Pågående Event
Senaste ämnen
» [VE20]Vad finns bortom stjärnorna[Vassya]
In the heat of fire [P] EmptyIgår på 21:22 av Poppel

» Adopterbara designer av Kreft
In the heat of fire [P] Emptymån 25 jan 2021, 23:04 av Yargol

» [Avslutat] Dödslistaaan
In the heat of fire [P] Emptymån 25 jan 2021, 11:20 av Yargol

» I dina ögon himlaljus [Nomë]
In the heat of fire [P] Emptylör 23 jan 2021, 12:13 av Nomë

» [VE20]Skulpterande snö[P]
In the heat of fire [P] Emptyfre 22 jan 2021, 15:36 av Poppel

» [Avslutat] Till dödslistan
In the heat of fire [P] Emptytor 21 jan 2021, 10:55 av Yargol

» [Avslutat] Titeländringar
In the heat of fire [P] Emptytor 21 jan 2021, 10:51 av Yargol

» [Avslutat] Titlar
In the heat of fire [P] Emptytor 21 jan 2021, 10:51 av Yargol

» Äntligen hemma [P]
In the heat of fire [P] Emptytor 21 jan 2021, 00:33 av Flippa

Vem är online
Totalt 6 användare online :: 0 registrerade, 0 dolda och 6 gäster. :: 1 Bot

Inga

Flest användare online samtidigt: 152, den mån 04 nov 2019, 23:54
Chatt
Heads up! Uppdatering av karaktärslistor och titlar
In the heat of fire [P] Emptytor 10 dec 2020, 15:57 av Yargol

Hej allesammans!

Nu när Numoori äntligen tycks vakna upp lite igen efter årets långa dvala så passar vi i Crew på att se över medlemslistan och alla karaktärer och konton vi har på sidan. Vi har med detta upptäckt att där är väldigt många karaktärer och konton som i dagsläget saknar rätt titel eller någon form av notis om vad som hänt dem, och det gör därför just nu att det ser ut som att flera spelare …


[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 1
Vinterevent 2020
In the heat of fire [P] Emptytis 01 dec 2020, 00:29 av Admin

.•¨*•.¸.•¨*•.¸.•¨*•.

Mörker och stjärnklar natt bryts snart av ljus
Och plötsligt nu som förr
Med färger från en dröm
Så ser vi himlen åter dansa


.•¨*•.¸.•¨*•.¸.•¨*•.


Välkommen till vårt officiella vinterevent 2020 som är en direkt callback till norrskenseventet 2014.

Det vi fick bevittna då …


[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
Affiliates
 

 In the heat of fire [P]

Gå ner 
FörfattareMeddelande
Enrique
Flocklös
Enrique

Spelas av : Nelly

In the heat of fire [P] Empty
InläggRubrik: In the heat of fire [P]   In the heat of fire [P] Emptytis 21 feb 2012, 18:56

Solen hade påbörjat sin resa neråt, vilket färgade himlen i röda och gula nyanser. Värmen som uppkommit under dagen hade inte börjat svalna av än, och skulle inte göra på flera timmar.
Infernohanen såg sig omkring i det torra området, nöjd med bristen på snö och överflödet av den smälta stenen. Han stod uppe på en klippa som sköt upp ur marken, och stenytan hade blivit otroligt het under solens strålar. Inte för att det störde honom. Inte det minsta.
En fågel av eld satt ner på stenen bredvid honom, lyfte med ett vingslag och försvann i tomma luften. Elden den var gjord av hade han medvetet låtit släckas.

Han slöt ögonen och drog ett djupt andetag. Han var nöjd med det faktum att han hade tagit sig till de varma områdena, istället för att hålla till på de platser som var täckta med den kalla, vita snön. Det var trevligare att inte hela tiden se till så att man alltid var varm.
Han hade bara varit i landet i något år, men han trivdes ganska bra med att bara vandra runt utan något mål. Han hade kommit över sorgen av sin familj, men han saknade dem fortfarande. Inte för att han var någon som ville ha sin familj nära hela tiden, men han ville egentligen ha kunnat tänka att de fanns någonstans. Men de var döda. Så enkelt var det. De hade alla dött av den där björnen, och om han skulle vara ärlig dog han också. Som valp hade han kanske varit någorlunda trevlig - men lite respektlös ändå - men den valpen hade dött då, blivit utbytt mot en annan personlighet.

[Mirrow och León<3]
Till överst på sidan Gå ner
Mirrow

Mirrow

Spelas av : Marie

In the heat of fire [P] Empty
InläggRubrik: Sv: In the heat of fire [P]   In the heat of fire [P] Emptytis 21 feb 2012, 19:29

Mirror låg inne i lyan, det såg ut som om han sov då den massiva pannluggen föll över ögonen och dolde dem och därför kunde man kanppt avgöra om han avr vaken eller om han sov. Men han var vaken och iaktog solen som höll på att sjunka ner från himmlen och byta ut sin klädsel och kalla sig månen. Men en suck avslöjade honom och hans huvud vändes då han tittade sig runt omkring och såg några kroppar inne i dunklet och han ryckte lite på sig och reste sig upp på de fyra tassarna och gick ut ur lyans öppning och gäspade. Han stannade åter upp utanför lyan och tittade sig runtomkring, vinklade de svarta och vitprickiga öronen innan han började mycket tyst tassa iväg.

Mor skulle ändå snart förstå att han hade gått på ägen hand, som massor av andra gånger. Han log lite för sig själv. Hon hade slutat att skicka Serpiente efter honom och det gladde Mirror mycket. Han hade värkligen fått nog av alla viskande röster som helatiden uppkom då han var i hans närhet. Hon kom och hämntade honom om han var borta för länge eller om hon tappade hans doft. Här fanns knappast mycket faror, det var endå sällan främmande vargar tog sig in på reviret.
Men nu var han ensam igen och tystnaden lade sig tung mot hans öron. Det var så tyst få han lämnat lyan. Han ökade på stegen lite för att hinna nån vart innan det mörknade allt för mycket. Men så plötsligt uppfattade han en främmande doft och han stannade till.
Till överst på sidan Gå ner
Enrique
Flocklös
Enrique

Spelas av : Nelly

In the heat of fire [P] Empty
InläggRubrik: Sv: In the heat of fire [P]   In the heat of fire [P] Emptytis 21 feb 2012, 19:57

Han öppnade ögonen igen när en främmandes doft nådde hans nos. En annan varg? Här, i detta öde område? Det var inte något han hade förväntat sig, snarare tvärtom. Han hade hoppats på lite tid ensam, men det verkade inte som det.
Han vände sig om för att se efter den andre, och längre bort kunde han se en svart skepnad. Väldigt liten, som om denne inte var fullvuxen. Han kisade med ögonen, koncentrerade sig på främlingen. En valp? Vad gjorde en valp alldeles ensam här? Det var ännu mer förvånande än det faktum att Enrique inte var ensam.

Han höjde huvudet, så han såg större ut än han var, och fågeln av eld kom fram en bit framför honom, seglandes mot den andre. Han ville se mer av vem som nu var där borta.

Den där borta var svart, med röda tecken på benen. Vita prickar på öronen och... lila man. Bilden av hans mor kom upp i tankarna, valpen där borta var så lik henne... men samtidigt kunde han omöjligt ha någon slags kontakt med Afrodite. Själv var han den enda överlevaren, så valpen där borta kunde omöjligt vara släkt med hans mor. Varför började han tänka på henne bara för att valpen hade en liknande man? Det var ju lika fånigt som att han skulle börja tänka på sin döda syster varje gång han såg en med röd man.
Till överst på sidan Gå ner
Mirrow

Mirrow

Spelas av : Marie

In the heat of fire [P] Empty
InläggRubrik: Sv: In the heat of fire [P]   In the heat of fire [P] Emptytis 21 feb 2012, 21:41

Han gick lite vidare spanade åt det hållet han kände doften kom ifrån och ögonen var misstänksamma och vaksamma medan han rörde sig steg för steg närmare. Så såg han något urskilja sig från allt annat. Det tog en stund att urskilja den andre då den värkade ha en brunaktig pälsfärg och flöt då rätt braihop med bakgrunden. Hanen var på deras revir och hur mycket andra fick korsa deras familjs hem visste han inte. Men han gillade inte tanken på att en främling rörde sig så nära deras lya.
Så han började bestämnt närma sig främlingen, tass för tass. Hanens doft påminde också lite om mors, sådär ask och rökaktig.
Men så plötsligt märkte han en ett eldföremål på himmlen, en fågel gjord av eld. Precis som mors orm och han förväntade sig förskräckt att få höra de otäcka rösterna igen, men inget hördes och fågeln tittade på honom och Mirren blottade de vita tänderna åt den och morrade tyst, varnande. Han gillade inte elddjur.
Men han var också nyfiken, det var sällan han såg andra, han hade bara gjort det en fåtal gånger.

Så nu var han cirka 10-5 meter bort från vargen och Mirrors öron var en aning bakåtstrukna och överläppen en aning uppdragen.
"Vad gör du på vårt revir?" morrade han tyst och höll blicken fast på hanen med sina egna röda. Hanen var större än mor men värkade ha en förknippning till eld lika som hon.
"Mor kommer inte bli glad" sa han påpekande och flinade vagt och höll blicken kvar på hanen.

[Mirren leker tuff xD]
Till överst på sidan Gå ner
Enrique
Flocklös
Enrique

Spelas av : Nelly

In the heat of fire [P] Empty
InläggRubrik: Sv: In the heat of fire [P]   In the heat of fire [P] Emptytis 21 feb 2012, 22:10

Han kunde inte låta bli att flina lite hånfullt mot den lilla valpen. Hotade precis den lille honom med att hans mor inte skulle bli glad? Det hade han inte förväntat sig. Leendet slocknade långsamt precis innan han började tala.
"Jag tror tyvärr inte jag mig bryr om vad din madre* kommer bli, poco Señor**," sa han med en mörk, hotfull röst. Hans brytning visade direkt att han var ny med språket, men han hade lyckats forma meningen någorlunda korrekt. Visserligen var det säkerligen något fel med den, men det fick gå.
Han kunde känna att hans inre ville brusa upp, men han höll emot, ville tala lite mer med den lille valpen. Det var visst ganska roande att höra det lilla hotet.

"Var har du din madre* förresten? Vad en valp som du göra här ensam?"
Fågeln landade smidigt bredvid honom, spärrade sina flammande ögon i valpen. Fågeln värmde luften omkring dem lite.
Han störde sig på manen. Det var en så ovanlig färg, att det inte kändes som om någon annan än hans mor borde ha rätten att bära den. Det var en fjantig tanke, en valps tanke, men han kunde inte låta bli att störa sig på den. Det kändes inte rätt att fundera på hur han skulle döda valpen när den var så lik en familjemedlem. Men hur kunde han ha fått en sådan färg i manen? För han kunde omöjligt ha någon anknytning till hans döda mor.

[*Mamma | **Lille herrn]
Till överst på sidan Gå ner
Mirrow

Mirrow

Spelas av : Marie

In the heat of fire [P] Empty
InläggRubrik: Sv: In the heat of fire [P]   In the heat of fire [P] Emptyons 22 feb 2012, 16:08

Mirror hade inte förväntat sig att hans lilla "hot" skulle göra större skillnad. Men om Mirror varit i hanens tassar skulle han det.
Så hans huvud lades på sne och han flinade hanen upp i ansiktet. Samma respektlöshet som sin mor. Hon hade till och med sagt
åt dem med sina egna ord att man inte skulle visa respekt åt dem man inte tyckte förskänade det.. Men, man kunde ju inte heller
vara dumdristig och utmana ödet för mycket. Men hans ord fick endå Mirrors öron att spetsas. Hanen använde spanska ord, först
kände han sig förvånad.. Men kanske var spanskan vanligt i detta land? Men hanen bröt starkt på deras språk. Så kanske enklast
att tala spanska endå? Hans röst var hotfull men Mirror brydde sig inte, han var på deras revir inte tvärtom.
"Que debería ser, señor" [Det borde du vara, herrn] sa han och svepte snabbt med svansen
bakom sig men höll blicken fast på hanen.
Hanen ställde honom ännu en fråga och han bestämnde sig att undvika att svara på det första men öppnade sen sin mun
för att tala.

"Voy a donde mis pies quieren ir" [Jag går dit mina tassar vill gå] sa han kyligt och ryckte nonchalant på huvudet
och fångade sen fågelns blick som hade landat bredvid hanen. Och tystnade medan hans blick var fast på fågeln.
Han hade sett sånt förr, och eld var något han igentligen inte gillade. Men så släppte han fågeln med blicken och han
återvände till hanen.
"Du besvarade inte min fråga, Vad gör du på vårat revir och vem är du?" sa han lugnt och tittade på honom.
Fast han var stöddig så var han endå en aning osäker, hanen kunde lätt skäka honom till middag, men det syntes ej.
Till överst på sidan Gå ner
Enrique
Flocklös
Enrique

Spelas av : Nelly

In the heat of fire [P] Empty
InläggRubrik: Sv: In the heat of fire [P]   In the heat of fire [P] Emptyons 22 feb 2012, 17:32

En spanjor? Inte fullt ut, men troligen med spanskt påbrå. Trots allt blev den lille grabben mer intressant hela tiden. Först lik Afrodite, och nu spanjor?
Han funderade på att inte svara på valpens fråga, men det verkade onödigt. Det fanns ingen mening med att inte låta folk veta vem han var, de skulle ändå inte ha särskilt mycket nytta av hans namn. Han hade tänkt tala spanska först, men ångrade sig sedan. Det vore nog bättre om han fick lite övning på språket. Varför kunde inte alla prata spanska? Då skulle det aldrig bli någon förrvirring med språk.
"Jag heter Enrique, poco Señor, och jag vandrar bara omkring just nu."

Hans ögon smalnade av en bit och han sänkte huvudet en aning så han kom närmare den lille.
"Ska du inte ta och svara på min fråga nu då, valp? Var har du din madre? Och du kanske kan ta och berätta vem du är?" Han granskade honom från topp till tå igen, noggrannare nu när de var nära varandra. De röda tecknen på hans ben liknade glödande spickor, som när lavan i det här området försökte ta sig upp genom marken, men de lös såklart inte, och var säkerligen inte så varma.

[Heeeeeej 8D]
Till överst på sidan Gå ner
Mirrow

Mirrow

Spelas av : Marie

In the heat of fire [P] Empty
InläggRubrik: Sv: In the heat of fire [P]   In the heat of fire [P] Emptyons 22 feb 2012, 19:16

Han gillade inte att bli kallad liten. Nog för att han visste det själv, han hade ju ögon att se med. Men endå gillade han inte det.
Han blängde lite på honom men struntade sen i hans nedlåtande ord. Hanen värkade inte ha några farliga anledningar. Han värkade
ju knappt veta var han stog. Mirror fnös men han blev uppmärksam då hanen närmade sig närmare medan han pratade och
Mirror höjde lite på överläppen för att ge honom en liten varning att inte komma för nära.
Han värkade inte ge sig. Han skulle vilja veta var hans mor var. Men han kunde ju vara lite undvikande. Det var inte nödvändigt
att berätta för mycket.

"Hon är nog nånstans.." sa han undvikande innan han stängde munnen ett slag innan han öppnade den igen för
att tala mer till hanen, svara på nästa fråga. Hans namn var inget vidare skadande att berätta.
"Mirror" sa han snabbt och svängde lite med den svarta svansen bakom sig och han borrade ner de vita klorna
i marken och skrapade upp lite stelnad massa.
"No hay información que le interesa, creo que" [Ingen information som intresserar dig kan jag tro] sa han på en snabb
spanska och la huvudet ännu en gång på sne med ett lätt flin på läpparna.
Till överst på sidan Gå ner
Enrique
Flocklös
Enrique

Spelas av : Nelly

In the heat of fire [P] Empty
InläggRubrik: Sv: In the heat of fire [P]   In the heat of fire [P] Emptyons 22 feb 2012, 19:41

Han kunde inte låta bli att le lite grann när valpen morrade. Så han gillade inte att han kom nära? Bra.
"Pero tú, ¿no te parece que tu madre se preocupa de que estés aquí sola, ¿eh? ¿Quién sabe qué peligros se encuentran aquí, ya sabes...*" sa han till en början sarkastiskt oroligt, men i andra meningen bytte han till samma hotfulla ton som han använt innan. Han tyckte fortfarande att den lilla varningen i form av en morrning som han fått innan hade varit roande. Verkade han verkligen så läskig att han inte fick komma nära?

"Tal vez debería ir a casa a tu madre, perro?**" Han svepte till med svansen, ignorerade lavan runt omkring dem.
Hans tunga rörde sig snabbt, vilket gjorde det tydligt att han fram till nyligen endast hade vetat om spanskan. När han talade på sitt språk gick det fort, precis som de flesta andra som fötts i hans land. Valpen talade snabbt, väldigt snabbt för att vara född i det här landet, men det var fortfarande inte som en född spanjors tal. Däremot verkade det som om valpen lärt sig språket av någon med spanska som modersmål, då uttalet var helt perfekt.

[*Men du, tror du inte att din mamma kommer bli orolig över att du är här alldeles ensam, hm? Vem vet vilka faror som lurar här ute, vet du...
** Du kanske borde gå hem till mamma nu, valp?]
Till överst på sidan Gå ner
Mirrow

Mirrow

Spelas av : Marie

In the heat of fire [P] Empty
InläggRubrik: Sv: In the heat of fire [P]   In the heat of fire [P] Emptyons 22 feb 2012, 20:01

Hanen värkade ha onda tankar och Mirror gillade dethär inte så mycket. Nu skulle han nästan vara lite tacksam och Serpiente dök upp i tomma intet som han brukar.
Men ingen serpiente kom och han fick sköta dethela i egna tassar. Han slutade morra och höjde huvudet men raggen var fortfarande rest.
"Vakta din tunga, lobo" mummlade han irriterat och snärtade till med svansen bakom sig.
Han undrade lite vad hans syskon höll på med nu, om de sov. Tänk om mor gått för att jaga? Om hanen hade onda tankar om honom så skulle det kanske inte
vara det bästa hon gjorde.. just nu.
"¿Por qué?" [Varför det?] sa han med samma irriterade kalla röst som innan, fast nu med skarpare stämma. Fast han var valp så var han endå inte som en.
Han hade hört mycket från start och det hade format honom.
Han var inte lekfull, han var inte glad. Han var bara som han var.
Han stog stilla andades och tystnaden var stilla. Allt var stilla så utan att han fick bestämma det själv så kom några okända ord ur munnen. Ord som han själv
inte förstog. Men hade hört så många gånger förr. Han väste det med en tyst kall klang som bröt tystnaden.
Till överst på sidan Gå ner
Enrique
Flocklös
Enrique

Spelas av : Nelly

In the heat of fire [P] Empty
InläggRubrik: Sv: In the heat of fire [P]   In the heat of fire [P] Emptyons 22 feb 2012, 20:23

Vad var det för konstigt väsande som kom ur valpens mun? Han hade inte hört något sådant innan, förutom... Det lät som en orms väsande.
"Sólo para asegurarse de que usted no está experimentando cualquiera de estos ... acechan peligros.*" Han flinade hånfullt, men samtidigt fortfarande hotfullt mot valpen. Det var tydligt vad dessa lurande faror bestod av. Han. Tänderna visades lite när han flinade.

Han ville vara ensam, utan den här irriterande, halvspanska valpen. Samtidigt ville han inte lämna platsen han stod på, både för att det var en bra viloplats och att hans ego inte ville vara den som vek undan för en valp.
"¿Y bien? ¿No le gustaría tener y volver corriendo a tu madre?**" Fågeln bredvid honom slog ut vingarna, och några gnistor av eld flög ut i luften de närmsta centimeterna. Några landade i hans päls, men det var inget han brydde sig om. Han skulle ändå inte fatta eld.
Tankarna på den där irriterande manen ville inte försvinna, utan det kändes som om de tvingade honom att bli nyfiken på den här jobbiga valpen. Irriterande.

[*Bara för att se till så att du inte råkar ut för någon av de här... lurande farorna.
**"Nå? Ska du inte ta och springa tillbaka till din mor nu?"]
Till överst på sidan Gå ner
León
Död
León

Spelas av : Marie | Död

In the heat of fire [P] Empty
InläggRubrik: Sv: In the heat of fire [P]   In the heat of fire [P] Emptyons 22 feb 2012, 20:47

León låg i mörkret av lyan med halvt slutna ögon. Hon funderade på vad hon skulle göra. Endel kunde hon springa iväg för att jaga
så hon kom tillbaka till gryningen eller så kunde hon sova och jaga i morgon. Fast det var kanske best att ge sig av nu medan valparna sov.
Hon gäspade och reste sig upp, serpiente cirklade på utanför grottan, lika uttråkad som hon själv kände sig. León gick tyst ut för att inte väcka
de små. Hon skulle precis börja ge Serpiente befallningar om att stanna vid valparna medan hon drog iväg för att jaga då ormen ryckte till och
stirrade åt ett håll.
"Serpiente?" sa León skarpt, men ormen vände inte på huvudet utan stirrade tomt ut i luften innan den gav ifrån sig ett väsande ljud.
"Vad i..?!" mummlade León. Men så kände hon också doften, om nu det var det serpiente känt. Doften av Mirror och en främling. Det var
inte nån från TDN, det kände hon genast. En lätt morrning lämnade henne. Vad hade nu den ungen ställt till med? Var han lika omöjlig som hon
att söka upp problem?!

"maldito perro" [förbannade valp] väste hon irriterat innan hon svängde sig snabbt om och började springa, sträckte ut hela den svarta och
röda kroppen och hoppade över lava utan problem. Hennes spenst och elegans som oftast gömndes syntes nu.
De svarta öronen var bakåtstrukna och ansiktet var sammanbitet och tomt av känslor. Hon närmade sig och saktade ner. Hennes doft var gömd
av doften runtom henne. Hon doftade nästan likadant som askan och lavan runtomkring. Hon började smyga sig fram. Mörkret gömde henne mycket.
Hon letade helatiden efter doften av blod. Men kände den inte. Så plötsligt stannade hon upp då hon såg två gestalter lysas upp ur mörkret av lava
nära dem. León blottade tänderna men morrade inte, det skulle avslöja henne. Hon gick från sidan mot Mirror och hanen närmade honom helatiden och
hörde orden som hanen sade. ¿Y bien? ¿No le gustaría tener y volver corriendo a tu madre?. Han pratade spanska, det förvånade henne
tillförst, men hon var för ilsken för att tänka mer på det.
"No es necesario, que ya está aquí" [Det behövs inte, hon är redan här] väste hon snabbt på spanska innan hon med några snabba språng och ett
hopp över Mirror mot hanen för att knäcka hans nacke.
Till överst på sidan Gå ner
Enrique
Flocklös
Enrique

Spelas av : Nelly

In the heat of fire [P] Empty
InläggRubrik: Sv: In the heat of fire [P]   In the heat of fire [P] Emptyons 22 feb 2012, 21:02

Rösten kom från ingenstans, och av rena chocken tog han ett steg bakåt vilket räddade honom från honans attack. Hennes svans strök sig snabbt förbi hans ansikte i farten, men han märkte det knappt. Håren på ryggraden reste sig upp när han morrade, och skulle precis kasta sig fram för att hugga efter henne när han insåg vem det var.

León. Hans döda syster.

Bara det faktum att hon inte var död fick honom att stanna upp, frysa till. Ögonen stirrade bara på henne, chockade. Han var oförmögen att göra något för att attackera.
Det hade gått så lång tid... Han hade inte varit äldre än valpen framför när björnen hade dödat hans familj. När björnen hade slitit sönder det enda han älskade. När alla dött.
Och här stod hon, fullt frisk. Med en son.
Hur kunde hon inte vara död? Han hade själv försökt slåss mot björnen, men svimmat efter ett hårt slag, och när han vaknade hade alla varit döda. Eller? Han hade inte kollat noga på de sönderslitna kropparna, det kunde mycket väl varit så att en fattades? Men... han trodde de hade varit döda. Ingen andades ju.
"León..?" Han viskade snarare ut namnet än sa det. Chocken hade tagit tag om hans sinne helt.
Till överst på sidan Gå ner
León
Död
León

Spelas av : Marie | Död

In the heat of fire [P] Empty
InläggRubrik: Sv: In the heat of fire [P]   In the heat of fire [P] Emptyons 22 feb 2012, 21:17

Hon missade, men det gjorde inget hon var beredd på att ta ett nytt huggande bett om hans strupe. Allt hon hade i tankarna var att döda.
Hon var som en uppretad björnhorna, men så värkade hanen stanna upp. Bli osäker och det gjorde León osäker. Allt stannades upp och hon landade
tillbaka på alla fyra igen och ställde sig framför Mirror med dova morrningar. Det var något som var bekant med honom. Men hon kunde knappt
se honom, hon var för arg, men ilskan togs nästan helt bort då hanen sade hennes namn. Rösten var så bekant, så bekant. Samma med doften.
León rynkade pannan och blinkade några gånger för att se klart på det hela. Så lystes han upp utav lavan och hon såg vem det var.
Det otroliga. Det var han. Han. Hon stog stilla och hela hon blev slapp och hon stirrade på honom.
"Du.." hennes röst darrade som om hon höll på att börja gråta. Han var död. Eller skulle vara. Vad i helvete gjorde han här?

León slöt ögonen. Dethär kunde inte vara sant. Nej.. nej nej.. Ännu en som levde.. ännu en som skulle komma hit för att försöka rubba hennes liv
utan att de visste om det själv.
Ögonen var fortfarande slutna och bilder flög framför hennes ögon. Döda blodiga sönderivna kroppar. Vissa halvt uppätna. Kanske ett ben
eller två, huvudet. Hon skälvde till och kände sig så illamående och yr. Hon knep mer ihop ögonen tills hon hörde en välbekant aningen orolig röst.
"Madre?", Mirror. León öppnade ögonen och kräktes.
Sen vände hon huvudet mot Enrique och svalde. "Mirror gå tillbaka" mummlade hon fram och vände huvdet snabbt mot sin son som stirrade på henne.
"Nej" sa han bestämt.
Till överst på sidan Gå ner
Enrique
Flocklös
Enrique

Spelas av : Nelly

In the heat of fire [P] Empty
InläggRubrik: Sv: In the heat of fire [P]   In the heat of fire [P] Emptytor 01 mar 2012, 19:50

Han bara stirrade förvånat, chockat på henne. Hon levde. Han var inte den enda.
"León..? Hur kan du leva? Var har du varit hela den här tiden?" Han återfick förståndet igen, och ruskade på huvudet. Han måste tänka klart. Hon levde, på något mystiskt, underbart sätt, och han kunde inte tvivla på det. Hon stod ju trots där. Framför honom. Med en son.
Just det med sonen förvirrade honom, inte för att han inte skulle trott att hans älskade syster skulle hitta någon att få det med, men det kändes bara konstigt. Han hade aldrig tänkt på att hon skulle kunna få familj efter olyckan, eller ens leva för den delen.

Han var fortfarande lite i chock, men han började tänka riktigt igen. På något sätt hade hon alltså tagit sig ifrån attacken levande, och tagit sig till det här nya landet. Men efter det då? Vad hade hon varit med om den tiden hon levt i landet..?
Hans blick sneglade mot den bestämda valpen, Mirror hade hon kallat honom. Han förstod varför han hade tänkt på sin familj när han sett honom, manen var Afrodites upp i dagen. De röda märkena på benen var troligen ett arv från sin mor, och den svarta pälsen likaså. Det enda han inte kunde koppla till någon familjemedlem var de vita prickarna på öronen, men visst - de flesta hade något som var deras egna helt och hållet i sitt utseende.
Phm. Så det var därför valpen vågade käfta emot när han pratat. En grabb med infernoblod, och en före detta Spaniens bråkigaste unge till mor. Om grabben hade talang inom någon kraft skulle han gå långt, för ibland kunde några ord få den andra ur balans så pass mycket i en strid att man skulle kunna vinna lätt. Han började gilla den lille irriterande señoren mer och mer.
Till överst på sidan Gå ner
León
Död
León

Spelas av : Marie | Död

In the heat of fire [P] Empty
InläggRubrik: Sv: In the heat of fire [P]   In the heat of fire [P] Emptysön 04 mar 2012, 12:36

Hon tittade nu mer klart på honom och drog efter ett lugnande andetag men fick sen åter tillbaka kontrollen. Hon gav sin son en snabb irriterad blick. Han var precis som hon, och
hon gissade nästan vilken jobbig unge hon måste varit. Hon flinade lite inombords av den tanken. Sen fokuserade hon allt på honom. Ännu en. Han visste inget om henne igentligen, så mycket hade flutit och på sen olyckan varit framme. Så många år. Men hon fattade inte hur en skadad valp klarat sig själv. Hon hade ju iallafall varit oskad.
"Hur jag kan leva.. är en fråga som knappt jag kan besvara" sa hon kyligt. Skärp dig! Du låter som henne.. tänkte hon irriterat åt sig själv och snärte till med svansen bakom sig.
"Jag begav mig hit efter olyckan... Det har hänt så mycket sen dess. Larga Historia.." [lång historia] sa hon uppriktigt och sneglade sen igen mot sin son. Men han ahde nu satt sig ner och stirrade stint i marken med huvudet böjt och pannluggen hängde mycket över ögonen. Hon suckade och vände sin blick mot Enrique.
"Men att du lever kan jag inte förstå" sa hon och hon rynkade pannan en aning då hon tittade på honom.
"Berätta!" sa hon nästan befallande och försökte finna något sorts leende. Men allt var fortfarande ännu en aning tomt.
Till överst på sidan Gå ner
Enrique
Flocklös
Enrique

Spelas av : Nelly

In the heat of fire [P] Empty
InläggRubrik: Sv: In the heat of fire [P]   In the heat of fire [P] Emptyons 28 mar 2012, 19:49

"Björnen slog mig avsvimmad, inte till döds. När jag vaknade upp vågade mig inte titta på los cadáveres*, utan lämnade bara platsen. Jag hade ingen aning om att det saknades någon... Jag svårt fatta att du lever." Han gjorde en grimas, och sneglade på henne. "Var du varit alla år, hermana**?"
Var kunde hon ha varit? Här i närheten? Och skaffat ungar också. Han sneglade ner på valpen. Mirror. Det förvånade honom att hans syster hade valt ett engelskt namn med en betydelse, något som inte riktigt verkade som henne. Ingen i deras egna kull hade fått något liknande namn, så det var lite speciellt. Men det var hennes val, och det var ju inget dåligt namn för grabben.
Vem kunde fadern vara? Det luktade inte särskilt mycket av andra, i alla fall inte av vuxna hanar. Var befann sig grabbens far? Kunde verkligen León ha fallit för en kort romans, som slutat tvärt, eller hade han bara försvunnit? Han visste att det inte var hans ensak, men han undrade fortfarande. Samtidigt hade han under sin barndom lärt sig att man inte skulle fråga ut sin syster allt för mycket, om man inte ville få en arg infernohona över sig.

[*de döda kropparna]
[**syster]
[Och ja, Enrique tänker på Mirrow som 'grabben', istället för vid namn xD]
Till överst på sidan Gå ner
León
Död
León

Spelas av : Marie | Död

In the heat of fire [P] Empty
InläggRubrik: Sv: In the heat of fire [P]   In the heat of fire [P] Emptyons 28 mar 2012, 21:43

-Mirrow-

Att denna varg var mors bror hade han redan förstått. Men hela denhär grejjen värkade en aning förvirrande. Om han skulle vara död som mor sa, varför stog han här då? Mor hade aldrig berättat om nån olycka. Men varför skulle hon gjort det? De fick ju inte veta något. Men igentligen brydde han sig inte, det förflutna var det förflutna. Han tittade på de två med de röda eldiga ögonen medan ahn försökte pussla ihop hur allt stog till. Men orkade snart inte fundera mer utan satte sig ner och tittade med en misstänksam blick på hanen. Men vände sen huvudet till León då han ställde en fråga till henne. Hans ansikte var uttryckslöst och hårt.


-León-
León tittade på honom, och sanningen började gå upp för henne. Det fanns så mycket att fråga, och en del att berätta. Allt var inte som förut, så mycket hade förändrats. Men han var fortfarande hennes bror, fast han kunde kännas som en främling. Men han var fortfarande Enrique. León lät ett mjukt leende spridas på hennes läppar då hon öppnade sin mun igen och lät nu en aning osäker.
"... Jag tog mig hit som mycket ung. Mina år som valp här var väl inte lätta, men inte kan jag väl säga att jag lever lättare nu... Sen träffade jag..." León stannade upp och tittade på Enrique och sen på sin son, han visste inget om Afrodite, Demethra eller någon annan av släktingarna. I hans värld fans väl bara de. Dislo, inte ens hans egna far visste han vem det var. Inte för att hon hade tänkt berätta det, men de vaar så omedvetna.
"Afrodite. Hon överlevde, men kastade bort sitt liv igen." nu dröp hennes röst av en sorts förvirrad ilska, hon hade aldrig kunnatt släppa det.
"Se quitó la vida, Enrique" [Hon dödade sig själv, Enrique] väste hon sen med en låg röst.

[Låten -> https://www.youtube.com/watch?v=L-bxuRKbFLk]
Till överst på sidan Gå ner
Enrique
Flocklös
Enrique

Spelas av : Nelly

In the heat of fire [P] Empty
InläggRubrik: Sv: In the heat of fire [P]   In the heat of fire [P] Emptylör 31 mar 2012, 15:49

Afrodite.

Det kändes som om hela hans kropp stelnade till när systern nämnde hennes namn. Hade hon överlevt? Men.. han hade sett hennes kropp vid lyan, hade han inte? Sanningen var att han inte kollat allt för noga. Han hade bara kastat en blick på de döda innan han stuckit, och det var så många år sedan att han inte ens mindes det allt för klart. Hon kunde lika väl ha varit borta, precis som han inte hade lagt märke till sin systers försvinnande. Det hade varit så mycket blod, och vissa av hans syskon hade han inte ens kunnat se vem det var efter morden.
Men glädjen spreds i honom, och ett svagt leende höll på att spricka upp på hans läppar, men stoppades förtvivlat när León fortsatte. Hon var död. Och hon hade gått vidare till andra sidan på det mest ovärdiga sätt som fanns, att ta självmord.
Det kändes som om någonting i honom sprack, och han stirrade tomt på sin älskade syster. Hoppet om att få se sin älskade mor en gång till hade skapats, för att sedan krossas. Kindtänderna skrapades mot varandra.

León hade sett på grabben [ja, fortfarande grabben, inte Mirror xD] som om hon inte riktigt ville att han skulle få veta allt för mycket. Visste inte hans systersöner och systerdöttrar om deras familjs historia?
"Det känns som om vi har mycket att tala om, hermana." Han sneglade ner mot grabben lite snabbt innan han såg upp mot henne igen. "Kanske det vore bättre om du och jag kunde få prata lite ensamma." Han försökte låta lugn på rösten, men en ilska hade börjat gro i hans undermedvetna. Hur fan kunde hon ta livet av sig? Lämna dem ensamma här, växa upp utan familj. Visst behövde han inte henne längre, men vad hade hon för jävla rätt att förstöra den lilla chans som fanns att de kunde ha mötts igen?

[Förresten, i det där rollet där ni offrar en av valparna, kommer Dite komma tillbaka?<3]
Till överst på sidan Gå ner
Enrique
Flocklös
Enrique

Spelas av : Nelly

In the heat of fire [P] Empty
InläggRubrik: Sv: In the heat of fire [P]   In the heat of fire [P] Emptysön 29 apr 2012, 15:20

*puttputt ^^*
Till överst på sidan Gå ner
León
Död
León

Spelas av : Marie | Död

In the heat of fire [P] Empty
InläggRubrik: Sv: In the heat of fire [P]   In the heat of fire [P] Emptysön 29 apr 2012, 21:19

MIRROW

Mirror fattade att det inte skulle löna sig att stanna kvar och tjuvlyssna. Men endel hade han fått reda på. Han ryckte enkelt på axlarna och började gå tillbaka mot lyan. Han gav de två en tyst blick och den stannade upp på Enrique som om han granskade honom och vände sen på huvudet och fortsatte in i mörkret.

León behövde inte säga så mycket, Mirror verkade fatta vinken. Hon själv var för upprörd för att bry sig om att han gick eller inte. Det var så mycket som svevade omkring henne just nu, så mycket som hände och gick. Hon tog ett djupt andetag och nickade.
"Probablemente tienes razón" sade hon och suckade och så började hon berätta. Att få tala var skönt och för en gångs skull så verkade hon kunna prata med någon. Någon.. Han var tillbaks, hennes bror. (Och nu står de och pratar och pratar... Om nån undrar så har jag och Nelly kommit överens om detta)
Tillslut hade en tystnat skett och León sänkte huvudet som om hon funderade och lyfte sen huvudet och tittade på Enrique och reste sig upp.
"Tengo que volver" mummlade hon osäkert, tänk att nu då han kommit tillbaks måste hon dra igen. Hon kunde inte ha någon kär, hon bara förstörde allt, hon kunde inte hålla ihop något.

[Sååå dåligt xD]
Till överst på sidan Gå ner
Enrique
Flocklös
Enrique

Spelas av : Nelly

In the heat of fire [P] Empty
InläggRubrik: Sv: In the heat of fire [P]   In the heat of fire [P] Emptylör 12 maj 2012, 14:07

Det här mötet hade varit ett av de bästa han någonsin haft. Han syster levde, och hon hade fått valpar. Han var farbror. Hans mor hade överlevt attacken, även om hon senare dött. Det som spelade någon roll var att han fått reda på så mycket, men mest att hans älskade syster hade överlevt. De hade stått varandra nära under barndomen, och det var henne hans hjärta hade svidit för mest. Förhoppningsvis skulle han kunna få komma sin envisa syster lika nära igen, trots att det gått mer än femton år.

"Y supongo que no debería demorarse mucho tiempo aquí. Después de todo, el Rebaño territorio, y yo soy un intruso." [Och jag antar att jag inte bör dröja alltför länge här. Det är trots allt din flocks revir, och jag är en inkräktare.] Han log mot sin syster, och började backa därifrån. Han gav henne en sista blick innan han gick därifrån.
"Adiós, querida hermana." [Hejdå, älskade syster]
Han lämnade henne.
Han lämnade sin syster, som trots allt som hänt levde.
Han lämnade platsen lycklig.

[Mysko, men AVSLUTAT]
Till överst på sidan Gå ner
Sponsored content
In the heat of fire [P] Empty
InläggRubrik: Sv: In the heat of fire [P]   In the heat of fire [P] Empty

Till överst på sidan Gå ner
 
In the heat of fire [P]
Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: N U M O O R I ::: :: Lavaöknen-
Hoppa till: