Pågående Event
Senaste ämnen
» Adopterbara designer av Kreft
Cirkus i stan? [Pandora] EmptyIgår på 23:04 av Yargol

» [Avslutat] Dödslistaaan
Cirkus i stan? [Pandora] EmptyIgår på 11:20 av Yargol

» I dina ögon himlaljus [Nomë]
Cirkus i stan? [Pandora] Emptylör 23 jan 2021, 12:13 av Nomë

» [VE20]Skulpterande snö[P]
Cirkus i stan? [Pandora] Emptyfre 22 jan 2021, 15:36 av Poppel

» [Avslutat] Till dödslistan
Cirkus i stan? [Pandora] Emptytor 21 jan 2021, 10:55 av Yargol

» [Avslutat] Titeländringar
Cirkus i stan? [Pandora] Emptytor 21 jan 2021, 10:51 av Yargol

» [Avslutat] Titlar
Cirkus i stan? [Pandora] Emptytor 21 jan 2021, 10:51 av Yargol

» Äntligen hemma [P]
Cirkus i stan? [Pandora] Emptytor 21 jan 2021, 00:33 av Flippa

» Utan mitt liv [Flippa]
Cirkus i stan? [Pandora] Emptytor 21 jan 2021, 00:13 av Flippa

Vem är online
Totalt 6 användare online :: 0 registrerade, 0 dolda och 6 gäster. :: 1 Bot

Inga

Flest användare online samtidigt: 152, den mån 04 nov 2019, 23:54
Chatt
Heads up! Uppdatering av karaktärslistor och titlar
Cirkus i stan? [Pandora] Emptytor 10 dec 2020, 15:57 av Yargol

Hej allesammans!

Nu när Numoori äntligen tycks vakna upp lite igen efter årets långa dvala så passar vi i Crew på att se över medlemslistan och alla karaktärer och konton vi har på sidan. Vi har med detta upptäckt att där är väldigt många karaktärer och konton som i dagsläget saknar rätt titel eller någon form av notis om vad som hänt dem, och det gör därför just nu att det ser ut som att flera spelare …


[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 1
Vinterevent 2020
Cirkus i stan? [Pandora] Emptytis 01 dec 2020, 00:29 av Admin

.•¨*•.¸.•¨*•.¸.•¨*•.

Mörker och stjärnklar natt bryts snart av ljus
Och plötsligt nu som förr
Med färger från en dröm
Så ser vi himlen åter dansa


.•¨*•.¸.•¨*•.¸.•¨*•.


Välkommen till vårt officiella vinterevent 2020 som är en direkt callback till norrskenseventet 2014.

Det vi fick bevittna då …


[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
Affiliates
 

 Cirkus i stan? [Pandora]

Gå ner 
FörfattareMeddelande
Aliital

Aliital

Spelas av : LiljaTheAlmighty

Cirkus i stan? [Pandora] Empty
InläggRubrik: Cirkus i stan? [Pandora]   Cirkus i stan? [Pandora] Emptyons 10 jul 2019, 19:01

Månens ljus glödde över Eriinari och skapade skuggor perfekt för mörka vargar och annat hot att gömma sig i. En het källa pyste upp en kaskad med vatten och Alii som gått precis intill den blev dränkt. " Åh typiskt.. " Muttrade hon lite uppgivet där hon nu stod helt genomblöt. Det varma vattnet rann av henne och hon suckade åt att det var tredje gången det här hände. När skulle hon lära sig att inte gå precis bredvid dom här? Hon sneglade på nästa som låg snett framför henne och dom olik färgade ögonen smalnade av " Nej du, mig lurar du inte! " Fnittrade hon högt när hon började snedda förbi den i rask trav. Av pälsen rann det vatten och hennes måntatuering glödde tack vare månljuset. Alii log nöjt och höjde huvudet i en segergest när hon lyckades ta sig förbi nästa källa utan att bli blöt, hon fnittrade barnsligt och travade förbi med blicken fäst på källan som plötsligt började bubbla oroväckande. Hon såg sig inte för. PLUMS försvann marken under henne och Alii slog en kullerbytta nerför en liten sluttning. " Nej, nej nej!" Pep hon samtidigt som hon hjulade nerför backen, hysteriskt skrattande.
Till överst på sidan Gå ner
Pandora

avatar

Spelas av : Bellzpellz

Cirkus i stan? [Pandora] Empty
InläggRubrik: Sv: Cirkus i stan? [Pandora]   Cirkus i stan? [Pandora] Emptyons 10 jul 2019, 21:53

Den gråbruna tiken känner sig fortfarande skakad över mötet med vargarna med de där underliga benbanden och de två främlingarna. Någon hade dött. Det hade även skrikits på henne. Hon skäms lite över hur hon regerade. Men hon kan inte hjälpa det. Hon fick panik över att se den där silvriga tiken plågas på det där viset. Och röda ögon. Hon hade fått en ond aning av att se silvervargens plågare. Hans ögon.
Tiken ruskar på huvudet och fortsätter lunka framåt. Hon hade utan att tänka följt i gruppens spår. Hon ville be om ursäkt för sitt beteende. Det är i alla fall det minsta hon kan göra. De har ett långt försprång men ännu är spåret färskt. Allteftersom hon travar framåt så funderar hon på hur hon ska uttrycka sig när hon väl finner dem. Just nu är det hennes mål. Vad som driver henne framåt. Hittills har hon tagit var dag som den kommer. Men det blir allt svårare och svårare. Hon vet inte sitt syfte. Vad hon är skapt för. Det är en hemsk tyngd att behöva bära. Det enorma svarta hål hon bär inom sig. Att inte kunna minnas någonting av vem hon var eller var hon kommer ifrån. Eller ens vart hon var på väg. Det känns som ett stort sår i hennes själ. Och hela tiden blir det lite mer infekterat.

Plötsligt smiter en ny doft in i spåret. Och då tiken går i sina egna tankar så börjar hon istället följa det spåret. Det är inte förrän en blå gestalt uppenbarar sig i hennes synfält som den gråbruna vargen hajar till och gör halt. Hon tippar huvudet på sne. Främlingarna hon söker har vissa blå medlemmar. Hon rör sig närmare. Men när hon ser att främlingen inte har några benlindor stannar hon till igen och blir osäker. Sen driver hon på sig själv igen.
"Ursäkta?" Säger hon osäkert. "Har du sett en grupp vargar komma förbi här?" Frågar hon.
Till överst på sidan Gå ner
Aliital

Aliital

Spelas av : LiljaTheAlmighty

Cirkus i stan? [Pandora] Empty
InläggRubrik: Sv: Cirkus i stan? [Pandora]   Cirkus i stan? [Pandora] Emptytis 06 aug 2019, 15:27

Alii kände hur hela huvudet snurrade fortare efter varje varv hon hjulade. Skrattet ekade ur hennes svalg och när hon tillslut stannat upp ligger hon på rygg och fnittrar för sig själv. Världen snurrade i 200km/h och hon försökte hämta andan och få fokus på plats igen. " Det där var inte planen. " Hon satte sig yrvaket upp och fick syn på en annan varg framför henne. Hon reste sig snabbt upp men föll som en fura, alldeles för fort och hon hade ingen styrsel på sina ben. En ursäktande röst frågade om hon sett en grupp vargar gå förbi. Alii satte sig sakta upp igen och försökte blinka för att få fokus på tiken. " Ehh n.n..nej tyvärr. " Svarade hon ursäktande och med en mjuk röst. Ett till försök att resa sig upp men den här gången mer långsamt. " Är du säker att dom gick förbi här?" rösten var fortfarande tvekande och hon såg ner på sin tass som hon stukat för flera veckor sedan men som helt plötsligt ömmade lite igen. " Åh typiskt... " Hon rörde på tårna för att försöka få igång blodcirkulationen.
Till överst på sidan Gå ner
Sponsored content
Cirkus i stan? [Pandora] Empty
InläggRubrik: Sv: Cirkus i stan? [Pandora]   Cirkus i stan? [Pandora] Empty

Till överst på sidan Gå ner
 
Cirkus i stan? [Pandora]
Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: N U M O O R I ::: :: Eriinari :: Eriinari-
Hoppa till: