Pågående Event
Senaste ämnen
» [VE20] Musik för himlarna ovan [Öppet]
beautiful place, a new home (ÖPPET!) EmptyIgår på 23:03 av Dew

» En sån där dejt [P]
beautiful place, a new home (ÖPPET!) EmptyIgår på 22:47 av Dew

» Vålnaden i dina spår [Zaria]
beautiful place, a new home (ÖPPET!) EmptyIgår på 21:57 av Lurlei

» Att göra [Öppet]
beautiful place, a new home (ÖPPET!) EmptyIgår på 19:30 av Malva

» Äntligen hemma [P]
beautiful place, a new home (ÖPPET!) EmptyIgår på 19:05 av Malva

» Frustration
beautiful place, a new home (ÖPPET!) Emptytor 14 jan 2021, 19:03 av Assar

» Malva
beautiful place, a new home (ÖPPET!) Emptytor 14 jan 2021, 16:05 av Malva

» Allt faller [Maksim]
beautiful place, a new home (ÖPPET!) Emptytor 14 jan 2021, 15:51 av Malva

» [VE20] Där ljuset förde oss samman [P]
beautiful place, a new home (ÖPPET!) Emptytor 14 jan 2021, 14:51 av Midir

Vem är online
Totalt 4 användare online :: 0 registrerade, 0 dolda och 4 gäster. :: 1 Bot

Inga

Flest användare online samtidigt: 152, den mån 04 nov 2019, 23:54
Chatt
Heads up! Uppdatering av karaktärslistor och titlar
beautiful place, a new home (ÖPPET!) Emptytor 10 dec 2020, 15:57 av Yargol

Hej allesammans!

Nu när Numoori äntligen tycks vakna upp lite igen efter årets långa dvala så passar vi i Crew på att se över medlemslistan och alla karaktärer och konton vi har på sidan. Vi har med detta upptäckt att där är väldigt många karaktärer och konton som i dagsläget saknar rätt titel eller någon form av notis om vad som hänt dem, och det gör därför just nu att det ser ut som att flera spelare …


[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 1
Vinterevent 2020
beautiful place, a new home (ÖPPET!) Emptytis 01 dec 2020, 00:29 av Admin

.•¨*•.¸.•¨*•.¸.•¨*•.

Mörker och stjärnklar natt bryts snart av ljus
Och plötsligt nu som förr
Med färger från en dröm
Så ser vi himlen åter dansa


.•¨*•.¸.•¨*•.¸.•¨*•.


Välkommen till vårt officiella vinterevent 2020 som är en direkt callback till norrskenseventet 2014.

Det vi fick bevittna då …


[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
Affiliates
 

 beautiful place, a new home (ÖPPET!)

Gå ner 
FörfattareMeddelande
Wind
Död
Wind

Spelas av : Emelie | Död

beautiful place, a new home (ÖPPET!) Empty
InläggRubrik: beautiful place, a new home (ÖPPET!)   beautiful place, a new home (ÖPPET!) Emptymån 12 maj 2014, 18:05

Vintern hade kommit och gått, och våren är välkomnade med solljus och värme, vilket betydde att sommaren närmade sig också. Träden stod i all sin gröna prakt och skogsdjuren som bodde här letade efter mat eller skydd för blåst eller regn, som kommer då och då. Men just idag var det fullt solljus och solen skymtades uppe på  den azurblåa himlen, och det var lugnt och stilla, men det låg i luften att det kunde slå om till blåst eller regn vilken minut som helst. 


En ensam vacker svart tik går över den moss-barrtäckta marken, på hennes rygg löpte tre ärr, men även på hennes nosrygg löpte tre ärr, hennes högra öra är till häften avslitet. Hennes ögon är olikfärgade, Det vänstra är blått, medan det högra är bärnstensbrunt och hon hade en lång eldfärgad lugg som hängde ner över ögonen och nosryggen. 


Hon ser sig omkring och funderar smått över vad som hade hänt, skogsbranden som hade nästan kostat dem alla livet, som tur är kom alla undan med livet i behåll, Aziza hade dock fått ett minne för livet efter branden. Hon klipper lite med öronen  och suckar, Gavin hade flyttat flocken hit till Cierzo, eftersom den delen av Lövskogen som är kvar nu låg nära en annans flocks revir och hon förstod Gavin varför han hade flyttat flocken hit, att inte hamna i konflikt med den andra flocken.  Även om hon skulle sakna att bo i Lövskogen så är det bra med förändringar, och Nordanskogen är ju vacker på sitt sätt. Hon skulle garanterat trivas här också. 


Men hennes tankar gick till Zodiac, hennes älskade som hon hade inte träffat sedan branden, hade han någon aning om att hon, Hyacint och resten av flocken hade flyttat hit? Hon sveper lite med svansen och hon ger ifrån sig en djup suck. Hon saknade honom och är orolig att det hade hänt honom någonting. Men hon lovade honom att stanna hos flocken med valparna, och vänta på honom. 


Hon går vidare och klipper lite med öronen vid ljuden av prassel i buskarna eller olika ljud för skogsdjuren. Hon sveper lite med svansen. Hon lyfter lite på huvudet och ser sig omkring, hon kunde uppfatta en vargs doft, men det var inte från någon hon känner, hon styr stegen mot vargens doft i ren nyfikenhet på vem det är..
Till överst på sidan Gå ner
Blindir

Blindir

Spelas av : Punkis

beautiful place, a new home (ÖPPET!) Empty
InläggRubrik: Sv: beautiful place, a new home (ÖPPET!)   beautiful place, a new home (ÖPPET!) Emptytor 19 jun 2014, 23:16


Under flera dagar hade flera vargar börjat komma. Dem vandrade tillsammans, som om dem var familj, mycket likt hans gamla familj. Eller gamla och gamla, dem var fortfarande familj, men han visste bara inte vart dem var.
Under de dagar som han märkt dessa vargar hade han hållit sig undan. Rädslan för dessa okända vargar var stor och han skulle aldrig våga närma sig deras grupp. Flera vargar var farligare än en ensam varg, även om han aldrig skulle kunna klara en ända varg.
Ljuset som tidigare skadat honom var lite mer uthärdligt än innan och gjorde det möjligt för honom att vandra redan när solen var på väg ner och den lilla värmen lämnade jorden. Han kunde därför gå omkring i barrskogen i detta skymningsljus utan att skrika av smärta.
De stora, sondliknande, öronen spetsades och en rysning gick genom kroppen när han hörde en vargs steg närma sig. Den andra var fortfarande långt borta, men verkade känna lukten av honom då denne målmedvetet rörde sig mot honom. De stora, mjölkvita ögonen var uppspärrade i blind skräck, öronen pekade rakt upp och verkade vara på väg att falla ner i ansiktet medan den tjocka råttliknande svansen stelt hölls mot marken. Kroppen darrade nästan när han paralyserad stod kvar och inväntade vad som troligen var hans död.
Vargen kom närmare, han hörde tassarna mot den barrtäkta marken och andetagen blev till korta väsningar när lungorna verkade motarbeta honom. Doften från främlingen kom smygande och han kunde läsa av att det var en hona, men så mycket mer kunde han inte läsa av.
Skräcken genomsyrade hans egen doft och det var nästan så att den lilla vargen skämdes över att han var så rädd, men alla vargar här ute i det fria var så stora och kunde så lätt göra slut på honom.
Till överst på sidan Gå ner
Wind
Död
Wind

Spelas av : Emelie | Död

beautiful place, a new home (ÖPPET!) Empty
InläggRubrik: Sv: beautiful place, a new home (ÖPPET!)   beautiful place, a new home (ÖPPET!) Emptyfre 20 jun 2014, 16:14

Hon fortsätter att gå tills hon får syn på en liten varg, mindre än hon själv och först tror hon att det är en valp som har kommit bort från sin familj men när hon tittar efter ser vargen mera ut som en ungdom än en valp. Hon stannar och ler mjukt och väbligt mot vargen.  - var inte rädd, jag skall inte skada dig. Hon sätter ner på marken och klipper lätt med öronen. Hon undrar vart vargen kommer ifrån för hon har aldrig sett någon som liknar honom förut. Men hon avskräcks inte för det utan alla ser ju olika ut och hon själv är ju ärrad också. Hon möter hanens blick med sina tvåfärgade ögon och den långa eldluggen faller ner mjukt över hennes ansikte. - vad heter du främling?,hennes röst är varm och vänlig.
Till överst på sidan Gå ner
Blindir

Blindir

Spelas av : Punkis

beautiful place, a new home (ÖPPET!) Empty
InläggRubrik: Sv: beautiful place, a new home (ÖPPET!)   beautiful place, a new home (ÖPPET!) Emptyfre 20 jun 2014, 17:03

Den väsande andhämtningen slutade väsa och återgick till att endast vara en ansträngd andhämtning när vargen kom närmare.
Hon talade med en vänlig stämma på ett sätt som nästan lät som ett leende. Inte för att han visste hur ett leende såg ut, men även han hade den reflexen med att dra tillbaka mungiporna när någonting gjorde honom glad eller uppskattades. Tyvärr var det inte så ofta han hade varit gled sedan han lämnade grottornas trygga gångar.
Han vågar inte tro på hennes ord, men kan inte låta bli att slappna av en aning i sin spända kropp. Doften från honom doftade fortfarande rädsla.
Hon verkade sätta sig ner, det vibrerade svagt i marken och det lät som när någonting rör marken i denna skog. Den grågröna pannan rynkade i veck som var svåra att beskriva. Pälsen var så tunn att huden nästan såg ut som papper när den rynkades. Försiktig satte han ner tassarna så att han kom bara en aning närmare främlingen. Huvudet är riktat mot henne och han känner hennes blick på sig, vill be henne sluta titta på honom. De mjölkvita ögonen verkar storögt titta rakt fram, eller bara titta, det finns inga pupiller i ögonen som är större än det normala.
Han harklar sig lätt innan han svarar honan på hennes fråga, hon har så varm röst att rädslan ofrivilligt rann av honom.
"Mitt namn är Blindir, för evigt fångad i mörkret." svarade han. Hans röst passade inte hans kropp, det hade han fått klart för sig, men den bar på mer styrka än vad hans kropp verkade göra. Ett gräsligt leende särade hans läppar innan han kastade tillbaka frågan.
"Får jag i min tur fråga efter ert namn, ni med så mjuk röst?" frågade han och det förvridna leendet höll sig nu borta från hans läppar.
Till överst på sidan Gå ner
Wind
Död
Wind

Spelas av : Emelie | Död

beautiful place, a new home (ÖPPET!) Empty
InläggRubrik: Sv: beautiful place, a new home (ÖPPET!)   beautiful place, a new home (ÖPPET!) Emptylör 21 jun 2014, 10:06

Hon möter hans mjölkvita blick, hon undrade om han var blind men på något sätt lyckades han ta sig fram. Hon kommer på sig själv att stirra på honom och hon riktar blicken neråt på marken för att inte vara ohövlig och stirra på honom. Han kanske tog illa vid sig. Hon var inte ute efter bråk. - förlåt mig, jag menar att inte vara ohövlig Blindir.  Hon spetsar sina öron igen när han säger sitt namn. Evigt fångad i mörker? Hon förstod inte riktigt vad han menar, men hon funderade och kan det ha något med hans ögon? Att han inte såg? - där det finns mörker finns även ljus min vän. Får jag fråga om du är blind? Hon tyckte han såg så skör ut men hans röst var full av styrka. Även om en varg är liten så kan de ha andra styrkor. Hon ser han gjorde ett leende mot henne och hon log tillbaka. - mitt namn är Wind Spirit, men det räcker att du säger Wind. Hon sveper lätt med svansen och tittar sig sedan omkring, - vart kommer du ifrån Blindir?
Till överst på sidan Gå ner
Blindir

Blindir

Spelas av : Punkis

beautiful place, a new home (ÖPPET!) Empty
InläggRubrik: Sv: beautiful place, a new home (ÖPPET!)   beautiful place, a new home (ÖPPET!) Emptylör 21 jun 2014, 22:20

Han förstod inte riktigt vad det var hon menade. Att hon stirrat? Det spelade ingen roll nu.
Han skrattar ett kort skratt när hon säger att det alltid finns ljus.
"Jo jag har hört det, men inte kan jag se det för det." sa han. Det var bara bokstavligt talat, men kunde tolkas bildligt.
Men hon hade sagt 'min vän' vilket fick det att rycka i hans mungipor. Kanske hon inte skulle försöka döda honom, än i alla fall.
"Jag antar det, jag har aldrig sett någonting annat än mörker och någonting som kommer tillbaka varje dag har skadat mig under en lång tid, men det försvinner nu så jag kan åter röra mig." sa han och hoppades att det inte var allt för kryptiskt "Wind," fortsatte han sedan, smakade på namnet "Det verkar passa damen med mjuk röst" åter igen oroade han sig lite för att låta allt för kryptisk.
Hon frågade vart han kom ifrån. Långsamt uppenbarade sig det förstörda leendet på hans läppar och nosen vändes mot de snötäckta bergen som han fortfarande kunde känna lukten av. Hem. Leendet tynade och han svarade henne.
"Bergen. Bergen är mitt hem." han tystnade och vände tillbaka huvudet mot den vänliga tiken "Du då, Wind Spirit, vart kommer du ifrån? Är det din flock som har bosatt sig i denna barriga miljö?"
Hans kropp hade mirakulöst nog slappnat av och den råttliknande svansen ryckte i änden, nästan som om det ville börja vagga fram och tillbaka.
Till överst på sidan Gå ner
Wind
Död
Wind

Spelas av : Emelie | Död

beautiful place, a new home (ÖPPET!) Empty
InläggRubrik: Sv: beautiful place, a new home (ÖPPET!)   beautiful place, a new home (ÖPPET!) Emptysön 06 jul 2014, 11:52

Hon lyssnade när han pratade och hon log mot honom, trots att han kanske inte skulle se att hon log. Men hon tog ett steg framåt mot honom , men tog det försiktigt för att inte skrämma honom. Hon klipper lätt med öronen, det enda halvt borta och ärr lyste röda över nosryggen och över ryggen. Hon sveper mjukt med svansen - jag är glad att du känner dig bättre Blindir.  Hennes röst är vänlig och mjuk och hon sätter sig på marken. Hon skrattar till, ett varmt skratt - Tack så mycket Blindir. Ditt namn är vackert det med. hon är ärlig och hon sveper mjukt med svansen igen. Hon ser hans leende och hon spetsar öronen när han börjar prata om bergen. - Bergen säger du? jag har aldrig varit där? hur är det i bergen?
Hon möter hans mjölkvita blick med sin tvåfärgade. - Jag är född och uppvuxen i Lövskogen. Min flock bodde först i i Lövskogen i många år, men sedan bestämde våran ledare att flytta flocken hit till Nordanskogen. 
Hon sänker huvudet så den är i jämnhöjd med hans. - Är din familj kvar i bergen min vän?
Till överst på sidan Gå ner
Blindir

Blindir

Spelas av : Punkis

beautiful place, a new home (ÖPPET!) Empty
InläggRubrik: Sv: beautiful place, a new home (ÖPPET!)   beautiful place, a new home (ÖPPET!) Emptytor 10 jul 2014, 16:39

Hon tog ett steg mot honom och han stelnade till, bered att ta sig därifrån om det så skulle behöva. Även om hon hade en mjuk röst vågade han inte lita på den större varginnan. Hon talade dock igen och satte sig ner. Han kände musklerna slappna av när hon tackade och besvarade hans tilltal. Ett hest skratt lämnade honom, han hade svårt och tro att hon faktiskt tyckte att hans namn var speciellt vackert.
Han låter henne tala färdigt och sätter sig under tiden ner på marken. Han nickar förstående när hon säger att hennes ledare flyttade dem hit.
"Bergen är kalla och höga, men jag bodde endast i dem så jag vet faktiskt inte riktigt hur det är där, på det viset du menar." sa han och det skeva leendet drog i hans mungipor, inte helt där men absolut befintligt "Jag har aldrig varit i Lövskogen, jag vet inte ens vart det ligger." han skrattade till innan han skakade på huvudet "Jag vet faktiskt inte vart min familj tog vägen, berget sprack upp och alla var borta." han lyfte ena bakbenet och började klia sig bakom ena örat. Det såg nästan ut som om den tunna, pappersliknande huden skulle gå sönder när de mörka klorna skrapade mot den. Han satte ner foten och log sitt leende mot Wind. Hon var en mycket trevlig dam måste han medge.
Till överst på sidan Gå ner
Wind
Död
Wind

Spelas av : Emelie | Död

beautiful place, a new home (ÖPPET!) Empty
InläggRubrik: Sv: beautiful place, a new home (ÖPPET!)   beautiful place, a new home (ÖPPET!) Emptymån 28 jul 2014, 10:32

Hon lägger huvudet på sned och den eldfärgade luggen faller ner mjukt över hennes ansikte och olikfärgade ögon. Hon sveper lätt med svansen och ler vänligt mot honom. det han berättade väckte en nyfikenhet inom henne, men hon hade hyacint ta hand om fortfarande och sedan behövdes hon ju här om gavin eller någon annan behöver rådgivning.  Så hur än hade gärna se bergen så fick de vänta. - jag hade gärna velat se dem, men det får vänta till längre fram.


Berget sprack upp? vad menade han? var det typ som en vulkan , jordskred eller jordbävning? - berget sprack upp? hur menar du Blindir?
Men hon känner medlidande för honom, det är aldrig lätt att förlora en familj. - Jag vet hur det känns att förlora någon man älskar. mumlar hon fram. - Mina föräldrar dog när jag nyfödd så min äldste bror uppfostrade mig, men flocken hjälpte honom att fostra mig. Hon  log ett mjukt leende.
Till överst på sidan Gå ner
Blindir

Blindir

Spelas av : Punkis

beautiful place, a new home (ÖPPET!) Empty
InläggRubrik: Sv: beautiful place, a new home (ÖPPET!)   beautiful place, a new home (ÖPPET!) Emptymån 28 jul 2014, 15:45

Han rörde lite på huvudet. Om hon nu bodde med flocken hade hon kanske en viktig position och inte kunde lämna den. I bergen hade man inte kunnat gå någonstans, så då hade det varit naturligt att stanna i flocken, men här fanns det så mycket att vandra över.
Han svarade henne, lite obehaglig till mods eftersom han inte tyckte om att tala om det.
"Berget skakade, det brakade och sedan antar jag att det sprack, jag var inte där när det sprack, men gångar hade rasat igen när jag försökte ta mig tillbaka." sa han med en låg röst.
Hans långa öron sjönk lite till sidan när hon berättade om sina föräldrar och om hur brodern hade uppfostrat henne. Han visste självklart inte om hans familj var döda eller inte, men han hade inte hittat några kroppar, så han antog att dem klarat sig ut.
"Jag är ledsen att höra det." sa han. Han undrade om hon kom ihåg sina föräldrar om dem nu hade dött när hon var så liten, men han skulle aldrig våga fråga henne det.
Han ruskade på huvudet, ville bli av med det tråkiga samtalsämnet och öppnade munnen för att byta.
"Får jag fråga sig om du har hög rang inom din flock? Eftersom du inte kan lämna för bergen." frågade han med en ryckning i mungipan och åter spetsade öron.
Till överst på sidan Gå ner
Wind
Död
Wind

Spelas av : Emelie | Död

beautiful place, a new home (ÖPPET!) Empty
InläggRubrik: Sv: beautiful place, a new home (ÖPPET!)   beautiful place, a new home (ÖPPET!) Emptysön 10 aug 2014, 18:49

Hon ser medlidsamt på honom och hon böjer på huvudet mot honom - jag beklagar det som hände din familj. Vi får be till gudarna att de har överlevt. Hon log försiktigt mot honom, nervös över att ha förolämpat honom. - det var en skogsbrand som härjade här för ett tag sedan, men vi klarade oss. Det var då som sagt vår ledare bestämde sig för att flytta våran flock till Nordanskogen.

Hon sveper mjukt med svansen och lägger huvudet på sned. - Jag är flockens rådgivare. men jag kan lämna flocken för de är alla ute på vandring känns det som i alla fall. hon skrattade till. - Våran ledare är också på vandring så jag kan nog gå och se på bergen. Hon klipper lite med öronen och ser sedan på honom. - är du hungrig?
Till överst på sidan Gå ner
Blindir

Blindir

Spelas av : Punkis

beautiful place, a new home (ÖPPET!) Empty
InläggRubrik: Sv: beautiful place, a new home (ÖPPET!)   beautiful place, a new home (ÖPPET!) Emptyfre 15 aug 2014, 21:15

Be till gudarna?
Han förstod inte vad varginnan menade med detta. Det fanns väl inga gudar som kunde hjälpa honom? Inte någon som skulle komma och leta upp hans familj bara för att han bad om det.
Ansiktsuttrycket blev en aning skeptiskt och pannan rynkades en aning som bevis på att han inte förstod henne.
Inte heller visste han vad en skogsbrand var. Eller ens en brand, men han ville inte säga det högt eftersom det lät som att det var någonting farligt. Istället nickade han förstående, om än fortfarande med en lite rynka mitt i pannan.

Hennes skratt fick honom att le. Hon lät så vänlig, så godhjärtad. Kanske var det bra att han inte såg henne och kunde döma utseendet som hon bar.
Han ville fråga varför hon då inte ville följa med och se bergen? Om nu alla var ute på vandring och det inte ens fanns en ledare kvar att ge råd till? Han skulle just till att fråga just detta när hon ställde en fråga som han aldrig hört förut.
'Är du hungrig?'
Frågan verkade bisarr i hans öron. Han kunde inte komma på när han inte varit hungrig, om det nu var hunger när man var så van vid det att det inte kändes som hunger. Kosten var så liten att den inte mättade, men han svalt inte, trots att de utstickande revbenen tydde på annat.
Hela pannan rynkades nu i koncentration.
"Jag... vet inte." svarade han och riktade sitt nedsänkta huvud mot Wind "Är man hungrig om man aldrig är mätt?"
För han kom ihåg känslan av att vara mätt från när han var valp och fortfarande diade sin mor. Ofta var det förenat med livsfara att dia mer än två valpar om man bodde i grottorna, men Blindirs mor hade lyckats dia tre valpar utan att ha dött.
Till överst på sidan Gå ner
Wind
Död
Wind

Spelas av : Emelie | Död

beautiful place, a new home (ÖPPET!) Empty
InläggRubrik: Sv: beautiful place, a new home (ÖPPET!)   beautiful place, a new home (ÖPPET!) Emptymån 01 sep 2014, 16:27

Hon lägger huvudet på sned så den eldröda luggen faller ner över hennes olikfärgade ögon. Hon ler mot honom och sveper med svansen mjukt. Hon blir paff när han säger att han är aldrig mätt. - ja det kan man säga att man är. Säger hon i ett försök att ge svar på hans fråga. - Jag kan försöka fixa mat till oss båda.

Öronen rör sig hela tiden fram och tillbaka lyssnades efter olika ljud medan hennes blick är hela tiden är riktad mot honom - om du inte har något emot det Blindir så vill jag gärna följa med dig och se bergen. 
Hon ser hoppfullt på honom, även om han inte kunde se hennes hoppfulla blick så antog hon att han kunde höra det på hennes röst.
Till överst på sidan Gå ner
Blindir

Blindir

Spelas av : Punkis

beautiful place, a new home (ÖPPET!) Empty
InläggRubrik: Sv: beautiful place, a new home (ÖPPET!)   beautiful place, a new home (ÖPPET!) Emptymån 08 sep 2014, 10:52

Hon verkade förvånad över att han aldrig var mätt, men sanningen att säga visste han inte ens hur det kändes att vara mätt. Obehaget som andra skulle kalla hunger var vardag för honom och ingenting han tänkte på.

Hon ville se bergen. Ytterligare ett krokigt leende lyste upp hans ansikte och blottade de trubbiga små tänderna. Svansen slog med en barnslig förtjusning.
"Det skulle vara en ära att visa dig bergen!" sa han med det krokiga leendet. Han vred huvudet en aning från sida till sida för att känna lukterna i luften bättre.
"Är det mat först och bergen sedan?" frågade han med ett oskyldigt leende.
Till överst på sidan Gå ner
Wind
Död
Wind

Spelas av : Emelie | Död

beautiful place, a new home (ÖPPET!) Empty
InläggRubrik: Sv: beautiful place, a new home (ÖPPET!)   beautiful place, a new home (ÖPPET!) Emptyfre 17 okt 2014, 17:44

Hon viftar mjukt på svansen och lägger huvudet på sned, han kanske inte är hungrig? men hon kände en beskyddar instinkt att skydda och hjälpa honom mot faror. Han skulle inte känna sig utstött eller ensam utan ville ha ha hjälp så skulle hon hjälpa honom.

Hon ser hans krokiga leende och hon ler mot honom och böjer på huvudet - Då vill jag gärna att du visa mig bergen. Hon skrattar till ett varmt skratt och ser på honom med sina två färgade ögon . - om du är hungrig nu så äter vi nu, annars kan vi göra det efter att vi har sett bergen.
Till överst på sidan Gå ner
Blindir

Blindir

Spelas av : Punkis

beautiful place, a new home (ÖPPET!) Empty
InläggRubrik: Sv: beautiful place, a new home (ÖPPET!)   beautiful place, a new home (ÖPPET!) Emptyfre 24 okt 2014, 08:54


Det var lätt att prata med henne och han kände sig glad över att få visa henne bergen. Den råttliknande svansen svepte bakom honom och det krokiga leendet försvann inte fören han talade och då lång det kvar i rösten.
”Det finns nog någonting på vägen.” sa han och log.
Huvudet vreds åt olika håll tills han kunde känna den svaga förnimmelsen av bergsluften från ett håll. Leendet uppenbarade sig åter i hans ansikte och han vände huvudet mot Wind.
”Ska vi gå?” frågade han som om dem bara skulle ta en kort promenad. Huvudet vändes åter mot bergsluften och han började långsamt gå i väntan på att höra Winds steg följa honom.
Till överst på sidan Gå ner
Wind
Död
Wind

Spelas av : Emelie | Död

beautiful place, a new home (ÖPPET!) Empty
InläggRubrik: Sv: beautiful place, a new home (ÖPPET!)   beautiful place, a new home (ÖPPET!) Emptysön 16 nov 2014, 16:04

Hon skrattade ett varmt skratt och ler mot honom och reser sig sedan upp och tar ett steg mot honom, hon tyckte att han väldigt modig som är mindre än hon som vågade stannade kvar och prata med henne utan att bli rädd och fly. Hon böjer ner huvudet och nosar mjukt på honom och ger honom en puff på halsen med sin mjuka nos. - Då går vi då min vän. ett snett leende syns på hennes läppar, - du får vara min guide Blindir för jag har ingen aning hur det är på bergen säger hon.

Och som han sa så hittar de säkert något att äta på vägen. Hyacint skulle klara sig själv för hon höll nära flocken och kanske skulle hon äntligen få reda på vart Arroya hade tagit vägen någonstans. Tanken på sin andra dotter och oron för vad som hade hänt henne fick det att växa en klump i hennes mage. Hon hade inte vare sig hört eller sett sin dotter, fast hon hade letat och letat. Vart skulle Zodiac göra när han får reda på det? skulle han lämna henne? Många tankar for genom hennes huvud och hon sveper nervöst med svansen men hon skulle hitta Arroya och försökra sig att hon är okej.
Till överst på sidan Gå ner
Sponsored content
beautiful place, a new home (ÖPPET!) Empty
InläggRubrik: Sv: beautiful place, a new home (ÖPPET!)   beautiful place, a new home (ÖPPET!) Empty

Till överst på sidan Gå ner
 
beautiful place, a new home (ÖPPET!)
Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: N U M O O R I ::: :: Nordanskogen :: Nordanskogen-
Hoppa till: