HemHemReglerOm NumooriVanliga frågorKartaLogga inBli medlem
Pågående Event
Senaste ämnen
» Liten idé
Idag på 15:55 av Cerulean

» Fuzzy logic [P]
mån 21 aug 2017, 14:04 av Wes

» MoonPhanter gör Commissions!
sön 20 aug 2017, 23:12 av Dimitrij

» Land of snow and giants (Aurora)
sön 20 aug 2017, 20:36 av Xhiro

» Under tunga moln [Alénya]
tis 15 aug 2017, 22:09 av Alénya

» Continue [Shiva]
mån 14 aug 2017, 20:14 av Shiva

» Stillsam sommarnatt [Even]
sön 13 aug 2017, 20:55 av Amanita

» Varje given plats [Arno]
lör 12 aug 2017, 22:33 av Arno

» Återförenade [Jägarna]
lör 12 aug 2017, 14:23 av Arno

Vem är online
Totalt 5 användare online :: 0 registrerade, 0 dolda och 5 gäster.

Inga

Flest användare online samtidigt: 70, den tor 09 feb 2017, 21:30
Chatt
Ändringar på medlemslistan, vänligen läs!
sön 19 feb 2017, 14:32 av Sleazoid
Jag och MP har tagit på oss ett projekt nu som kommer underlätta för oss alla att se vilka spelare som spelar vilka karaktärer. När vi är klara kommer spelarnamnen att visas på medlemslistan så att man slipper klicka sig in på varje karaktär och scrolla ner för att se vem som spelar denne. Vi har detta system på Endea och gillar det men har hittills undvikit att införa det på Numoori för att vi manuellt måste sitta och …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 6
Zombie Eventet avslutas!
tis 31 jan 2017, 23:23 av Yargol
Hallå allesammans!

Som ni alla känner till så har det i lite över ett år nu pågått ett stort Zombie Event här på sidan. Ni kan läsa informationen om Zombie Eventet på dess eventsida Här (länk)

Nu har eventet nått sitt slut, och här kommer resultatet - och konsekvenserna - för vad som har hänt under den här tiden! Pågående eventrollspel får såklart fortfarande rollspelas klart även om eventet nu officiellt har …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
AffiliatesSök
 
 

Visa resultat som:
 
Rechercher Avancerad sökning

Dela | 
 

 What a strange world (p)

Föregående ämne Nästa ämne Gå ner 
FörfattareMeddelande
Ayasha

avatar

Spelas av : Loco

InläggRubrik: What a strange world (p)   tis 20 dec 2011, 22:12

Lövskogen låg under ett glittrande täcke med nysnö som fallit under natten och temperaturen låg på några minusgrader. Solen stod högt på himlen och trotts kylan var det en underbart vacker vinterdag. Här och var tjattrade några talgoxar och blåmesar och en udda domherre kunde skymtas bland trädens kala grenar. En fridfull lugn dag i skogen.

Helt plötsligt bröts lugnet av ett litet gläfsande och tjattrande från en ekorre. Den bruna lilla valpen skuttade i snön runt ett träd och gläfste på en ekorre som tjattrade uppe i trädet åt valpen. De udda ögonen gnistrade av iver men hon kunde inget göra åt 'bytet' bland trädets grenar. efter en stund ledsnad dock vapen och hon såg sig om och klippte med öronen. Hennes lilla blå lugg stack ut mot hennes annars bruna och vita päls och de udda ögonen och den tvåfärgade nosen gav henne ett mycket unikt utseende.

Snart skuttade den lilla valen vidare och hon märkte inte ur hon lämnade reviret och var på väg mot den förbjudna skogen (Kaiwood). Hon märkte inte förändringen i lövskogen som sakta övergick i Kaiwoods väldigt annorlunda karaktär. Ung som hon var så var hennes uppmärksamhet inte på omgivningen direkt utan på något spännande att hitta på.

(Dålig start men är som sagt dålig på det :-P)
Till överst på sidan Gå ner
Dimitrij
Flockledare | Moderator
avatar

Spelas av : MoonPhanter

InläggRubrik: Sv: What a strange world (p)   tis 20 dec 2011, 22:55

Det var som om världen sprungit ifrån henne och hon inte förrän nu insett att den var borta. Att hon kunnat vara så ouppmärksam. Den högresta, ljusa tiken hade stått stilla en längre stund. Andats. Kroppen sved ännu av de brännskador hon vållats för endast ett fåtal dygn sedan. Kroppen hade börjat läka, men var fullt ifrån frisk. Det skulle dröja innan benens och bukens päls återfått den ljusa nyans som resten av fällen bar. Vingarna låg slutna mot hennes sidor, fyllda med varmluft i ett försök att stänga ute kylan.

I Kaiwoods utkant, där skogens höga, uråldriga stammar beblandades med lövskogens yngre träd prydde snön marken med en vit, glimmande slöja. Solen kastade sitt kyliga sken från en nästan helt klar sky och vinden smekte trädens kala grenar. Det var en vacker dag i mångt och mycket. En vacker, om än kall vinterdag. Ett litet leende hotade att leta sig in i Dimitrijs mungipor. Det var länge sedan hon log.

De breda tassarna lämnade tydliga spår i snön när hon med långsam takt haltade vidare bland skogens stammar. I utkanten av två skogar. Mitt i mellan. Den långa svansen svepte bakom de tunna, seniga benen för vart steg hon tog, och öronen vinklades av och ann i jakt på ljud. Fågelsång och hennes knarrande steg. Novis, hon borde inte göra så mycket väsen av sig. Men det gick inte att undvika, inte i nuläget. Och hon avskydde det. Avskydde att inte kunna göra bättre ifrån sig. Om hon planerade att möta De över vilka tiden inte hade någon makt så hade hon själv ingen tid att ödsla här. Inte egentligen. Men att kasta sig in i en strid, sårad och oförberedd, skulle vara likvärdigt med att vandra ut för klippkanten och hoppas att stenarna på bottnen skulle vara mjuka. Inte ens en novis, inte ens en valp, skulle tro något sådant.

Tyst stannade hon upp när en närvaro lockade hennes sinne. Den grå blicken sökte kort genom området och hon rätade på sig så gott hon förmådde. Brännskadorna sved och en grimas spred sig i det långsmala ansiktet. En suck, av lättnad, lämnade ofrivilligt hennes strupe när sinnets ägares doft avslöjade denna som en ung individ. En mycket ung sådan. Det lilla, omärkliga leendet återvände när hon i tystnad såg efter den lilla.

[Jag ursäktar om det blir virrigt... jag försöker ännu få grepp om Dimitrijs tankegångar~ ]
Till överst på sidan Gå ner
Dimitrij
Flockledare | Moderator
avatar

Spelas av : MoonPhanter

InläggRubrik: Sv: What a strange world (p)   lör 24 mar 2012, 19:08

Off:
Då det här rollspelet stått still i några månader nu så tänker jag se det som avslutat.

Om du vill att de fortfarande ska mötas, så kan de säkert träffas i ett annat roll senare C;


Avslutat
Till överst på sidan Gå ner
Sponsored content
InläggRubrik: Sv: What a strange world (p)   

Till överst på sidan Gå ner
 
What a strange world (p)
Föregående ämne Nästa ämne Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: N U M O O R I ::: :: Lövskogen-
Hoppa till: