Pågående Event
Senaste ämnen
» Varning: Trötta och hungriga Toranos
Änglar och Demoner EmptyIdag på 03:16 av Thein

» Med tungt hjärta
Änglar och Demoner EmptyIdag på 03:07 av Achilles

» Fängslad [Öppet]
Änglar och Demoner EmptyIdag på 02:40 av Jodano

» Drömmaren [Solveig]
Änglar och Demoner EmptyIdag på 02:31 av Solviva

» Blått blod bleknar aldrig [Ace]
Änglar och Demoner EmptyIdag på 02:18 av Arceus

» Små tabby-valpar
Änglar och Demoner EmptyIdag på 00:43 av Grendel

» Svart spegelbild
Änglar och Demoner EmptyIgår på 01:29 av Rök

» Talande Skog [P]
Änglar och Demoner Emptytor 26 nov 2020, 22:08 av Achak

» Om du Använder Huvudet [Matvei]
Änglar och Demoner Emptytor 26 nov 2020, 18:50 av Capheus

Vem är online
Totalt 7 användare online :: 1 registrerad, 0 dolda och 6 gäster. :: 1 Bot

Varya

Flest användare online samtidigt: 152, den mån 04 nov 2019, 23:54
Chatt
Andas ut
Änglar och Demoner Emptytis 24 nov 2020, 00:39 av Admin


.•*¨*•.¸¸.•*¨*•.¸¸.•*¨*•.


Det känns bekant det här. Gör det inte det?
Lugnet.
Tystnaden.
Jorden under oss minns spår av osynliga tassar.
En väntan.
Bjud upp till dans.
Vinden minns en stillhet den annars aldrig känt.
Hjärtslag.
Ett andetag.
In,
Håll,
och Ut
.


.•*¨*•.¸¸.•*¨*•.¸¸.•*¨*•.[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
Malwarebytes som reagerar på sidan
Änglar och Demoner Emptysön 23 aug 2020, 11:22 av Yargol
Uppdatering, 25 Aug:
Problemet är nu löst! Om ni fortsatt märker störningar eller får vidare problem med sidan så kontakta oss i Crew så att vi kan se över det c:
Hej allesammans!

Om du likt mig använder dig av Malwarebytes, så kan du under de senaste dagarna ha upptäckt att programmet har börjat flagga och varna för bildfiler (2img) på sidan.

Dessa bildfiler är inte farliga, och du behöver inte oroa dig över …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
Affiliates
Background Color
OBS! Sidan är under uppdatering. Förändringar kommer att ske.

I Numoori finns det varelser, eller kanske snarare ett fenomen, som kallas för Änglar och Demoner. Dessa varelser sägs vara aspekter av Ordning och Kaos, skapade av urkrafterna Meimei och Tenrai för att hjälpa till att upprätthålla Balansen i världen. Det sägs också att dessa varelser en gång i tiden varit vanliga levande vargar, innan de valts ut av de högsta gudarna. Många ser änglar och demoner som goda respektive onda, men det är en väldigt förenklad syn på vad ordning och kaos egentligen innebär. Såväl änglar som demoner är kapabla till goda som onda dåd, grundade i just ordning och kaos.

Änglar och demoner interagerar med omvärlden genom att besitta eller beskydda levande vargar, och genom dem framföra sin vilja. Ingen vet säkert varför en varg blir utvald av en ängel eller demon, och kraven är olika mellan olika änglar och demoner. En varg som blivit besatt av en ängel eller demon kallas oftast för värd. Hur mycket en ängel eller demon påverkar sin värd varierar.

För att din karaktär ska besittas eller beskyddas av en demon eller ängel så krävs det tillstånd från Crew. Om en besatt eller skyddad varg blir väldigt inaktiv kan ängeln eller demonen komma att lämna vargen i fråga och bli ledig igen för andra spelare.
Snabblänkar

Änglar
Demoner
Änglar
Änglar ses ofta som beskyddare. De drivs av en vilja att skapa ordning, och deras handlingar ses ofta som goda. Änglar är dock inte nödvändigtvis goda, och kan mycket väl utföra handlingar som skulle kallas onda om det leder dem närmare balans och ordning. Änglarnas goda rykte härstammar troligtvis från att de gärna skyddar sin värd och hjälper den att överkomma svårigheter som den på egen hand inte hade klarat. Det sägs också att änglarna lever i Kristallskogens djupaste vrår, och endast visar sig för de som mest behöver dem.Andeo Niara
Mer info på ängelns Wiki: Andeo Niara

Hon är en ängel som står för kärlek och visdom. Hon ogillar krig, och hennes vilja är att man ska kunna reda ut problem på fredligare vis utan att behöva spilla blod. Hennes skyddsling får därför endast beskydd när denna attackeras. Andeo väljer ut en varg som hon tycker passar bäst in på hennes egna godhet och ödmjukhet. Hon väljer vargar med starka hjärtan, och med viljan att göra gott mot andra. Hon finns som beskydd och närvarar ständigt runtom sin skyddsling. Det är dock sällan som en varg vet att de har henne som skyddsängel, då hon sällan visar sig, varken fysiskt eller som en röst. I strid kan hennes vilja att skydda dock bli så stark att hon blir synlig för andra vargar, och främst är det hennes vingar som syns. Detta kan vara ett sätt att skydda genom att skrämmas. Eftersom att hon inte gör jättemycket mer än att ständigt bevakar så märks hon knappt, och har inte så mycket negativa följer med sig.

Andeo Niara besitter:
● ---Cademion Axos
Mer info på ängelns Wiki: Cademion Axos

Denna ängel har inga speciella krav på sin värd, han kan skydda vem som han än känner för. Kännetecknen för denne ängel är att hans närvaro kan frånvara helt i perioder för att sedan återvända, och hans närvaro kan bli väldigt påtaglig. Han försöker gärna kommunicera med sin skyddsling genom att tala i huvudet eller visa sig. De finns de vargar som blir rädda för detta, medan andra lär sig leva med det och uppskattar hans närvaro. Däremot kan det vara svårt att helt tyda denna övermänskliga varelse och hans riktiga vilja. Det är av stor vikt för honom att tjäna sina gudar, och hanhjälper gärna hela flockar om han får möjlighet till det genom hans skyddsling genom att skänka ett starkt försvar.

Caedmion Axos besitter:
● Theia
● OscuroEnainar Ceraim
Mer info på ängelns Wiki: Enainar Ceraim

En mäktig men begränsad ängel som aldrig visar sig I någon annan form än som en röst i vargen som han beskyddars huvud. Tid och rum existerar inte för denna varelse, och han kan låta sin skyddsling leva ett onaturligt långt liv utan att känna av ålderns trötthet, även om kroppen fysiskt fortfarande åldras. Han kan ibland låta sin skyddsling få glimtar av framtiden, men aldrig längre fram än som högst ett par sekunder, då framtiden är i ständig rörelse och alltid förändras. Enainar är dock väldigt lättstött och petig, och han kan snabbt få för sig att lämna sin skyddsling om han inte tycker att denna håller måttet. Om hans skyddsling då har levt längre än normalt så kan den räkna med en nästan omedelbar död, då åldern plötsligt kommer ikapp den.

Enainar Ceraim besitter:
● Vera
● OrkidéGarron
Mer info på ängelns Wiki: Garron

Garron är en av alla skyddsänglar som finns i Numoori. Han väljer att skydda de vargar som visar enorm vilja att skydda och dö för sin familj, och stannar med samma varg till slutet. Vid behov skänker denna ängel lugn, mod eller styrka.

Garron besitter:
● AbraxasGuarderion
Mer info på ängelns Wiki: Guarderion

Guardeiron sägs vara Flero Duranos raka motsats, i alla fall personlighetsmässigt. Han är den starkaste av änglarna, men också väldigt rättvis. För att få hjälp av denne måste du verkligen förtjäna det, men om du väl vunnit hans beskydd, kommer han att finnas vid din sida till din död. Precis som demonen Flero Durano kan han skänka vargen oerhörd styrka och ta bort dennes rädsla, men han låter ändå vargen behålla den huvudsakliga kontrollen så långt det bara går. Oftast låter han inte heller vargen få dödliga skador, men då han själv inte riktigt förstår innebörden av att vara fast i bara en kropp, händer det ibland att han ändå tar så mycket energi att vargen dör. Men, besitter han inte två vargar,är denne krigsängel förstås försiktigare, mer för sin egen skull än någon annans, även om det smärtar honom att låta någon dö. Hans främsta önskan är att bekämpa ondskan, så han väljer ut vargar med samma mål, alltså starka målmedvetna och tåliga vargar. För svaga vargar både psykiskt och fysiskt kommer inte klara av att ha Guardeiron som skyddsängel då han ställer höga krav på vargar, men han skänker även ett stort beskydd och är den enda ängeln som även ger en del styrka Om man slåss emot en demon.

Guarderion besitter:
● Malphas
● OberonKadianotte
Mer info på ängelns Wiki: Kadianotte

Mariotte's syster, beskyddare av de gamla som för andra gången i sitt liv kommer bli sårbara. Hon ser ingen skilnad mellan onda och goda, utan ser dem alla bara som vargar som hon på ålderns höst kan välja att ta till sig. Hon kan inte ge någon oerhörd styrka, snabbhet eller elementär kraft, men hon kan ta bort smärtan ifrån en gammal kropp eller ett sårat hjärta. Också om någon skulle försöka döda vargen hon skyddar, eller när den naturliga dödsdagen väl kommer, kan hon avsluta vargens liv utan lidande och utan att själen känner någon skräck eller förvirring ta med denne till Chaibos, där den äntligen får fullständig vila. Ingen av dessa systrar kan dö, då de genast ger sig ut efter en ny varg då de fört sin förra till dödsriket, men eftersom de är med sin värd varg hela tiden för att skydda den kan de inte beskydda mer än en.

Kadianotte besitter:
● DimitrijMariotte
Mer info på ängelns Wiki: Mariotte

Till skillnad från sin syster Kadianotte så vänder sig Mariotte till de yngsta invånarna i Numoori; de svaga och försvarslösa valparna, som inte levt längre än timmar, dagar eller veckor. När hon tagit en valp som sin skyddsling så stannar hon hos den ovillkorligt, även om valpen inte vill ha henne där. Hon lämnar inte valpen förrän den inte längre behöver henne, varpå hon måste ge sig av även om valpen då vill ha henne kvar. Mariotte har i väldigt sällsynta fall stannat så länge som upp i valpens tonår, men måste i regel lämna dem tidigare än så. Hon kommunicerar med valpen genom en röst i dess medvetande. Det är inte ovanligt för Mariotte att ses av valpen som dess närmsta vän, eller som en extra förälder, då de lätt knyter an till henne trots att hon bara existerar som en röst i sin skyddslings huvud. Hon uppmuntrar valpen till att tänka självständigt, våga göra misstag och komma till egna slutsatser om saker. Hon småpratar sällan, om alls, men hennes närvaro är oftast väldigt påtaglig. Ibland, särskilt mot slutet av Mariottes tid ihop med sin skyddsling, så kan det kännas som att hon istället befinner sig på avstånd. Mariotte kan inte styra en valp fysiskt, annat än som mest genom att vända dess blick eller stanna en tass som varit nära att trampa på något farligt. Hennes största kraft ligger i att kunna hålla valpen vid liv även i vad som annars hade varit en livshotande situation. Om valpen exempelvis håller på att drunkna så kan hon hålla den vid liv under ytan längre än vad den skulle ha klarat sig själv. Hon kan också tillfälligt fördröja effekten av svält, eller liknande situationer som i annat fall hade berövat hennes skyddsling livet. Detta varar dock inte för evigt, och såvida ingen hjälper valpen så måste hon till slut låta den dö. En valp som dör under Mariottes beskydd leds tryggt och säkert till Chaibos och den oändliga friden. Valpens ande finner genast frid, och kan därför inte föras tillbaks från döden igen. Mariotte fokuserar endast på en valp åt gången.

Mariotte besitter:
● ---Yibao och Yabao
Mer info på änglarnas Wiki: Yibao och Yabao

Yibao och Yabao är två tvillingänglar som knyter samman de vargar som de besitter. Det sägs att de i livet hade ett så starkt band till varandra att de fann varandra igen i Chaibos djupaste grottor, och återuppstod tillsammans som de lekfulla änglar de är idag. De vargar som Yibao och Yabao besitter får ett obeskrivligt band till varandra som de själva sällan varken förstår eller önskat. De kan plötsligt få förnimmelser från varandra, och kan ibland känna varandras känslor och sinnelag från ingenstans. De skulle hitta varandra igen oavsett avstånd, och när de är tillsammans känner de sig hela. Huruvida detta ses som bra eller inte är väldigt individuellt. Yibao och Yabao tycks inte ha något direkt krav på vilka vargar de besitter, och kan ibland lämna sina värdar lika snabbt som de valde dem, för att byta till nya.

Yibao besitter:
● Blair

Yabao besitter:
● Garn
Demoner
Demoner drivs av en vilja att skapa kaos, vilket ofta yttrar sig i strid och förödelse. Det är lätt att se varför de ofta kallas för onda, även om det inte är helt sant. Många av demonernas handlingar kan ses som ondska, men demoner är i grunden, precis som änglarna, varelser skapade för att uppnå balans mellan ordning och kaos. Demonernas onda rykte härstammar troligtvis från att de gärna slåss och förstör, vilket också sträcker sig till deras värdar. Demoner skyddar inte sina värdar från skada, utan kan istället åsamka skada genom att låta sin värd slåss tills den stupar. De förvrider också ofta sina värdars tankar på ett vis som främjar deras önskan att skapa kaos.Durano
Mer info på demonens Wiki: Durano

Han sägs vara den starkaste av demonerna. De vargar han besitter börjar så småningom att hata allt och alla. En varg som är besatt av Durano blir väldigt opålitlig, och kan utan förvarning få för sig att anfalla sina nära och kära med mord i sinnet. Durano kan besitta två vargar åt gången, men vistas endast i medvetandet hos en åt gången. Det innebär att han kan ligga latent hos en värd, och endast ge denna kortare befallningar, medan han mer fysiskt kontrollerar den andra. När han tar över och styr en vargs kropp få värden en otrolig styrka och känner varken rädsla eller smärta. När Durano slutar att kontrollera kroppen så återvänder all känsel och alla tankar till den besatta, och värden kan därför komma att ligga medvetslös eller på annat vis hjälplös i flera dagar eller i värsta fall dö av sina egna skador. Durano bryr sig inte om hur illa hans värd far, då han själv inte kan dö så länge som han besitter två vargar. Om han bara besitter en varg är han därför försiktigare till dess han besitter två vargar igen.

Durano besitter:
● Vulcan
● KitharaEnvidia
Mer info på demonens Wiki: Envidia

Envidia var från början en mörkervarg. Som levande var hon missuppfattad, hatad och svag, och dog som ung. Detta gjorde henne till en hämndlysten andevarg med en avundsjuka för de levande. Som andevarg så insåg hon att hon kunde ta kontrollen över vissa levandes sinnes och kroppar. Hon förvisades till Chaibos av Gudarna där hon sakta med säkert blev till en demon innan Chaibos släppte ut hennes själ igen. Envidia kan besitta både honor och hanar, även fast hon i grunden är en hona. Hon kan även besitta fler än en varg, men endast vara i medvetandet på en om gången. Ju psykiskt och fysiskt svagare hennes offer är, desto lättare kan Envidia ta kontrollen. När hon tar kontrollen så ser vargen på avstånd allt som händer, utan att kunna styra något, och tvärtom när vargen har kontrollen. När Envidia tar kontrollen så blir ögonen giftgröna, och Envidia har även kraften eld, som är grön och fräter istället för bränner. Kraftens styrka påverkas av hur stark vargen hon besitter är. Hon har även extra styrka och känner varken fysisk eller psykisk smärta, det gör å andra sidan vargen hon besitter. Envidia är därför på detta sättet kapabel att döda vargen hon besitter.

Om Envidia är för svag, eller om vargen är för stark, för att hon ska få kontrollen brukar hon istället plåga vargen psykiskt genom att återberätta smärtsamma minnen, kasta glåpord etc. När Envidia väl har besatt en varg så går det inte att bli av med henne, Envidia väljer själv när/om hon vill lämna vargen. Hon kan börja besitta en varg vid vilken ålder som helst, men tar ofta yngre vargar. Ofta brukar hon vara verksam i det undermedvetna innan hon uppenbarar sig för sitt offer. Vargen kan lära sig leva med henne, men det tar tid och det är svårt att komma överens med henne. Har vargen lärt sig hur Envidia fungerar så är det möjligt för vargen att släppa fram en liten del av Envidia, den delen som ger extra styrka. Men det är ett vågspel.

Envidia besitter:
● ÅskviljaHekul Ristaka
Mer info på demonens Wiki: Hekul Ristaka

Hon sägs förföra hanvargar då hon är besatt av kärlek. Hon förgiftar deras sinnen med sin hatkärlek till dem. Offren börjar älska henne mest av allt, och lyssnar till sist endast på henne. Samtidigt räds de Ristaka mest av allt, då hennes ilska är våldsam och onådig. Ristaka bestraffar snabbt de offer som inte gör det hon vill att de ska göra. Om den besatte kan lära sig att leva med hennes krav och hennes bestraffningar kan de lära sig samarbeta. Ristaka kan när hon anser att det behövs eller när hon vill belöna sitt offer ge det extra styrka och uthållighet, men det är inget som varar för evigt. Hekul Ristaka kan endast besitta en varg åt gången.

Hekul Ristaka besitter:
● FigaroJinity Kiaugh
Mer info på demonens Wiki: Jinity Kiaugh

Jinity Kiaugh, eller Kia som hon oftast kallar sig, är en demon som lever för att se sin värdvarg lida och våndas. Det är inte rent fysisk smärta som lockar henne, utan hon fokuserar på den psykiska. Detta främst för att hon känner allt det som värdvargen känner. Fysisk smärta gör inte mycket för henne och därför intresserar det henne inte, men psykisk smärta gör henne starkare. Det fungerar båda vägarna. Om värdvargen är glad och lycklig så gör det Kias kontoll över vargen svagare. Hon existerar för det mesta som en röst i sinnet som trackar ner på och kommenterar det mesta som vargen gör och känner, försöker bryta ner dess självkänsla och liv. Vid de tillfällen som vargen är väldigt svag psykiskt så tar hon oftast chansen att ta över kontrollen av kroppen. Då blir rollerna omvända, hon är den som styr medan vargen endast passivt kan se på när hon leker med dennes liv, som inte mer än en röst i hennes sinne. Trots inställningen att hon älskar att jävlas med sin värdvarg så månar hon ändå om dess liv och fysiska välmående, till viss del. Om vargen är i uppenbar fara för sitt liv så kan hon ta kontrollen för att reda ut situationen. Dör vargen så dör även hon. Hon kan endast besitta en varg i taget, men kan istället frivilligt välja att lämna sin värdvarg närhelst denne har fysisk kontakt med en annan varg.

Jinity Kiaugh besitter:
● Filia IgnisNisha
Mer info på demonens Wiki: Nisha

När Nisha har valt en värd så lämnar hon inte denna förrän döden är oundviklig. När en värd blivit vald så börjar kampen om kroppen, och Nishas ultimata mål är fullständig, komplett kontroll. Strävan är att regera enväldigt, och hon tillgriper all form av psykisk tortyr för att bryta ner sitt offer; mardrömmar, falska minnen, sömnlöshet, depression, paranoia och förvirring. När värdens sinne är svagt så tar Nisha lättare över, och värden upplever det som en sömn eller ett töcken, om inte Nisha annat önskar. Hon är den demon som smyger sig på sitt offer, och det är inte ovanligt att värden snarare tvivlar på sitt eget psykes stabilitet än misstänker en demons framfart. Nisha kommunicerar inte mycket med sin värd, och om hon gör det sker det enbart genom värdens egen mun. När demonen tar över så kan pupillerna blekna och ge intrycket av att ögonen är helt solida i sin färg. Nisha kan bara besitta en varg åt gången, och hon stannar livet ut.

Nisha besitter:
● ---Rikanda och Riandella
Mer info på demonens Wiki: Rikanda och Riandella

Rikanda Riandella - Personlighetsklyvningen. Hon sägs vara en av de mest oförutsägbara av demonerna. Rikanda Riandella är kluven i två delar, vilket gör att hon agerar som två demoner i ett. Hon besitter två vargar åt gången, och hennes båda sidor besitter alltid olika vargar. Den ena sidan kallar sig för Rikanda. Det är den brutalare av de båda sidorna, och hon tvingar ofta sin värd att döda de den håller mest om hjärtat. Vägrar den besatta att lyda Rikanda så dödar hon den, eller plågar den med fysiska smärtor till den gräns då den inte längre kan vägra henne. Om den besatta lyder henne kan hon komma att hjälpa sitt offer på många sätt, men minsta antydan till att ha en annan åsikt än Rikandas egna leder till större bestraffningar. Hennes andra sida kallar sig Riandella, och är den mer barmhärtiga av de båda sidorna. Riandella tycker om att plåga sina offer, men aldrig på samma vis som Rikanda. Hon utsätter sitt offer för utmaningar de omöjligen kan klara av, och bryr sig inte om ifall de dör eller ej, men hon bestraffar inte sitt offer för dess åsikter. Hon kan ibland komma att hjälpa den besatta att klara en utmaning endast för att ge den en ny befallning.

Rikanda besitter:
● ---

Riandella besitter:
● MorrowShiro Konpaku
Mer info på demonens Wiki: Shiro Konpaku

Konpaku kan aldrig dö, utan byter bara skepnad. Han kan inte lämna den varg han besitter förrän denna dör, och byter då offer. Han kan inte heller besitta vilken varg som helst, utan besitter sitt offer i samma stund som den föds. En värd till Shiro Konpaku är det hela livet, livet ut. (Mer info kommer…)

Shiro Konpaku besitter:
● (reserverad)Trigaso
Mer info på demonens Wiki: Trigaso

Trigaso kallas ibland för Xantho's bror. De är på sätt och vis motsatser, då Trigaso aldrig tar över en vargs sinne utan endast tar över sitt offer fysiskt. Ibland kan han få ett ”anfall” och låta sitt offer vrida sig i sina egna smärtor, och den kan göra vad som helst för att få slut på det. Det är både smärtor inombords till synliga skador, det beror alldeles på Trigaso's humör. Detta sker oftast när han är arg, så man vet aldrig när dessa anfall kommer och man kan inte heller göra någonting åt det. Han kan också ta över sin värds kropp och tvinga denne att göra som han själv vill, också efter humör. Det kan gå att stå emot, men inte mycket, och det beror på vargens styrka. Ett tecken på att man är besatt av denna demon är att dess ögon blir kolsvarta. Han lever endast för sin njutnings skull och kan besitta två vargar, och endast dö ifall båda värdarna dör samtidigt.

Trigaso besitter:
● Midnight
● ---Xantho Drekin
Mer info på demonens Wiki: Xantho Drekin

På sätt och vis kan man säga att Xantho Drekin är en av de farligaste demonerna eftersom att hans offer nästan alltid tar livet av sig. Detta har sin grund i att Xantho’s värdar börjar hallucinera, och tycker sig höra röster i sitt huvud. Det kan vara allt från deras egen röst, till rösten av förfäder eller Xantho själv. Rösterna är aldrig behagliga, och tvingar värden att gång på gång återuppleva det den minst av allt vill tänka på. Offret blir ofta lurad att tro att den har gjort hemska saker som den inte nödvändigtvis har gjort, och tvingas sedan att återuppleva dessa falska minnen otaliga gånger. Xantho existerar för att få sitt offer att lida, känna ånger och skämmas över allt den gjort, eller tror sig ha gjort. Detta leder nästan alltid till att värden begår självmord. Xantho besitter oftast vargar som har gjort mycket hemska saker, eller varit med om många hemska saker de inte vill minnas. Det gör honom starkare eftersom att dåliga upplevelser ger honom sin kraft. Han tar aldrig över någon fysiskt, utan finns bara i vargens medvetande dygnet runt. Han kan bara besitta en varg åt gången.

Xantho Drekin besitter:
● Sten▲ Tillbaks till toppen av sidan