Pågående Event
Senaste ämnen
» [Avslutat] Dödslistaaan
Lost my way [Öppet] EmptyIdag på 11:20 av Yargol

» I dina ögon himlaljus [Nomë]
Lost my way [Öppet] Emptylör 23 jan 2021, 12:13 av Nomë

» [VE20]Skulpterande snö[P]
Lost my way [Öppet] Emptyfre 22 jan 2021, 15:36 av Poppel

» [Avslutat] Till dödslistan
Lost my way [Öppet] Emptytor 21 jan 2021, 10:55 av Yargol

» [Avslutat] Titeländringar
Lost my way [Öppet] Emptytor 21 jan 2021, 10:51 av Yargol

» [Avslutat] Titlar
Lost my way [Öppet] Emptytor 21 jan 2021, 10:51 av Yargol

» Äntligen hemma [P]
Lost my way [Öppet] Emptytor 21 jan 2021, 00:33 av Flippa

» Utan mitt liv [Flippa]
Lost my way [Öppet] Emptytor 21 jan 2021, 00:13 av Flippa

» Skapandet av en Yeti [Lune]
Lost my way [Öppet] Emptytis 19 jan 2021, 12:01 av Trian

Vem är online
Totalt 5 användare online :: 0 registrerade, 0 dolda och 5 gäster.

Inga

Flest användare online samtidigt: 152, den mån 04 nov 2019, 23:54
Chatt
Heads up! Uppdatering av karaktärslistor och titlar
Lost my way [Öppet] Emptytor 10 dec 2020, 15:57 av Yargol

Hej allesammans!

Nu när Numoori äntligen tycks vakna upp lite igen efter årets långa dvala så passar vi i Crew på att se över medlemslistan och alla karaktärer och konton vi har på sidan. Vi har med detta upptäckt att där är väldigt många karaktärer och konton som i dagsläget saknar rätt titel eller någon form av notis om vad som hänt dem, och det gör därför just nu att det ser ut som att flera spelare …


[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 1
Vinterevent 2020
Lost my way [Öppet] Emptytis 01 dec 2020, 00:29 av Admin

.•¨*•.¸.•¨*•.¸.•¨*•.

Mörker och stjärnklar natt bryts snart av ljus
Och plötsligt nu som förr
Med färger från en dröm
Så ser vi himlen åter dansa


.•¨*•.¸.•¨*•.¸.•¨*•.


Välkommen till vårt officiella vinterevent 2020 som är en direkt callback till norrskenseventet 2014.

Det vi fick bevittna då …


[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
Affiliates
 

 Lost my way [Öppet]

Gå ner 
FörfattareMeddelande
Nemo

Nemo

Spelas av : Lullu

Lost my way [Öppet] Empty
InläggRubrik: Lost my way [Öppet]   Lost my way [Öppet] Emptylör 09 mar 2019, 20:23

Sedan skalvet som känts av i marken, som fått instinkterna att bita tag i musklerna och skrika fly! så hade hon inte lyckats finna sin väg tillbaka till den varg som var hennes resekompanjon. Mentor, beskyddare, överordnad kanske var bättre ord att välja mellan om man skulle beskriva den hane som haft hand om henne sedan den dagen flocken splittrades. De hade lämnat reviret bara dagar efter att hennes syster, och ledare, gjort det och nu i efterhand insåg hon att det hade varit rätt val. De hade inte själva varit där och tagit del av händelsen, men ryktet hade nått dem att Qu lagt sin näsa i blöt och vandrat in på det som en gång varit deras revir för att skrapa bort resterna som fanns kvar av det som en gång varit hennes familj och flock. Tanken fick en rynka att formas på nosryggen, och hon fnös för sig själv där hon fortsatte sin vandring över det karga landskapet. Dimman som omslutit henne sedan tidig morgon hade lättat något, och om hon inte var alldeles fel ute så kunde hon skymta bergen i väst. För det där måste ju vara väst. Om än bergen tycktes ha fått sällskap av skepnader som hon under tidigare dagar spenderat på platsen inte sett förut. De hade dykt upp i samband med skakningarna hon känt av i marken. Kanske fanns orsaken till det hela att finna där. Frågan var om det var dit hon skulle bege sig, eller om hon skulle leta sig åt något annat håll.
Hon stannade upp, vände blicken bakåt åt det håll som hon kom ifrån. Om sanningen skulle fram så var det inte skalven i marken som skiljt henne och Masquerade åt. Det var inte ovanligt att hon vandrade iväg på egna äventyr och lämnade honom att sköta de större delarna av jakten eller uppgiften att hitta en bra plats att spendera natten på. Så de hade inte varit tillsammans när allt detta hänt. Men nu var hon osäker på hur de skulle hitta tillbaka till varandra. Hon hade sprungit åt det håll som hon trodde innebar säkerhet, det betydde inte att hane hade valt samma riktning.
En bekymrad rynka tog plats mellan ögonbrynen, och hon beslöt att sätta sig ned en stund. Alternativet fanns ju att ropa efter honom, men hon var upplärd med att skall efter en viss individ kunde locka till sig uppmärksamheten av andra. Dessutom var det inte säkert att han var tillräckligt nära för att höra henne om hon nu skulle ropa. Tanken att hon kanske skulle kunna nå honom med sin telepati kasserades nästan direkt. De mesta samtal de förde hade på senare tid, ju äldre hon blivit, varit via telepatin de båda hanterade men då hade de alltid befunnit sig nära varandra. Hon misstänkte att så länge hon inte kunde vädra honom så kunde hon heller inte nå honom med sin kraft.
En tung suck lämnade henne, och hon lät blicken svepa över landskapet som sträckte ut sig omkring henne. Vad skulle hon göra nu..?


[Öppet för den som vill att hoppa in~  jag lär mig fortfarande hur jag ska rolla Nemo så skriften kan verka vinglig ibland c': ]
Till överst på sidan Gå ner
Saghani
NPC
Saghani

Spelas av : Loco | NPC

Lost my way [Öppet] Empty
InläggRubrik: Sv: Lost my way [Öppet]   Lost my way [Öppet] Emptysön 10 mar 2019, 14:46

Då berget börjat mullra och stora stenar i grottan börjat rasa från taket hade den silvervita hanen insett faran och flytt från sitt tillhåll. Han hade flytt och sedan flugit planlöst omkring tills hans vingar blivit trötta och han landat på Azhekslätten.

Han vandrade med dimman slingrades kring hans ljusa tassar och de udda ögonen betraktade lugnt omgivningen. Han hade ofta besökt denna slätt. Haft lite sporadisk kontakt med Domhair men oftast ville dom inte veta av smutsblodet som han var. Runt halsen hängde silversmycket med den blå halvädelstenen i, pälsen var smyckad med silverpärlor och i öronen hade han tre silverringar vardera. På ryggen bar han som vanligt med sig sin korg av vass som var flätad och anpassad att inte störa dom stora vingarna. 

Då en vag doft av varg nådde hans känsliga nos styrde han stegen åt de hållet och snart kunde han se dem grå skepnaden längre fram. Mindre än vad han förväntat sig. En liten varg eller ung varg. Doften sade honom att det nog var en ung varg. Dock stannade han inte av utan fortsatte röra sig mot den tills han på behörigt avstånd stannade. Han höll en neutral ton och uttryck. "God dag" Orden lät ovant då han inte träffat någon eller talat med någon på en längre tid. Han hade befunnit sig mest i sin grotta och jobbat med sin kraft. Skapat smycken och annat av den metall han hade. Framförallt av silvret.

(Kanske blir lite rörigt då jag försöker ta mig ur en jobbig period och försöker bli aktiv igen)
Till överst på sidan Gå ner
 
Lost my way [Öppet]
Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: N U M O O R I ::: :: Azhekaslätten :: Azhekaslätten-
Hoppa till: