HemHemReglerOm NumooriVanliga frågorKartaLogga inBli medlem
Pågående Event
Senaste ämnen
» What is dead may never die.
Idag på 13:52 av Amanita

» Kaiito x Xhie
Idag på 10:33 av Kaiito

» Måne [Amanita]
Igår på 20:04 av Amanita

» Sparkling lights [AMANITA]
Igår på 19:56 av Amanita

» Frostig morgon
Igår på 17:22 av Figaro

» Äldre än vinden [Locura]
Igår på 17:06 av Locura

» Alla är ju fina, på insidan åtminstone.
Igår på 13:39 av Enilorac

» Rött guld [Öppet]
Igår på 11:25 av Varya

» [Avslutat] Namnbyte?
Igår på 10:46 av Yargol

Vem är online
Totalt 4 användare online :: 1 registrerad, 0 dolda och 3 gäster.

Akuma

Flest användare online samtidigt: 70, den tor 09 feb 2017, 21:30
Chatt
Platsuppdateringar! Uppdaterad karta
tor 14 sep 2017, 02:15 av Mivria
Hej go nissar!  :rawr:

Kartan har fått en uppdatering. Om ni går in på kartsidan kommer ni märka att det nu finns två kartor för att underlätta, då en enda karta med allt började bli för plottrigt. Den ena visar de vanliga geografiska områden, och den andra visar mer specifika platser och knytpunkter, samt vandringsleder som binder samman dessa. 

Ni kan se de uppdaterade kartorna HÄR!

Detta är bara ett påbörjat …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
Ändringar på medlemslistan, vänligen läs!
sön 19 feb 2017, 14:32 av Sleazoid
Jag och MP har tagit på oss ett projekt nu som kommer underlätta för oss alla att se vilka spelare som spelar vilka karaktärer. När vi är klara kommer spelarnamnen att visas på medlemslistan så att man slipper klicka sig in på varje karaktär och scrolla ner för att se vem som spelar denne. Vi har detta system på Endea och gillar det men har hittills undvikit att införa det på Numoori för att vi manuellt måste sitta och …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 6
AffiliatesSök
 
 

Visa resultat som:
 
Rechercher Avancerad sökning

Dela | 
 

 Dead as the forest [Ijin och Jiraja]

Föregående ämne Nästa ämne Gå ner 
FörfattareMeddelande
Ijin

avatar

Spelas av : Embla

InläggRubrik: Dead as the forest [Ijin och Jiraja]   sön 17 jul 2011, 21:57

[fortsättning på roll från förra sidan]

...

Hon knyckte bara som respons på hanens mummel, som för att säga att i och för sig hade han rätt och sedan släta över det och låta samtalet gå vidare. Hanens fortsatte svar intresserade henne, hon visste inte varför med det var något dragande med hanen. Hon gillade honom och hon såg potensial i honom. Var helt övertygad om att han kunde bli något, stort. Ijin hade aldrig känt så förr, betedde sig ytterst sällan såhär emot vargar som var mer främlingar än vänner...
"Jag tror att gemenskap skulle kunna göra dig gott... Och om du inte håller med har jag många sätt att övertala dig på."
Orden följdes av ett brett leende och hon tog ett halvt steg framåt.


Hennes ord roade honom faktiskt. En känsla som för honom är helt obekant. Men nog är det ett lätt skratt som lämnar honom. Om än stelt och lite rosslande.
"På vilka sätt hade du tänkt övertala mig?" Säger han och ett av de där sällsynta flinen dyker upp på hans läppar. Konstigt nog känns alla de där känslorna och gesterna helt rätt i Ijin's sällskap. Som om hon på något sätt lyckas dra honom tillbaka från den dödens rand som han alltid finner sig själv balansera på.
Honan tar ett halvt steg mot honom. Ena örat rycker till på hans huvud. Med en svepande rörelse sätter han sig ner. Det knakar lätt i hans skelett. Som om isoleringen i Nordan gjort dem mer ovilliga till de rörelser hanen utför. Men nu känner han sig på ett sätt mer rörelse fri än då.


Hanens leende blanker i hennes vinröda ögon och även hennes smala anlete spricker upp. Hon kan inte låtabli att besvara hanens, om än stela, yttring av glädje. Något säger henne att han inte ofta är såhär, både egen erfarenhet från tidigare möten och hans egna historier. Hanens fråga roar henne, leende blir både bredare och vassar. Hon rullar på skuldrorna och lutar sig fram emot honom, det ena långa örat rycker dock till och styks lätt bakåt då hanens knakande leder gör sig påminda. Han skulle behöva mycket träning för att nå TBBs standards.
"Tortyr är ju det som ligger mig närmast rent naturlig, men jag vet många betydligt mer ..'eh'.. roande sätt."
Svarade hon honom och satte med ett knyck sig själv i rörelse. Svepte med långa muka steg åt sidan, drog stategiskt rygg och svans under hanens haka. Innan hon lämnade hans närhet lät hon också svanstoppen snirkla runt hans nos innan den rycktes åt kroppen. Hon rörde sig i en cirkelrörelse, som gick bort från hanen med sedan slöts emot honom. Fortfarand eleendes och nu åte rmed båda öronen nyfiket spettsade. Inväntade en reaktion...[Är inte villig att låta detta dö än, :3 Din tur att svara Jira (L)]
Till överst på sidan Gå ner
 
Dead as the forest [Ijin och Jiraja]
Föregående ämne Nästa ämne Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: N U M O O R I ::: :: Döda Skogen-
Hoppa till: