HemHemReglerOm NumooriVanliga frågorKartaLogga inBli medlem
Pågående Event
Senaste ämnen
» Spöregn [Culpa]
Igår på 17:48 av Yzma

» Trångt utrymme[p]
tor 19 jul 2018, 23:40 av Atheala

» Trygghet [Kodiak, Kithara och Vidar]
tor 19 jul 2018, 15:17 av Shona

» TITTA PÅ MIN BEBIS!!!!
ons 18 jul 2018, 15:26 av Tilaqiia

» Tilaqiia
ons 18 jul 2018, 14:53 av Tilaqiia

» Himlen morrar [Figaro]
ons 18 jul 2018, 12:23 av Figaro

» En fantastisk dag [Öppet]
ons 18 jul 2018, 11:47 av Figaro

» Minnen från en svunnen tid
tis 17 jul 2018, 21:31 av Theia

» Finn en svamp [Kremla, Kantarell & Karl-Johan]
tis 17 jul 2018, 16:54 av Kremla

Vem är online
Totalt 6 användare online :: 0 registrerade, 0 dolda och 6 gäster.

Inga

Flest användare online samtidigt: 70, den tor 09 feb 2017, 21:30
Chatt
Ny sida: Guide för Karaktärsskapande och Rollspel
tis 10 apr 2018, 18:04 av Mivria
Hej kära Nissar!


Vi har under en tid arbetat på en helt ny sida som vi hoppas ska kunna vara till hjälp för er när man skapar karaktärer eller rollspel. Den är baserad på frågor vi diskuterat och svarat på genom åren, och som inte riktigt ryms under FAQ. Vi hoppas att sidan ska kunna vara givande för både nya som gamla medlemmar.

Syftet med denna sida är att kunna bidra med inspiration och hjälp om man känner att …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 4
Nytt år, nya uppdateringar på gång! Kontorensning!
mån 08 jan 2018, 20:24 av Yargol
Gott nytt år, go nissar!
Med 2017 bakom oss och ett helt nytt 2018 framför dörren så har vi lite nya uppdateringar på gång till Numoori!

Dags att städa medlemslistan!
Som titeln på nyheten och den här rubriken säger, så är det dags för en kontorensning! Det innebär att vi i Crew kommer att gå igenom medlemslistan och börja rensa bort aldrig inloggade och helt tomma, oanvända konton. Vi har i nuläget nästan två hela …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 1
Affiliates
Dela | 
 

 The beast is loose [P]

Gå ner 
FörfattareMeddelande
ThirioSpelas av : Bellzpellz

InläggRubrik: The beast is loose [P]   ons 21 dec 2011, 14:54

En liten mörk valp vandrar ensam över snön som lagt sig som ett mjukt täcke på Numoorislätten. Han lämnar knappt några avtryck ifrån sig i det vita pudret. Andra vargar skulle antagligen sjunka ner en bit i snön för varje steg. Men valpen går där lätt och enkelt som om det vore fast mark han gick på. Öronen står spetsade på hans huvud. Det ser nästan ut som att de ska tippa fram över pannan på honom. Svansen hålls som alltid i en båge över ryggen på honom. Den fluffiga raggiga pälsen får honom att se större ut än vad han är. För det är en rätt senig och mager kropp som döljer sig där under. Han skulle kunna liknas vid en liten fluffig björnunge. Men det är väl dels de långa benen som vittnar om att det är en varg som vandrar där. Under fluffet har han en rätt slank och elegant kroppsbyggnad. Men ändå rubust och vittnar om den styrka som kan komma med åren. Just nu ser han bara ut som en liten valp som varit med om alldeles för mycket i sitt unga liv. Ögonen avslöjar det. De äger inte den livfullhet som är vanligt för valpar i denna ålder. Ögonen saknar livsglöd och kan tyckas helt tomma och uttryckslösa. Men om man tittar närmare kan man se något längre in. Kanske kan det liknas med en glöd. En glöd som någon verkligen livskraftig besitter.

Han går rakt fram. Bakom honom kan man skymta avtryck på ytan av snön. Runt omkring kan man se djupare spår av bytesdjur som vandrat över slätten. Valpens spår kan kanske liknas vid de lätta fågelspår man kan skymta ibland. Det har åter igen gått flera dagar utan att valpen funnit något att fylla buken med. Hungern som river i hans lilla kropp är något han lärt sig att leva med. Det ses som något vanligt och inget han direkt bryr sig om. Magen har sedan länge slutat kurra. Den har lärt sig att det inte är någon idé. Maten kommer när man minst anar det. Mat är ingen lyx denna valp kan unna sig ofta. Det är inte det att han inte kan jaga. Han gör det bara inte. För han vet att hur mycket kött från bytesdjur han än äter så kommer hans hunger aldrig att kunna mättas helt. Den hungern kan bara kött från andra vargar mätta.

[PAX TILL MALVADO]
Till överst på sidan Gå ner
 
The beast is loose [P]
Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: N U M O O R I ::: :: Numoorislätten :: Numoorislätten-
Hoppa till: