HemHemReglerOm NumooriVanliga frågorKartaLogga inBli medlem
Pågående Event
Senaste ämnen
» Himlen morrar [Figaro]
Igår på 22:44 av Pocra

» Gif-reaktionsleken!
ons 23 maj 2018, 14:40 av Xejja

» Ledd av månens sken [Enilorac]
tis 22 maj 2018, 11:04 av Enilorac

» Forest of gold [Weles]
tis 22 maj 2018, 00:08 av Weles

» Bland främlingar och vänner [P]
mån 21 maj 2018, 11:04 av Xejja

» Hopp [Haqim]
lör 19 maj 2018, 16:59 av Xejja

» Spillror av månljus [P]
mån 14 maj 2018, 19:16 av Ezekiel

» Spår av ett moln
mån 14 maj 2018, 16:56 av Kilah

» Rosor [Kolzak]
lör 12 maj 2018, 17:46 av Kolzak

Vem är online
Totalt 6 användare online :: 0 registrerade, 0 dolda och 6 gäster.

Inga

Flest användare online samtidigt: 70, den tor 09 feb 2017, 21:30
Chatt
Ny sida: Guide för Karaktärsskapande och Rollspel
tis 10 apr 2018, 18:04 av Mivria
Hej kära Nissar!


Vi har under en tid arbetat på en helt ny sida som vi hoppas ska kunna vara till hjälp för er när man skapar karaktärer eller rollspel. Den är baserad på frågor vi diskuterat och svarat på genom åren, och som inte riktigt ryms under FAQ. Vi hoppas att sidan ska kunna vara givande för både nya som gamla medlemmar.

Syftet med denna sida är att kunna bidra med inspiration och hjälp om man känner att …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 4
Nytt år, nya uppdateringar på gång! Kontorensning!
mån 08 jan 2018, 20:24 av Yargol
Gott nytt år, go nissar!
Med 2017 bakom oss och ett helt nytt 2018 framför dörren så har vi lite nya uppdateringar på gång till Numoori!

Dags att städa medlemslistan!
Som titeln på nyheten och den här rubriken säger, så är det dags för en kontorensning! Det innebär att vi i Crew kommer att gå igenom medlemslistan och börja rensa bort aldrig inloggade och helt tomma, oanvända konton. Vi har i nuläget nästan två hela …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 1
Affiliates
Dela | 
 

 Nightmare -Privat-

Gå ner 
FörfattareMeddelande
Xeryus
Ninjavarg


Spelas av : Jenn

InläggRubrik: Nightmare -Privat-   lör 31 dec 2011, 22:38

-Pax till Fallulah-

Vindens lugna sansade sång då den for genom skogens vinterland och lät trädens kronor vaja som i en dans av kronor. Träden gjorde våra hem och därför borde de bevaras.
Snö föll tyst ner på marken, få som kunde röra sig lika tyst som snön. De föll som bitar av moln från himmlen och lades prydligt på marken och lät ett täcke som värmnde växtligheten bildas. Det var en kall natt och stjärnorna syntes inte tack vare den molntunga himmelen.
Eye låg ihopkurad under en buske, syntes inte från världen utanför tack vare hans vit/gråa pälsfärg som gjorde att han passade in i snöns miljö.
Valpen sov och det ryckte ibland i de små tassarna som ett tecken på att han sov, så plötsligt blottade han de små huggtänderna och en morrlämnade hans strupe.

Han hade åter tappat kontrollen, han kunde knappt känna sina sinnen. Vargen framför honom var suddig men det enda han kände var ilska mot den främmande vargen.
Så plöstligt såg han sig själv på avstånd då han lät en stråle av vatten forsas mot främlingen, i all sin kraft. Den missade. Allt missade. Så plötsligt kunde han inte röra sig mer och vargen närmade sig utan att han kunde göra något, ett skratt lämnade den andres strupe innan dens stora käftar högg mot honom för att ta kål på den lille.


Eye ryckte till och slog upp de violetta ögonen som för en kort stund om man tittade riktigt nära såg mörka ut. Han andades häftigt och hans reste sig upp med frambenen men lade sig sedan ner med en tung suck med huvudet på tassarna, han hade ett nästan plågat ansiktsuttryck en kort stund.
"Det var bara en dröm.." mummlade han tyst. Nu kunde han inte somna om igen. Bara att ge sig ut i ovädret och hitta något att göra. Han gäspade och kravlade sig sedan ut från sitt gömmställe. Han skakade av den lilla snö som hade sammlats i hans päls innan han började gå utan större planer på vad han skulle hitta på. Vindarnaa hade nu ökat och snön slog som piskrapp mot hans ögon och huvudet sänktes så inte så mycket snö skulle tränga sig in i ögonen. Kanske skulle han öva sig på att klättra i träd? SKulle väl bli användbart nån gång i tiden. Han hade ju fått pröva då far hade haft den grundläggande träningen. Men kanske inte gått det bästa. Han stannade upp och vände blicken upp mot trädet.
Till överst på sidan Gå ner
 
Nightmare -Privat-
Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: N U M O O R I ::: :: Lövskogen-
Hoppa till: