Pågående Event
Senaste ämnen
» Äntligen hemma [P]
I Lågornas Sken EmptyIdag på 00:33 av Flippa

» Utan mitt liv [Flippa]
I Lågornas Sken EmptyIdag på 00:13 av Flippa

» [VE20]Skulpterande snö[P]
I Lågornas Sken EmptyIgår på 18:23 av Rök

» Skapandet av en Yeti [Lune]
I Lågornas Sken Emptytis 19 jan 2021, 12:01 av Trian

» Ett nervöst bakhåll [P]
I Lågornas Sken Emptytis 19 jan 2021, 10:17 av Trian

» Its on [P]
I Lågornas Sken Emptytis 19 jan 2021, 00:19 av Matvei

» Vålnaden i dina spår [Zaria]
I Lågornas Sken Emptymån 18 jan 2021, 19:47 av Lurlei

» På kollisionskurs
I Lågornas Sken Emptymån 18 jan 2021, 19:30 av Lurlei

» Ingen återvändo
I Lågornas Sken Emptymån 18 jan 2021, 18:48 av Lune

Vem är online
Totalt 1 användare online :: 0 registrerade, 0 dolda och 1 gäst. :: 1 Bot

Inga

Flest användare online samtidigt: 152, den mån 04 nov 2019, 23:54
Chatt
Heads up! Uppdatering av karaktärslistor och titlar
I Lågornas Sken Emptytor 10 dec 2020, 15:57 av Yargol

Hej allesammans!

Nu när Numoori äntligen tycks vakna upp lite igen efter årets långa dvala så passar vi i Crew på att se över medlemslistan och alla karaktärer och konton vi har på sidan. Vi har med detta upptäckt att där är väldigt många karaktärer och konton som i dagsläget saknar rätt titel eller någon form av notis om vad som hänt dem, och det gör därför just nu att det ser ut som att flera spelare …


[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 1
Vinterevent 2020
I Lågornas Sken Emptytis 01 dec 2020, 00:29 av Admin

.•¨*•.¸.•¨*•.¸.•¨*•.

Mörker och stjärnklar natt bryts snart av ljus
Och plötsligt nu som förr
Med färger från en dröm
Så ser vi himlen åter dansa


.•¨*•.¸.•¨*•.¸.•¨*•.


Välkommen till vårt officiella vinterevent 2020 som är en direkt callback till norrskenseventet 2014.

Det vi fick bevittna då …


[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
Affiliates
 

 I Lågornas Sken

Gå ner 
FörfattareMeddelande
Diablo

Diablo

Spelas av : Nilla

I Lågornas Sken Empty
InläggRubrik: I Lågornas Sken   I Lågornas Sken Emptytor 15 dec 2011, 22:07

Reserverat Roll; Mirrow.

Det tunga kattdjuret's rygg var omsluten av Diablos väldiga käftar. Tänderna hadde grävt sig långt in och han hade inga planer att stanna i Kawazatri en längre tid. Hanen var alldeles på gränsen till det revir han nu tillhörde, TDN. Blodet ran ned för kattdjurets kropp, Men även Diablo hade fått sig en smäll. Tre långa rivmärken prydde käkbenet uppför kinden en bit, blodiga, djupa. Antagligen skulle dem bli ärr efter dem läkt om de hade märkts på en annan varg, men Diablo's kropp läker alla sorters möjliga sår, visst försvinner dem inte riktigt helt. Man kan fortfarandre se ett dussintals dödliga sår och hugg märken på hanens hals och bröstkorg, ben och rygg. Det gällde bara att ha ett mycket skarpt öga.
Tunga steg, men endå ljudlösa. Blicken var avsmalnad och mycket snart var han framme där han först hade markerat ut sin plats. Han låg alltid där och åt, så konstigt att han inte träffat på några flockmeddlemmar ennu.
Steg för steg tog sin hanen allt närmare platsen, musklerna var spända och man kunde tydligt se hur nackmusklerna arbetade för att hålla huvudet uppe, trottsallt så hadde han nu minst 80 kg till att bära på. Den väldige hanen vägde kanske kring 980 kg nu med Jaguarens tyngd. Nässtan ett ton med bara muskler, vem skulle egentligen vela bli omkull tacklad av denne hane?
Platsen var varm som alltid, Diablo var framme efter drygt en halv timmes vandrande. Han hade varit tvungen att vila ibland, han hadde inte riktigt haft energin för att jaga innan han ens började, så nu var han nässtan slutkörd. han lade sig ned på sin plats med Jaguaren framför sig. Diablo tog tag i Jaguarens övre framben, sedan började hanen att äta. han var inte så värst brydd om den doft som nådde honnom, trottsallt så var det bara en valpdoft.. kanske efterrätt?
Till överst på sidan Gå ner
Mirrow

Mirrow

Spelas av : Marie

I Lågornas Sken Empty
InläggRubrik: Sv: I Lågornas Sken   I Lågornas Sken Emptyfre 16 dec 2011, 16:53

Han hade börjat gå.. igen. Varför? Han gick helatiden, utan att berätta vart han var påväg, vad höll han på med? Varför stannade han inte för att leka med de andra.
Ja, han ville bara bort, bort från allt som kallades lava och öken, bort från det som kallades
eldormar. För han stog knappt ut med den brinnande ormen längre, den förföljde honom, gjorde så han hörde de otäcka oskända rösterna.

Denna gång hade hans tassar fört honom ännu längre bort, fast han hade börjat lära sig vart han gick. León värkade inte märkt att han gick, men snart skulle hon väl märka och då skulle hon skicka Serpiente efter honom.
Han rös av tanken.
Den enda som visste om hans obehag för ormen var Masquerade.. bror..
Men inte ens han förstod hur hemskt det var att höra röster från ingenstans, från ingen ägare, och det värsta var att orden betydde inget!

Han sänkte huvudet och de vita klorna grävde sig ner i den stelnade lavamassan.
En vulkan spydde ut lava som ran långsamnt ner från dens vägg. Han gillade inte lavan heller, man måste bara se var man lade tassarna helatiden.
Så plötsligt mötte en oskänd doft honom, varg, eller en okänd varg.
Raggen höjdes men så tittade han sig fundersamnt omkring.
Vargen var i närheten, inte långt borta och om han gick lite till så kanske han skulle få se främmlingen. Nyfikenheten tog överhand och han fortsatte frammåt mot doftens håll, en blandning av blod och dött fanns där också.
Till överst på sidan Gå ner
Diablo

Diablo

Spelas av : Nilla

I Lågornas Sken Empty
InläggRubrik: Sv: I Lågornas Sken   I Lågornas Sken Emptyfre 16 dec 2011, 17:27

Diablo lade tassen över jagarens huvud. Grävde ned de svarta klorna i dess skalle, hanen tog en stor tugga av kattdjurets hals. Lemmar, organ och en massa andra inälvor följde med de utslitna köttet. Det kanske inte var så konstigt att alla dessa lämnar och inälvor följde med ut då Diablos käft var enorm. Ett slugt leende spred sig över hanens svarta läppar. Doften av valp märmade sig, varför hade den Lilla valp hanen gått åt detta håll då Diablo lika gärna kunde vara en livsfarlig fiende och inte en flockmeddlem. Denne valp var antingen bara förblindad av sin nyfikenhet eller var han bara modig. Varför hade dens moder inte sett till honom? Diablo kom tilslut fram till att det inte var något viktigt att tänka på nu, tills vidare. Om denne valp var en fiende så skulle den snart sluta som efterrätt, om inte så skulle han antagligen få hålla sig i skinnet. Och vem vet, denne hanen kanske skulle kunna hålla honom sällskap?
Diablo slöt sina käftar kring dess nacke ennu en gång. Men nu en mycket större tugga.(kort men det får duga xD)
Till överst på sidan Gå ner
Mirrow

Mirrow

Spelas av : Marie

I Lågornas Sken Empty
InläggRubrik: Sv: I Lågornas Sken   I Lågornas Sken Emptyfre 16 dec 2011, 17:47

Så förde han sin lilla kropp frammåt, tyst. Han var inte rädd, fruktade inte, kanske dumnt?
Nej, han ville bara se något, något nytt. Så såg han en siluett, av någon som åt något, för visst var det en till kropp? Han fortsatte frammåt nu med smått rynkande fundersam panna, så såg han snart en främmande varg. Svart, muskulös med en lejonman och horn i pannan, någon som han inte sett förut.
Öronen ströks bakåt och en smått eklad grimas kom i hans ansikte då han såg inälvorna.
Han hade inte riktigt börja vänja sig med allt blod då han inte för så lenge sen börjat äta kött, det var segt.

De röda ögonen var ennu avvaktande då han gick i en halv cirkel kring den vuxna hanen.
"Vem är du?" sa han med en avvaktande nästan kall ton, inte valpigt glad.
Han var ännu cirka 10 meter bort från hanen, och stannade där.
En vind drog genom pälsen och den lila pannluggen/manen så det ena röda ögat syndes, han lade ner huvudet så pannluggen ramlade över ögat igen och så höjde han huvudet
för att vänta på svar-
Till överst på sidan Gå ner
Diablo

Diablo

Spelas av : Nilla

I Lågornas Sken Empty
InläggRubrik: Sv: I Lågornas Sken   I Lågornas Sken Emptyfre 16 dec 2011, 20:08

Hanen hade redan märkt den lille framför honnom, en bit bort. Hans fråga var en självklarhet, såklart att den lille var nyfiken. Diablo kollade på honnom med sina kristallklara lila ögon. Slickade sig kring munnen och svarade lungt, men med en mörk och djup, ganska hes och varm röst. "Mitt namn är Diablo" ett varmt leende spred sig på hans svarta läppar,ett varmt men endå lömskt leende. "Och vem är du?" frågade han tillbaks. Hanen sänkte huvudet ennu en gång, drog ut en stor köttbit och la den till sidan som om den redan varit lös. Köttet är i vanliga fall väldigt segt, men för Diablo var det rena rama barnleken.
Till överst på sidan Gå ner
Mirrow

Mirrow

Spelas av : Marie

I Lågornas Sken Empty
InläggRubrik: Sv: I Lågornas Sken   I Lågornas Sken Emptyfre 16 dec 2011, 20:22

Mirror tittade på främlingen, ett leende hade spridits på den andres läppar. Men ett leende fick honom att inte känna sig så mycket mindre spend.
Diablo.. Inget namn han kände till. Inte hört.
Nästa fråga var nästan väntad. Han tittade på den andre, funderade hur han skulle svara.
För han hade inte på klart ännu om det var en medlem i flocken eller inte.

"Mirror, son av León" sa han och nu drog ett leende över läpparna, snabbt innan det försvan. Det hade mor en gång sagt att de skulle säga, kanske det var bäst att vara på den säkra sidan.
Han gick lite närmare, men inte mycket.
Hanen åt av ett djur han själv aldrig hade sett förr och den svarta pannan rynkades ännu en gång i ett fundersamnt veck.
Till överst på sidan Gå ner
Diablo

Diablo

Spelas av : Nilla

I Lågornas Sken Empty
InläggRubrik: Sv: I Lågornas Sken   I Lågornas Sken Emptysön 18 dec 2011, 14:31

Diablo körde in huggtänderna i ett blodkärk så att blodet bara vällde fram, hanen sög i sig det varma utsökta blodet, det gick fort för honnom att suga i sig det eftersom att hans sugningskraft var så stark gämfört med den någortlunda stora kattdjurets kropp. Den döda kroppen vart drastiskt mindre, då han inte fick ut nå mer höjjde han sitt huvud och slickade sig om munnen. Då den lilla valpen tog något steg frammot log han bara "Nå Mirrow.. Jag antar att du tillhör The Dark Nation?.. Och om så är fallet ska du inte heller behöva tveka att gå fram till mig" Svarade Diablo ärligt, den väldige lejonlike hanen låg kvar på sin plats, han bestämde sig för att ligga kvar. Även om han hadde fått sällskap så skulle denna valp inte få hindra honnom för att njuta av sin måltid.
Till överst på sidan Gå ner
Mirrow

Mirrow

Spelas av : Marie

I Lågornas Sken Empty
InläggRubrik: Sv: I Lågornas Sken   I Lågornas Sken Emptysön 18 dec 2011, 15:39

Han närmade sig den andra, men väldigt avvaktande, tass efter tass rörde han sig fram nu var det inte så långt i mellan dem.
The Dark Nation.. javisst det var ju det flocken hette! Han hade inte haft tankar på den förrut, hade haft för mycket annat att tänka på.
"Hur ska jag vara säker på att du inte river mig i stycken som du gjort med.. den"
sa han och nickar menande mot det konstiga djuret som hanen höll på att äta.
"Och vad är detdär?" sa han sen och rynkade pannan.

Den kom närmare.. han skulle snart vara här. Serpiente.
León värkade märkt att han försvunnit, eller så var det bara Serpiente som märkt det.
För Mirror var inte säker på om han hade egen vilja eller inte.
Och snart lyste eldormen sig upp i mörkret och snurrade runt i luften. Den hade en medelstor storlek cirka 2 meter.
Rösten kom tillbaks, han tittade på Diablo, försökte se om han värkade höra det..
Men hoppet höll på att försvinna.
Till överst på sidan Gå ner
Diablo

Diablo

Spelas av : Nilla

I Lågornas Sken Empty
InläggRubrik: Sv: I Lågornas Sken   I Lågornas Sken Emptymån 19 dec 2011, 21:02

Diablo skrattade lite, fasst varmt åt denne lille valp. "jag tillhör själv TDN, om jag skulle röra dig så skulle Key antagligen bli rasande" Sa han ärligt och skakade på huvudet, manen ruffsades till en aning, men det gjorde honnnom inget. "jaguar, lever i Kawazatri. jag var där för inte så länge sen och fällde detta Kattdjur" Diablo såg den lille komma närmare, men med osäkra steg. Diablo kunde ana att någonting bekymrade valpen, var det för att han tappat bort sin moder? eller var det Diablos fel att valpen betedde sig så konstigt? Hanen skjöt jaguaren till sidan, emot valpen men till sidledes. Sedan lade han framtassarna i kors. hanens kropp var enorm. ialalfall dessa väldiga tassar. Trottsallt sså låg det en nässtan ett tons tung hanen mitt framför en valp som kanske bara vägde 20 kg.
Till överst på sidan Gå ner
Mirrow

Mirrow

Spelas av : Marie

I Lågornas Sken Empty
InläggRubrik: Sv: I Lågornas Sken   I Lågornas Sken Emptytis 20 dec 2011, 22:30

Han slappnade smått av, av några anledningar, Serpiente var där nära och skulle sannerligen göra allt för att skyda honom om hanen försökte göra honom illa, och om Diablos ord var sanna att han var från TDN så skulle han inte skada honom, det kunde han nästan hålla sig klar på.
Men han satt kvar där han var och tittade på det så kallade "kattdjuret" som hanen kallade det till.. Kawasatri, vad var det för plats?
"Får jag fråga.." sa han fundersamnt och tittade från kattdjuret till Diablo och öppnade sen munnen igen.
"..Vad var det för plats du nämnde?". Att det fanns något utanför dethär hade han hoppats på men inte vågat tro. För på mor lät det som att detta var allt! Men det kunde det inte varit, var skulle i såfall mor få all mat ifrån?

Han kände nästan sig spänd, för här var han galen.
Till överst på sidan Gå ner
Diablo

Diablo

Spelas av : Nilla

I Lågornas Sken Empty
InläggRubrik: Sv: I Lågornas Sken   I Lågornas Sken Emptyons 21 dec 2011, 19:00

Diablo slickade sig kring munnen, slickade bort allt blod. "Kawazatri, ett ställe som ligger bortom revirets gränser. En plats med exotiska byterdjur, men även farliga rovdjur" Hanen började att tvätta rent sina tassar från de blod som fastnad i pälsen, trottsallt så var ju Diablo en katthybrid av något slag, men ingen, inte ens han själv visste vilken ras han var. Han var sin egen helt enkelt, härstammade inte från någon. Han la åvansidan på tassen under hakan och stödjade med armbågen emot backen Medans det andra benet låg böjt innot. han granskade den lille.
Till överst på sidan Gå ner
Mirrow

Mirrow

Spelas av : Marie

I Lågornas Sken Empty
InläggRubrik: Sv: I Lågornas Sken   I Lågornas Sken Emptytor 22 dec 2011, 22:23

Han nickade fundersamnt och samlade den informationen han fick ta del av och
satt nu stilla. Han kom inte på så mycket att säga, för han försökte få bort den otäcka rösten som hade smygigt sig på. Ännu svag.
Så plötsligt kom eldormen ut ur mörkret i ögonvrån, den svevade kvickt i luften och for framför honom, stannade upp där och öppnade sitt gap och väste ilsket mot Diablo.
Mirror reste sig snabbt på benen och hoppade åtsidan. Serpientes käftar small igen och den själv backade också bak. Mirror hade sina aningar om att det var mor som styrde den, och kanske hade hon träffat hanen förut för nu hade hon låtit Serpiente dragigt sig bakåt.

Mirrors öron var bakåtstrukna, irriterande.
"Parada" morrade han lågt åt eldormen, han tittade sen upp på Diablo, vad hade han tagigt för reaktion av dethär.
Till överst på sidan Gå ner
Diablo

Diablo

Spelas av : Nilla

I Lågornas Sken Empty
InläggRubrik: Sv: I Lågornas Sken   I Lågornas Sken Emptytor 22 dec 2011, 23:19

Diablo granskade den lille. Och eftersom att allt kring var lava så kunde man inte känna eldens doft som ormen hadde fört med sig. Hanen låg kvar tills en väsning hördes, Snabbt kom den väldige hanen på tassar. ormen backade undan, kanske var det för hans storlek? hanen blottade inte tänder, han såg bara oerhört fundersam ut. Han tog ett steg fram, bara för att markera att han ingenting fruktade hos denne eld orm. han grävde ned klorna i marken med den enda framtassen, beredd på att göra ett anfall om de skulle behövas.
Till överst på sidan Gå ner
Mirrow

Mirrow

Spelas av : Marie

I Lågornas Sken Empty
InläggRubrik: Sv: I Lågornas Sken   I Lågornas Sken Emptyfre 23 dec 2011, 09:02

Det var ju endå bara en orm, en orm någon styrde över. Inget någon kunde göra något åt, den kom alltid tillbaks fast nån attackerade den.
Han såg på Diablo då han reste sig och tog ett steg fram mot ormen.
Eldormen närmade sig Diablo. Mor visade väl inte så stor respekt för hanen hon heller om han trodde det.
"Den är min mors" sa han stilla och tittade upp på Diablo,
"Tyvärr.." mummlade han sen.

Rösten utan ord att förstå hördes och han vände blicken ner i marken. Han kunde dra hem igen, för han behövde inte sällskap av den ormen. Men nu skulle han inte bli lämmnad
i fred det var en sak som var säkert.
Till överst på sidan Gå ner
Diablo

Diablo

Spelas av : Nilla

I Lågornas Sken Empty
InläggRubrik: Sv: I Lågornas Sken   I Lågornas Sken Emptylör 24 dec 2011, 16:16

Hanen kollade på den lille sedan spred sig ett brett leende på hans svarta läppar. "Nåväl, så detta är din barnvakt alltså?" Han spände blicken i den eldiga varelse, eftersom att denne inte kunde skada honnom på det värsta viset så behövde han egentligen inte visa aggrisivitet. Den var vell bara gjort av eld, eller? Vilket visste han inte, men att förlita sig på sin egoism skulle ine gå hem den här gången. Ormar har gift, alla ormar har gift. Så vad hadde denna? Hanen började att styra upp lavan från marken, lavan började att röra sig som hanen vela, det bubblade smått, Beredd på att skicka lavaklot mot denne om de skulle behövas.. Eller skulle dem gå rakt igenom eftersom att eld inte är något fast material? Ärsh, dödens lekar har i varje fall inga regler.
Till överst på sidan Gå ner
Mirrow

Mirrow

Spelas av : Marie

I Lågornas Sken Empty
InläggRubrik: Sv: I Lågornas Sken   I Lågornas Sken Emptylör 24 dec 2011, 23:43

Mirrow tittade på Diablo, han värkade värkligen vilja attackera ormen, det skulle inte hjälpa. Den skulle endå skiljas och sen flyta ihop igen. Nästan bara vatten och is som kunde släcka den. "Typ" svarade Mirror kort och flinade vagt.
För att slippa bråk mellan mors eldorm och Diablos lavamonster så bytte han
samtalsämne [sådär smått diskret xD].

"Har du träffat vår ledare?" frågade Mirror och tittade på Diablo, denna sak intresserade honom faktiskt.
"Vad är det som gjör att hon är värd respekt?" kanske inte en fråga som skulle lämna en valps mun. Men Mirror var inte så normal han heller, det visste han själv och brydde sig knappt. Varför sprida bort så mycket tid åt tramsigt lekande då man endå kunde samla information om omvärlden!
Till överst på sidan Gå ner
Diablo

Diablo

Spelas av : Nilla

I Lågornas Sken Empty
InläggRubrik: Sv: I Lågornas Sken   I Lågornas Sken Emptysön 25 dec 2011, 14:52

Nyfiken liten valp huh? "För att komma med i flocken så är det en lag på att man först måste träffa flockens ledare" Diablo såg på den lille att han inte vela ha något bråk. "Be denne varelse att krypa tillbaks i din mors inre. Jag har inte lusst att skapa en krigsschen frmför en valp" Diablos hållning mjuknade. Han satte sig faktiskt ned. Blicken smalnade och de blod som fanns kring hans tassar var nässtan torkat. Den enorme hanen hadde huvudet högt buret, om denne varelse skulle attackera så skulle han vara väl förberedd endå.
Till överst på sidan Gå ner
Mirrow

Mirrow

Spelas av : Marie

I Lågornas Sken Empty
InläggRubrik: Sv: I Lågornas Sken   I Lågornas Sken Emptytor 29 dec 2011, 11:54

Mirror tittade på hanen och skakade på huvudet.
"Jag menade inte så. Vad är det som får er att ha stor respekt för henne?" sade han och skakade på huvudet. Drog lite på munnen och tittade sen på den andre, han var mycket starkare en han själv, han var också mycket stor. Mycket större en mor.
Mirror granskade honom smått med blicken och ryckte sen lite på sig och fnös åt hanens nästa ord.

"Han går inte tillbaks för att jag ber om det. Han följer mig, vaktar mig. Men så länge du inte gör något så gör han inget mot dig heller" sa han enkelt och la huvudet på sne.
Sedan föll hans tankar tillbaka till den tropiska skogen hanen berättade om.
Kanske skulle han dit igen snart, kanske skulle han kunna få följa med. Bara kort?
Han ville bara bort härifrån ett tag.
Till överst på sidan Gå ner
Sponsored content
I Lågornas Sken Empty
InläggRubrik: Sv: I Lågornas Sken   I Lågornas Sken Empty

Till överst på sidan Gå ner
 
I Lågornas Sken
Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: N U M O O R I ::: :: Lavaöknen-
Hoppa till: