HemHemReglerOm NumooriVanliga frågorKartaLogga inBli medlem
Pågående Event
Senaste ämnen
» Se, så stolt! [Andúnë/Haqim]
Idag på 08:28 av Andúnë

» Have a chat [Inamorta]
Igår på 20:08 av Figaro

» Bland främlingar och vänner [P]
Igår på 19:56 av Haqim

» Spillror av månljus [P]
Igår på 19:48 av Kolzak

» Talk [Blindir]
sön 18 mar 2018, 11:37 av Unnown

» äventyr kring Islagunen?? :))
sön 18 mar 2018, 11:22 av Nyaldi

» Adopterbara Valpar
lör 17 mar 2018, 19:19 av Harlequin

» We meet again [Ehfra]
lör 17 mar 2018, 16:55 av Xerxes

» Vad skulle du hellre göra? (Forumlek)
fre 16 mar 2018, 18:19 av Xejja

Vem är online
Totalt 6 användare online :: 2 registrerade, 0 dolda och 4 gäster.

Haqim, Turbo

Flest användare online samtidigt: 70, den tor 09 feb 2017, 21:30
Chatt
Nytt år, nya uppdateringar på gång! Kontorensning!
mån 08 jan 2018, 20:24 av Yargol
Gott nytt år, go nissar!
Med 2017 bakom oss och ett helt nytt 2018 framför dörren så har vi lite nya uppdateringar på gång till Numoori!

Dags att städa medlemslistan!
Som titeln på nyheten och den här rubriken säger, så är det dags för en kontorensning! Det innebär att vi i Crew kommer att gå igenom medlemslistan och börja rensa bort aldrig inloggade och helt tomma, oanvända konton. Vi har i nuläget nästan två hela …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 1
Platsuppdateringar! Uppdaterad karta
tor 14 sep 2017, 02:15 av Mivria
Hej go nissar!  :rawr:

Kartan har fått en uppdatering. Om ni går in på kartsidan kommer ni märka att det nu finns två kartor för att underlätta, då en enda karta med allt började bli för plottrigt. Den ena visar de vanliga geografiska områden, och den andra visar mer specifika platser och knytpunkter, samt vandringsleder som binder samman dessa. 

Ni kan se de uppdaterade kartorna HÄR!

Detta är bara ett påbörjat …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
Affiliates
Dela | 
 

 Nightmare -Privat-

Gå ner 
FörfattareMeddelande
Xeryus
Ninjavarg


Spelas av : Jenn

InläggRubrik: Nightmare -Privat-   lör 31 dec 2011, 22:38

-Pax till Fallulah-

Vindens lugna sansade sång då den for genom skogens vinterland och lät trädens kronor vaja som i en dans av kronor. Träden gjorde våra hem och därför borde de bevaras.
Snö föll tyst ner på marken, få som kunde röra sig lika tyst som snön. De föll som bitar av moln från himmlen och lades prydligt på marken och lät ett täcke som värmnde växtligheten bildas. Det var en kall natt och stjärnorna syntes inte tack vare den molntunga himmelen.
Eye låg ihopkurad under en buske, syntes inte från världen utanför tack vare hans vit/gråa pälsfärg som gjorde att han passade in i snöns miljö.
Valpen sov och det ryckte ibland i de små tassarna som ett tecken på att han sov, så plötsligt blottade han de små huggtänderna och en morrlämnade hans strupe.

Han hade åter tappat kontrollen, han kunde knappt känna sina sinnen. Vargen framför honom var suddig men det enda han kände var ilska mot den främmande vargen.
Så plöstligt såg han sig själv på avstånd då han lät en stråle av vatten forsas mot främlingen, i all sin kraft. Den missade. Allt missade. Så plötsligt kunde han inte röra sig mer och vargen närmade sig utan att han kunde göra något, ett skratt lämnade den andres strupe innan dens stora käftar högg mot honom för att ta kål på den lille.


Eye ryckte till och slog upp de violetta ögonen som för en kort stund om man tittade riktigt nära såg mörka ut. Han andades häftigt och hans reste sig upp med frambenen men lade sig sedan ner med en tung suck med huvudet på tassarna, han hade ett nästan plågat ansiktsuttryck en kort stund.
"Det var bara en dröm.." mummlade han tyst. Nu kunde han inte somna om igen. Bara att ge sig ut i ovädret och hitta något att göra. Han gäspade och kravlade sig sedan ut från sitt gömmställe. Han skakade av den lilla snö som hade sammlats i hans päls innan han började gå utan större planer på vad han skulle hitta på. Vindarnaa hade nu ökat och snön slog som piskrapp mot hans ögon och huvudet sänktes så inte så mycket snö skulle tränga sig in i ögonen. Kanske skulle han öva sig på att klättra i träd? SKulle väl bli användbart nån gång i tiden. Han hade ju fått pröva då far hade haft den grundläggande träningen. Men kanske inte gått det bästa. Han stannade upp och vände blicken upp mot trädet.
Till överst på sidan Gå ner
 
Nightmare -Privat-
Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: N U M O O R I ::: :: Lövskogen-
Hoppa till: