Pågående Event
Senaste ämnen
» Skapandet av en Yeti [Lune]
Something new [Gavin] EmptyIgår på 12:01 av Trian

» Ett nervöst bakhåll [P]
Something new [Gavin] EmptyIgår på 10:17 av Trian

» Its on [P]
Something new [Gavin] EmptyIgår på 00:19 av Matvei

» Vålnaden i dina spår [Zaria]
Something new [Gavin] Emptymån 18 jan 2021, 19:47 av Lurlei

» På kollisionskurs
Something new [Gavin] Emptymån 18 jan 2021, 19:30 av Lurlei

» Ingen återvändo
Something new [Gavin] Emptymån 18 jan 2021, 18:48 av Lune

» Orosmoln [P]
Something new [Gavin] Emptymån 18 jan 2021, 18:45 av Lune

» Moonmoon//Loony Lune
Something new [Gavin] Emptymån 18 jan 2021, 18:24 av Lune

» Frustration
Something new [Gavin] Emptymån 18 jan 2021, 08:39 av Kian

Vem är online
Totalt 8 användare online :: 1 registrerad, 0 dolda och 7 gäster.

Matvei

Flest användare online samtidigt: 152, den mån 04 nov 2019, 23:54
Chatt
Heads up! Uppdatering av karaktärslistor och titlar
Something new [Gavin] Emptytor 10 dec 2020, 15:57 av Yargol

Hej allesammans!

Nu när Numoori äntligen tycks vakna upp lite igen efter årets långa dvala så passar vi i Crew på att se över medlemslistan och alla karaktärer och konton vi har på sidan. Vi har med detta upptäckt att där är väldigt många karaktärer och konton som i dagsläget saknar rätt titel eller någon form av notis om vad som hänt dem, och det gör därför just nu att det ser ut som att flera spelare …


[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 1
Vinterevent 2020
Something new [Gavin] Emptytis 01 dec 2020, 00:29 av Admin

.•¨*•.¸.•¨*•.¸.•¨*•.

Mörker och stjärnklar natt bryts snart av ljus
Och plötsligt nu som förr
Med färger från en dröm
Så ser vi himlen åter dansa


.•¨*•.¸.•¨*•.¸.•¨*•.


Välkommen till vårt officiella vinterevent 2020 som är en direkt callback till norrskenseventet 2014.

Det vi fick bevittna då …


[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
Affiliates
 

 Something new [Gavin]

Gå ner 
FörfattareMeddelande
Cerulean

avatar

Spelas av : Julia

Something new [Gavin] Empty
InläggRubrik: Something new [Gavin]   Something new [Gavin] Emptyons 05 nov 2014, 10:58

Cerulean hade genast märkt av klimatförändringarna runtom på slätten. Snön tunnades ut vartefter kilometrarna lades bakom honom medan marken blev svampig och våt istället för att bestå av endast snödrivor. Spridd grönska sågs här och där tränga fram ut nästan frusen mark under glesa granar. Luften var kylig och lätt fuktad som en vårdag, trots att det var sen höst vilket inte alls passade in i stundande omgivning. Det var nämnvärt varmare i luften, och som vilken varg som helst bergrep han att snöslätten började nå sitt slut. Eller rättare sagt, att han började nå slutet av den vidsträcka slätten. Det var en viss lättnad han kände då han nosade på en trädstam innan stegen återigen längdes för att fortsätta framåt.

Han längtade tills han äntligen fick sätta sina tassar i mossa istället för snö. Nog för att snö var vackert, men det var sannerligen inte så trevligt att vandra i.. Dessutom behövde han tänka. Ja, det var vad han behövde. Vara ensam i en period och tänka. Det var så mycket han inte förstod. Så mycket han måste fundera fram ett svar på. Ja.
Hur kunde Lawenya säga så?
Cerulean drog ett rosslande andetag, ruskade lätt på huvudet och fortsatte envist framåt. För en gångs skull visste han vad han behövde göra.

[Omg, fick inte fram mer än såhär xD]
Till överst på sidan Gå ner
Gavin
Död
Gavin

Spelas av : Loco | Död

Something new [Gavin] Empty
InläggRubrik: Sv: Something new [Gavin]   Something new [Gavin] Emptyons 05 nov 2014, 11:36

Den vita hanen vandrade utanför reviret igen. Han vandrade ofta numera. På jakt efter nya flockmedlemmar, på jakt efter någon att dela ansvaret med. Ännu hade han inte funnit någon som ville kliva upp och dela ledarplatsen med honom och han övervägde starkt att skaffa sig en med ledare för flocken men det måste vara någon han litar på, en nära vän. Han valde att vandra utanför reviret för att få ro att tänka, sortera sina tankar och reda ut de blandade känslorna han hade inför sin roll som ledare. Visst flocken levde, den utökades sakta men säkert men han kände lite att han höll på att förlora sig själv i de hela. Att han var Gavin, ledare över Cierzo och inte Gavin som individ. 

De isande blå ögonen fokuserade mest på dem mossbeklädda marken framför honom och öronen spelade på hans huvud i jakt på ovanliga ljud. Nosen drog in den friska lite barr doftande luften i Nordanskogen och han njöt av att få vandra i denna svalare skog. Hans hem hade varit lövskogen sedan han föddes men branden och närheten till TBB hade fått honom att inse att de varför utsatta där så han hade valt att lämna sin födelse plats och flytta reviret till ett lite mer avlägset område.

Han stannade upp då en främmande doft letade sig in i hans känsliga nos och de blå ögonen sökte i skogen efter doftens ägare.
Till överst på sidan Gå ner
Cerulean

avatar

Spelas av : Julia

Something new [Gavin] Empty
InläggRubrik: Sv: Something new [Gavin]   Something new [Gavin] Emptytor 06 nov 2014, 13:53

Fakargen hävde sig med viss möda de sista metrarna över en slänt bestående av snöslask och tunt gräs. Tassarna var genomblöta av slasken och kyldes ner på ett obehagligt vis mellan tårna när pälsen var som tunnast. Hans andetag stod som moln ur näsborrarna i den kyliga luften, och trots att hjärtat bultade för fullt i syfte att värma kroppen så hjälpte det inte särskilt. Cerulean hade snabbt insett över tiden på snöslätten att han inte var anpassad för kallare klimat än Numooris vanliga vintrar. Snöslätten, däremot. Alldeles för kallt, till och med för att bara vara höst.
Hanen stannade plötsligt  upp och kikade ner över området som allt mer börjat likna skog. En gles, men en skog. Huvudet höjdes över skuldrornas nivå och de trekantiga öronen vreds långsamt fram över den slätpälsade hjässan. Ett femtiotal beter bort stod en hane, som tveklöst verkade fått syn på honom i samma ögonblick hans egna ögon siktat den andre. Inte undra på, med hans skriande orangea färg. Främlingens päls verkade däremot anpassad till snön, vit i pälsen som han var. Ögonfärgen kunde han avgöra även på avståndet, isande blå. Ceruleans svans spändes bakom honom, men höjdes inte avsevärt. Han var inte ute efter bråk, inte alls, faktiskt. Det luktade dessutom svagt av revirmarkeringar, så han befann sig förmodligen inte alls för många mil från ett revir. Den främmande hanen tycktes också lukta mer än bara varg. Revir, flock. Som Volantis, en speciell doft. Jaså. Flockmedlem? .. Ledare?
Cerulean tog ett par tveksamma steg fram, men kortade inte av avståendet med än ett par meter. Sedan stannade han upp och höjde huvudet igen, skärskådade den andre med misstänksam min.
Till överst på sidan Gå ner
Gavin
Död
Gavin

Spelas av : Loco | Död

Something new [Gavin] Empty
InläggRubrik: Sv: Something new [Gavin]   Something new [Gavin] Emptytis 11 nov 2014, 10:04

Gavin betraktade den starkt färgade fakargen och de osande blå ögonen svepte över honom, läste av hans kroppshållning och kropps språk. Den främmande hanen verkade inte fientlig utan tog några steg närmare honom. Även om Gavins kroppshållning hade blivit lite mer spänd och han höll svansen höjd som ett tecken på hans dominanta ställning i flocken så var han inte heller hotfull eller aggressiv i kroppshållningen. Även han närmade sig den främmande vargen och öronen klippte lite på huvudet då han uppfattade skogens alla ljud från olika håll innan han spetsade dem mot främlingen. 

Han stannande upp på respektabelt avstånd till den främmande hanen och nickade som en första hälsning innan han tog till orden. "Var hälsad främling" Hans röst var djup och rätt mörk men han höll den neutral, varken hotfull eller vänlig i väntan på den främmande hanens reaktion.
Till överst på sidan Gå ner
Cerulean

avatar

Spelas av : Julia

Something new [Gavin] Empty
InläggRubrik: Sv: Something new [Gavin]   Something new [Gavin] Emptytis 11 nov 2014, 12:25

De båda vargarnas svansar var spända, även om deras ansikten förblev relativt uttryckslösa. Den gyllene något mer avslappnad än den vite, när främlingen började röra sig mot honom i stadig takt. Inte allt för snabbt, men tillräckligt för att Cerulean skulle kunna begripa att han förmodligen var av högre blod i flocken han så tydligt tillhörde. Ju närmare han kom, desto säkrare blev han på sin sak, då den utpräglade doften av urinmarkering och dussintals vargpälsar växte i styrka. Flockdoft. En av många han träffat på under tiden utanför sin egen flock, men den här var den första han mött som faktiskt tillhörde en av de han känt genom nosen.
Cerulean rörde sig inte på den vita främlingen nådde fram. Det ryckte lätt i den grå nosen då den outtröttligt fortsatte analysera flockdoften. Den främmande hanen hälsade, och fakargen nickade kort till svar, för att sedan upprepa hälsningen.
"Var hälsad", härmade han automatiskt och synade den andre med vaksam min. "Vad är det för flock du tillhör?" Bäst att vara rakt på sak.
Till överst på sidan Gå ner
Cerulean

avatar

Spelas av : Julia

Something new [Gavin] Empty
InläggRubrik: Sv: Something new [Gavin]   Something new [Gavin] Emptyons 15 apr 2015, 18:48

Nu har det inte hänt någonting här på snart 6 månader, så jag avslutar det då jag inte tror det kommer komma någonstans. De kan gärna mötas igen någon annan gång :)

AVSLUTAT
Till överst på sidan Gå ner
Sponsored content
Something new [Gavin] Empty
InläggRubrik: Sv: Something new [Gavin]   Something new [Gavin] Empty

Till överst på sidan Gå ner
 
Something new [Gavin]
Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: N U M O O R I ::: :: Nordanskogen :: Nordanskogen-
Hoppa till: