Pågående Event
Senaste ämnen
» [VE20] Böljande ljus [P]
Bekymmersfri [Öhld] EmptyIgår på 21:48 av Matvei

» Im just curious [P]
Bekymmersfri [Öhld] EmptyIgår på 21:09 av Lamia

» Ett täcke av månljus [Matvei]
Bekymmersfri [Öhld] EmptyIgår på 17:28 av Matvei

» Dolda Ting [p]
Bekymmersfri [Öhld] EmptyIgår på 16:47 av Laali

» Mellan natt och dag [Rök]
Bekymmersfri [Öhld] EmptyIgår på 14:54 av Rök

» [VE20] Där ljuset förde oss samman [P]
Bekymmersfri [Öhld] EmptyIgår på 13:51 av Vasilisa

» Färger i en vind [Dimitrij]
Bekymmersfri [Öhld] EmptyIgår på 13:27 av Dimitrij

» [VE20]Vad finns bortom stjärnorna[Vassya]
Bekymmersfri [Öhld] EmptyIgår på 12:56 av Vasilisa

» Vålnaden i dina spår [Zaria]
Bekymmersfri [Öhld] EmptyIgår på 11:39 av Zaria

Vem är online
Totalt 7 användare online :: 1 registrerad, 0 dolda och 6 gäster. :: 2 Botar

Kian

Flest användare online samtidigt: 152, den mån 04 nov 2019, 23:54
Chatt
Heads up! Uppdatering av karaktärslistor och titlar
Bekymmersfri [Öhld] Emptytor 10 dec 2020, 15:57 av Yargol

Hej allesammans!

Nu när Numoori äntligen tycks vakna upp lite igen efter årets långa dvala så passar vi i Crew på att se över medlemslistan och alla karaktärer och konton vi har på sidan. Vi har med detta upptäckt att där är väldigt många karaktärer och konton som i dagsläget saknar rätt titel eller någon form av notis om vad som hänt dem, och det gör därför just nu att det ser ut som att flera spelare …


[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 1
Vinterevent 2020
Bekymmersfri [Öhld] Emptytis 01 dec 2020, 00:29 av Admin

.•¨*•.¸.•¨*•.¸.•¨*•.

Mörker och stjärnklar natt bryts snart av ljus
Och plötsligt nu som förr
Med färger från en dröm
Så ser vi himlen åter dansa


.•¨*•.¸.•¨*•.¸.•¨*•.


Välkommen till vårt officiella vinterevent 2020 som är en direkt callback till norrskenseventet 2014.

Det vi fick bevittna då …


[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
Affiliates
 

 Bekymmersfri [Öhld]

Gå ner 
FörfattareMeddelande
Önja

Önja

Spelas av : Vic

Bekymmersfri [Öhld] Empty
InläggRubrik: Bekymmersfri [Öhld]   Bekymmersfri [Öhld] Emptysön 24 jan 2016, 20:45

[Utspelar sig vid norra stranden, under våren 2015.]

Tårna spretade brett i sanden. Den täta fällen som ännu inte anpassat sig efter vårens milda temperaturer slets bakåt av de salta havsvindarna som svepte in med vågorna. Ovanför deras huvuden seglade måsar på de råa vindarna, med röster som överröstade vattnet som slog in mot stranden. Solen vilade strax ovanför horisonten i väst och fick den molnklädda himlen att färgas rosa och orange.
   Önja kastade en blick bakom sig. Hennes broder var bara några steg bakom henne. Hon log brett. Skrattade. Så snart de två hade skymtat havet mellan barrträden hade de börjat springa, alldeles för ivriga för att hålla igen på stegen.
   Sedan deras familj utvandrat hade de båda syskonen hållit varandra sällskap. Önja var evigt tacksam att Öhld stannat med henne, även efter att hon dragit med honom på en upptäcktsfärd bland de snöfyllda bergen och över Snöslättens oändliga vidder. Familjen, de skulle inte återvända. Hoppet som fått Önja att kika från bergens toppar ut mot den vidsträckta glaciären hade falnat i takt med månaderna som gått. Varken kyla eller snö var tillräckligt för att hålla henne kvar. Numooris outforskade marker kallade.
   När den långdragna vintern sakta börjat gå mot vår, och temperaturerna även i norr börjat mildras, lämnade hon och Öhld de vita vidderna för furorna i öst. De följde en av de många floder som skar genom landskapet, och styrde stegen åt sydost, för att slutligen nå havet.
   "Kom nu! Skynda!", uppmanade Önja med en röst som sprudlade av glädje när det väldiga blå sträckte ut sig framför dem. Den torra sanden övergick till fuktig där vågorna slagit in, och lämnade efter sig vida tassavtryck.
   Vattnet slog i jämn takt mot de långa benen när Önja vadade ut. Försiktigt placerade hon tassarna mot den steniga botten, noga med att finna fäste. Det var isande kallt, men inte tillräckligt avskräckande för att få henne att vända om.
   Hon stannade när vattnet nådde henne till armbågarna. Kylan fick henne att dra in magen, men leendet på hennes läppar falnade aldrig. Hennes moder hade berättat om Bivlindes vida, förundrandsfyllda blick första gången hon visat honom havet. Nu stod de här själva - hon och Öhld. Önja kände sig fylld med en känsla hon gissade var samma förundran hennes fader känt. Förundran och glädje. Ändå rullade tårarna ner för hennes kinder när hon blickade ut över havet. Någonstans ville hon tro att Bivlinde och Cuywendz vandrat längst samma stigar de vandrat efter; att de stått här, på exakt samma ställe som de två syskonen själva stod. Hon saknade dem fortfarande - varje dag - men det var inte med samma vemod som tidigare. De skulle ses igen. Dessutom hade hon Öhld och någonstans i landet vandrade Ökker.
   Önja blinkade tårarna ur ögonen, och såg mot sin broder. Hennes leende sträcktes till ett flin. Hon tog ett par lekfulla skutt mot grundare vatten. Vänd mot sin broder sjönk hon ner på armbågarna i en lekinvit. Innan han hunnit besvara den gjorde hon ett lekfullt utfall mot honom, noga med att blöta ner honom. Det stänkte häftigt om henne där hon dansade och skuttade, helt bekymmerslös. Fri.
Till överst på sidan Gå ner
 
Bekymmersfri [Öhld]
Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: N U M O O R I ::: :: Östkusten :: Norra Stranden-
Hoppa till: