HemHemReglerOm NumooriVanliga frågorLogga inBli medlem
Pågående Event
Senaste ämnen
» All these forests tho [P]
Igår på 23:25 av Nagini

» A place to rest? [Pandora]
Igår på 22:13 av Pandora

» Light like a feather [NEPOTONJE]
Igår på 21:42 av Idunn

» The echo of my heart
Igår på 20:52 av Harlequin

» Madness is much like gravity [P]
Igår på 19:56 av Rialea

» Kallt vatten [Kasai]
Igår på 19:34 av Blair

» Zayev © Älg
Igår på 19:27 av Zayev

» Sea of Rage [p]
Igår på 19:12 av Varkara

» I Nostalgins Skog[Even]
Igår på 18:57 av Loiana

Vem är online
Totalt 11 användare online :: 5 registrerade, 0 dolda och 6 gäster. :: 1 Bot

Abraxas, Blair, Even, Nagini, Phenex

Flest användare online samtidigt: 70, den tor 09 feb 2017, 21:30
Chatt
Ändringar på medlemslistan, vänligen läs!
sön 19 feb 2017, 14:32 av Sleazoid
Jag och MP har tagit på oss ett projekt nu som kommer underlätta för oss alla att se vilka spelare som spelar vilka karaktärer. När vi är klara kommer spelarnamnen att visas på medlemslistan så att man slipper klicka sig in på varje karaktär och scrolla ner för att se vem som spelar denne. Vi har detta system på Endea och gillar det men har hittills undvikit att införa det på Numoori för att vi manuellt måste sitta och överföra alla spelarnamn till det nya textfältet.

Då det finns över 1100 konton på Numoori så är detta såklart ett projekt som kommer ta ett tag

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 6
Zombie Eventet avslutas!
tis 31 jan 2017, 23:23 av Yargol
Hallå allesammans!

Som ni alla känner till så har det i lite över ett år nu pågått ett stort Zombie Event här på sidan. Ni kan läsa informationen om Zombie Eventet på dess eventsida Här (länk)

Nu har eventet nått sitt slut, och här kommer resultatet - och konsekvenserna - för vad som har hänt under den här tiden! Pågående eventrollspel får såklart fortfarande rollspelas klart även om eventet nu officiellt har avslutats, men resultaten på de större hord-rollspelen har nu bestämts och kan inte längre påverkas även om rollspelen fortsätter.


Den nordligaste av de …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
AffiliatesSök
 
 

Visa resultat som:
 
Rechercher Avancerad sökning

Dela | 
 

 Nightmare -Privat-

Föregående ämne Nästa ämne Gå ner 
FörfattareMeddelande
Xeryus
NinjavargInläggRubrik: Nightmare -Privat-   lör 31 dec 2011, 22:38

-Pax till Fallulah-

Vindens lugna sansade sång då den for genom skogens vinterland och lät trädens kronor vaja som i en dans av kronor. Träden gjorde våra hem och därför borde de bevaras.
Snö föll tyst ner på marken, få som kunde röra sig lika tyst som snön. De föll som bitar av moln från himmlen och lades prydligt på marken och lät ett täcke som värmnde växtligheten bildas. Det var en kall natt och stjärnorna syntes inte tack vare den molntunga himmelen.
Eye låg ihopkurad under en buske, syntes inte från världen utanför tack vare hans vit/gråa pälsfärg som gjorde att han passade in i snöns miljö.
Valpen sov och det ryckte ibland i de små tassarna som ett tecken på att han sov, så plötsligt blottade han de små huggtänderna och en morrlämnade hans strupe.

Han hade åter tappat kontrollen, han kunde knappt känna sina sinnen. Vargen framför honom var suddig men det enda han kände var ilska mot den främmande vargen.
Så plöstligt såg han sig själv på avstånd då han lät en stråle av vatten forsas mot främlingen, i all sin kraft. Den missade. Allt missade. Så plötsligt kunde han inte röra sig mer och vargen närmade sig utan att han kunde göra något, ett skratt lämnade den andres strupe innan dens stora käftar högg mot honom för att ta kål på den lille.


Eye ryckte till och slog upp de violetta ögonen som för en kort stund om man tittade riktigt nära såg mörka ut. Han andades häftigt och hans reste sig upp med frambenen men lade sig sedan ner med en tung suck med huvudet på tassarna, han hade ett nästan plågat ansiktsuttryck en kort stund.
"Det var bara en dröm.." mummlade han tyst. Nu kunde han inte somna om igen. Bara att ge sig ut i ovädret och hitta något att göra. Han gäspade och kravlade sig sedan ut från sitt gömmställe. Han skakade av den lilla snö som hade sammlats i hans päls innan han började gå utan större planer på vad han skulle hitta på. Vindarnaa hade nu ökat och snön slog som piskrapp mot hans ögon och huvudet sänktes så inte så mycket snö skulle tränga sig in i ögonen. Kanske skulle han öva sig på att klättra i träd? SKulle väl bli användbart nån gång i tiden. Han hade ju fått pröva då far hade haft den grundläggande träningen. Men kanske inte gått det bästa. Han stannade upp och vände blicken upp mot trädet.
Till överst på sidan Gå ner
 
Nightmare -Privat-
Föregående ämne Nästa ämne Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: N U M O O R I ::: :: Lövskogen-
Hoppa till: