan och alla karaktärer och konton vi har på sidan. Vi har med detta upptäckt att där är väldigt många karaktärer och konton som i dagsläget saknar rätt titel eller någon form av notis om vad som hänt dem, och det gör därför just nu att det ser ut som att flera spelare …


[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 1
Vinterevent 2020
[VE20]Skulpterande snö[P] Emptytis 01 dec 2020, 00:29 av Admin

.•¨*•.¸.•¨*•.¸.•¨*•.

Mörker och stjärnklar natt bryts snart av ljus
Och plötsligt nu som förr
Med färger från en dröm
Så ser vi himlen åter dansa


.•¨*•.¸.•¨*•.¸.•¨*•.


Välkommen till vårt officiella vinterevent 2020 som är en direkt callback till norrskenseventet 2014.

Det vi fick bevittna då …


[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
Affiliates
 

 [VE20]Skulpterande snö[P]

Gå ner 
FörfattareMeddelande
Poppel
Ninjavarg av Koga
Poppel

Spelas av : Bubbah

[VE20]Skulpterande snö[P] Empty
InläggRubrik: [VE20]Skulpterande snö[P]   [VE20]Skulpterande snö[P] Emptyfre 11 dec 2020, 18:26

Den ljusa lilla honan skuttade ivrigt omkring på det tjocka kalla underlaget så det sprättade omkring henne. Det kändes så konstigt roligt under tassarna första gången hon gått på det och nu älskade hon känslan av det. Blött, kallt och kittlande på samma gång. Ayira hade berättat att det kallas snö, vilket dom får även uppe i bergen där dom bor men det har inte hunnit komma riktigt än. Första Poppel hade gjort när dom stött på snön var att ta en stor tugga av det, kylan hade gjort så det blixtrade framför ögonen på henne och en isande känsla hade spridit sig ner i käkbenen på henne. Syskonen hade varit med så hon hade vägrat spotta ut det utan ihärdigt hade hon svalt snön så hela ansiktet frös ihop, även hjärnan slutade fungera för några sekunder. Nu var Poppel mycket försiktig då hon tuggade på snön, små lätta tuggor för att få i sig lite vätska och knasterkalas mellan tänderna.

Tjutande rusade hon som en stäppvarg över snön och gjorde lite akrobatiska rörelser ibland utan att tappa balansen. Modern pratade med någon främmande större varg med brytning likt Vassya och dom äldre syskonen i flocken men Poppel hade verkligen inte tid med det. Hon lekte och rusade med sina syskon några Zimaervalpar, kastade snöbollar som ibland träffade någon äldre som grymtade irriterat. Det tog inte lång tid fören dom välpälsade valparna tog över leken och dom små ninjorna fick sprida ut sig bland dom vuxna för att komma undan den hårda snön. Då dom inte verkade hitta åt Poppel och hennes syskon igen så började hon att röra sig bland dom andra vargarna, tittade med stora ögon på dom varma brasorna och några skulpturer av vad hon tror är snö. Lite längre bort kunde hon se någonting svart, så svart som Aleks mörkerskapelser så hon rusade glatt mot det mörka och trodde det var hennes älskade äldre bror men ju närmare hon kom ju mer besviken blev hon. Det var inte en skepnad av mörker, det var en vaktiskt individ. En varg med mörka vackra vingar som såg ut att vara i hennes ålder. Stegen saktade ner och tankarna snurrade ett ögonblick, skulle hon gå fram till honom ändå eller leta efter sina bröder och syster. Nä det var inte så svårt att bestämma vilken av dom alternativen hon skulle välja. En ny lekkompis var alltid mer intressant än någon irriterande broder. "Hej." den ljusa svansen viftade glatt och Poppel tittade på den jämnåriga vargen. "Vill du bygga en skulptur med mig?"

[Poppel och hennes syskon leker med några Zimaervalpar, åker på däng och springer därifrån. Då tror hon att hon ser en av Aleks 'skuggor' och springer glatt fram men inser att det är en faktiskt varg, Rök c:]
Till överst på sidan Gå ner
Rök

Rök

Spelas av : My

[VE20]Skulpterande snö[P] Empty
InläggRubrik: Sv: [VE20]Skulpterande snö[P]   [VE20]Skulpterande snö[P] Emptyons 20 jan 2021, 18:23

Rök hade just lyckats smita undan resten av hans familj och hittat en glipa bland massorna där han kunde få lite ensamhet när en jämnårig främling närmade sig honom. Rök stirrade på henne med samma intetsägande blick hela tiden.
     “Skulptur?” upprepade han dömande. Han såg på henne några ögonblick längre innan han vände det mörka anletet mot himlen och de dansande, färgstarka ljusstråken. “Varför skulle jag vilja göra det? Jag känner inte ens dig.” Han sneglade på henne igen.
Till överst på sidan Gå ner
Poppel
Ninjavarg av Koga
Poppel

Spelas av : Bubbah

[VE20]Skulpterande snö[P] Empty
InläggRubrik: Sv: [VE20]Skulpterande snö[P]   [VE20]Skulpterande snö[P] Emptyfre 22 jan 2021, 15:36

Med nyfiken blick viftade den ljusa svansen hårt. Han hade förstått att hon pratade med honom men när han talade till henne slutade svansen slå och istället såg hon på honom med undrande uttryck. Huvudet låg lätt lutad på sida och en lite oförstående rynka vilade i pannan. Varför skulle han inte vilja bygga en skulptur och varför inte med henne, den typ coolaste individen på stället. "Du ser ut att ha hemskt mycket bättre smak och öga än mina syskon. Och lära känna varandra över en skulptur låter som en bra idé, eller får du inte för mamma din?" stämman var lite retfull och Poppel log lite lekfullt mot den mörka lilla hanen.
Till överst på sidan Gå ner
Rök

Rök

Spelas av : My

[VE20]Skulpterande snö[P] Empty
InläggRubrik: Sv: [VE20]Skulpterande snö[P]   [VE20]Skulpterande snö[P] Emptytor 04 feb 2021, 17:26

En svag, dömande rynka bildades mellan hans ögonbryn. Den svarta blicken höjdes och sänktes när han uppenbart studerande henne ytterligare. Rök fnyste till, kort och avvisande.
     “Absolut inte,” svarade han med en ton som nästan lät lite förolämpad av blotta förslaget. Osäker på om kommentaren om hans mamma var menad att provocera bestämde han sig för att inte ta notis om den. Rök var aldrig den som försökte rättfärdiga sig inför någon och ännu mindre var lusten att göra det inför en total främling.
     “Jag vill inte bygga en isskulptur med dig, för det låter dödstråkigt. Jag känner inte dig. Du är jobbig. Jag skulle hellre spendera tid med resterna av haren jag åt till middag. Förstår du?” Rök log ett kort och knivskarpt leende när han smidigt reste sig upp igen. Vingarna rörde sig lite vid hans sidor, redo att vecklas ut och ta tag i vinden ifall tiken skulle ställa till med en scen. Trots allt visste han inte hur hon skulle reagera över hans spydiga sätt.
Till överst på sidan Gå ner
Poppel
Ninjavarg av Koga
Poppel

Spelas av : Bubbah

[VE20]Skulpterande snö[P] Empty
InläggRubrik: Sv: [VE20]Skulpterande snö[P]   [VE20]Skulpterande snö[P] Emptytis 09 feb 2021, 15:43

Den mörka hanen påminde om Mara och Katya om man slog ihop dom. Aldrig trodde hon att det skulle vara möjligt att vara mer sur än dom två. Kanske hade haren han ätit varit dålig, Poppel har blivit varnad att äta dåligt kött. Kanske hade han ingen som lärt honom det. 
"Jag menar, det blir ju inte roligare än du gör det till. Och umgås med en uräten hare låter hemskt mycket tråkigare än att visa alla andra hur en skulptur egentligen ska se ut." ville han inte vara med så skulle hon väl få bygga den själv, Poppel orkade inte bråka med dryga stroppar som honom ändå. Förhoppningsvis skulle inte någon bråkig Zimaer komma fram och berätta hur man gör, hon kunde faktiskt själv. Ibland iallafall.
"Men jag ska inte hindra dig från att sitta och sura."
Till överst på sidan Gå ner
Rök

Rök

Spelas av : My

[VE20]Skulpterande snö[P] Empty
InläggRubrik: Sv: [VE20]Skulpterande snö[P]   [VE20]Skulpterande snö[P] Emptytis 09 feb 2021, 18:08

Rök himlade trött med ögonen åt henne men lyckades hålla inne sin suck. Vad var denna fascination med isskulpturer? Flera av dem hade rests under tiden han befunnit sig i området, men de verkade inte fylla någon funktion. Mer än att vara vackra att titta på. Det var inte det att Rök inte kunde se varför vissa fann de så tilltalande; det var bara det att han inte tyckte det. Slöseri med tid och arbete. Han värdesatte sin egentid mycket högre än så, och ännu mer än att spendera med den en främling.
      “Vad bra. Tack,” svarade han snabbt. Han gav henne ett sista knivskarpt och uppenbart sarkastiskt leende innan han demonstrativt satte sig med ryggen vänd mot henne. Förhoppningsvis skulle hon gå sin väg.
Till överst på sidan Gå ner
Poppel
Ninjavarg av Koga
Poppel

Spelas av : Bubbah

[VE20]Skulpterande snö[P] Empty
InläggRubrik: Sv: [VE20]Skulpterande snö[P]   [VE20]Skulpterande snö[P] Emptytis 09 feb 2021, 18:45

När han vände ryggen till och satte sig ner så rynkade Poppel på nosen, nästan lite kränkt över hans beteende. Hade han inge hyfs i kroppen eller var han i stort behov av en kram. Oavsett så tänkte hon låta hans bitchiga beteende stoppa henne, var han tjurig så var hon värre. "Men jag sa inte heller att du skulle göra det ensam!" utan att titta på honom så satte hon sig mer bredvid den mörka bevingade vargen. Trotts allt så var det betydligt bättre än att bli snödöpt av galna isvargar, det kunde hennes syskon stå för istället.
Till överst på sidan Gå ner
Rök

Rök

Spelas av : My

[VE20]Skulpterande snö[P] Empty
InläggRubrik: Sv: [VE20]Skulpterande snö[P]   [VE20]Skulpterande snö[P] Emptyons 10 feb 2021, 13:00

Till Röks förskräckelse så slog sig honan istället ned alldeles intill honom. Rök såg sig halvt över axeln med en sylvass blick. Vad var problemet? Fattade hon inte, eller var hon bara medvetet jobbig? Med en illa dold grimas av avsmak makade han sig åt sidan för att öka avståndet mellan dem lite mer. Han insåg att det förmodligen inte var en plan som skulle hålla i längden, och Röks redan väldigt smala tålamod höll på att tunnas ut ytterligare.
     Med en snabb gest reste han sig upp och snurrade runt så han mötte henne med blicken.
     “Okej, vad… vad gör du?” hasplade han ur sig, uppenbart irriterad, men inte riktigt säker på hur han skulle hantera situationen. “Vad är det här? Vad liksom....” Rök slog lite med ena vingspetsen i luften som för att påpeka något osynligt i luften över henne, “varför är du såhär?”
     Rök var van att hans syskon agerade liknande, men när en främling, vars namn han inte ens visste, gjorde det blev situationen genast annorlunda. Bakom den sammanbitna masken så gjorde hon faktiskt honom något nervös, på ett obekvämt vis.
Till överst på sidan Gå ner
Poppel
Ninjavarg av Koga
Poppel

Spelas av : Bubbah

[VE20]Skulpterande snö[P] Empty
InläggRubrik: Sv: [VE20]Skulpterande snö[P]   [VE20]Skulpterande snö[P] Emptyons 10 feb 2021, 14:44

Klart och tydligt märkte Poppel att hanen inte var nöjd med hennes närhet, Katya reagerade väldigt likt men brukade skrika och surt stampa iväg istället. 
Den lilla svansen viftade glatt och hon sjönk ihop lite när hanen ställde sig framför henne. Av ren reflex knep hon ihop ögonen och förväntade sig ett varnande hugg men istället kom ord som inte gjorde hälften så ont som dom äldre systrarna. "J-jag vet inte." rösten var ett lågt mumlande och med lite sänkt huvud tittade dom tvåfärgade ögonen upp på den nattsvarta hanen med den ljusa svansen avslöjande viftande bakom henne i snön. "Det är bara något med dig som är..." ja, vad var det med honom som Poppel inte kunde släppa. Det kändes så bekant men ändå inte. "Som känns varmt." kanske var det hans exotiska utseende som lockade henne, kanske hade det varit gudarna som sagt åt henne att komma honom närmare. Eller var det ren slump, oavsett så ville hon iallafall veta hans namn innan han försvann.
Till överst på sidan Gå ner
Rök

Rök

Spelas av : My

[VE20]Skulpterande snö[P] Empty
InläggRubrik: Sv: [VE20]Skulpterande snö[P]   [VE20]Skulpterande snö[P] Emptyons 10 feb 2021, 22:36

“V-varmt?” upprepade Rök missnöjt. “Vad ska det betyda? Vadå varmt?” Grimasen av förakt blandades med den av oförstående. Han kunde inte minnas att någon någonsin tidigare använt det ordet för att beskriva honom. Det gjorde honom om något bara ännu mer förvirrad, och faktiskt lite förolämpad.
      “Du är ju helt tappad,” fnyste han och lade öronen platta mot sin hjässa. Svansen var stel bak honom till skillnad från hennes. “Är du säker på att dina syskon inte lämnat dig här medvetet? Det skulle faktiskt förklara en hel del.” Rök var måttligt irriterad, men inte bara på henne utan även lite på sig själv, för att han stannade kvar och slösade sin tid. Sin dyrbara tid. Hon gick ju uppenbarligen ändå inte att diskutera med.
Till överst på sidan Gå ner
Poppel
Ninjavarg av Koga
Poppel

Spelas av : Bubbah

[VE20]Skulpterande snö[P] Empty
InläggRubrik: Sv: [VE20]Skulpterande snö[P]   [VE20]Skulpterande snö[P] Emptyons 10 feb 2021, 23:09

Ju mer hon pratade med honom ju mer förvirrad verkade han bli. Det var nästan lite kul att se och höra hans reaktioner tyckte hon. Han var ju trotts allt ganska söt. När frågan om vad hon menade som varm funderade Poppel så att den mörka pannan rynkades ihop lite grann. "Du vet, i själen. Att du är någonting extra." med ett lite nöjt leende tippade hon huvudet på sida och kisade med ögonen. När han frågade om hon var tappad så slutade den ljusa lilla svansen slå och med ett kallt och missnöjd uttryck borrade sig dom runda ögonen in i honom, i hans bäcksvarta ögon. "Ta tillbaka det där!" väste Poppel iskallt fram.
Till överst på sidan Gå ner
Rök

Rök

Spelas av : My

[VE20]Skulpterande snö[P] Empty
InläggRubrik: Sv: [VE20]Skulpterande snö[P]   [VE20]Skulpterande snö[P] Emptyons 17 feb 2021, 04:08

Det ryckte i Röks mungipor när han höll tillbaka impulsen att grimasera i avsmak till vad hon sade. Det var nästan som att det vände sig i magen på honom. Åtminstone var det så han tvingade sig själv att känna när han egentligen inte visste hur han skulle ta åt sig hennes berömmande ord. Hela situationen gjorde honom outhärdligt obekväm, så när hennes uppsluppna humör försvann och ersattes av uppenbar ilska kände han sig lättad. Genast kände han sig lite bättre till mods; som om att stod stadigt på marken igen. Det här var en reaktion han var van vid, något han visste hur han skulle hantera.
     “Tss,” fnyste han och lät nosen peka högre. Han sneglade ner på henne och ett hånfullt, litet flin tog form. Han ruskade på sig som för att avfärda henne och allt hon sagt. Den mjuka, vågiga pälsen lade sig till rätta och han stoppade varsamt in vingarna igen. Den tidigare frustrationen var som bortblåst ur hans anlete och röst.
     “Vilket av det? Att du är helt tappad, eller att dina syskon lämnat dig med flit?” frågade han lugnt, men stämman genomsyrades av en stingande, nedlåtande ton. Rök såg sig omkring i en menande gest. “Jag ser ingen som letar efter dig iallafall,” fortsatte han och mötte hennes blick på nytt med höjda ögonbryn i en obrydd min.
Till överst på sidan Gå ner
Sponsored content
[VE20]Skulpterande snö[P] Empty
InläggRubrik: Sv: [VE20]Skulpterande snö[P]   [VE20]Skulpterande snö[P] Empty

Till överst på sidan Gå ner
 
[VE20]Skulpterande snö[P]
Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: N U M O O R I ::: :: Eriinari :: Eriinari-
Hoppa till: