HemHemReglerOm NumooriVanliga frågorKartaLogga inBli medlem
Pågående Event
Senaste ämnen
» Ny sida: Guide för Karaktärsskapande och Rollspel
Idag på 16:19 av Tapeesa

» Spöregn [Culpa]
Idag på 14:34 av Culpa

» Trångt utrymme[p]
tor 19 jul 2018, 23:40 av Atheala

» Trygghet [Kodiak, Kithara och Vidar]
tor 19 jul 2018, 15:17 av Shona

» TITTA PÅ MIN BEBIS!!!!
ons 18 jul 2018, 15:26 av Tilaqiia

» Tilaqiia
ons 18 jul 2018, 14:53 av Tilaqiia

» Himlen morrar [Figaro]
ons 18 jul 2018, 12:23 av Figaro

» En fantastisk dag [Öppet]
ons 18 jul 2018, 11:47 av Figaro

» Minnen från en svunnen tid
tis 17 jul 2018, 21:31 av Theia

Vem är online
Totalt 7 användare online :: 5 registrerade, 0 dolda och 2 gäster. :: 1 Bot

Ronia, Saoirse, Sari, Tilaqiia, Ökker

Flest användare online samtidigt: 70, den tor 09 feb 2017, 21:30
Chatt
Ny sida: Guide för Karaktärsskapande och Rollspel
tis 10 apr 2018, 18:04 av Mivria
Hej kära Nissar!


Vi har under en tid arbetat på en helt ny sida som vi hoppas ska kunna vara till hjälp för er när man skapar karaktärer eller rollspel. Den är baserad på frågor vi diskuterat och svarat på genom åren, och som inte riktigt ryms under FAQ. Vi hoppas att sidan ska kunna vara givande för både nya som gamla medlemmar.

Syftet med denna sida är att kunna bidra med inspiration och hjälp om man känner att …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 5
Nytt år, nya uppdateringar på gång! Kontorensning!
mån 08 jan 2018, 20:24 av Yargol
Gott nytt år, go nissar!
Med 2017 bakom oss och ett helt nytt 2018 framför dörren så har vi lite nya uppdateringar på gång till Numoori!

Dags att städa medlemslistan!
Som titeln på nyheten och den här rubriken säger, så är det dags för en kontorensning! Det innebär att vi i Crew kommer att gå igenom medlemslistan och börja rensa bort aldrig inloggade och helt tomma, oanvända konton. Vi har i nuläget nästan två hela …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 1
Affiliates
Dela | 
 

 Det förflutnas röda drag -Privat-

Gå ner 
FörfattareMeddelande
León
Ranglös
avatar

Spelas av : Magga

InläggRubrik: Det förflutnas röda drag -Privat-   mån 26 dec 2011, 16:38

[Privat till Zoid]

Vinden drog genom slättens snöfält och drog upp snön för att få den att dansa runt. Iskristaller, tusentals revs upp av den hårda vinden. Det var grynings ljuset som fick slättens täcke att gnistra och vinden att lugna sig ett tag. León hade redan varit och jagat men eftersom hon inte orkade släpa sig tillbaka så hade hon stannat ute på slätten. Skaren gjorde så att hon kunde gå på snön istället för att plumsa igenom den, bara på några ställen rammlade hennes tassar ner djupare i snön. Hennes öron var spetsade och vinden drog i hennes päls ännu. Den hårda vinden hade fått bytesdjuren att bli förvirrade och därför hade gått mycket lättare att få jaga. Vad skulle hon göra nu? Det fanns precis inte så mycket att göra här på denna vida slätt, om man inte sökte ville säga.

Hon stog stilla kvar och såg på solensstrålar började värma slätten. Det skulle bli en vacker dag. "Serpiente.." viskade hon, orden kändes så långt borta, hon hade inte behövt säga hans namn mera utan bara behövt kalla på honom genom tankar, men nu valde hon att säga hans namn. Hennes röst var mjuk, och konstigt nog en aning darrande. Hon öppnade sitt gap och eldormen kom utslingrande ur hennes gap. Hon valde att hålla den till en mindre storlek. León tittade på honom då han slingrade sig i luften, nästan kråmande, av stolthet.
Varför kunde hon inte få ut mer av sin eldkraft en Serpiente och psykisk bränning. Hon var inte nöjd, hon ville lära sig mer. Hon hade fått hennes egna kropp att brinna helt förr men bara då hon varit väldigt upprörd.
Hon ville lära sig det utan ilska.

[blev helt wierrd xD]
Till överst på sidan Gå ner
Sleazoid
Alfa | Moderator
avatar

Spelas av : Zara

InläggRubrik: Sv: Det förflutnas röda drag -Privat-   ons 28 dec 2011, 21:42

Morgon, förmiddag, dag. Vilken av dessa tider på dygnet det än var för tillfället så gillade inte hanen det, dagtid innebar sol, och sol innebar ljus. Hanen grymtade lågt där han vandrade över slätten, ifrågasatte vad han egentligen gjorde ute, vore det inte visare att spara på sina krafter? Jo, det vore det. Just därför så kunde han inte komma på någon anledning till att stegen nu förde honom över skaren denna tiden på dygnet med det allt mer tilltagande ljuset. Den skogsgröna blicken vreds kort emot horisonten och det gick rätt tydligt attt se avskyn i hans blick, och inte var det konstigt, ljuset gjorde honom svag, tärde på hans skuggor och hans kropp. Inte tog det heller slut förrän mörkret föll eller han befann sig i skugga, proceduren upprepades vareviga dag, och han hatade det. Ändock så såg man honom mer eller mindre ofta ute under dygnets ljusa timmar, största anledningen var nog den att han inte egentligen ville låta sig begränsas, inte av en sak som solen. Skuggorna svävade som vanligt runt omkring honom, men med långt ifrån samma livlighet som de hade under natten, för tillfället såg de endast ut att stillsamt flyta med honom emot vindens rörelser, som om de endast vore de döda ting man kunde tro. Viskningarna fanns även de som vanligt närvarande, som vaga antydningar till ljud, och det var när dessa viskningar blev allt mer framträdande som han reagerade. Blicken höjdes ifrån marken där den hade fastnat och öronen spetsades på huvudet, han var inte längre ensam, en främmande hona befann sig inte allt för långt ifrån honom, och hade hon inte några krafter som hjälpte henne så skulle hon nog inte lägga märke till honom först hon såg honom, för vinden svepte till hans fördel, om han nu skulle behövt den. Honan befann sig väldigt nära inpå revirsgränsen, det visste han utan att ens behöva se henne, så länge som han nu varit medlem i denna flocken så kunde han gränserna utan och innan, och med hjälp av skuggorna så kunde han lätt avgöra vart hon befann sig. Han ökade inte takten på sina steg, fann det inte nödvändigt, utan lät endast stegen föra honom åt honans håll i en den makliga takt de tidigare haft. Han hade ingen brådska, och honan verkade ha stannat. Det dröjde inte allt för länge först han kunde skymta honan en bit bort, och någonting som tycktes sväva i luften framför henne, och om han inte helt misstog sig så såg det ut som eld. Han stannade upp på ett behörigt avstånd, inte så pass långt bort att man behövde höja rösten för att höras och inte så pass nära att det blev obekvämt, det skiljde bara någon meter mellan dem. ''Är du medveten om vems marker du inte är långt ifrån att beträda??'' frågan han ställde var neutral, lika så rösten han talade med, även om den vanliga stelheten hade infunnit sig hos honom, likt alltid i närheten av främlingar. Qu var inte den flock som dräpte alla som korsade deras marker utan vettig anledning, men inkräktare var inte särskilt uppskattat för det, det tyckte då inte han.

_________________
Till överst på sidan Gå ner
León
Ranglös
avatar

Spelas av : Magga

InläggRubrik: Sv: Det förflutnas röda drag -Privat-   ons 28 dec 2011, 23:12

Hon funderade, det kunde väl inte vara det svåraste att tända sig själv. Men efter att hon gjort det så hade hon känt utmattningen. Det hade tagigt på hennes krafter.
Men hon förstog att det gick att göra, men på hur vilket sätt. Kanske bara att ta hjälp av fantasin? Inget hon brukar göra, men det var kanske det som kunde öppna hennes vägar. Göra nya saker. En tanke slog henne och hon öppnade sitt gap och denna gång kallade hon inte på honom, utan koncentrerade sig, slöt ögonen och försökte få i tankarna eld att slungas ut ur hennes gap. Som drakar.
Det gick inget vidare och irritationen höjdes, varför funkade det inte. Vad gjorde hon för fel? Hon behärskade denna eld, varför löd den inte henne!
Hon öpppnade sitt gap igen, koncentrerade sig och väste denna gång med en smått ilsken stämma
"ahora" [Nu] och en flammande av eld kom upp från hennes strupe som en eldsprutare. Hon smällde igen skäftarna och leken var slut. Hon hade förstått vad hon kunde ohc från och med nu skulle hon utnyttja det.
Ett flin speglades på hennes läppar.

Hon hade varit för upptagen och för koncentrerad för att känna doften av hanen och då hans röst nådde henne blev hon förvånad. Tagen på bar gärning.
Hon svängde sin kropp runt, i en liknande piruett och hennes ögon mötte misstänksamnt en annan hane, vassa som nålar. Hon hörde vad han sa och hon lugnade sig vagt. Faktiskt kom hon och tänka på en annan då han sa det. Qu:are, hon kunde inte undgå att dra på munnen och öppnade sedan sina egna käftar för att svara.
"Jo du, jag fick nästan samma välkomnade av en annan av er för ett tag sen." sa hon och skrattade inombords. Igentligen var TDN's jaktmarker väldigt nära Qu's revir, inte konstigt att hon stötte ihop med dem.
"Då kanske jag kan påminna er om att TDN har sina jaktmarker här med" sa hon med sin neutrala stämma som hade en kylig klang med åren.
Hennes huvud var höjt, och öronen spetsade medan svansen svepte snabbt till bakom henne.
Till överst på sidan Gå ner
Sponsored content
InläggRubrik: Sv: Det förflutnas röda drag -Privat-   

Till överst på sidan Gå ner
 
Det förflutnas röda drag -Privat-
Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: N U M O O R I ::: :: Numoorislätten :: Numoorislätten-
Hoppa till: