Pågående Event
Senaste ämnen
» [Avslutat] Dödslistaaan
Om jag får sörja. Om så bara för ett ögonblick. EmptyIdag på 11:20 am av Yargol

» I dina ögon himlaljus [Nomë]
Om jag får sörja. Om så bara för ett ögonblick. Emptylör jan 23, 2021 12:13 pm av Nomë

» [VE20]Skulpterande snö[P]
Om jag får sörja. Om så bara för ett ögonblick. Emptyfre jan 22, 2021 3:36 pm av Poppel

» [Avslutat] Till dödslistan
Om jag får sörja. Om så bara för ett ögonblick. Emptytor jan 21, 2021 10:55 am av Yargol

» [Avslutat] Titeländringar
Om jag får sörja. Om så bara för ett ögonblick. Emptytor jan 21, 2021 10:51 am av Yargol

» [Avslutat] Titlar
Om jag får sörja. Om så bara för ett ögonblick. Emptytor jan 21, 2021 10:51 am av Yargol

» Äntligen hemma [P]
Om jag får sörja. Om så bara för ett ögonblick. Emptytor jan 21, 2021 12:33 am av Flippa

» Utan mitt liv [Flippa]
Om jag får sörja. Om så bara för ett ögonblick. Emptytor jan 21, 2021 12:13 am av Flippa

» Skapandet av en Yeti [Lune]
Om jag får sörja. Om så bara för ett ögonblick. Emptytis jan 19, 2021 12:01 pm av Trian

Vem är online
Totalt 4 användare online :: 1 registrerad, 0 dolda och 3 gäster. :: 1 Bot

Yargol

Flest användare online samtidigt: 152, den mån nov 04, 2019 11:54 pm
Chatt
Heads up! Uppdatering av karaktärslistor och titlar
Om jag får sörja. Om så bara för ett ögonblick. Emptytor dec 10, 2020 3:57 pm av Yargol

Hej allesammans!

Nu när Numoori äntligen tycks vakna upp lite igen efter årets långa dvala så passar vi i Crew på att se över medlemslistan och alla karaktärer och konton vi har på sidan. Vi har med detta upptäckt att där är väldigt många karaktärer och konton som i dagsläget saknar rätt titel eller någon form av notis om vad som hänt dem, och det gör därför just nu att det ser ut som att flera spelare …


[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 1
Vinterevent 2020
Om jag får sörja. Om så bara för ett ögonblick. Emptytis dec 01, 2020 12:29 am av Admin

.•¨*•.¸.•¨*•.¸.•¨*•.

Mörker och stjärnklar natt bryts snart av ljus
Och plötsligt nu som förr
Med färger från en dröm
Så ser vi himlen åter dansa


.•¨*•.¸.•¨*•.¸.•¨*•.


Välkommen till vårt officiella vinterevent 2020 som är en direkt callback till norrskenseventet 2014.

Det vi fick bevittna då …


[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
Affiliates
 

 Om jag får sörja. Om så bara för ett ögonblick.

Gå ner 
FörfattareMeddelande
Selva

Selva

Spelas av : Lullu

Om jag får sörja. Om så bara för ett ögonblick. Empty
InläggRubrik: Om jag får sörja. Om så bara för ett ögonblick.   Om jag får sörja. Om så bara för ett ögonblick. Emptyons jan 01, 2020 7:37 pm

[Ensaminlägg. Utspelar sig kort efter invigningen i Skuggfall]


Ett djupt, rosslande andetag fick bröstkorgen att höjas i en långsam rörelse. De skadade revbenen skrek under huden, skickade smärtan i intensiva stötar genom kroppen. Men det var en smärta som fungerade mer som bakgrundsbrus än någonting annat i detta kaotiska ögonblick. Som om varken kropp eller psyke inte riktigt kunde registrera den. Alla sinnen var fullt upptagna med någonting annat.
Inte för att detta kunde påstås komma som en överraskning. Inte egentligen. Kanske hade det rent av kunnat beskrivas som att det varit väntat. Helheten iallafall. Det var detaljerna, och alla känslor runt omkring, som hon aldrig kunnat förutse. Känslor som påverkade både mentalt, och fysiskt. Gjorde det svårare än vanligt att sålla ut sina egna tankar ur den klibbiga massa av sjukdom och instinkter som kokade innanför skallbenet. Det kändes nästan som att hon var en åskådare, placerad i bakgrunden av sitt eget sinne. Det var hennes kropp, men det fanns lite hon kunde göra för att försöka kontrollera den.

Stanken av blod fyllde natten, och luften omkring henne förvandlades till rök där den kom i kontakt med innandömet hennes kropp förkastade.
Ja, nog hade hon vetat. Hur intensivt riktad blodbändningen än varit på hennes skador var det omöjligt att inte lägga märket till något sådant med den kraft hon hade. Inte för att det varit avsiktligt, men det klart att möjligheten funnits där i samma stund hon valt att spendera tid med en viss hane innan hon skulle delta i invigningen av gladiatorarenan. Om hon inte deltagit i sin match. Om hon vunnit. Om hon inte blivit skadad. Ordet om upprepades gång på gång i huvudet, nästan så att det ekade. Om hon inte slagits sönder och samman, skulle hon inte befinna sig här just nu. Då kanske hon rent av snart skulle märka av hur buken börjat växa. Kunnat lyssna till extra hjärtslag inuti hennes kropp, och känt rörelserna av små tassar utan att behöva använda sin kraft.
Det tunga huvudet sjönk till marken, och ett krystat skratt lämnade henne. Tanken var skrattretande. Denna våg av sorg och ängslan som sköljde över henne, det var inget annat än instinkter. Instinkter, i sitt råaste, mest outformade stadium. Med sådana allvarliga skador, var det ett mirakel att det ens gått såhär långt. Ett mirakel dömt att krossas. Men trots all denna logik, var det någonting som inte kändes rätt. Någonting som gjorde ont. Någonstans.
En sista ryckning gick genom den tunga kroppen, och hon lyfte huvudet för att studera resultatet av någonting som aldrig var menat att bli till. Det var bara blod. Rester. Kvarlevor? Det fanns ingen liknelse i vad det en dag var menat att se ut som. De var, trots allt, i ett alldeles för tidigt stadium för det. Det fanns ingenting att göra. Ingenting som hade kunnat göras. Detta var väntat. Fanns ingen anledning att sörja. Ingen alls.
Så varför kändes det jobbigt?
Nosryggen veckades, och en skugga drog över det mörka ansiktet. Blodet som fläckat hennes päls samlade hon ihop med hjälp av blodbändningen, innan det lades i samma pöl som allt det andra. Nu var det gjort. Det var över. Hon reste sig upp, långsamt och försiktigt då det vänstra frambenet inte ville fungera ordentligt och revbenen fortfarande ömmade. Det fanns ingenting att blicka tillbaka på. Det enda alternativ som fanns var att fortsätta framåt. Logik. Hård sanning. Så varför kände hon för första gången i sitt liv ett sting av ensamhet..?
Till överst på sidan Gå ner
 
Om jag får sörja. Om så bara för ett ögonblick.
Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: N U M O O R I ::: :: Azhekaslätten :: Azhekaslätten-
Hoppa till: