HemHemReglerOm NumooriVanliga frågorKartaLogga inBli medlem
Pågående Event
Senaste ämnen
» Början på mitt äventyr (P)
Idag på 20:58 av Cerin

» How the tables have turned [Corson]
Idag på 18:05 av Corson

» Inte vet jag
Idag på 10:52 av Ronia

» Strimmor av hopp [P]
Idag på 01:15 av Culpa

» Vindarna av vinter [Exopuss]
Igår på 15:22 av Malphas

» Sammanträffande [Malphas]
Igår på 14:59 av Aurora

» Slemmigt [Tezuka]
Igår på 14:26 av Zaron

» Fågelsång
Igår på 10:42 av Lazuli

» Sökandet efter frid
Igår på 03:46 av Niara

Vem är online
Totalt 10 användare online :: 4 registrerade, 0 dolda och 6 gäster.

Cerin, Gråsvans, Mirai, Valkyrian

Flest användare online samtidigt: 70, den tor 09 feb 2017, 21:30
Chatt
Platsuppdateringar! Uppdaterad karta
tor 14 sep 2017, 02:15 av Mivria
Hej go nissar!  :rawr:

Kartan har fått en uppdatering. Om ni går in på kartsidan kommer ni märka att det nu finns två kartor för att underlätta, då en enda karta med allt började bli för plottrigt. Den ena visar de vanliga geografiska områden, och den andra visar mer specifika platser och knytpunkter, samt vandringsleder som binder samman dessa. 

Ni kan se de uppdaterade kartorna HÄR!

Detta är bara ett påbörjat …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
Ändringar på medlemslistan, vänligen läs!
sön 19 feb 2017, 14:32 av Sleazoid
Jag och MP har tagit på oss ett projekt nu som kommer underlätta för oss alla att se vilka spelare som spelar vilka karaktärer. När vi är klara kommer spelarnamnen att visas på medlemslistan så att man slipper klicka sig in på varje karaktär och scrolla ner för att se vem som spelar denne. Vi har detta system på Endea och gillar det men har hittills undvikit att införa det på Numoori för att vi manuellt måste sitta och …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 6
AffiliatesSök
 
 

Visa resultat som:
 
Rechercher Avancerad sökning

Dela | 
 

 Nightmare -Privat-

Föregående ämne Nästa ämne Gå ner 
FörfattareMeddelande
Xeryus
Ninjavarg


Spelas av : Jenn

InläggRubrik: Nightmare -Privat-   lör 31 dec 2011, 22:38

-Pax till Fallulah-

Vindens lugna sansade sång då den for genom skogens vinterland och lät trädens kronor vaja som i en dans av kronor. Träden gjorde våra hem och därför borde de bevaras.
Snö föll tyst ner på marken, få som kunde röra sig lika tyst som snön. De föll som bitar av moln från himmlen och lades prydligt på marken och lät ett täcke som värmnde växtligheten bildas. Det var en kall natt och stjärnorna syntes inte tack vare den molntunga himmelen.
Eye låg ihopkurad under en buske, syntes inte från världen utanför tack vare hans vit/gråa pälsfärg som gjorde att han passade in i snöns miljö.
Valpen sov och det ryckte ibland i de små tassarna som ett tecken på att han sov, så plötsligt blottade han de små huggtänderna och en morrlämnade hans strupe.

Han hade åter tappat kontrollen, han kunde knappt känna sina sinnen. Vargen framför honom var suddig men det enda han kände var ilska mot den främmande vargen.
Så plöstligt såg han sig själv på avstånd då han lät en stråle av vatten forsas mot främlingen, i all sin kraft. Den missade. Allt missade. Så plötsligt kunde han inte röra sig mer och vargen närmade sig utan att han kunde göra något, ett skratt lämnade den andres strupe innan dens stora käftar högg mot honom för att ta kål på den lille.


Eye ryckte till och slog upp de violetta ögonen som för en kort stund om man tittade riktigt nära såg mörka ut. Han andades häftigt och hans reste sig upp med frambenen men lade sig sedan ner med en tung suck med huvudet på tassarna, han hade ett nästan plågat ansiktsuttryck en kort stund.
"Det var bara en dröm.." mummlade han tyst. Nu kunde han inte somna om igen. Bara att ge sig ut i ovädret och hitta något att göra. Han gäspade och kravlade sig sedan ut från sitt gömmställe. Han skakade av den lilla snö som hade sammlats i hans päls innan han började gå utan större planer på vad han skulle hitta på. Vindarnaa hade nu ökat och snön slog som piskrapp mot hans ögon och huvudet sänktes så inte så mycket snö skulle tränga sig in i ögonen. Kanske skulle han öva sig på att klättra i träd? SKulle väl bli användbart nån gång i tiden. Han hade ju fått pröva då far hade haft den grundläggande träningen. Men kanske inte gått det bästa. Han stannade upp och vände blicken upp mot trädet.
Till överst på sidan Gå ner
 
Nightmare -Privat-
Föregående ämne Nästa ämne Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: N U M O O R I ::: :: Lövskogen-
Hoppa till: