HemHemReglerOm NumooriVanliga frågorKartaLogga inBli medlem
Pågående Event
Senaste ämnen
» Have a chat [Inamorta]
Igår på 21:12 av Figaro

» Famla blint [Unnown]
Igår på 18:55 av Unnown

» Se, så stolt! [Andúnë/Haqim]
Igår på 16:41 av Xejja

» Tillbaka, men inte hem [Lucius]
ons 21 feb 2018, 21:40 av Xejja

» Blodspilla mellan bröder
ons 21 feb 2018, 19:44 av Haqim

» Solsyskon [Haqim]
ons 21 feb 2018, 18:55 av Haqim

» Skuggpasset, IC-kategori?
ons 21 feb 2018, 17:46 av Ursa

» Än minns jag det strålande norrskenet
ons 21 feb 2018, 17:37 av Andúnë

» Meaning [Xerxes]
tis 20 feb 2018, 17:26 av Duva

Vem är online
Totalt 6 användare online :: 1 registrerad, 0 dolda och 5 gäster. :: 1 Bot

Oreliel

Flest användare online samtidigt: 70, den tor 09 feb 2017, 21:30
Chatt
Nytt år, nya uppdateringar på gång! Kontorensning!
mån 08 jan 2018, 20:24 av Yargol
Gott nytt år, go nissar!
Med 2017 bakom oss och ett helt nytt 2018 framför dörren så har vi lite nya uppdateringar på gång till Numoori!

Dags att städa medlemslistan!
Som titeln på nyheten och den här rubriken säger, så är det dags för en kontorensning! Det innebär att vi i Crew kommer att gå igenom medlemslistan och börja rensa bort aldrig inloggade och helt tomma, oanvända konton. Vi har i nuläget nästan två hela …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 1
Platsuppdateringar! Uppdaterad karta
tor 14 sep 2017, 02:15 av Mivria
Hej go nissar!  :rawr:

Kartan har fått en uppdatering. Om ni går in på kartsidan kommer ni märka att det nu finns två kartor för att underlätta, då en enda karta med allt började bli för plottrigt. Den ena visar de vanliga geografiska områden, och den andra visar mer specifika platser och knytpunkter, samt vandringsleder som binder samman dessa. 

Ni kan se de uppdaterade kartorna HÄR!

Detta är bara ett påbörjat …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
Affiliates
Dela | 
 

 Dead as the forest [Ijin och Jiraja]

Gå ner 
FörfattareMeddelande
Ijin

avatar

Spelas av : Embla

InläggRubrik: Dead as the forest [Ijin och Jiraja]   sön 17 jul 2011, 21:57

[fortsättning på roll från förra sidan]

...

Hon knyckte bara som respons på hanens mummel, som för att säga att i och för sig hade han rätt och sedan släta över det och låta samtalet gå vidare. Hanens fortsatte svar intresserade henne, hon visste inte varför med det var något dragande med hanen. Hon gillade honom och hon såg potensial i honom. Var helt övertygad om att han kunde bli något, stort. Ijin hade aldrig känt så förr, betedde sig ytterst sällan såhär emot vargar som var mer främlingar än vänner...
"Jag tror att gemenskap skulle kunna göra dig gott... Och om du inte håller med har jag många sätt att övertala dig på."
Orden följdes av ett brett leende och hon tog ett halvt steg framåt.


Hennes ord roade honom faktiskt. En känsla som för honom är helt obekant. Men nog är det ett lätt skratt som lämnar honom. Om än stelt och lite rosslande.
"På vilka sätt hade du tänkt övertala mig?" Säger han och ett av de där sällsynta flinen dyker upp på hans läppar. Konstigt nog känns alla de där känslorna och gesterna helt rätt i Ijin's sällskap. Som om hon på något sätt lyckas dra honom tillbaka från den dödens rand som han alltid finner sig själv balansera på.
Honan tar ett halvt steg mot honom. Ena örat rycker till på hans huvud. Med en svepande rörelse sätter han sig ner. Det knakar lätt i hans skelett. Som om isoleringen i Nordan gjort dem mer ovilliga till de rörelser hanen utför. Men nu känner han sig på ett sätt mer rörelse fri än då.


Hanens leende blanker i hennes vinröda ögon och även hennes smala anlete spricker upp. Hon kan inte låtabli att besvara hanens, om än stela, yttring av glädje. Något säger henne att han inte ofta är såhär, både egen erfarenhet från tidigare möten och hans egna historier. Hanens fråga roar henne, leende blir både bredare och vassar. Hon rullar på skuldrorna och lutar sig fram emot honom, det ena långa örat rycker dock till och styks lätt bakåt då hanens knakande leder gör sig påminda. Han skulle behöva mycket träning för att nå TBBs standards.
"Tortyr är ju det som ligger mig närmast rent naturlig, men jag vet många betydligt mer ..'eh'.. roande sätt."
Svarade hon honom och satte med ett knyck sig själv i rörelse. Svepte med långa muka steg åt sidan, drog stategiskt rygg och svans under hanens haka. Innan hon lämnade hans närhet lät hon också svanstoppen snirkla runt hans nos innan den rycktes åt kroppen. Hon rörde sig i en cirkelrörelse, som gick bort från hanen med sedan slöts emot honom. Fortfarand eleendes och nu åte rmed båda öronen nyfiket spettsade. Inväntade en reaktion...[Är inte villig att låta detta dö än, :3 Din tur att svara Jira (L)]
Till överst på sidan Gå ner
 
Dead as the forest [Ijin och Jiraja]
Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: N U M O O R I ::: :: Döda skogen-
Hoppa till: