Pågående Event
Senaste ämnen
» VE20 | Hjärtat Kallar Dig [p]
~ Om Sacrari ~ EmptyIdag på 13:01 av Ökker

» VE20: Im not the kind of sick that you can fix [Duva]
~ Om Sacrari ~ Emptyons 15 sep 2021, 22:30 av Bambra

» Bildlotteri a la Skruk
~ Om Sacrari ~ Emptyons 15 sep 2021, 02:17 av Tilaqiia

» Tillbaka där det började [Lykoris]
~ Om Sacrari ~ Emptytis 14 sep 2021, 21:04 av Bambra

» [VE20] Bortsprungen
~ Om Sacrari ~ Emptytis 14 sep 2021, 20:07 av Laali

» Aldrig Ensam Igen[P]
~ Om Sacrari ~ Emptytis 14 sep 2021, 19:39 av Atheala

» Dicentra - Tidslinje
~ Om Sacrari ~ Emptytis 14 sep 2021, 19:24 av Dicentra

» Avlöjad [p]
~ Om Sacrari ~ Emptytis 14 sep 2021, 19:13 av Dicentra

» Ekot av regn i gamla salar [Sirocco]
~ Om Sacrari ~ Emptytis 14 sep 2021, 15:46 av Sirocco

Vem är online
Totalt 2 användare online :: 0 registrerade, 0 dolda och 2 gäster. :: 1 Bot

Inga

Flest användare online samtidigt: 152, den mån 04 nov 2019, 23:54
Chatt
Uppdatering av Änglar och Demoner; Sommarnyheter 2021
~ Om Sacrari ~ Emptymån 09 aug 2021, 23:38 av Yargol

God kväll alla glada!

2021 har skyndat förbi redan innan vi hunnit registrera att det ens är ett nytt år. Men, även om det känns som att det här året gått snabbt så har det också hunnit hända mycket på Numoori! Vi hoppas att ni alla har det bra nu när sommarens värsta värmeböljor förhoppningsvis släppt sitt grepp, och att alla fortfarande är friska och krya.Uppdatering av Änglar och Demoner: Aspekter!

En …


[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 8
Heads up! Uppdatering av karaktärslistor och titlar
~ Om Sacrari ~ Emptytor 10 dec 2020, 15:57 av Yargol

Hej allesammans!

Nu när Numoori äntligen tycks vakna upp lite igen efter årets långa dvala så passar vi i Crew på att se över medlemslistan och alla karaktärer och konton vi har på sidan. Vi har med detta upptäckt att där är väldigt många karaktärer och konton som i dagsläget saknar rätt titel eller någon form av notis om vad som hänt dem, och det gör därför just nu att det ser ut som att flera spelare …


[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 1
Affiliates
 

 ~ Om Sacrari ~

Gå ner 
FörfattareMeddelande
Admin
Admin
Admin

Spelas av : Crew

~ Om Sacrari ~ Empty
InläggRubrik: ~ Om Sacrari ~   ~ Om Sacrari ~ Emptysön 19 aug 2012, 04:30


Sacrari


Yosemite Valley Panorama by John Colby, on Flickr

Läs mer på områdets Wiki

Sacrari är en grönskande, fridfull bergsdal med klart skimrande vatten och högresta träd. Träden består till stor del av barrträd, men även en del nordliga lövträd så som björk, asp och lind. Bland dalens skogar öppnar sig ängar och mindre sjöar i anslutning till de många bäckar och floder som rinner ner från bergen. Under vinterhalvåret är dalen vackert belagd med snö.

Sacrari är en svåråtkomlig plats då vargar måste vandra genom och över de branta bergen som omger dalen för att finna den. Det är en svårframkomlig väg utan tydliga stigar, och de flesta som funnit dalen sägs ha gjort det av ren slump. Bergen runt dalen reser sig likt höga murar mot omvärlden.

Klimat:
Kalla, snöklädda vintrar och milda somrar. Typiskt snabbt växlande väder för altituden.

Djurliv:
Ett stort mångfald av olika fågelarter, inkluderat nordliga örnar och stora ugglor. Gott om nordliga gnagare, kaniner och harar. Bergsgetter, stenbockar och tjockhornsfår. En del hjortdjur som rådjur och älg. Björnar, pumor, lokatter, och ibland även en eller annan snöleopard och sabeltandad tiger som söker sig ner från de omgivande bergen.

Kända platser:
Sacraris tempel: I dalens mitt ligger de övervuxna resterna av ett förfallet tempel. Hur gammalt templet är kan ingen riktigt säga. Templet är byggt in i sidan av ett berg, och i dess mitt reser sig en hög och brant klippa över resten av ruinen. Templet omges av en mindre flod, över vilken ett flertal broar sträcker sig. På andra sidan reser sig en övervuxen mur med höga valvbågar. Innanför muren finns flera öppnare ytor, kantade av brutna murar och resterna av vad som en gång kan ha varit pelare och tak.

Mellan gamla raserade salar slingrar sig långa trappor, där träd brutit genom stenläggningen och bildar grönskande tak. I templets innersta delar har trapporna grävts in i bergets sida likt en tunnel med valvformade öppningar ut mot dalen. Tunnel-trapporna mynnar ut vid toppen av klippan i dalens mitt.

Uppe på klippan porlar vatten fram från någonstans längre in i berget, och rinner ut över klippans onaturligt platta yta i en grund bäck, kantad av raka sidor. Låga murar följer klippans kanter, och öppnar sig längst ut på klippans spets där vattnet rinner över kanten i ett tyst vattenfall. I mitten av klippan, mitt i den grunda strömmen av vatten, reser sig en rund, platt stenhäll av vit sten.

Det är oklart vilka som byggde Sacraris tempel, eller när den mäktiga konstruktionen uppfördes. Vad som dock står klart är att templet är heligt, och vargar som vistas i närheten av templet förlorar under vistelsen sina magiska krafter. Templets mystiska kraft når även till viss del ut över resten av dalen, och gör att varelser som vampyrer eller zombies inte kan beträda dalens mark.

Flockar:
Flocken Jägarna har sitt revir i Sacrari.


Karta över Sacrari, av Kreftropod


Looking Down Yosemite-Valley, Albert Bierstadt / Public domain


A Storm in the Rocky Mountains, Mt. Rosalie, Albert Bierstadt / Public domain


Till överst på sidan Gå ner
 
~ Om Sacrari ~
Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: NUMOORI ::: :: Bergen :: Sacrari-
Hoppa till: