Pågående Event
Senaste ämnen
» [VE20] Musik för himlarna ovan [Öppet]
Ett kallt hjärta kan sätta många andra i brand [P] EmptyIgår på 23:03 av Dew

» En sån där dejt [P]
Ett kallt hjärta kan sätta många andra i brand [P] EmptyIgår på 22:47 av Dew

» Vålnaden i dina spår [Zaria]
Ett kallt hjärta kan sätta många andra i brand [P] EmptyIgår på 21:57 av Lurlei

» Att göra [Öppet]
Ett kallt hjärta kan sätta många andra i brand [P] EmptyIgår på 19:30 av Malva

» Äntligen hemma [P]
Ett kallt hjärta kan sätta många andra i brand [P] EmptyIgår på 19:05 av Malva

» Frustration
Ett kallt hjärta kan sätta många andra i brand [P] Emptytor 14 jan 2021, 19:03 av Assar

» Malva
Ett kallt hjärta kan sätta många andra i brand [P] Emptytor 14 jan 2021, 16:05 av Malva

» Allt faller [Maksim]
Ett kallt hjärta kan sätta många andra i brand [P] Emptytor 14 jan 2021, 15:51 av Malva

» [VE20] Där ljuset förde oss samman [P]
Ett kallt hjärta kan sätta många andra i brand [P] Emptytor 14 jan 2021, 14:51 av Midir

Vem är online
Totalt 6 användare online :: 0 registrerade, 0 dolda och 6 gäster. :: 1 Bot

Inga

Flest användare online samtidigt: 152, den mån 04 nov 2019, 23:54
Chatt
Heads up! Uppdatering av karaktärslistor och titlar
Ett kallt hjärta kan sätta många andra i brand [P] Emptytor 10 dec 2020, 15:57 av Yargol

Hej allesammans!

Nu när Numoori äntligen tycks vakna upp lite igen efter årets långa dvala så passar vi i Crew på att se över medlemslistan och alla karaktärer och konton vi har på sidan. Vi har med detta upptäckt att där är väldigt många karaktärer och konton som i dagsläget saknar rätt titel eller någon form av notis om vad som hänt dem, och det gör därför just nu att det ser ut som att flera spelare …


[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 1
Vinterevent 2020
Ett kallt hjärta kan sätta många andra i brand [P] Emptytis 01 dec 2020, 00:29 av Admin

.•¨*•.¸.•¨*•.¸.•¨*•.

Mörker och stjärnklar natt bryts snart av ljus
Och plötsligt nu som förr
Med färger från en dröm
Så ser vi himlen åter dansa


.•¨*•.¸.•¨*•.¸.•¨*•.


Välkommen till vårt officiella vinterevent 2020 som är en direkt callback till norrskenseventet 2014.

Det vi fick bevittna då …


[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
Affiliates
 

 Ett kallt hjärta kan sätta många andra i brand [P]

Gå ner 
FörfattareMeddelande
RoyalFlush
Död
RoyalFlush

Spelas av : LiljaTheAlmighty | Död

Ett kallt hjärta kan sätta många andra i brand [P] Empty
InläggRubrik: Ett kallt hjärta kan sätta många andra i brand [P]   Ett kallt hjärta kan sätta många andra i brand [P] Emptyfre 28 dec 2018, 22:40

Två stora mammutar brakade ihop i en hög smäll, betarna trasslade ihop sig i varandra och dom båda skrek högt mot varandra. Det var ett väldigt tumult runt gejsrarna idag, Royal Flush slog med vingarna och lättade från marken. Han hade fått nog av deras tumult och gissade på att det skulle pågå ett tag. Han ville ha lugn och ro och det fick han uppenbarligen inte här. Han cirklade runt området och försökte söka efter en lugnare plats, dock verkade det som att den lyckan skulle gå honom förbi på den plats han uppskattade mest. Han morrade irriterat över hur dom här varelserna kunde få rätten att bete sig hur dom ville. Han skakade på huvudet igen och tog i för att snabbt ta sig därifrån.

Dofterna av kallt vatten fick strupen att torka ihop, han lät kroppen sakta föra sig neråt mot marken och när han precis skulle till att nudda mark började han springa för att göra landningen mjukare. Han drog in vingarna och fällde ner dom intill hans sida. Stegen var långa och det var skönt att få sträcka ut dom grova benen för en gångs skull. Han hade blivit bekväm återigen och det var hans muskler snabba att påminna honom om. 

Precis intill vattenbrynet gjorde han en tvär halt och sänkte ner det stora hornbeklädda huvudet mot vattnet och lät den varma tungan glida mellan dom svagt sammanbitna tänderna, om bakre hörntänderna höll hårt i pinnen. Efter många år med den hade han lärt sig flera knep för att lyckas ha den kvar i munnen, även om han normalt sett brukar släppa den så hade han inte tanken på att stanna här länge. Han hade heller inte kollat av området särskilt noggrant innan han kommit ner till marken, därav ville han snabbt kunna lämna platsen om det visade sig att det var någon annan i närheten. 


[Paxat till Rafale]
Till överst på sidan Gå ner
Rafale

Rafale

Spelas av : Rizzy

Ett kallt hjärta kan sätta många andra i brand [P] Empty
InläggRubrik: Sv: Ett kallt hjärta kan sätta många andra i brand [P]   Ett kallt hjärta kan sätta många andra i brand [P] Emptyons 02 jan 2019, 23:08

Det långa steg joggade tiken fram mot vattnet. Hon var törstig och hade målet i sikte. Det var inte långt kvar nu. Snart skulle hon få fukta strupen med det kalla vattnet. Hon kunde knappt vänta. Benen protesterade efter att ha vandrat så länge men det struntade hon blankt i. Vatten var det viktiga just nu. Vilka kunde hon göra senare. Om det blev tillfälle.

En skugga fick henne att haja till och tappa koordinationen och hon höll på att snubbla på sig själv. En stor gestalt landade och stampade fram till vattnet en bit bort. Tiken är inte riktigt säker på vad hon ser. Varelsen har vingar och horn och bär färger som hon aldrig har sett tidigare. Men nyfiken som hon ändå är så samlar hon snabbt ihop sig själv och vänder sig mot främlingen. Tanken på vatten har helt undsluppit henne och hennes fokus har hittat ett nytt ankare som håller det fast.

Ska hon våga gå närmare? Nyfikenheten övervinner allt och hon tassar försiktigt närmare. Men hon stannar på tillräckligt långt avstånd för att kunna vända helt om i språng om det skulle behövas. Men med tanke på att främlingen är luftburen så kanske hennes chanser till att komma undan inte är så stora. Men den tiden, den sorgen.
"Hej" Hon yttrar ordet med en något utdragen ton. Hon är inte ens säker på att varelsen förstår vargatal men det är värt ett försök. Hon nosar i luften och doften påminner henne ändå om varg. Så.... är det en varg?
Till överst på sidan Gå ner
RoyalFlush
Död
RoyalFlush

Spelas av : LiljaTheAlmighty | Död

Ett kallt hjärta kan sätta många andra i brand [P] Empty
InläggRubrik: Sv: Ett kallt hjärta kan sätta många andra i brand [P]   Ett kallt hjärta kan sätta många andra i brand [P] Emptyons 02 jan 2019, 23:47

Royal Flush lät tungan glida ner under ytan igen, mjukt krökas och sedan återvända till hans mun nu med vatten. Hans tankar hade tagit honom från nuet och fick honom att tappa all fokusering på sin omgivning. Det var ett farligt tillstånd med tanke på att han inte hade kollat av omgivningarna innan han landade men han blev lätt tankspridd i sitt eget sällskap. Ännu en gång gled tungan ut mellan dom vita tänderna för att hämta mer vatten till den törstande strupen. Dock hade han släckt sin törst för länge sedan vid det här laget och han drack nu bara mer på rutin. Han visste trots allt inte när möjligheten till att dricka mer vatten skulle komma igen. Den stora svansen svajade svagt bakom honom i en rytmisk takt, nästan som om den rörde sig i takt till musik. Mitt i en tanke gled pinnen ner från sin plats mellan Royal's tänder och han tog vant upp huvudet i en snabb rörelse, släppte pinnen så den kastades upp i luften och fångade den igen med lika van rörelse. När käftarna slagit igen om pinnen så landade blicken på en varelse som plötsligt dykt upp utan att han varit uppmärksam. Han bannade sig själv inombords för att ha släppt sitt fokus på omvärlden så lätt ännu en gång. De turkosa ögonen smalnade lite och han började granska den okända individen. Om han fick gissa verkade det vara en hellhound, perfekt.... muttrade han för sig själv i huvudet. Han hade aldrig stött på en hellhound förut men han hade hört tillräckligt om dom. Den här verkade inte direkt angelägen att... Precis som han skulle avsluta sin tanke öppnade vargen munnen och uttalade ett långdraget hej. Något eftertryck fanns det inte direkt och Royal höjde på ena ögonbrynet. Av tonen att döma drog han slutsatsen att det var en tik, en mycket tveksam tik. Han funderade på om hennes nästa drag var att lägga svansen mellan benen och springa därifrån om han sa bu. Hon verkade väldigt fundersam i vilket fall och Royal slickade sig om munnen och rätade på kroppen.

-" Hej.
" Svarade han kort och kallt. Han granskade hennes kropp ingående och sög på tungan för att överväga sitt nästa svar. Han talade inte om det inte behövdes och absolut inte till en främling om det inte verkade finnas någon vinning i det hela. Men tillslut verkade han finna intresse nog för att öppna munnen och tala till henne igen.
-" Jag tänker inte äta upp dig, hellhound. " Hans uttryck fortsatte att vara totalt uttryckslöst och tonen var helt neutral, det var helt i betraktarens och lyssnarens ögon att lägga en känsla på det där. Själv hade han ingen baktanke utan var rakt ut ärlig med vad hans egna uppdrag var här
Till överst på sidan Gå ner
Sponsored content
Ett kallt hjärta kan sätta många andra i brand [P] Empty
InläggRubrik: Sv: Ett kallt hjärta kan sätta många andra i brand [P]   Ett kallt hjärta kan sätta många andra i brand [P] Empty

Till överst på sidan Gå ner
 
Ett kallt hjärta kan sätta många andra i brand [P]
Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: N U M O O R I ::: :: Eriinari :: Eriinari-
Hoppa till: