Pågående Event
Senaste ämnen
» [VE20]Vad finns bortom stjärnorna[Vassya]
I'm back [P] EmptyIgår på 21:22 av Poppel

» Adopterbara designer av Kreft
I'm back [P] Emptymån 25 jan 2021, 23:04 av Yargol

» [Avslutat] Dödslistaaan
I'm back [P] Emptymån 25 jan 2021, 11:20 av Yargol

» I dina ögon himlaljus [Nomë]
I'm back [P] Emptylör 23 jan 2021, 12:13 av Nomë

» [VE20]Skulpterande snö[P]
I'm back [P] Emptyfre 22 jan 2021, 15:36 av Poppel

» [Avslutat] Till dödslistan
I'm back [P] Emptytor 21 jan 2021, 10:55 av Yargol

» [Avslutat] Titeländringar
I'm back [P] Emptytor 21 jan 2021, 10:51 av Yargol

» [Avslutat] Titlar
I'm back [P] Emptytor 21 jan 2021, 10:51 av Yargol

» Äntligen hemma [P]
I'm back [P] Emptytor 21 jan 2021, 00:33 av Flippa

Vem är online
Totalt 7 användare online :: 2 registrerade, 0 dolda och 5 gäster. :: 1 Bot

Achak, Poppel

Flest användare online samtidigt: 152, den mån 04 nov 2019, 23:54
Chatt
Heads up! Uppdatering av karaktärslistor och titlar
I'm back [P] Emptytor 10 dec 2020, 15:57 av Yargol

Hej allesammans!

Nu när Numoori äntligen tycks vakna upp lite igen efter årets långa dvala så passar vi i Crew på att se över medlemslistan och alla karaktärer och konton vi har på sidan. Vi har med detta upptäckt att där är väldigt många karaktärer och konton som i dagsläget saknar rätt titel eller någon form av notis om vad som hänt dem, och det gör därför just nu att det ser ut som att flera spelare …


[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 1
Vinterevent 2020
I'm back [P] Emptytis 01 dec 2020, 00:29 av Admin

.•¨*•.¸.•¨*•.¸.•¨*•.

Mörker och stjärnklar natt bryts snart av ljus
Och plötsligt nu som förr
Med färger från en dröm
Så ser vi himlen åter dansa


.•¨*•.¸.•¨*•.¸.•¨*•.


Välkommen till vårt officiella vinterevent 2020 som är en direkt callback till norrskenseventet 2014.

Det vi fick bevittna då …


[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
Affiliates
 

 I'm back [P]

Gå ner 
FörfattareMeddelande
Artemis
Död
Artemis

Spelas av : Bellzpellz | Död

I'm back [P] Empty
InläggRubrik: I'm back [P]   I'm back [P] Emptytis 01 nov 2011, 20:48

Den stora gyllene varginnan har åter beträtt Lavaöknens marker. Förra gången var bara här för att se sig omkring. Men denna gång är hennes ärende här helt annat. Hon har gjort det hon behövde göra och nu är hon här igen som hon lovat. Den pupillösa rubinröda blicken söker över landskapet som verkar ligga helt öde. Lavan bubblar lugnt i sina skåror i marken. Marken skapar broar över dem för att varginnan ska obehindrat kunna vandra rakt fram utan avbrott. De tofsprydda öronen klipper till när en varm vind drar förbi och smeker den gyllene pälsen. Det är höst. Men här i lavaöknen regerar fortfarande värmen.

Solen har börjat dala. Kastar ett varmt mjukt sken över hela området. Nog är det en omställning att gå från kyla och iskallt regn till lavaöknens värme. Men det stör inte denna varginna något direkt. Hennes jordkrafter ger henne förmågan att temperera kroppen efter området hon befinner sig i. Det är en behändig teknik. Men såklart inte helt perfekt. Det är fortfarande varmt. Men uthärdligt.

Artemis stannar upp. Sveper med blicken över området igen innan hon sträcker på halsen och riktar nosen mot skyn och släpper lös ett yl. Ett yl som säger att hon är tillbaka.

[Pax till Key]
Till överst på sidan Gå ner
Key
Utvandrad
Key

Spelas av : Lullu | Utvandrad

I'm back [P] Empty
InläggRubrik: Sv: I'm back [P]   I'm back [P] Emptytis 01 nov 2011, 21:40

Lavaöknen låg stilla, till synes öde. Vulkanen som reste sig ståtligt emot den röktäckta himlen verkade vara det närmaste livlig aktivitet man kunde stöta på i detta område.
Men öknen är full av faror och överraskningar. Man bör aldrig beträda den och tro sig vara helt säker.
I en av de höga klipporna som reste sig emot skyn, en bit inte alltför långt ifrån vulkanen, hade en grotta karvats in. Inte så djup att man skulle tveka på steget för att beträda den, men tillräckligt skyddande för att man skulle kunna tillåta sig själv lägga sig ner och vila. Någonting som en högrest, hornrpydd varelse beslutat sig för.
Andningen var tung, ändå hävdes inte kroppen på samma sätt som den brukar när andningen är en kamp för det djur som försöker dra in så mycket syre som möjligt i lungorna. Kroppen låg nästan helt stilla pressad emot det hårda underlaget, det hornprydda huvudet vilandes tungt intill en av framtassarna och de isblå ögonen som alltid annars brukade syna hennes omgivning var slutna.
Anledningen till varför hon beslutat sig för att lägga sig ner, i skydd av skuggorna och i mitten på sitt revir var kanske inte lika uppenbar som vissa kunde tro. Jovisst ville hon hålla uppsikt över sina marker, men hon förlitade sig på att hennes medlemmar uppfyllde de kraven åt henne vissa gånger. Men hon hade också önskat en stunds ensamhet.
Sedan kaosveckan hade flocken kämpat, många medlemmar velat resa sig snabbt och bygga upp flocken så fort som möjligt för att de skulle kunna nå toppen, men att resa sig snabbt hade aldrig varit del av hennes plan. Det hade såklart setts som en omöjlighet, då hon ensam bar ansvar och plikt, men hon hade aldrig önskat sig någon som skulle fånga upp flocken om hon någon gång tappade den. Inte förrän nu då.
En Beta hade valts för ett tag sedan, men den utvalda hade mött döden inte långt efter det. Nu var platsen åter tom, och det var ett faktum som lade en smak av irritation på den mörka honans tunga.
Anledningen till att hon började känna sig irriterad och trött på allt detta ansvar var inte att åren började komma ifatt henne. Nej, hon valde att se det som att denna värld var för liten för henne.

Ett yl som ekade över de lavatäckta markerna nådde hennes öron, skingrade tankarna som tillåtits löpa amok innanför pannbenet på henne och förde henne åter till nuet.
De isblå ögonen öppnades, och hon behövde inte fundera mer än ett ögonblick på vem det ylet kunde tillhöra. Minnet hade ännu inte svikit henne, och den väntan som hon gått och burit på en tid nu hjälpte henne att snabbt lista ut vem det var som önskade bli hörd.
Ett brett flin smög sig över de svarta läpparna, och hon lyfta huvudet från marken för att blicka ut över öknen framför sig, innan hon reste sig upp. Musklerna arbetade under skinnet på henne, vissa lemmar knakade när hon sträckte på dem, och hon tillät en skär tunga fukta det andra paret läppar som prydde hennes strupe.
Hon hade inte sovit djupt. Hon sov aldrig djupt. Därför var hon heller inte klarvaken när hon med smidiga rörelser tog sig ur grottan och ner på marken. Lavan skyggade undan hennes tassar, drogs bort och lämnade en väg framför henne fri. I ett klimat som detta, var hennes kraft oövervinnerlig.
Nacken böjdes bakåt, de kraftiga käkarna särades och hon släppte ifrån sig ett kallt, rått, nästan blodisande skall. Ett meddelande till den andra honan att hon inte planerade låta henne vänta.
Till överst på sidan Gå ner
Artemis
Död
Artemis

Spelas av : Bellzpellz | Död

I'm back [P] Empty
InläggRubrik: Sv: I'm back [P]   I'm back [P] Emptytis 01 nov 2011, 21:58

Hon fortsätter vandra över lavaöknens fårade mark. Men tänker sig för och vandrar ändå inte för långt in på det revir hon är väl medveten att hon har beträtt. Förmodligen kommer hennes sökande inte bli lång. Sist hon lämnade den här platsen var det för att finna en varg hon är blodsbunden till. Hon är dock fortfarande inte säker över vad hon ska tycka om det mötet och den vargen när hon tillslut funnit honom. Så för stunden har hon helt enkelt trängt undan alla tankar på den saken. Istället helt ägnat sig åt att så snabbt som möjligt ta sig tillbaka till denna plats. Nog är Artemis av lätt otålig karaktär. Hon tycker inte om när saker och ting tar för lång tid att fullfölja. Men hon är heller inte den som skyndar på allting för att så fort som möjligt nå sitt mål. Man måste kämpa för allt. För om man inte kämpar blir man inte starkare. Man får ingenting gratis i den här världen. Det är därför hon har valt att vandra tillbaka till den här platsen. För att möta den större varginnan som hon valt att ge sin respekt till. För här har Artemis en stark känsla av att hon verkligen kommer få kämpa för sin rätt och på så sätt vinna både makt och styrka. Och det är precis det hon är ute efter. Det är det hennes existens går ut på.

Mycket snart hörs ett skall av en bekant stämma. De tofsprydda öronen klipper till och spetsas sedan åter framåt. Stegen avtar och Artemis stannar. Hon är fortfarande inte den som skulle gå någon annan till mötes. Men anledningen till att hon nu stannar och väntar in den andre är av annan natur. Artemis är fortfarande klassad som flocklös. Detta är ett revir. Det tillhör en flock. Och det är den flockens ledare som nu kommer henne till mötes. Bara den faktan är nog att få henne att stanna där hon är och invänta vad det än är som kan tänkas riktas mot henne under detta kommande möte.
Till överst på sidan Gå ner
Key
Utvandrad
Key

Spelas av : Lullu | Utvandrad

I'm back [P] Empty
InläggRubrik: Sv: I'm back [P]   I'm back [P] Emptytis 01 nov 2011, 22:30

Flinet som tidigare vilat på läpparna har tonat bort. Kvar finns en mask som enbart visar upp kyla, och en hårdhet som talar för att det inte ligger i denna honas natur att visa känslor i kroppsspråket eller blicken, synliga för andra varelser.
Med strikt hållning, högrest huvud och en gång som talar för att hon äger den mark där hon sätter tassarna tar hon sig med långa steg framåt.
Svaveloset från lavan, hettan som får luften att vibrera, gör det svårt att upptäcka alla dofter som kan befinna sig i denna öken. Men då både elden och lavan, hettan själv, är någonting som hon kan kontrollera tillåter klimatet hennes sinnan att uppfatta ljud och lukter som inte andra varelser skulle kunna. Ytterst användbart, och ytterligare en fördel till varför just lavaöknen är den största landdelen som tillhör hennes revir.
Den andra honans doft vilar ytterst svag i luften, och då den växer sig starkare för varje steg hon tar inser hon att den andra stannat upp. Ett klokt val, det vore ytterst onödigt om hon skulle springa på någon av medlemmarna som håller sig till gränserna. Speciellt då honan ännu anses vara flocklös, och utomstående inte äger tillträde innanför revirets gränser, skulle det inte anses vara annat än tidsödslande med en situation som skulle kunna uppstå ifall en av de andra medlemmarna befann sig på denna plats för stunden.

De isblå ögonen lägger blicken på en skepnad en bit framför henne, och vid synen av den andra honan rycker det till lätt i ena mungipan på henne. Men hon tillåter inget flin pryda hennes läppar. Den allvarsamma, kyliga masken ligger kvar över hennes ansikte och när hon närmar sig den andra honan är blicken lika allvarlig som alltid.
Den långa svansen som glider bakom henne likt en svävande orm knycker till några gånger, men den tillåts aldrig vidröra marken.
Inte ens då hon stannar upp, någon meter framför den andra honan, rör svansen vid den spruckna marken som klorna som pryder hennes svarta tassar nu stadigt vilar på.
Om man bara haft nöjet att studera deras första möte på håll, skulle man kanske sagt att detta möte verkar inledas precis som det föregående. Men den som valt att säga det, skulle inte haft annat än fel. För i denna stund vilar inget annat än förväntan mellan de två honorna, acceptans och kanske rent av respekt.
Den kalla blicken smalnade en aning, men knappt så att en ouppmärksam individ skulle ha märkt det. Ändå så kan man bakom kylan i hennes ögon ana någonting annat.. belåtenhet..?
"Välkommen tillbaka till The Dark Nations marker, Artemis."

Rösten skär i strupen, låter lika väsande och hes som alltid när hon talar, med samma stadiga underton som gör det omöjligt att undgå att uppfatta de ord som lämnar hennes tunga.
"Fann du den du sökte?"
Tålamod, en av de saker som man kan uppfatta i tonen i hennes röst. Det är tydligt att hon inte frågar för att hon anser det vara en gest av artighet, utan av uppriktigt intresse. Vid deras första möte visade sig den unga honan vara allt annat än ointressant, så den hornprydda tar sig mer än gärna tid till att samtala med henne om sådant som andra kanske kan anse vara av ointresse.
Till överst på sidan Gå ner
Artemis
Död
Artemis

Spelas av : Bellzpellz | Död

I'm back [P] Empty
InläggRubrik: Sv: I'm back [P]   I'm back [P] Emptytis 01 nov 2011, 22:47

Hon har redan gett Key sin respekt. Det visar hon genom att ju närmare den större varginnan kommer så sänker Artemis något på sin annars högresta och minst sagt dominanta hållning. Men hon sänker sig inte så mycket att hon krälar i stoftet. Hon tillåter inte sig själv att sänka sig för mycket. Men det är inget uppstudsigt i hennes uppsyn. Hon sänker sin hållning så mycket att den berättar att hon ser den större varginnan som någon som står över henne. Vilket är väldigt ovanligt för att vara Artemis som annars har en tendens till att se ner på alla andra. En nick till hälsning när den större varginnan stannar upp en bit framför henne.
"Det tackar jag för". Säger hon med sin melodiska stämma inte lika kommenterande men lika kylig som annars. Men inte riktigt lika likgiltig. För hon har helt enkelt valt att hon inte vill sätta sig upp mot denne Key. Inte ännu i alla fall. Tiden får utvisa om det någon gång längre fram skulle gynna Artemis. Men det ligger allt för långt in i framtiden för att ens beröras av någon tanke. Artemis har valt att Key skulle vara en värdig ledare att följa. Ingen är lika värdig som Lukario. Men det ligger i dåtiden. Det är heller inget som tänks på något vidare längre. Artemi blickar bara framåt.

"Jag fann honom. Men jag har inte bestämt om det var för det bättre". Ett lätt svept med svansen vars tipp är lätt krökt för att inte släpa i marken. Bränd päls är inte uppskattat. Artemis har ingen större lust att diskutera mer sitt möte med Dolor. Förmodligen är det ett av få möten som rubbat hennes tankar och fått henne att fundera. Därför försöker hon bara ännu mer att inte tänka på det. För för stunden är det inte till någon nytta alls. Det var endast ett möte med den varg som ska föreställa hennes farfar. Men tydligen är hans tid snart runnit ut. Inga känslor visar i Artemis anlete. Det är få tillfällen det gör det. Hon är van vid att gömma undan allt vad känslor heter. Det är bara till besvär. Svagheter Artemis inte vill veta av. För hon är allt annat än svag.
Till överst på sidan Gå ner
Key
Utvandrad
Key

Spelas av : Lullu | Utvandrad

I'm back [P] Empty
InläggRubrik: Sv: I'm back [P]   I'm back [P] Emptysön 01 jan 2012, 22:04

Den kalla blicken studerar honan ju närmare hon kommer, och att hon sänker sin hållning när hon närmar sig är ingenting som undgår den skarpa men ack så kyliga blicken. Denna unga hona som nu står framför henne är en märklig varelse som lyckats väcka intresse i den äldre honan, något hon redan vid deras första möte fastslog och tydliggjorde. Att framtiden kommer bli intressant med denna gyllene hona i flocken är ett faktum. Men för stunden tänker hon fokusera på det som sker, hon tänker ta till sig denna unga hona och lära sig förstå henne, för att den tid de ska dela tillsammans i framtiden ska bli enkel och inte alltför komplicerad. Trots allt, med den unge hane som hon nu har under sina vingar krävs det nästan inte att hon yttrar ett ord. Han är uppmärksam på hennes gester, på hur hon för sig, och ibland tycks det räcka för honom för att han ska förstå vad det är hon kräver av honom.
Att det är en omöjlighet att kräva exakt samma förståelse med en annan varelse är hon medveten om. Men i tidigare år har hon mött vargar som kommit att förstå henne på ett sätt som hon själv inte riktigt begripit. Att Artemis mycket väl kan komma att bli en hona som förstår hennes gester, hennes vinkar och kalla blickar utav att ord behövs är en aning som ligger och gnager långt bak i hennes huvud.

Respekt bör dock bemötas med respekt. Att den hornprydda står högre i rang och är starkare är tydligt, men om det så är en valp som visar sig värdig, så ska även denne ha sin del respekt som är förtjänad. Därför nickar hon nu, om än stelt och sakta i en rörelse som ser mer ut som en krökning på nacken, emot den andra honan för att visa att hon välkomnar henne, inte bara tillbaka till flockens territorium utan även tillbaka till hennes sällskap, innan hon åter rätar upp nacken.
De ord som lämnar honan talar dock för att det inte finns något mer att säga om det möte som hon haft med den varg hon sökte, och fann. Därför smalnar den äldre honans blick, knappt märkbart, medan hon tänker över den andres ord ett ögonblick. När hon inte inbjuds att svara, finns det ingen anledning att ligga kvar på det ämnet.
"Inte mycket har ändrats sedan du lämnade denna öken förra gången.
Jag står kvar vid mitt ord, att du är välkommen att slå följde med mig och min flock. Jag tycker fortfarande att det skulle vara en fröjd att få se dig utvecklas och lära ut under min uppsikt."

Rösten är lugn när hon talar, som alltid, men kall och river fortfarande i strupen på henne. Den hesa tonen slätar dock över orden som rullar över hennes tunga, hindrar dem från att låta lika skarpt som de egentligen skulle göra med tanke på hur hårt hennes stämma klingar.
Tonen i rösten är dock ingenting hon någonsin bekymrar sig över, och trots att hon nu kommer ställa en fråga som legat och ständigt gjort sig påmind i hennes bakre tankar en längre tid så är hon lugn. Nästan likgiltig till världen hon befinner sig i, men styrkan inom henne brinner för starkt för att hon skulle kunna tas för annat än kall och observerande.
"Nu förväntas jag väl bara fråga, är tanken på ett liv i min flock fortfarande lika lockande för dig som sist vi talades vid?"
Svansen gör en svepande rörelse bakom henne, och den studerande blicken talar för att hon tålmodigt inväntar ett svar från den yngre honan.
Om än Artemis ger intryck av att inte vara som alla andra, är hon ung. Och ungvargar har en vilja, har tankar och planer, som virvlar likt stormar i huvudena på dem. Därför misstänker hon att hon inte skulle bli förvånad, om honans åsikt ändrats. Trots respekten den yngre visar henne.. är hon skyldig att ställa frågan, och inte bara själviskt anta att honans vilja är densamma.

[ fuck. 2 månader. och med all väntan får du ett torrt och tråkigt svar. förlåt. ]
Till överst på sidan Gå ner
Artemis
Död
Artemis

Spelas av : Bellzpellz | Död

I'm back [P] Empty
InläggRubrik: Sv: I'm back [P]   I'm back [P] Emptymån 02 jan 2012, 16:53

Den rubinröda pupillösa blicken hålls fäst på den större varginnan. Artemis står lugnt stilla och inväntar orden som sveper över Key's läppar. När Key tystnat efter att ha fått sagt allt hon ville säga och fråga pryder ett lätt leende Artemis läppar. Leendet är inte allt för uppstudsigt. Men inte allt för vänligt heller. Kyligt. De tofsprydda öronen klipper till på hennes huvud innan hon lugnt andas ut för att sedan sära på käkarna för att ta till orda.
"Det krävs en hel del för att få mig att avvika från den väg jag valt att gå". Börjar hon lugnt.
"Att jag fortfarande är välkommen att följa er tackar jag mycket för. Och det är faktiskt därför jag åter har beträtt dessa marker. För att förvissa er om att jag nu är redo att följa er. Inga andra vägar leder mig längre bort från denna väg". Artemis tystnar. Hon har nu fått sagt det hon vill säga. Det hon länge nu har väntat på att få säga. Nu är det bara för henne att vänta vad Key kan har att säga om saken. Men det verkar hoppfullt. Men Artemis ser inte allt för entusiastiskt ut. Det är sällan hon visar någon form av känsla. Hennes anlete är lika kyligt och likgiltigt som vanligt. Fast denna gång med neutralt än likgiltigt. Hon är villig att följa Key. Hon tänker inte backa för sina ord. Detta är den väg hon valt. Den väg hon vill gå. Hör hon har en sådan stark känsla att just den här vägen kommer leda henne åt det håll hon vill. Uppåt.

[Fick fantasitorka. xD]
Till överst på sidan Gå ner
Sponsored content
I'm back [P] Empty
InläggRubrik: Sv: I'm back [P]   I'm back [P] Empty

Till överst på sidan Gå ner
 
I'm back [P]
Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: N U M O O R I ::: :: Lavaöknen-
Hoppa till: